Hverdagsliv

EN GLADNYHET PÅ EN GRÅ SØNDAG

22. mars 2020

Reklame for Eleni & Chris – Rabattkode: 3for2 

Hei fra søndagens lille hjemmespa 🤓 I disse dager er jeg svært takknemlig for hotellstilen jeg har gått for på soverommet. Det er ikke det verste stedet å være i frivillig isolasjon ❤️ Dog merker jeg at det er blitt vanskelig å skille mellom hverdag og helg. Alle dager føles like. Gravlyset er hjemmeværende. Vi spiser, ser på TV, går tur, følger med på nyhetene. Å rydde og vaske er blitt en slags terapi, det har aldri vært så rent her hjemme som nå. Mitt eget ytre har jeg kanskje glemt litt bort, så derfor har jeg hjemmespa i dag. Selv om jeg bare er hjemme, syns jeg det hjelper på hodet å skrubbe, smøre, ta ansiktsmaske. Føle seg fresh og fin! Hudpleierutiner har jeg i hvertfall god tid til, både morgen og kveld.

Jeg føler meg så heldig som har en samarbeidspartner som Eleni & Chris, som faktisk blir spurt etter i kommentarfeltet. Det etterlyses rabattkode, og i dag kan jeg endelig dele en rabattkode igjen 😍 Rabattkoden er «3for2» og gir deg 3 produkter til prisen av 2, ut mars måned.  

Min daglige hudpleierutine ser du her:

RENS HER / SERUM HER / DAGKREM HER / NATTKREM HER 

Hudpleierutinen min har ikke forandret seg mye siden sist. Den er fremdeles like enkel, og består av rens, serum, dagkrem og nattkrem. Det eneste som er nytt, er at jeg har gått over til å bruke dagkrem for tørr hud. Det trengte huden min visst nå, spesielt rundt nese og munn.

Alle produktene i min faste hudpleie-serie er en del av The Woods-serien til Eleni & Chris. Hvis du har scrollet forbi innleggene tidligere, kan jeg nevne igjen at det er et skandinavisk hudpleiemerke, med de deiligste ingredienser. 

La meg fortelle litt om hvert enkelt produkt:

Cleansing foam: Det diggeste renseskummet jeg har vært borti. Ansiktet blir helt rent og silkemykt. Jeg pleier å massere den inn i ansiktet i 30 sek – 1 minutt, og vasker av med fuktig klut. Den kan også brukes på øyeområdet, og passer fint selv om du har skjegg. Kanskje en unødvendig opplysning, men Gravlyset har begynt å bruke denne rensen han også, hehe. Du finner den her

Anti-Aging Face Serum: Et serum for alle hudtyper, og dette er VERDENS BESTE hudpleieprodukt, uten at jeg har testet alle verdens hudpleieprodukter. Men min absolutte favoritt fra Eleni & Chris, og det overrasker meg ikke at serumet har vunnet flere priser. Det har gel-konsistens, og gir såå mye glød! Du kan lese mer om serumet og kjøpe det her.

Anti-Aging Day Cream: Finnes for flere hudtyper, selv bruker jeg for tørr hud akkurat nå. Dette er en drøy krem som varer i flere måneder hvis du bruker riktig mengde. Elsker konsistensen og fukten/gløden den gir. Du finner den her.

Anti-Aging Night Cream: Nattkrem er egentlig ganske nytt i livet mitt, men jeg har sett nytten av å gi huden ekstra fukt om natten. Husk å sove med silkepute så putetrekket ikke stjeler all kremen fra ansiktet ditt! Det gjør virkelig en forskjell. Kremen får du tak i her.

Jeg har også tre produkter fra Eleni & Chris som jeg bruker av og til. Dem ser du her: Face Mist er jeg ikke så flink til å bruke, men jeg elsker det når jeg husker på å dra den opp av veska eller nattbordsskuffen. Dufter friskt og gir litt effortless fukt til ansiktet. Finnes her!

Ansiktsmaskene til Eleni & Chris er så digge, jeg anbefaler å bruke dem til spesielle anledninger. For eksempel før fest. Eller på dager hvor fjeset virkelig trenger en ekstra boost. Du finner dem her.

Peeling Pen bruker jeg 1-2 ganger i uken, og det er en helt genial måte å eksfoliere huden på. Pennen fornyer og frisker opp huden, og skal i tillegg gjøre huden jevnere. Den inneholder blant annet glykolsyre som fjerner døde hudceller, og melkesyre som gjør huden myk og reduserer pigmentflekker. Rart hvordan noen ting man har klart seg uten hele livet, plutselig blir et must… Shop her!Jeg gir aldri opp å prøve å se cute ut i disse ansiktsmaskene. Send hjelp, haha!

Jeg gjentar meg selv for sikkerhets skyld: Rabattkoden «3for2» gir deg 3 produkter til prisen av 2, ut resten av mars måned. 

Du kommer til Eleni & Chris HER ✨ Enjoy!

24 Comments

 • Reply Cathrine 22. mars 2020 at 18:31

  Det siste bildet ga meg en déjà vu på den episoden i the office med førstehjelp, Google it hvis du ikke har sett den 😂🙈

  • Reply Ida Wulff 23. mars 2020 at 14:37

   Hahaha hjelp, det var jo dritskummelt!

 • Reply Åshild 22. mars 2020 at 18:56

  Tar seriøst alt du sier for god fisk – DET er et kompliment i bloggverden😍 er det sånn, at hvis man kun kan ta seg råd til én ting bør gå for serumet og bevare rens/krem man har fra før? Eller er det full pakke eller ingenting? Og hvor kjøper du silkeputetrekk? 😃😃 god søndag

  • Reply Ida Wulff 23. mars 2020 at 14:37

   Haha, dét er litt av et kompliment <3 <3 Jeg har ikke brukt serumet sammen med annen hudpleie selv, men hvis du skal ha én ting, så hadde jeg kjøpt det uansett. Silkeputetrekk har jeg fått i gave, men mener det er fra Mellymoon! Klem til deg

 • Reply Åshild 22. mars 2020 at 18:58

  Og hvor drøyt er serumet i bruk? (Haha sier man det) Altså, hvor lenge har du det før du trenger påfyll😅☺️

  • Reply Ida Wulff 23. mars 2020 at 14:36

   Oi, jeg blir redd for å svar feil, men kanskje 3 mnd? Jeg bruker det enten morgen eller kveld – i starten bruker jeg det ikke hver dag <3

 • Reply Isabelle 22. mars 2020 at 20:37

  Hei, jeg har kjøpt produktene forrige gang du hadde innlegg etter at jeg så hvor fin hud du har 😍 jeg opplever innimellom at kremen «flasser av» når jeg har serum under enten dag eller nattkrem. Altså ikke døde hudceller men kremen. Har du opplevd det?

  • Reply Ida Wulff 23. mars 2020 at 14:35

   Ja, opplevde det i starten! Fant ut at jeg brukte for mye produkt, OG at jeg ikke var flink nok til å skrubbe huden. Så sørg for at huden din er eksfoliert, og at du bruker mindre av produktene, så håper jeg det løser seg for deg? <3 <3

   • Reply Isabelle 24. mars 2020 at 21:54

    Hva bruker du til å eksfoliere huden? 😁

    • Reply Ida Wulff 25. mars 2020 at 12:37

     Peeling pen i innlegget 😀

 • Reply Anne 22. mars 2020 at 20:40

  Har så lyst til å prøve ut disse!! Vet du om produktene passer for kombinert/fet hud også? Ha en fin søndagskveld💛

  • Reply Ida Wulff 25. mars 2020 at 12:56

   Sendte spm ditt videre til Eleni & Chris og fikk dette til svar ❤️:

   Vi har ingen spesifikke produkter utviklet til kombinert/fet hud. Kremene våre vil kanskje oppleves litt tunge om man har fet hud, men serumet, cleansing foam og maskene bør funke bra uansett hudtype. Samme med peeling pen!

 • Reply Nathalie 22. mars 2020 at 20:47

  Hvor har du kjøpt overkastet til sengen? 🙂

  • Reply Ida Wulff 23. mars 2020 at 14:32

   Hos Slettvoll 🙂

 • Reply Bloggjenta94 22. mars 2020 at 22:24

  Har du noen anbefaling på hårproduktene fra Eleni&Chris? Har lyst til å støtte norske merker i disse Coronoatider😌

 • Reply Kristina 22. mars 2020 at 23:55

  Hvor er det fine sengeteppet fra?😍

  • Reply Ida Wulff 23. mars 2020 at 14:30

   Slettvoll ❤️

 • Reply Guro 23. mars 2020 at 05:03

  Hei Ida! Jeg har bare så innmari lyst til å tipse deg om en YouTube bruker som heter itsblitzzz. I disse karantene dager har hun virkelig bidratt til å løfte meg opp av en mørk grop. Alle hennes videoer er inspirerende på forskjellige måter, du vil skjønne hvorfor hvis du tar deg tiden til å sjekke de ut. Jeg kom på det i denne sammenhengen fordi hun snakker mye om naturlig hudpleie, og at du kan oppnå fantastiske resultater ved å kun bruke ulike oljer som rens og hudpleie. Hun legger også ut mange ASMR videoer, som virkelig har beroliget meg og gitt meg et nytt syn på meditasjon og selvhjelp. Håper noen av dine følgere og kanskje du også kan bli like hekta som jeg er. God klem herfra!

  • Reply Ida Wulff 23. mars 2020 at 14:42

   Tusen takk for tips! Jeg er ikke så flink til å henge på YouTube, men skal absolutt sjekke ut denne. God klem tilbake!

 • Reply Maria 29. mars 2020 at 13:27

  Hvor er gardinene dine fra? 🙂

 • Reply Silje 13. april 2020 at 16:56

  Vært så fornøyd med Cliniderm sine solkremer etter du anbefalte dem. Har du ny rabattkode til Eleni og Chris? Har lyst å prøve deres hudpleie produkter

  • Reply Ida Wulff 14. april 2020 at 10:38

   Så hyggelig å høre <3 Vet ikke enda når det kommer en ny rabattkode, men følg med så kommer det helt sikkert snart 😀

 • Reply SVMaIZP 14. januar 2024 at 17:42

  Do not stop using this medication or change your dose without consulting your doctor finasteride 1 mg prices

 • Leave a Reply