Hverdagsliv

VEGANSK, RESIRKULERBAR OG SKADEFRI PLEIE TIL MUNNEN

15. mars 2020

Reklame for Spotlight Oral Care

HEI PÅ BADET 🖤

Tenk at jeg har vært snusfri i 77 dager, 13 timer, 26 minutter og 55 sekunder. Helt på tampen av 2019, stod jeg på badet en kveld og kikket på tannkjøttet mitt i det skarpe sminkelyset fra speilet. Jeg ble så skremt. Tannkjøttet flasset av, hadde trukket seg godt oppover tennene og så generelt svært dårlig ut. For ikke å snakke om verdens lengste hjørnetann! Jeg syns det er skremmende at jeg, bortsett fra det ene året hvor jeg sluttet tidligere, har holdt på med snus i 10 år. Hvem vet hva det kan føre til, liksom. Kan jeg få kreft i svelget, kan tennene mine falle ut? Der og da bestemte jeg meg for å slutte på flekken. Jeg trampet ut av badet, og fortalte Gravlyset som hadde lagt seg for å sove at: NÅ HAR JEG SLUTTA, OG INGENTING KAN STANSE MEG. Han var selvfølgelig bekymret fordi vi skulle besøke hans familie dagen etterpå, og det er dårlig timing. Vi kranglet og jeg gråt, heele veien hjem til svigers 😂 Heldigvis var snus-slutten vellykket, og jeg kan stolt si at jeg ikke lengre snuser.

Det var ikke bare dødsangsten som var problemet med snus, det føltes også som om jeg konstant hadde dårlig munnhygiene. Å være «skitten» i munnen av snussaft er egentlig ikke noe alternativ for meg, og jeg skjønner ikke hvordan jeg klarte det så lenge. 2020 er virkelig året hvor jeg «tar munnhygienen min tilbake». Tanntråd, tannpuss osv har jeg alltid vært flink med. Men det hjelper jo ikke når man griser til med ekle ting.

WHITENING STRIPS FRA SPOTLIGHT ORAL CARE ✨

Jeg har tidligere skrevet om Whitening Strips fra Spotlight Oral Care. Det er lenge siden nå, men det er et produkt jeg har fortsatt å kjøpe «privat» og som jeg fremdeles får spørsmål om i kommentarfeltet. Det siste året har jeg brukt stripsene sporadisk, jeg har ikke vært motivert for en skikkelig «kur» ettersom jeg har brukt snus og drukket mye kaffe. Men nå har jeg fått tak i en ny pakke, og skal bruke strips 1 time hver dag i 14 dager, som er det som anbefales for best mulig resultat.

Her kan du se mitt tidligere resultat etter bare 6 dager:
Husker jeg gjorde mitt aller beste for å ta bildene på nøyaktig samme spot, til nøyaktig samme tid og med nøyaktig samme lipgloss, for at det skulle være mest mulig riktig. Lite som er så irriterende som før/etter-bilder hvor du ser at lys og fargetone er helt forskjellig. Her har det altså ikke skjedd noen kritthvite mirakler, men det er ganske stor forskjell spør du meg.

Whitening strips finner du HER!Spotlight Oral Care er faktisk skapt og utviklet av to søstre som begge er tannleger: Dr. Lisa Creaven og Dr. Vanessa Creaven. De har fokus på rene produkter som ikke inneholder ingredienser som er skadelig for deg og miljøet. De er blant annet veganske, havsikre og 100% resirkulerbare. Produktene er uten sulfater, mikroperler, palmeoljer, parabener, triklosan, DEA og SLS, ting som vanligvis finnes i mange pleieprodukter til munnen. Dét er nok til å få meg til å bytte tannkrem. Hvis det var noen tvil: De tester altså ikke på dyr.

Her ser du alle produktene Spotlight Oral Care tilbyr i sin (nye!) norske nettbutikk. Whitening strips, whitening pen og tannkrem. De har et bredt utvalg tannkrem til forskjellige behov, så ta en kikk i nettbutikken for å se alle sammen. Selv bruker jeg den for sensitive tenner om morgenen og whitening tannkrem om kvelden.

Av disse produktene er det Whitening Strips og to av tannkremene jeg bruker. Spotlight Oral Care har også kommet med en tannblekingspenn for de som foretrekker det, men selv er jeg så frelst av stripsene. Man kan gjøre all verdens ting med dem på – selv pleier jeg typisk å ta dem på når jeg skal gjøre husarbeid, sitte og svare på mail, dusje og vaske håret. Sånne ting som tar tid!Du finner Oral Spotlight sin nettbutikk HER! Velg pleie til munnen som verken skader deg, miljøet eller dyrene ❤️

PS. Rabattkoden IDA15 gir deg 15% rabatt på alle produktene hos Spotlight Oral Care 😍 Koden er gyldig i 1 UKE!

No Comments

 • Reply Lise 15. mars 2020 at 19:37

  Hei Ida
  Tennene dine er såå fine! Og lurt av deg å stumpe den snusen. Jeg er sykepleier og husker så godt jeg hadde en pasient som måtte stråle etter kreft i munnhulen pga snus. Huden i ansiktet hadde blitt helt skadet etter all strålebehandlingen.
  Ps. har jo fulgt deg en årrekke, og jeg har endelig gått til innkjøp av Depend Gellack Kit, som du også har. Får du kanskje en rabattkode på gellacker etterhvert? Vil hamstre lakker før sommeren 😀
  Klem

 • Reply Marie 15. mars 2020 at 21:51

  Perfekt! Tenkte for et par uker siden at jeg håpet det kom rabatt på disse snart, så vi kan bruke de før bryllupet (hvis det nå blir noe bryllup eller om det også blir avlyst takket være korona😣) Takk for rabatt😊

  • Reply Ida Wulff 16. mars 2020 at 21:51

   Åå, krysser fingrene for bryllupet ditt! Stor klem ❤️

 • Reply Caroline 16. mars 2020 at 00:31

  Jeg er veldig trøtt og leste tarmene. Kan tarmene falle ut? Tok litt tid før jeg forsto at det ikke var akkurat det det sto.. 😁 Bra jobba å ha klart å slutte!

  • Reply Ida Wulff 16. mars 2020 at 21:51

   Haha! 😂❤️👏🏼

 • Reply Beate 17. mars 2020 at 12:04

  Så denne holder til en runde ja? Altså en runde med 14 dager? Jeg må ha det med t-skje! 🤦🏻‍♀️🤷🏻‍♀️ Hehe! Klem til deg fine! ❤️

  • Reply Ida Wulff 19. mars 2020 at 11:04

   Ja, den holder til 14 dager, hehe <3 Stor klem!

  Leave a Reply