Hverdagsliv

JEG HÅPER DU BLIR HJEMME

16. mars 2020

For noen dager det har vært. Går det bra med deg? Jeg har det greit, men må innrømme at jeg gråter en del. Mest over idiotene som fremdeles ikke har innsett alvoret. De som drar på hytta og arrangerer «corona-vors» med sine 20 nærmeste venner.

Jeg har valgt å isolere meg hjemme med Gravlyset, fordi det er det samfunnet trenger akkurat nå. At vi som ikke har samfunnskritiske jobber blir hjemme, at vi ikke går rundt og hjelper viruset med å spre seg. I vår husstand går vi tur og drar på butikken når vi må – ellers er vi hjemme. Takk til alle arbeidsgivere som gir sine ansatte hjemmekontor.

Jeg syns det er trist å ikke være med venner og familie, i en tid hvor alt føles rart og usikkert. Men jeg FaceTimer, snapper, ringer og tekster. Tagger venner i memes som aldri før. Ser på serier for å få tiden til å gå, bruker lang tid i dusjen, rydder og vasker på glemte steder. De siste forelesningene mine frem til sommeren kommer til å foregå digitalt. Om det blir noe særlig jobb fremover, gjenstår å se. Påsken er avlyst, og det er sårt. Fordi jeg skulle besøke besteforeldrene mine i Danmark, og landegrensa er nå stengt. Uten å si så mye mer om det, så trengte jeg å komme meg dit nå. Resten av våren og sommeren er fylt med fine planer og reiser som det mest sannsynlig ikke blir noe av. Det er selvfølgelig kjedelig, men hva skal man gjøre. Det må man bare akseptere. Jeg velger å tenke at jeg er drita heldig, som har et hjem, penger på sparekonto, mat i kjøleskapet og dopapir i boden. I tillegg har jeg en helse som mest sannsynlig tåler viruset godt. Nå må vi oppføre oss solidarisk mot dem som ikke har det.

Det er så mange jeg har vondt av nå. Og som jeg heier på. De gamle som sitter hjemme alene, helsearbeidere som risikerer sin egen helse for å hjelpe andre. De som er redde for å bli syke, fordi de ikke har helse til det. I likhet med mange andre, er jeg redd for mine egne foreldre og besteforeldre. Da jeg leste at Italia har sluttet å behandle pasienter over 60, fikk jeg så vondt inni meg. 60 er ikke gammelt. Og Italia er ikke et u-land. Hvis nordmenn ikke tar corona seriøst, kan vi være i samme situasjon som Italia om ikke lenge.

Heldigvis har de som styrer landet vårt tatt grep. For sent? Ja, muligens. Men det skjer ting, og vi må hjelpe til selv om vi ikke er pålagt det. Hjelpe til med å holde oss hjemme, unngå grupper med mennesker. Avlys middagsselskap, utsett bursdagsfeiringen din, hold avstand til andre mennesker på butikken, ikke besøk besteforeldre. Vask hender, nøkler, lysbrytere og dørhåndtak. Tenk selv. Og husk at du kan være smittet, selv om det absolutt ikke føles sånn.

Jeg skjønner at ting er tøft, kjipt, forvirrende, kjedelig og sårt akkurat nå. Sender mange klemmer til den som måtte trenge det ❤️

No Comments

 • Reply Jeanette 16. mars 2020 at 15:22

  Så bra du deler dette, er så viktig og er helt enig med deg ❤️ Skummel tid, hadde bare alle tatt dette alvorlig og holdt seg hjemme så vi sammen kunne blitt kvitt dette fortest mulig 🙏🏻 Alle utenom de med samfunnskritiske jobber selvsagt. Selv er jeg snart høygravid, hjemme med min sønn på 1,5, og selvsagt holder vi oss hjemme! Frivillig isolasjon er viktig for de som kan 🙏🏻

  • Reply Ida Wulff 16. mars 2020 at 21:50

   Heia deg i siste innspurt, og masse lykke til ❤️

 • Reply Ingrid Kaggerud 16. mars 2020 at 15:31

  Herregud så godt å lese at noen andre også bare gråter. Jeg får ca et utbrudd om dagen med gråt, og jeg kan ikke sette ord på hvorfor. Ikke er jeg redd for viruset for meg selv, jeg bare forstår ikke situasjonen helt, og isolerer meg hjemme. Har konstant nervøs mage, og rastløs i kroppen – men orker ikke annet enn å ligge på sofaen å se på TV. Fader som jeg gleder meg til det går over.

  • Reply Ida Wulff 16. mars 2020 at 21:51

   Sender deg en stor klem ❤️❤️❤️❤️

 • Reply Anne 16. mars 2020 at 15:39

  What you said👆🏻👆🏻👆🏻

  • Reply Ida Wulff 16. mars 2020 at 21:43

   👏🏼👏🏼

 • Reply June 16. mars 2020 at 16:28

  TUSEN TAKK Ida, for at du bruker din plattform for å rette fokus mot dette. Vi trenger all hjelp vi kan få for å #flattenthecurve

  Mvh sykepleier i kreftomsorgen med pasienter som -ikke- tåler dette viruset, og som ikke vil bli prioritert i en situasjon lik den vi ser i Italia. Det står om menneskeliv!

  • Reply Ida Wulff 16. mars 2020 at 21:53

   Det er jeg/vi som skal takke deg ❤️🙏🏼

 • Reply Rubi 16. mars 2020 at 16:30

  Så bra du skriver dette Ida. Du er vel den mest oppegående bloggeren jeg vet om.
  Jeg har skjønt etterhvert at folk ikke tar dette seriøst.
  I går hadd en influencer lagt ut en story der hun hadde en lunsj på 3 venninner. Da hun fikk tyn for det kommer det etterhvert en story om at det tydeligvis er helt greit da de som var på lunsj ikke møter andre.
  Hallo??? Er du helt dum….
  Når voksne mennesker ikke klarer å se alvoret i dette , kan vi ikke forvente noe fra ungdommen.

  • Reply Ida Wulff 16. mars 2020 at 21:52

   Det er så mange dumme folk der ute, at jeg fatter det ikke engang. Uansett glad for at vi er mange som tar det alvorlig også!

 • Reply Vic 16. mars 2020 at 16:32

  Jeg takker for at du(+gravlyset) står frem som ett godt «bli hjemme»-forbilde! Vi trenger fler av dere, så veldig mange fler.
  Jeg gråter over gjennomsnittet mye selv nå, jeg er høygravid med første barn og fikk beskjed her om dagen at kommende pappa kun får være med på fødselen, så må han dra hjem. Han får ikke være på sykehuset sammen med meg og barnet etter fødselen, noe jeg synes er uhyre sørgelig.! Samtidig som jeg forstår og kan akseptere det, men fy fader så sint jeg var med en gang jeg fikk meldingen. Så ser man venner som drar på fest og ikke bryr seg, så sitter jeg og mann hjemme i frivillig karantene, for hvis han så mye som har litt snørr i nesa så får han ikke være med på fødselen en gang. Føler alt for mange har en «herregud dette er ikke farlig» holdning, og jeg blir kvalm av det. Tenk om mine foreldre og svigerforeldre ikke skal få oppleve det å være besteforeldre fordi folk har vært hensynsløse og levd livet, spredd driten og utsatt mine for fare.. Det er nå i krise man ser hvem man virkelig har i sin nærmeste krets, og det er fler jeg kommer til å velge bort når dette er over. Håper dere kommer gjennom dette knirkefritt, sammen med deres nærmeste! Både de her og de i Danmark❤️ Ta vare på hverandre og la gravlyset ta dorullen midt i pakka, det siste man trenger nå er krig på hjemmefronten også😂

  • Reply Ida Wulff 16. mars 2020 at 23:49

   Får så vondt av deg 😓 at det som skulle være den fineste tiden, nå er preget av corona på denne måten. Og jeg RASER sammen med deg, over de som kjører sitt eget løp og går på fest. Måtte karma komme og ta dem. Skjønner godt tanken på å velge bort mennesker etter dette. Selv har jeg ikke sett noen av mine nærmeste oppføre seg upassende i denne tiden, takk og lov. Kan ikke gjøre annet enn å ønske deg masse lykke til med jobben du skal gjøre nå. Håper de tar ekstra godt vare på deg på sykehuset ❤️ og tenk så godt når du er hjemme igjen med hele familien din. God klem 🙏🏼

  • Reply C 18. mars 2020 at 15:24

   Kjære Vic,
   Jeg føler så med deg. Er i samme situasjon selv med kun 2 mnd til termin. Blir så innmari provosert når folk ikke tar dette seriøst. Man vet lite om hvordan korona påvirker i graviditet og hos nyfødte. Føler folk tar så lett på dette, å jeg har fått mange kommentarer som «herregud, når jeg fødte for 20 år siden fikk ikke mannen være på sykehuset da heller. Det går fint!». Nei, kanskje ikke mannen fikk være på sykehuset de 2-3 dagene dagene etter fødselen, men han fikk iallfall lov å komme på besøk! Det gjorde også resten av familien. Nå må vi sitte der mutters alene, ingen besøk av mann eller familie og vi risikerer å ikke ha de med på selve fødselen eller bli isolert fra de nyfødte barna våres. Amme- og fødekurs er avlyst. Babyshower er avlyst. Cafeturer med venninner i det som skal være den fineste tiden er avlyst. Babyshopping eller barseltreff blir det heller ikke noe av. Vi aner ikke når resten av familien skal få møte barnet vårt etter han er født. Kanskje han rekker å bli ett halvt år før han får møte noen andre?
   Vi går glipp av så mye fremover, også er det noen få tullinger som absolutt skal ha fester og spillkvelder med venner som bidrar til at dette drøyer ut lenger enn det må om alle bare hadde skjerpa seg.
   Vi får ta godt vare på de andre i samme situasjon på barsel. Dette blir ikke slik vi hadde håpet på som førstegangsfødende, men vi får bare prøve å gjøre det beste ut av det <3

 • Reply Anette 16. mars 2020 at 17:32

  Jeg er på min 3 dag med frivillig hjemmekontor. Har en samboer med dårlig immunforsvar, så jeg møter så lite folk som mulig. Det positive er at jeg får sett samboeren og bikkja mer enn jeg pleier ❤

  • Reply Ida Wulff 16. mars 2020 at 23:53

   ❤️❤️❤️

  • Reply Ida Wulff 17. mars 2020 at 10:34

   ❤️❤️ prøv å kose dere!

 • Reply Ingeborg 16. mars 2020 at 17:42

  Så bra at du setter ord på disse tingene. Jeg kjenner på de samme følelsene, og er så enig i det du skriver. Nå må vi være smarte, og ta alle forhåndsregler. Jeg holder meg hjemme hele dagen, og prøver å få gjort litt på masteroppgaven innimellom bekymringen.
  Varme klemmer❤️❤️❤️

  • Reply Ida Wulff 16. mars 2020 at 21:54

   Klemmer til deg også Ingeborg ❤️Håper du fikk gjort litt på oppgaven din!

 • Reply Linn 16. mars 2020 at 18:44

  Syntes det her er skikkelig dritt! Ja jeg er ung å frisk men står midt oppi en fødsel,når som helst. Pappaen får ikke være med pga smittefare og dette er første gang for oss begge. Ja det er for vår egen sikkerhet og helse men man føler seg jaggu hjelpesløs og redd. Huff, men får prøve se trøsten i at mange har det mye værre. :/

  • Reply Ida Wulff 16. mars 2020 at 23:53

   Hva skjer med dette!! Flere som skriver det samme i kommentarfeltet 😱 så forferdelig kjipt, spesielt for førstegangsfødende, å ikke få ha med seg støttespilleren sin på fødsel 💔 Da er det lov å være trist og forbanna, selv om det finnes andre som har det verre. Lykke til og stor klem

 • Reply Rebecca 16. mars 2020 at 18:45

  Vet du.. jeg føler sånn med deg, det er tøffe og vanskelige tider hvor vi absolutt burde holde oss hjemme. Jeg jobber på en pizzabaker-sjappe som IKKE har valgt å stenge. Dit må jeg ta buss…. noe jeg virkelig ikke vil. Jeg vil bare skrive dette fordi jeg føler med dere som blir tvunget til jobb. Jeg vil være med på denne dugnaden og gjøre mitt – jeg vil holde meg hjemme… desverre skjønner ikke mine sjefer bedre. Ufattelig kjedelig, og føler meg ordentlig stilt til veggs. Vil jo ikke få sparken heller.

  Vanskelig tid!

  • Reply Ida Wulff 16. mars 2020 at 23:51

   Skjønner at det er frustrerende! Det er grådig av de store kjedene å holde åpent nå 🙁 men siden de ikke klarer å ta valget selv, håper jeg andre gjør det på deres vegne. Ta vare ❤️

 • Reply Hilde 16. mars 2020 at 19:09

  Jeg jobber på et kjøpesenter, og vi holder dessverre fortsatt åpent, de fleste senterne gjør de, selvom alle ansatte ønsker at vi også burde stenge et par uker…. så alle vi må på jobb i offentligheten selvom vi har også mest lyst å holde oss hjemme for alles skyld. Det er ingen som MÅ innom HM eller Kremmererhuset nå for å leve! Og det er skremmende hvor mange som fortsatt kommer hit og bare vandrer i gangene og slå i hjel tid….. er mye fler folk her ila en dag, enn en liten familiemiddag privat feks. Fortsatt risikabelt her, både for dumme kunder som ikke blir hjemme, kommer borti hendene våre når de betaler eller skal ha hjelp å finne varer… Tar på varer mange andre har tatt og prøvd på…. Og risikabelt for oss som enda måå jobbe fordi det ikke er noen regler på kjøpesenter enda. Det er IKKE nødvendig å shoppe nå i butikker. (Matbutikk og apotek er unntak)

  • Reply Ida Wulff 16. mars 2020 at 20:37

   Fy søren så kjipt, håper virkelig det stenger snart. Ingen trenger en tur på H&M nå, som du sier ❤️

 • Reply Linn 16. mars 2020 at 19:14

  Det er en fæl tid…
  Selv er jeg 5 dager unna termin,så kan jo i prinsippet skje når som helst.Som førstegangs er jeg LIVREDD for å måtte føde alene..Min kjære samboer har astma,og hoster derfor en del,men gjorde det lenge før corona ble en case,men jeg er stygt redd han blir nektet tilgang på sykehuset nå.
  Barsel blir garantert alene,det har jeg klart å slå meg til ro med,men disse tankene om fødsel tar nesten knekken på meg.
  Ble lei meg når VG skrev en sak om det,og hele kommentarfeltet kun er av surmagede menn som mener at folk ble født før menn var velkommen på fødestua. Som om det hjelper..

  • Reply Ida Wulff 16. mars 2020 at 20:36

   Ååå, du! 😔 så trist at det skal være så mye usikkerhet rundt din første fødsel. Skjønner godt at det er skremmende og at du er livredd. Folk kan si «det går nok bra» så mye de vil, det hjelper jo ikke på dine følelser. Sånn her skal det ikke være. Sender deg hundrevis av lykkeønskninger, heiarop og klemmer ❤️❤️❤️❤️ kommer til å tenke på deg de neste dagene!!

 • Reply Maja 16. mars 2020 at 19:20

  Det skal nok gå Ida, op med hagen! Brug tiden på at opmuntre de andre og måske sende blomster til dem der trænger det mest! Så glemmer man lidt sine egne bekymringer. Snart er vi på den anden side! Knus til dig fra mig <3

  • Reply Ida Wulff 16. mars 2020 at 20:34

   Knus til dig! ❤️

 • Reply Irene 16. mars 2020 at 20:06

  Tusen takk for at du bruker din plattform og påvirkningskraft til på en så ypperlig måte å få frem et så viktig budskap!

  Hilsen en mamma som ser helt frisk ut, men som er i risikogruppen i alvorlig grad og som også har flere barn som erfaringsmessig ikke tåler små forkjølelser uten legehjelp og sykehus. Jeg er takknemlig for deg, Ida!

  • Reply Ida Wulff 16. mars 2020 at 20:33

   Sender klemmer og varme tanker i denne vanskelige tiden ❤️ så godt det skal bli når faren er over!

 • Reply Line 16. mars 2020 at 20:12

  Takk for at du velger selverklært karantene Ida!<3 Skulle ønske flere forstod alvoret å gjorde som deg! Vær så snill dere: Unngå sosial kontakt å hold deg hjemme! Gå i selverklært karantene selv om myndighetene ikke har pålagt dere dette (enda). Så kanskje vi slipper Italia-tilstander. Hilsen intensivsykepleier som får sommerferien sin inndratt fordi hun må behandle DEG og DINE for Covid19 fordi DU der ute tar egoistiske valg!!

  • Reply Ida Wulff 16. mars 2020 at 20:32

   Og tusen takk til deg, for jobben du gjør ❤️❤️❤️❤️folk må faen meg skjerpe seg!!!

   • Reply Kristine 17. mars 2020 at 16:33

    Sant og viktig. Jeg skulle giftet meg til helgen, men nå er både bryllup og vielse avlyst. Da er det ganske kjipt å lese om folk som drar på fest. Prøver å fokusere på at vi fortsatt vil gifte oss selv om vi ikke kan og ikke se for mye på kjolen og ringene….

    • Reply Ida Wulff 19. mars 2020 at 11:03

     Fy søren så trist <3 Det er lov å synes at det er vondt, selv om det er andre som opplever verre ting. Men ja, heldigvis har dere fremdeles kjærligheten <3

   • Reply Benny 17. mars 2020 at 18:05

    Ja, virkelig tusen takk til deg, Line! Jeg setter så enormt stor pris på helsepersonell nå; dere gjør en uvurderlig fantastisk jobb, og fortjener – som alle andre dager også – en stor pris. Og takk til deg, Ida, som støtter selvinnført karantene nå.

    • Reply Ida Wulff 19. mars 2020 at 11:02

     <3 <3

 • Reply Jeanett 16. mars 2020 at 21:17

  Takk for at du tar ansvar og bruker stemmen din til dette! Det er så provoserende og se andre influencere bruke den viktige stemmen sin til å skrive om hvor hyggelig de skulle ha det på familiemiddag igår…
  Det er så viktig at vi alle tar ansvar og hører etter nå. Takk for at du sier dette ❤️

  • Reply Ida Wulff 17. mars 2020 at 10:33

   🙏🏼❤️

 • Reply Silje 16. mars 2020 at 21:25

  Førstegangsfødende med termin om under 2 uker. Livredd, men forståelsesfull og i selvvalgt karantene. Sammen klarer vi dette ❤️

  • Reply Ida Wulff 17. mars 2020 at 10:33

   Lykke til ❤️❤️❤️❤️ eyes on the price!

 • Reply Silje 16. mars 2020 at 22:39

  Så utrolig bra et innlegg, Ida! ❤️

  • Reply Ida Wulff 17. mars 2020 at 10:32

   ❤️❤️❤️

 • Reply Malin 17. mars 2020 at 03:56

  Jeg og familien min er mest sannsynlig smittet, men oppfyller ikke kravene for å bli testet. Er så mange der ute som er smittet som ikke vet om det, oppfør deg som om du har covid-19 hvis du har symptomer. Isoler deg. Er glad for at jeg og familien tåler det godt, men mange gjør ikke det. Take care

  • Reply Ida Wulff 17. mars 2020 at 10:32

   God bedring til dere, og tusen takk for at dere er føre var! 🙏🏼❤️🍫

 • Reply Heidi 17. mars 2020 at 07:36

  Tusen takk for et fint innlegg❤️ Synes det er så flott at du bruker din stemme til å spre et så viktig budskap, og vitterlig viser at du er et forbilde. Jeg har selv et barn i risikogruppe, og er livredd for at hun skal bli smittet. Og jeg kjenner jeg blir så fortvila og lei meg når folk gir f om dagen.

  • Reply Ida Wulff 17. mars 2020 at 10:31

   Skjønner godt at du blir det ❤️ nå må folk bli hjemme så dette går over!

 • Reply Anna 17. mars 2020 at 09:12

  Tusen takk for at du bruker plattformen din til dette. Viktig budskap , og du er vel omtrent den eneste bloggeren som formidler noe fornuftig i disse tider. Mange takk til deg Ida 👌🧡

  • Reply Ida Wulff 17. mars 2020 at 10:32

   ❤️❤️❤️

 • Reply ElisabethH 17. mars 2020 at 10:37

  Så enig med deg Ida! Jeg går kun ut for å gå tur med hunden, ellers er det selvpålagt karantene på meg. Hjemmekontor, matlevering og Nintendo/skoleoppgaver. Må innrømme at jeg ikke merker store forskjellen for egen del – annet enn at jeg ikke går på jobb og trening da. Ellers er dagene ganske like, jeg er i overkant glad i holde meg hjemme tror jeg 😂. Men det føles annerledes når man ikke KAN gå ut. Plutselig vil jeg på restaurant, kino og konsert. 🙄 menmen. Har inntrykk av at de fleste er flinke og tar hensyn, så får vi krysse fingrene for at det virker…

  • Reply Ida Wulff 19. mars 2020 at 11:05

   Hehe, samme her. Er vel valgfriheten som gjør at det føles kjipt. Og for min del: At min bedre halvdel er her 24 timer i døgnet. Dét er til å bli sprø av!! Vi har våre opp- og nedturer her hjemme, haha. Klem til deg <3

   • Reply Ellabella 19. mars 2020 at 14:12

    Ja, den valgfriheten har jeg tydeligvis tatt for gitt! 🙂 Hjemmekontor fungerer overraskende greit, selvom jeg sliter litt med strukturen. Har (heldigvis) frister på rapporter o.l. så jeg blir tvunget til å jobba på, ellers hadde det sikkert sklidd helt ut her. 🙂
    Min kjære har også hjemmekontor, men låner naboene sin leilighet enn så lenge (den er til salgs og står tom), slik at vi får arbeidsro og pause fra hverandre hver dag. Genial løsning om jeg skal si det selv, har foreløpig ikke kranglet en eneste gang! Går tur med hunden i lunsjen hver dag, og samles til film/seriemaraton på kveldstid. Jeg kunne fort blitt vant til hjemmekontor kjenner jeg, selvom jeg selvfølgelig håper at situasjonen endrer seg så fort som mulig.

    Masse lykke til med å holde på forlovelsen gjennom denne perioden, jeg tror det er mange som sliter for tiden! 😀 😉

   • Reply Ellabella 19. mars 2020 at 14:13

    Øh, vet ikke hvordan navnet mitt forandret seg, men jeg er altså samme person (Ellabella/ElisabethH). 😉

 • Reply Beate 17. mars 2020 at 10:41

  Fine Ida! <3 Du er god! <3 Takk for at du er et godt forbilde! Vi MÅ holde oss hjemme nå! Blir så forbanna på de som treffes på cafe og shopper og, ja… Det er ikke noe vi må gjøre nå, når manges liv står i fare! Huff! Jeg har ingenting å klage på. Jeg er helt alene, og kommer til å være det lenge! Men det er sånn det skal være nå!
  Skal ikke besøke kjæresten min en gang! Jeg overlever uten det nå! Har masse treningsutstyr hjemme så jeg får trent styrke, har spinningsykkel, så da skal jeg takle dette heeelt fint! Trener litt hver dag, rydder og vasker litt, ser på tv, serier… Da har jeg det helt topp! Stor klem til deg, goding! <3 <3 <3

  • Reply Ida Wulff 19. mars 2020 at 11:05

   Så flink du er!! <3 <3 <3 Her snakker vi innsats for dugnaden. Stor klem

 • Reply Isabell 17. mars 2020 at 14:41

  Ida, du er helt fantastisk og du får virkelig sagt det. Er så enig med deg. Jeg har også vært litt skuffet over at sommerens planer ryker, men så tenker jeg som deg at jeg er heldig i en vanskelig tid. Vi har låst oss inne og forsøker å få tiden til å gå. Vi deler dagen slik at vi får jobbet litt, jeg har elever som må følges opp. Er spent på hvor lenge dette skal vare, og i går kjente jeg på at jeg var litt redd også. Redd for hva dette vil bety for samfunnet og mange mennesker.

  • Reply Ida Wulff 19. mars 2020 at 11:04

   Sender deg mange klemmer <3 <3 Takk for at dere har låst dere inne!

 • Reply M 17. mars 2020 at 18:53

  Du husker muligens at jeg kommenterte på den reisen du hadde bestilt, og sa at jeg ventet selv til verden ble virusfri. Jeg skjønner at du ikke trodde tilstanden ville bli kritisk den gang, for det er helt utrolig hvor fort ting endrer seg. Jeg liker holdningene og tankegangen din, Ida! Viktig å spre dette budskap =)

  Med ønske om en god uke – i »isolasjon»!

 • Reply Elin 17. mars 2020 at 21:17

  Fantastisk innlegg som burde publiseres utover din plattform (for jeg mistenker at gjennomsnittsleseren her ikke er blant de som har Corona-vors)
  Stor klem til deg og dine, hilsen en som er livredd for far med høyt blodtrykk og bestemødre på over 90 år ❤️

  • Reply Ida Wulff 19. mars 2020 at 11:01

   Klem til deg og fingre krysset for far og bestemødre <3 <3 <3

 • Reply Martine 17. mars 2020 at 22:13

  Tusen takk, Ida, for at du er så reflektert og tar dette på største alvor.
  Jobber selv i helsevesenet under psykiatrien og dagene er virkelig tøffe nå, og kjenner nærmest på en maktesløshet ovenfor situasjonen vi befinner oss i. Samtidig er jeg veldig takknemlig for at jeg har en jobb å gå til og er sikret økonomisk i månedene fremover, i motsetning til veldig mange andre.
  Håper dette snart blåser over og at samfunnet blir stablet på beina igjen, og at vi kan ta med oss masse lærdom fra dette.

  Sender deg mange varme klemmer ♥️

  • Reply Ida Wulff 19. mars 2020 at 11:00

   Ja, det må vi virkelig håpe <3 Lykke til på jobb i ukene som kommer, masse klemmer til deg også!!

 • Reply Julie 18. mars 2020 at 10:37

  Jeg jobber i helsevesenet, riktignok ikke på sykehus eller sykehjem, men med folk som er i en svært utsatt brukergruppe. Beklagelig nok, så har vi en sjef som fortsatt ber kollegaer av meg komme på jobb selvom de har luftveissymptomer og ikke er 100% friske. Sjefen følger absolutt ikke FHI sine råd og det gjør meg SÅ frustrert, sint og lei meg. Jeg har ikke ord igjen!

  Takk for at du bruker til plattform til å nå ut til folk! <3

  • Reply Ida Wulff 19. mars 2020 at 10:59

   Er det sant 🙁 Fy søren for en idiot!! Men takk for at du gjør en så viktig jobb likevel <3

 • Reply LH 19. mars 2020 at 17:46

  Jeg jobber i helsevesenet så jeg må ut, men etter jobb er det kun en kort (hvis nødvendig) tur i butikken, deretter totalt isolasjon. Det er helt merkelig å være ute for tiden, selv ikke i fellesferien er det så stille og rolig ute. Vi har nesten ikke pasienter på jobb, all kontakt foregår elektronisk/via telefonen, det er skikkelig guffen stemning, det føles litt som «stille før stormen»..

 • Reply Kine 20. mars 2020 at 09:49

  Takk for at du deler! Godt å høre at jeg ikke er alene om å gråte litt innimellom. Prøver å ikke lese nyheter hele tiden, og ta litt «fri», men det blir kastet på en allikevel. Det er krise og unntakstilstand. Med hjemmeskole og toddler hjemme går dagene greit, men det er ikke barebare.
  Vi holder oss hjemme, og facetimer venner og familie. Får vondt av å tenke på dem som ikke har noen å FaceTime med 🙁

  • Reply Ida Wulff 25. mars 2020 at 14:57

   Jeg vet, det er fælt å tenke på 🙁 <3

 • Reply Åshild 5. april 2020 at 19:57

  Hvor er den fine jakken din fra??😍

  • Reply Ida Wulff 8. april 2020 at 20:14

   UBR 🙂

  Leave a Reply