Hverdagsliv

DET BESTE JEG KAN GJØRE NÅ

26. mars 2020

Reklame for Bergans – Rabattkode: NORDMARKA20IDA 

ANORAKK HER / BUKSE HER

I dag skinner sola endelig igjen. Er det noe vi har vært heldige med den siste tiden, så er det været. I hvertfall her i Tønsberg! Nå har det vært et par grå ryddedager, men i dag var det ut i naturen igjen. Det er virkelig det beste jeg kan gjøre for hodet mitt akkurat nå. Komme meg ut og puste i frisk luft, bevege på kroppen, la sola varme opp håret mitt.

De siste dagene har jeg fått så mange kommentarer og DM’s fra folk som setter pris på at jeg er ærlig om at jeg er lei meg for alle opplevelsene jeg går glipp av i 2020. Og det er godt å lese at man ikke er alene om disse tankene. Selv om andre har det verre, må vi få lov til å være lei oss over påskeferien. Sommerferien. Bryllupet vi skulle i, eller kanskje vårt eget bryllup. Det meste kan vi heldigvis ta igjen, en vakker dag. Hvis alle er flinke til å følge retningslinjene, kanskje det ikke blir så lenge til?

Det er helt merkelig å tenke på at vi egentlig hadde tenkt oss til Italia i påskeferien. Fly til Roma, kjøre til Napoli og oppleve hele Amalfikysten. I siste liten bestemte vi oss for å bruke påsken på mine besteforeldre i Danmark i stedet. Nå ble jo ingen av delene noe av uansett, og jeg sitter og lurer på hva jeg skal bruke påsken til. Det blir i hvertfall mange turer ut. Nære turer, ettersom vi må være forsiktige med å belaste andre kommuner enn den vi bor i. Men det holder ikke å komme seg ut, i påsken vil jeg ha påskestemning. Så spørs om jeg ikke må handle inn påskeegg, appelsiner og Kvikk Lunsj. Det blir sikkert en hel del brettspill og kortspill – og camping ute på terrassen. Påske blir det uansett, selv om den ikke blir helt sånn som vi hadde sett for oss 💛🐥Antrekket til påsken er i hvertfall klart, det har Bergans sørget for. Her har jeg på med Nordmarka W Anorak og Nordmarka W Pants. Fint, eller hva?! Jeg føler meg som en sporty friskus i dette antrekket, noe jeg egentlig alltid gjør i Bergans sine turklær ❤️🌲 Disse fargene er nok den fineste komboen jeg har i tur-garderoben min.

Anorakken er i slitesterkt, vind- og vannavvisende materiale. I tillegg har den bra med lommer, og 2-veis glidelås i siden som gjør at du kan «lufte deg» uten å ta anorakken av. Helt normal i størrelsen. Du finner anorakken HER!

Buksa er fra samme kolleksjon som anorakken. Den har strikk i livet, og borrelås nederst, slik at du kan bestemme om den skal være vid eller stram nederst. Den er superdigg å ha på og sitter skikkelig fint, om jeg får si det sjæl. Du finner buksa HER

RABATTKODE: NORDMARKA20IDA 

Er jeg nørd som syns det er sykt stas å gi ut en rabattkode på Bergans? I såfall excuse me, men jeg er stor Bergans-fan 🤩 Med rabattkoden NORDMARKA20IDA får du nå 20% rabatt på hele Nordmarka-kolleksjonen som du finner HER.

Rabattkoden er gyldig til og med 30. mars.

Ønsker deg en nydelig torsdag videre ❤️

No Comments

 • Reply Anonym 26. mars 2020 at 15:39

  fin!! lov å spørre om hvilken størrelse du bruker i buksa? eller om den er liten/stor størrelsen <3

  • Reply Ida Wulff 26. mars 2020 at 16:32

   Jeg har medium i alt fra Bergans, inkludert denne buksa 😀❤️ Helt normal i str! Klem

 • Reply karen 26. mars 2020 at 18:37

  Hey 😀 kan du vise noe av det nye interiøret du ser på? så du skrev et innlegg l

 • Reply Ella 26. mars 2020 at 20:07

  Så fine dere er!😍 Et lite overfladisk spm i disse dager: hvilken frisør bruker du? Stripene i håret er så lyse og kalde😍 Når dette er over, skal jeg virkelig ta turen og freshe opp hårfargen!

  • Reply Ida Wulff 26. mars 2020 at 22:25

   Takk snille ❤️ har dessverre ingen anbefalinger!

 • Reply Hanne 26. mars 2020 at 21:51

  Hei 🙂 Til info: prøvde å bruke rabattkoden din, men fikk beskjed om at den var utløpt når jeg trykte for å bekrefte bestillingen. Brukte derfor Kristina sin, men tenkte det var greit for deg å få vite om feilen 🙂

  • Reply Ida Wulff 26. mars 2020 at 22:23

   Jeg testet den nå, og den funker fint her 😊

   • Reply Hanne 27. mars 2020 at 06:48

    Det funket å legge til rabattkoden, men når man tok «siste step» for å bekrefte betalingen kom feilmeldingen.

    • Reply Ida Wulff 30. mars 2020 at 11:35

     Har sjekket opp, og får ikke noe annet svar enn at den funker og at andre har brukt koden :/ sorry.

 • Reply Kamilla 27. mars 2020 at 10:23

  Såå fint turtøy! Er herved ønsket til bursdagen min i april 😍 tipset samboeren om rabattkoden din også. Hehe. Så etter fødsel skal jeg være turklar! 💪

  • Reply Ida Wulff 30. mars 2020 at 11:35

   Hehe, så bra! <3 Grattis med dagen din på forskudd!

 • Reply Hannah 27. mars 2020 at 10:44

  Jeg tenker det samme! Vi får bare lage den beste påskestemningen hjemme<3 Kanskje folk har godt av å kjenne litt på at man kan ha det like fint hjemme som på hytta/ferie? At vi ikke alltid måå reise bort for å føle at vi koser oss?
  Uansett, dette så herlig ut! <3 hvor har dere vært på tur her?
  Jeg bor i Tønsberg selv, så kunne gjerne tenke meg et nytt turtips, hehe!
  Klem til deg, fine Ida<3

  • Reply Ida Wulff 30. mars 2020 at 11:36

   Dette er Moutmarka ute på Tjøme <3 <3 Veldig fint der! Klem tilbake

 • Reply Janne 27. mars 2020 at 18:08

  Hvilken modell er solbrillene dine?

 • Reply Maria 30. mars 2020 at 09:54

  Hei, rabattkoden fungerer ikke! Har forsøkt på både pc og mobil. Håper det blir ordnet i løpet av dagen, da jeg gjerne skulle kjøpt jakken:-)

  • Reply Ida Wulff 30. mars 2020 at 10:54

   Hei! Såå merkelig, jeg skal maile og høre. Vet at mange har brukt rabattkoden, men det virker som om det er noen den ikke fungerer hos 🙁 Sparer mailen din så skal vi prøve å få fikset dette! <3

 • Reply Andrea 30. mars 2020 at 14:21

  Hei <3 rabattkoden fungerer heller ikke hos meg! Hverken på pc eller mobil :/ skulle kjøpe flere ting, så det var litt kjedelig! Håper de finner en løsning for oss det ikke fungerer for 🙂

  • Reply Andrea 30. mars 2020 at 16:37

   Update: koden funket nå! Takk for rabatten, nå er jeg noen fine turplagg rikere! 🙂

   • Reply Ida Wulff 30. mars 2020 at 22:48

    Så braa 😀❤️👏🏼 håper du blir fornøyd! Klem

  • Reply Ida Wulff 30. mars 2020 at 22:53

   Koden er oppdatert, håper du rakk det ❤️

 • Reply Sofie 2. april 2020 at 14:02

  Hei. Hvordan sko er det du har? Og er de gode å gå i? Sååå fine😍

 • Reply Caroline 8. april 2020 at 13:35

  Åssen shimmer/sminkekrem var det du brukte på bena dine når Gravlyset møtte deg??😍

  • Reply Ida Wulff 8. april 2020 at 20:13

   Hmm, muligens Vita Liberata!

  Leave a Reply