Paraplyer

PARAPLYENE HAR HOPET SEG OPP

30. mars 2020

Hei og god mandag, fra Norges blideste hjemmekontor ❤️ Jeg har klart å fylle nok et notat på iPhonen med paraplyer, så det er på tide å dele. Skal sies at mange av dem er fra tiden før corona-krisen, men det er vel deilig å lese om noe annet også? Vi kjører i gang!

☔️ Når jeg går på apoteket og kjøper et produkt, og blir stående i 5 ufrivillige minutter for å høre på bruksanvisningen. Jeg skjønner at det er velment, men hvor ble det av antennene?! Det står folk bak meg i køen. Alt jeg vil er å kjøpe et produkt og gå hjem. Men hver gang jeg kjøper eggløsningstester, er det en mann som skal lære meg hvordan jeg bruker dem, og i tillegg forteller han meg hvilke kosttilskudd jeg burde ta nå som jeg prøver å bli gravid. Men, jeg prøver ikke å bli gravid akkurat nå, klarer jeg å presse inn i monologen. Nei nei, men da vet du det til den dagen det blir aktuelt. Altså, fuck you. JEG SPØR HVIS JEG LURER PÅ NOE 😭

☔️ Folk som midt i et måltid føler for å uttrykke at, huff, dette var nesten litt for mye mat. Gjerne på et stadie hvor jeg ikke er litt mett engang. Foreldrene mine er sånne folk som syns det ble for mye mat eller som blir såå fort mette, jeg får lyst til å hive dem ut av vinduet hver gang. Har til dels lært meg å telle til 10, smile og spise videre.

☔️ Denne tør jeg nesten ikke å skrive, men… Når man har invitert gjester som kommer med usnittede blomster, så man blir stående på kjøkkenet i et kvarter og fikse buketten – for man kan jo ikke være utakknemlig å lage den ligge på kjøkkenbenken heller. Man skulle helst minglet, dekket ferdig bordet og fulgt med på stekovnen – men der står man som Blomster-Finn og renser stilken for blader, før man må sørge for at buketten er like høy på alle kanter og ser pen ut i en vase. For et stress! 😂 Og for en utakknemlig paraply. Men den måtte ut. Og det er heldigvis veldig enkelt å få hjelp til buketten i en blomsterbutikk, så man kan avlaste vertskapet litt.

☔️ Når man skal ut og spise med noen man ikke har sett på en stund, og skravla går i ett før man har begynt å se på menyen. Og så kommer man seg aldri i gang med menyen heller, selv om servitøren kommer tilbake gang på gang. Jeg må alltid være hun uten sosiale antenner som sier: Ikke prat mer før vi har sett på menyen, jeg klarer ikke å konsentrere meg.

☔️ Når folk tar kontakt med meg for å si at jeg ligner på noen. Hva skal jeg med den informasjonen! Hehe kult, takk for at du sa i fra. 

☔️ Singelkurven på Coop. Den må være MYE  TYDELIGERE! Jeg har gått rundt med singelkurv mange ganger, uten å vite det før jeg kommer til kassa. Og da har jeg som regel endt opp med å være så flau at jeg ikke husker noe mer før jeg sitter i bilen igjen 😑 For de som ikke vet hva singelkurven er: Det er en handlekurv hvor det står at du er singel og åpen for å komme i prat med andre single på butikken. Åh, så det var derfor han skjeggete lurven inne i butikken begynte å spørre hvilke tacolefser jeg likte best…. 

☔️ Denne er smålig, men forhåpentligvis vil noen kjenne seg igjen 🤷🏼‍♀️ Når vi har rigget oss til med hjemmelaget pizza i sofaen, og skal i gang med et seriemaraton. Men så viser det seg at vi er blitt logget ut av appen, og må skrive inn mail og passord på nytt – noe som faen meg tar en evighet på Apple TV. Så blir jeg ansvarlig for å skrive inn, og min kjære samboer BEGYNNER Å SPISE mens jeg gjør det. Ikke greit! Solidaritet, mister! Ikke bare det, men jeg blir jo livredd for at han skal spise opp all maten.Det var det for denne gang.

Har du en paraply å dele med meg? 😀

No Comments

 • Reply D 30. mars 2020 at 11:54

  Når man er ute å spiser og det er en person som alltid må «rettferdiggjøre» hva hun bestiller. «Har vært så flink å trene i det siste så da FORTJENER jeg pasta hehehe». Klapp igjen brødsaksa, Berit. La meg bestille hva jeg har LYST på uten at du skal dytte din dårlige samvittighet over på meg.

  Å brette stretchlaken. Say no more. Lgjekfntjdigbrk.

  Folk som stapper seg inn på trikk/buss/whatever før de som skal av har kommet seg av, eller de som utålmodig står rett foran døra som noe tinnsoldater og sperrer for de som skal av. Kollektivtransport burde faenmeg vært et fag på skolen.

  • Reply Ida Wulff 30. mars 2020 at 22:54

   SÅ himla enig med den på restaurant! Hold kjeft liksom!

 • Reply Renate 30. mars 2020 at 11:54

  Har vært i et forhold i 8 år men elsker å velge singelkurven på kødd når vi er på butikken sammen bare for å skjemme han ut!! Haha det anbefales

  • Reply Ida Wulff 30. mars 2020 at 22:55

   Hahah😂😂 kanskje noe annet når man går to sammen!

 • Reply Merete 30. mars 2020 at 11:55

  Haha! Love it! Enig i alle, sørlig den om folk som blir fort mett. Og det med blomstene😁😁

  • Reply Ida Wulff 30. mars 2020 at 22:55

   😄😄

 • Reply Amalie 30. mars 2020 at 12:02

  Relaterer VELDIG hardt til den siste paraplyen🙋🏻‍♀️ Føler plutselig det er kamp om maten..enda det er mer enn nok mat hver eneste gang!

  • Reply Ida Wulff 30. mars 2020 at 22:56

   Haha, JA!! Blir så stressa 🤓😂

 • Reply Ida 30. mars 2020 at 12:05

  Haha, paraplyene dine er alltid et friskt pust!

  Har et tips til deg: last ned appen på telenfonen som heter fjernkontroll. Du må bare koble appen til Appletven én gang også slipper du å styre i hundre år for å skrive inn Mail og passord på den lille krunglete fjernkontrollen! Veldig greit dersom fjernkontrollen begynner å bli dårlig etterhvert også!

 • Reply Elin 30. mars 2020 at 12:15

  Takk for litt latter i en ellers rar hverdag 🤣 Og ja, heeeelt enig i paraplyen om snitting av blomster 👏

  • Reply Ida Wulff 30. mars 2020 at 22:56

   Selv takk, Elin! ❤️

 • Reply Charlotte 30. mars 2020 at 12:19

  Refererer til den angående maten, bare når folk sier: «bra vi ikke skal spise dette hver dag, da hadde vi trilla til slutt».. snakk om å drepe gleden ved hele måltidet 🤦‍♀️

  • Reply Ida Wulff 30. mars 2020 at 22:57

   Orker faktisk ikke sånne venner

 • Reply Kine 30. mars 2020 at 12:38

  ikke en paraply, men lurer på hvor glasset på bildet er fra?🤩

  • Reply Ida Wulff 30. mars 2020 at 22:58

   Sinnerup, en butikk i Danmark dessverre ❤️

 • Reply Malin 30. mars 2020 at 12:42

  Min paraply: folk som går på butikken og ikke bryr seg om å holde en meter avstand i disse tider🤬😤 Jeg går bevisst på butikken drittidlig eller dritsent for å unngå folk og butikkene ér nesten tomme når jeg handler. Likevel skal han ene idioten dunke borti meg, hoste over tomatene eller legge varer på båndet rett bak meg. Kiwi har til og med markører på bakken som viser hvor lang avstand folk skal holde. Jeg blir så sint!! Åh, bare hold avstand😫😫 på torsdag ble jeg så provosert at jeg måtte gråte litt i bilen etter handleturen min, haha. ☂️☂️☂️☂️ #gærn

 • Reply Sandra 30. mars 2020 at 12:47

  Om noen kommer med en utsnittet bukett blomster, så sette jeg den bare rett ned i en vase med plast og alt på.. Så får den bare stå der å se dum ut til jeg har tid til og ordne med den 🤪

  • Reply Ida Wulff 30. mars 2020 at 22:57

   Ja, det er jo faktisk en mulighet 😅

 • Reply Trine 30. mars 2020 at 12:48

  Hahahaha! Helt herlig! Sliter veldig med den med at man ikke får lest menyen og bestilt mat.. og så vil man ikke være ufin og avbryte noen i en intens historiefortelling. Men vi er på en restaurant, og JEG ER SULTEN!!

 • Reply Martine 30. mars 2020 at 12:50

  Det med apotekansatte er så SPOT on! En gang jeg skulle kjøpe en graviditetstest som hun bak skranken begynner å snakke om urinbeger og folat, når det står 10 pers bak – jeg fikk lyst til å filleriste hele dama. Skal dog sies at jeg ikke prøvde å få barn, så hele situasjonen var bare klein.

 • Reply Aline 30. mars 2020 at 12:50

  Paraply nr 1…Bare vent til du er gravid du eller til barnet blir født. Skal love deg mange rare forklaringer,kommentarer og spørsmål. Når jeg fikk datteren min og menn…MENN lurer på hvordan det går med amming, om jeg har nok melk, hvor mye melk jeg har og jeg blir fortalt hvor viktig morsmelk er (av menn). Altså går det ann?? Og ja det er oppegående menn i familien som stiller slike spørsmål. Når jeg i tillegg hadde problemer med amming var det veldig irriterende å få slike spørsmål/kommentarer. Overraskende var det iallefall:)

  • Reply Ida Wulff 2. april 2020 at 15:39

   Kan vi bare være enig om at menn ikke trenger å spørre om amming?!! Med mindre det er partneren. Haha

 • Reply Anna 30. mars 2020 at 12:53

  Jeg har nok mange paraplyer jeg og, men akkurat nå har jeg nok med å smile og humre litt av dine først…😅 du er så herlig. Jeg er din foreldre generasjon og kjenner meg da veldig igjen « dette var for mye mat osv..»

  • Reply Ida Wulff 2. april 2020 at 15:40

   <3 <3 <3

 • Reply Elise 30. mars 2020 at 12:54

  Coronaparaply: Når noen bruker litt for lang tid ved en hylle i matbutikken hvor du skal ha noe, men du står høflig 1-2 meter unna og venter på dette mennesket, men får dødsblikket når de er ferdig og skal forbi deg.. Altså hallo?! Her står jeg pent på avstand og venter på at du skal bli ferdig i respekt for oss begge!

  • Reply Ida Wulff 1. april 2020 at 09:34

   Denne kjenner jeg meg igjen i! Drittfolk.

 • Reply Kamilla 30. mars 2020 at 12:55

  !!!! Blomsterparaplyen! Takk! Hater å snitte blomster 😂

  • Reply Ida Wulff 1. april 2020 at 09:33

   Jeg og! Noen ganger blir jeg så stressa av alt jeg skal gjøre at jeg KLIPPER rett over stilkene. Det er jo ikke bra for blomsten stakkars. Tror jeg, da..

 • Reply Renate 30. mars 2020 at 12:57

  Viste den siste paraplyen til min samboer som et sterkt hint om at han er lik, han sier etterpå «haha, godt jeg er dritflink og alltid venter da!», og jeg tenkte bare eeehm nei??
  Forskjellig syn på venting tydeligvis 🤔

  • Reply Ida Wulff 1. april 2020 at 09:37

   Hahaha ❤️ Tror menn ofte spiser uten at de får det med seg selv! Akkurat som hunder.

 • Reply Rikke 30. mars 2020 at 13:00

  Så rigtigt med det med blomsterne 😂😅 kender det så godt!
  Kram fra en læser fra Danmark ❤️

  • Reply Ida Wulff 1. april 2020 at 09:33

   Leser fra Danmark, det liker jeg ❤️❤️❤️

 • Reply A 30. mars 2020 at 13:04

  Alltid gøy med slikt innlegg!

  Kjenner meg igjen i flere, og spesielt det mat folk kommenterer at det er så mye mat eller at de blir så mett, eller at det er umulig å spise opp (f.eks. når man blir servert på restaturant). Altså, jeg føler meg elendig når jeg ikke bare er helt uenig i det, men til og med fortsatt være sulten etter måltidet. Jeg trenger masse mat, jeg! Og jeg blir ikke kvalm av en stor mektig dessert som noen kanskje blir, haha. Må du kommentere det flere ganger liksom, at det er så mektig? Legg fra deg gaffelen, sitedet, og bare vær tilfreds. Og bare så det er sagt, så er helt greit at man trenger forskjellig inntak, men mange ganger er måten det sies på det samme som om å si «du spiser som en ku du, som ikke blir mett like tidlig som meg».

  • Reply Ida Wulff 1. april 2020 at 09:37

   Helt enig med deg!! Trist når folk skal ødelegge måltider på den måten.

  • Reply Beate 1. april 2020 at 10:22

   Haha, enig! Jeg blir ikke mett på restaurant, jeg! Ikke stor nok porsoner ass! 😉 Og noen bare… åhhh, nå klarer jeg ikke mer… halvveis i retten! Altså, WHAT??? Hoff! 😉

 • Reply Vilde 30. mars 2020 at 13:18

  Hahaha, kjenner meg igjen i samtlige paraplyer her! Skulle kjøpe en graviditetstest for en stund siden for å utelukke at jeg var gravid og damen bak kassen bare ropte ut «DET ER VELDIG VIKTIG Å TA FOLAT NÅR DU PRØVER Å BLI GRAVID ALTSÅ, HAR DU HUSKET DET???» Takk, men nei takk altså, neste preggo-test skal jeg bestille på internett.

  • Reply Ida Wulff 1. april 2020 at 09:34

   Yup, chillere å bestille på nett så slipper man at hele nabolaget får med seg at man skal hjem og tisse på pinnen!

 • Reply Therese V 30. mars 2020 at 13:22

  OMG de på apoteket er de verste. Jeg skulle kjøpe et beger til urinprøve en gang. Jeg fant det ikke og gikk da bort til ledig kasse for å spørre. Jeg hadde så klart glemt navnet på det fordi jeg synes det er så kleint 🙈 Så jeg sier veldig stille så ingen andre skal høre meg, ett eller annet veldig klønete «Jeg skulle hatt et sånt lite gjennomsiktig beger til urinprøve» og hun bak kassen oppfattet ikke dette da og roper utover hele rommet «DU MENER URINBEGER???!» Jeg: 😳😳 Ja si det litt høyere, jeg tror ikke de på Cubus i 2. etasje hørte deg! Jeg sa bare med sammenbitte tenner «Ja. DET.» og trampet ut dritflau 🙈 Ikke voksen nok enda til å kjøpe slikt med hevet hode 🤭

  Ang. solidaritet blant kjærester: Forrige lørdag ba jeg kjæresten kjøpe inn til pizza og noe digg til etterpå. En plate crispo ville jeg ha og så en chips kanskje. Han kommer hjem med det, MEN med en pakke druer til seg selv! 😤😳🤬 «Jeg fikk så sykt lyst på druer» Ja gå og gift deg med dem da 🙄 Ham kunne i det minste ha kostet på seg en peanøttkube da, er du ikke enig?? 😂🤪

  • Reply Ida Wulff 31. mars 2020 at 10:09

   Hahaha sorry at jeg ler av (med) deg 😂🙈 apoteket: Fy. Kjæresten din: fy. Han burde visst bedre enn å kose seg med druer på en lørdagskveld 😡

 • Reply Kristine 30. mars 2020 at 13:39

  Elsker paraplyene dine! Har en som ligner litt på en av dine: Man er på middagsbesøk og har tenkt ta seg en porsjon til av middagen. Rett før man får forsynt seg, rekker verten å si: «å, så deilig, det er mat igjen! Da er det nok til middag i morgen også». Så må jeg late som jeg er mett sånn at jeg ikke ødelegger restemiddagen i morgen.

  ❤️

  • Reply Ida Wulff 1. april 2020 at 09:32

   HAHA! Det har jeg faktisk ikke opplevd, men herregud. Hva med å spørre gjestene om de vil ha en porsjon til før man plukker av :O

 • Reply . 30. mars 2020 at 13:47

  de ansatte på apoteket er pålagt å informere om bruk/bivirkninger/anbefalt kosttilskudd osv. ved kjøp av enkelte produkter….. selv om det er kø, er første regel å ikke tenke på det, og I stedet alltid bruke god tid på kunde spesielt for gi kunden riktig informasjon

 • Reply Beate 30. mars 2020 at 13:49

  Haha, SÅ enig i alt! Paraply 2: Jaaa! Det tenker jeg hver gang noen sier at det er alt for mye mat! Jeg bare: hva da for mye mat??? Jeg kan lett spise opp hele bordet alene, jo! Småspiste jækler ass…. 😉 Du er så artig, Ida! Aldri slutt med det! Elsk!
  God klem til deg! <3

  • Reply Ida Wulff 1. april 2020 at 09:32

   Snille Beate <3 <3 Klem til deg også!

 • Reply B 30. mars 2020 at 14:07

  Du kan vente med å snitte blomstene altså, det må ikke gjøres så fort du får den i henda😅 men skjønner greia. Koster også ekstra (50kr som regel) å gjøre i blomsterbutikken. Kan jo være du får blomster rett fra matbutikker o.l ? 🤫

  Nåtidens paraply må jo være disse kronidiotene som bryter karanten sin, som han stykke brødet som ble tatt hele 3x…

  Må også innrømme det plager meg å se veldig gamle mennesker ute i parkene med flere folk. Har selv ringt mine godt eldre (90+) besteforeldre holde seg inne ellers kommer jeg å barrikerer den døra dems.

  Ser også veldig mange som gir blanke eller glemmer 1m regelen i butikker..

  Er nok mange korona paraplyer i disse dager..

  Mine personlige er hvor ekstra slit og bekymringer man får av å ha helseproblemer i disse dager. Har både ubehandlet hashimotos og celleforandring svar å vente på. Plager i kropp og livmor 💩

  Hvor mye jeg går og rydder og vasker for det føles skittent hele tiden.. i dag er den store vaskedag og med null i energi grunnet hashimotosen så blir dette en lang dag 🥴

  Ellers hjelper det mye på paraplyene å holde seg hjemme 😅

  • Reply Ida Wulff 1. april 2020 at 09:31

   Enig med deg angående folk som ikke oppfører seg om dagen! De fortjener covid-19 og en måned i fullstendig isolasjon. Så leit å høre at du har plager, krysser fingrene for at du får positivt svar på celleprøven din. Selv skal jeg snart på kontrolltime etter konisering, vi her heldig som har det systemet vi har <3 <3 Stor klem

 • Reply Laura 30. mars 2020 at 14:53

  ÅÅÅ den siste der, fy faen!! Hvorfor er det ikke sånn at man bare kan skrive inn innloggingsinfo med mobilen?! Tar jo evigheter å taste én og én bokstav med den forbanna fjernkontrollen, også skriver man feil passord 8/10 ganger fordi man ser jo ikke hva man skriver??? Altsåååå

  • Reply Ida Wulff 30. mars 2020 at 22:58

   Man kan visst det 😅 men er ikke alltid det funker her eller at vi har med oss Tlf i sofaen

 • Reply Anonym 30. mars 2020 at 14:59

  Dette er så gull! Kjenner meg så sykt godt igjen i den på apoteket, og det skjer hver gang enda det ofte er åpenbart at dette ikke er første gang jeg har kjøpt produktet.

  En i samme gate må være den hvor de på apoteket spør om du ønsker en rimeligere type enn den man har hentet ut – helt greit at de spør, men når jeg da sier nei kan vi godt kutte de to/tre siste minuttene av reklamen for det andre medikamentet.

  Jeg har også en paraply med samboer og mat – for hvis vi har noe godt til middag inhalerer samboer omtrent maten, og da blir jo jeg livredd for å ikke få «min del», så sitter vi der som to idioter i full spisekonkurranse og det gode måltidet er over i rekordfart.

  • Reply Ida Wulff 30. mars 2020 at 22:52

   ENIG med apotek-paraply nr 2. Og jeg måtte le høyt av kjæresteparaplyen 😂 min fyr har støvsuger i halsen, det er helt sykt. Blir så stressa!!

 • Reply Therese 30. mars 2020 at 15:03

  Folk som fortsatt mener at tiltakene myndighetene har iverksatt er hysteri.
  Herregud, det er kjipt og leit for alle denne situasjonen her, men mennesker LIV er viktigere enn din trang til å dra ut i helga.

  • Reply Ida Wulff 31. mars 2020 at 10:10

   Disse folka er mindre verdt enn andre, sorry not sorry.

 • Reply Helene 30. mars 2020 at 15:24

  Er så hjertens enig i den med usnittede blomster. Altså, de gjør det gratis i blomsterbutikken 🙄

  • Reply Ida Wulff 30. mars 2020 at 22:50

   Ja 🙈😅

 • Reply Shaban 30. mars 2020 at 15:28

  Well you seem like you are spending this quarantine time productively!

  Fun read.

 • Reply S 30. mars 2020 at 15:32

  Huff, enig i det med blomster🙈 er jo veldig koselig at folk har med blomster, men enten bør de være klare fra butikken, eller så bør de tilby seg å fikse buketten mens verten gjør det verten egentlig må gjøre🙊

  Apropos blomster. Har en ganske utakknemlig paraply, men synes bare det er så irriterende. Når svigermor (som har en nokså annen smak hva gjelder planter og blomster) kjøper med planter og blomster hjem til oss. Typ potteplanter og potteblomster som skal vare😬 altså, jeg skjønner at det er snilt ment – men man må jo se at man har totalt forskjellig smak?? Planter som skal forbli i heimen vil jeg gjerne få kjøpe selv, takk🙈 her føler jeg meg fæl altså, men nekter å tro jeg er alene.

  • Reply Ida Wulff 1. april 2020 at 09:25

   Hehe. Enig med deg. Store ting som synes godt i hjemmet, er det best å kjøpe selv <3

 • Reply Lene 30. mars 2020 at 15:48

  Du kan laste ned Apple TV remote appen på telefonen om du ikke har den. Det gjør det mye enklere når man må skrive inn passord 😊 ligger seg og som en hurtigtast automatisk på nedtrekk menyen på iPhone

  • Reply Ida Wulff 30. mars 2020 at 22:50

   👍🏼🙏🏼

 • Reply Ada 30. mars 2020 at 15:57

  Hei Ida, jeg bare lurte på hvor du kjøpte den nyeste Chanel vesken din og om det er caviar du har i den?

  • Reply Ida Wulff 30. mars 2020 at 22:47

   Den beige er ikke caviar nei! Kjøpt brukt 😊

 • Reply ingrid 30. mars 2020 at 16:20

  Last ned fjernkontrollappen på iPhonen din, så blir hverdagen din lettere 🙂

 • Reply Tone 30. mars 2020 at 16:28

  Det med blomstene er grunnleggende innen skikk og bruk, men det virker ikke som at noen lærer det lenger. Jeg har gått på skikk og bruk kurs med forsvaret og der var det pensum. Blomster skal være ferdig snittet OG pakket ut. Klare til å gå rett i en vase. Papiret er for å frakte blomstene trygt, ikke virke som innpakningspapir for å skjule hva som er inni. Så riv av papiret i bilen eller mens du står utenfor inngangsdøra før du ringer på.

  • Reply Ida Wulff 30. mars 2020 at 22:49

   Er det sant!! Dette var nytt for meg 😄

 • Reply Rebekka 30. mars 2020 at 16:45

  Men Ida, bruker dere ikke appen på iPhone som fjernkontroll til Apple-TV?😅 Det var et nytt liv for oss, det går sååå kjapt å skrive inn e-post og passord 😁

  • Reply Ida Wulff 30. mars 2020 at 22:59

   Jooo vi har men ikke alltid det funker eller at vi har med oss Tlf i sofaen! 😅

 • Reply Henriette 30. mars 2020 at 17:06

  Elsker disse!!😍😂

  Kjenner meg igjen i alt, og måtte flire høyt av den fra apoteket! For noen uker siden fikk jeg, en forholdsvis «voksen dame» på 31 år, en grundig innføring i hvordan jeg skulle ta på meg gnagsårplasteret (!) jeg slang på disken, og hvordan jeg skulle behandle gnagsåret. Dette var også en monolog, som jeg IKKE bad om 😂 why???!!😂

  • Reply Ida Wulff 30. mars 2020 at 22:47

   Haha faen så irriterende 😂😭

 • Reply Anna 30. mars 2020 at 17:37

  Har hatt en del hjemmekontor i det siste og i sammenheng med dette har jeg altså begynt å bruke Teams.
  ALTSÅ, for noe DRITT!
  Det er så forbanna UMULIG å få frem poengene sine og bli tolket rett over telefon! Ikke er jeg interessert i å bruke kamera heller, jeg vil ha mulighet til å himle med øynene når andre folk i møtet sier noe dumt.
  Men ALT jeg sier blir tolket negativt fordi man ikke ser kroppsspråket.
  Jeg HATER Teams!
  Der. Der, fikk jeg blåst ut litt.

 • Reply Anna 30. mars 2020 at 17:40

  Noe annet som irriterer meg GRØNN er at nabodama under oss tolker ALT negativt.
  Jeg er livredd henne.
  Prøvde å være høflig å spørre om «ønsker du noe hjelp til handling eller noe?»
  Får til svar at: «Jeg er jo oppegående».
  Må presse frem et smil og bare:
  «Joda, det vet jeg. Men tenkte bare i tilfelle du ønsket hjelp til noe».
  ALTSÅ, FOLK! Ta et hyggelig tilbud som et hyggelig tilbud.

  • Reply Ida Wulff 1. april 2020 at 09:24

   Er ikke alle som setter pris på tilbud om hjelp, nei! :O <3

 • Reply Mie 30. mars 2020 at 17:42

  🤣🤣takk for dagens gapskratt😚 kjente meg SÅ igjen! Herlig💖

  • Reply Ida Wulff 30. mars 2020 at 22:46

   Haha!! 💖💖💖

 • Reply Lm 30. mars 2020 at 17:59

  Totalt enig i blomsterparaply. Dette ranter jeg om støtt og stadig, og antar de fleste synes jeg er megautakknemlig. Men serr liksom. Yyyyyyy tar du ikke med en flaske vin/sjokolade eller annet som kan slenges på kjøkkenbenken i stedet!?!?!?!

  • Reply Ida Wulff 30. mars 2020 at 22:46

   Haha følte meg så fæl da jeg skrev det så godt at folk er enige 😂

 • Reply Anonym 30. mars 2020 at 18:11

  En ting som direkte plager meg er hvis det regner ute og jeg skal inn et sted, for eksempel et kjøpesenter, og opplever at inngangen er sperret av folk som står inne under tak og fikler med å få på seg hetten eller slå opp paraplyene for at de ikke skal bli våte. Mens jeg må stå i ro ute i regnet og vente på at de skal bli ferdige sånn at jeg får plass for å slippe inn. Forstår at man ikke vil bli våt, men da går du til siden og stiller deg inn til en vegg så de som faktisk blir våte kan komme inn

  • Reply Ida Wulff 30. mars 2020 at 22:45

   Enig med deg!! Dumme folk

 • Reply Ida 30. mars 2020 at 18:31

  Haha, jeg digger nok en gang at du er så totalt ærlig på sånne i-landsproblemer 😂 altså, vent å spis til begge kan hole innpå! Tenk hvis mannen får flere sushibiter eller pizzastykker enn meg 😬

  • Reply Ida Wulff 30. mars 2020 at 22:45

   Ja, det er jo krise 😂😂🤓

 • Reply LH 30. mars 2020 at 18:50

  Jeg er så enig i paraplyen om apoteket 😄 samtidig er jeg veldig takknemlig, til tider har jeg faktisk fått nyttig informasjon, men jeg syns det holder å si typ «du er klar over at dette produktet kan medføre tør munn» også kan man si JA uten å høre den monologen i fem minutter 😄

  • Reply Ida Wulff 30. mars 2020 at 22:45

   Enig! Kommer helt an på produktet da.

 • Reply Amanda 30. mars 2020 at 19:13

  Last ned appel-TV fjernkontroll som app til telefonen og få «tastatur» på mobilen istedenfor. Vær så god!

  • Reply Ida Wulff 30. mars 2020 at 22:44

   👍🏼👍🏼

 • Reply Emma 30. mars 2020 at 19:17

  Herlig skrevet som vanlig, Ida, men jeg vil bare komme med en liten kommentar til punkt 1. Jeg kan veldig godt forstå at det oppleves som mye til dels unødvendig informasjon, men de som jobber på apoteket har et opplysningsansvar. Det er faktisk mange som ikke er klar over det endel anser som selvfølgeligheter, så for å være på den sikre siden er vi faktisk pliktige til å komme med de opplysningene.

  Hilsen farmasistudent som syns det er vanskelig å «mase» om sånt selv om det er en del av jobben 😅

  • Reply Ida Wulff 30. mars 2020 at 22:44

   Hei! Kan skjønne det på noen produkter, men når det gjelder eggløsningstester/graviditetstester syns jeg nesten det er frekt å anta at jeg prøver å bli gravid 😱

 • Reply Kine 30. mars 2020 at 20:41

  Mersalg på Apotek, forkledd som omsorg. Nei takk. Vil helst bare betale og stikke.

  • Reply Ida Wulff 30. mars 2020 at 22:42

   Signerer

 • Reply Anonym 30. mars 2020 at 20:46

  Hahahaha herregud elsker dette innlegget

  • Reply Ida Wulff 30. mars 2020 at 22:42

   🤩🤩🤩

 • Reply Emma 30. mars 2020 at 21:59

  Noe av det verste jeg vet er når kollegaer under lunsjen på jobb begynner å prate med mat i munnen. Når personen liksom legger maten til siden inne i munnen samtidig som hen prater. Det er ingen som vil høre på deg prate mens du suge på maten samtidig. Fysj blir så kvalm jeg, men klarer ikke si fra heller, siden det er kollegaer (ja det er flere enn en person) og ikke personer jeg kjenner så veldig godt. 😂 Har så lyst å bare brøle ut «Det er forbanna ekkelt å prate med mat i munnen!».

  • Reply Ida Wulff 30. mars 2020 at 22:42

   Haha 😂😂😂 føler den. Man kan liksom ikke si fra til kolleger om sånt heller nei!

 • Reply Anja 30. mars 2020 at 23:14

  Den siste. Så gjenkjennelig. Det verste (og beste) vi kjøper til helgekosen er Smash. Mannen min spiser så grusomt fort. Og en halv pose smash er egentlig en halv pose for lite i utgangspunktet. Så for at jeg skal få min rettmessige del så har vi gått over til to skåler. Som veies. Ja vi er 8 år gamle. Men smash liksom. Det skaper krangel.

  • Reply Ida Wulff 31. mars 2020 at 10:08

   Jeg ler!! Vi har snakket om å begynne med to skåler her også. Jeg kunne egentlig hatt min halve pose smash en hel kveld, men pga ham blir den et gjøremål som går unna på 10 min 😂😭

 • Reply Stine 31. mars 2020 at 00:32

  Haha, jeg var virkelig ikke klar over dette med snitting av blomster , så godt du skrev om dette nå! Er tydeligvis ikke voksen nok til å ha gitt eller fått så veldig mange blomster enda, så til mitt forsvar har det heller ikke vært et problem, men veldig greit å vite til nærmeste fremtid 🙂

  • Reply Ida Wulff 1. april 2020 at 09:25

   Hyggelig å kunne bidra i oppdragelsen, hehe ;p <3 <3

 • Reply Frida 31. mars 2020 at 01:37

  Sååå enig med alt du sier, men som butikkansatt må jeg utfordre deg litt på den første.
  Den butikkansatte er neppe så innmari gira på å stå der og gi deg den samme talen h*n allerede har gitt førti ganger den dagen. Men, h*n er sannsynligvis pålagt av arbeidsgiver, kontrakt e.l. til å opplyse om fremgangsmåte, potensielle bivirkninger osv. til hver kunde, hver gang. Hvis ikke risikerer man klager på produktet fra kunder som brukte produktet feil fordi de fikk utydelig/utilstrekkelig informasjon over disk.
  Jeg vet SÅ godt hvor irriterende det kan være, både som kunden og som den ansatte, men i den situasjonen må man bare ha litt empati og tålmodighet ovenfor den ansattes opplysningsplikt 🙂

  • Reply Ida Wulff 1. april 2020 at 09:23

   Jeg var ikke klar over plikten, så helt enig. Men den ansatte bør tenke over at kunden kanskje kjøper ting som er privat, og bruke innestemmen. Som et minimum!

 • Reply Amy 31. mars 2020 at 03:16

  TAKK, Ida! Har ikke hørt andre klage på dette med måltid før, så dette trengte jeg!

  Har et vennepar jeg ikke klarer å spise et måltid sammen med. Jeg rekker knapt å komme halvveis i maten før begge to begynner å stønne, løsner på beltet og gnåler om at nå ble de sååå mette og jøjemeg, dette var mektig. Nei, nå ble de jammen stappmette, mens de stønner igjen.

  Kan love deg at jeg dropper å forsyne meg en gang til når de sitter der og knapt får puste.

  Det toppet seg den gangen vi bestilte samme rett på restaurant, bortsett fra at de bestilte sin på deling. Ikke en gang den klarte de å fullføre uten stønning, så jeg følte meg som et matvrak som spiste opp min egen.

  Er jo omtrent som å være med edru folk på fest som konstant på påpeke at man ikke trenger alkohol for å kose seg.

  • Reply Ida Wulff 31. mars 2020 at 10:07

   Hørtes ut som er forferdelig vennepar!! 😂 og så begge to da. Lykke til videre med dem 🙈

 • Reply S 31. mars 2020 at 04:28

  Tror jeg har skrevet kommentar på bloggen din to-tre ganger siste mnd, men så blir de aldri godkjent🤭 bare hyggelige kommentarer altså🙈 legger bare inn «navn» og e-post, men ikke nettside – er det der det blir feil?

  • Reply Ida Wulff 1. april 2020 at 09:22

   Hei! <3 Åh, nei, de skal komme inn selv om du ikke har med nettside?! Så merkelig :/ Jeg kan være treg med å godkjenne fordi jeg prøver å svare på alt, men slipper alt gjennom! Denne fikk jeg nå hvertfall 😀

 • Reply Sigrid 31. mars 2020 at 08:13

  Den siste der! Når han begynner å spise mens jeg logger inn! Mest fordi jeg er hangry og fikser ikke spiselyder da 🙈 løser det litt kjappere om jeg er innlogget på mobil, da blir det streaming fra den i stedet, det går kjappere 😂

  • Reply Ida Wulff 1. april 2020 at 09:27

   Haha godt å høre at vi er flere 😂😂

 • Reply Victoria 31. mars 2020 at 08:29

  Elsker den paraplyen med maten. Flere i familien min som synder en del der og jeg blir gal😂

  • Reply Ida Wulff 31. mars 2020 at 10:05

   Hehe, vi kjenner alle noen 😎

 • Reply Ella 31. mars 2020 at 09:08

  Angående blomster, vær en enda bedre gjest og send blomstene til vertene før du kommer (med et kort på at du gleder deg e.l). Da har vertene tid til å faktisk glede seg over å få blomster, finne riktig vase og plassere de pent ut, når de finner tid til det. Ikke kaste seg rundt når de egentlig skal være tilstede som gode verter!

  • Reply Ida Wulff 31. mars 2020 at 10:05

   Det hørtes litt i overkant ut igjen? 😅

   • Reply Ella 31. mars 2020 at 10:52

    Nei, det kalles å være en god gjest, så vertene kan være gode verter! Lært av Wenche Foss og Blomster Finn.

    • Reply Ida Wulff 1. april 2020 at 09:21

     Nytt for meg! Men snakk om etikette, hehe <3

 • Reply Hilde Marie 31. mars 2020 at 10:48

  Elsker paraply-innleggene dine!😂 Kjente meg igjen i mange, og spesielt det med maten 🙄 De gangene jeg skal spise frokost eller lunsj sammen med andre kvinner/jenter/damer -kall oss hva du vil, så blir jeg helt fascinert over hvor tregt og lite mange spiser. En brødskive deles ofte opp i fire små biter og det brukes fem minutter til å velge pålegg til hver fjerdedel av én brødskive🤦‍♀️ Altså, jeg kunne spist tre brødskiver på tiden andre spiser en fjerdedels brødskive.. Jeg vil ikke fremgå som et glupskt rovdyr, så da må jeg også sitte å pirke i maten da, late som jeg ikke er SKRUBBSULTEN, og at jeg er mett etter én brødskive med fire forskjellige pålegg🙄

  • Reply Ida Wulff 1. april 2020 at 09:27

   Det er noe riv ruskende galt med (mange) kvinnfolk og mat. Eventuelt så er det jeg som er et rovdyr (som du så fint skriver) heheh <3 <3

  • Reply Beate 1. april 2020 at 10:17

   Haha! Sååå enig! Jeg blir så sjokkert innimellom over hvor lite de spiser?! Jeg spiser som en hest! Ofte mer enn ev stor mann liksom… Lurer på om noen spiser mye når ingen ser jeg ass… Haha! 😉 Elsker dette paraply universet ditt, Ida! Never stop! <3

 • Reply Julia 31. mars 2020 at 11:04

  Jeg er så enig i punktene, og skjønner reaksjonene man kan få, når de som jobber på apoteket informerer, når alt man vil er å betale og gå.

  Nå er det sånn at man er pliktig til å informere om produktet når man jobber i et apotek, så om vi ikke informerer (det skal holde med en liten informasjon, trenger ikke høre om eggløsningstester i 5 minutter) så gjør vi faktisk ikke jobben vår.

  Når det er sagt har jeg jobbet i apoteket i flere år, og ved eggløsningstester har jeg sett et ekstra behov for informasjon, da det er veldig mange som plukker feil pakke 😉 Pakkene er jo veldig like, og hvis man er litt stressa for å kjøpe det, er det fort gjort å kjøpe med en eggløsningstestpakke i stedet for graviditetstest. Det har redda mange kunder for å si det sånn 😆

  • Reply Ida Wulff 31. mars 2020 at 12:02

   Haha, kjipt å plukke med seg feil test ja 🙈

 • Reply Ingvild 31. mars 2020 at 12:40

  Hahahah, beste paraplyene på lenge. Kjente meg spesielt igjen i den med de som blir så fort mette (fuck dere??!!) og den siste med passordskriving :»»’)

  • Reply Ida Wulff 1. april 2020 at 09:21

   Der sa du det, fuck dere!! Hehe ;p

 • Reply Ingeborg 31. mars 2020 at 13:47

  Jeg er SÅ enig i alle punktene. En gang skulle jeg kjøpe en pakke reseptfrie smertestillende mot menstruasjonssmerter på apoteket, og mannen i kassa presterte å skulle få meg til å skulle legge ut om hva jeg skulle bruke de til. Kanskje barnslig av meg, men HJELP!!

  • Reply Ida Wulff 31. mars 2020 at 14:31

   Uff, bare NEI 😫

 • Reply Aase 31. mars 2020 at 14:59

  Elsket den med blomstene. Lo så jeg grein. Helt enig 😂

  • Reply Ida Wulff 1. april 2020 at 09:20

   Godt å høre 😂😂

 • Reply Anonym 31. mars 2020 at 15:10

  Hehe, jeg må si jeg setter pris på paraplyene dine. Festlig den med å bli sammenliknet med andre. Det kom faktisk en jente bort til meg på en fest en gang og spurte om jeg var deg. 😛 Riktig nok er dette lenge siden, et sted mellom 8 og 10 år må det være. Tok det som et kompliment jeg. 🙂

  • Reply Ida Wulff 1. april 2020 at 09:20

   Hehe, det er hyggelig da <3 <3

 • Reply Tonje 31. mars 2020 at 17:22

  Sååå enig i alle paraplyene dine!
  Jeg skulle kjøpe noe på apoteket, og spurte en ansatt hvor jeg kunne finne det. Hadde navnet og alt. Hun bare: «Å JA, DU MENER DEN BRYSTVORTEKREMEN😀?». Det var iiiiiiikke det jeg skulle ha🙃🙃

  • Reply Ida Wulff 1. april 2020 at 09:19

   HAHA sorry at jeg ler <3

 • Reply Ella 31. mars 2020 at 17:34

  Du serverer som alltid gode paraplyer😂👏🏻 Jeg pleier å takke fint for blomstene, og sette dem i en vase med vann, uten å snitte dem eller ta av plasten (eller tar jo av plasten om den dekker stilkene). Så snitter jeg dem opp, har i næringen og danderer senere, enten samme kveld eller i verste fall dagen etter.😊

  • Reply Ida Wulff 1. april 2020 at 09:19

   Vet ikke hvorfor jeg ikke har tenkt den tanken. Blir jo så glad for blomster, så vil liksom vise det også. Hehe. Men aller best hvis folk bare kan be om å få jobben gjort i blomsterbutikk, de fleste gjør det gratis også <3 <3

 • Reply Ingvild 31. mars 2020 at 18:33

  En stor paraply til covid-19 fra meg! Denne pandemien kan gjerne være over i går 🙂

  • Reply Ida Wulff 1. april 2020 at 09:18

   ENIG, Ingvild <3

 • Reply Marlene 31. mars 2020 at 19:37

  Hei Ida! Jeg elsker disse innleggene!!😍 jeg har en paraply som er litt utenom det «vanlige». Jeg jobber i ambulansen, OG jeg har tinder. Der er jo vanlig å spørre hva den andre jobber med, og når jeg sier at jeg er ambulansearbeider, så sier de: «Åja, så hvis jeg ringer 113, er det du som kommer da?😏😏😏»
  ALTSÅ! Nei. NEINEINEI. Det er ikke jeg som kommer når du ringer 113. Jeg bor på Sørlandet, du bor i Troms. Nei, det er ikke jeg som kommer da din IDIOT. 😂

  • Reply Ida Wulff 1. april 2020 at 09:18

   HAHA! Du gir dem i hvertfall muligheten til å bryte isen med en nyyyydelig sjekkereplikk (NOT) <3

 • Reply Marlene 31. mars 2020 at 19:40

  *jeg er ikke den eneste i hele Norge som jobber i ambulansen 😂

 • Reply Elisa 31. mars 2020 at 21:13

  Kan du nevne 3 serier som du digger?

 • Reply Andrea 31. mars 2020 at 21:58

  Vi deler opp smågodtet ved å velge en og en bit over i egen skål før spising. Ja, vi er fire år gamle. (snart 30). Han inhalerer sin på 10 min mens jeg bruker 4 timer. Det er en nødvendighet for å berge parten, men hadde aldri sagt det høyt til venner og familie!! hahah

  • Reply Ida Wulff 1. april 2020 at 09:16

   Elsker dette!! <3 Vi må seriøst begynne å fordele her også, føler jo lørdagskosen er over på nullkommaniks!

 • Reply Farmasistudent 31. mars 2020 at 23:04

  Hei!
  Angående første paraplyen og flere av kommentarene rundt dette, ønsker jeg å oppklare litt. Som farmasistudent som jobber på apotek så vil jeg gjerne si at vi ikke alltid syns det er gøy å stå og informere om produkter til kunder som ikke følger med eller hører etter. Vi forstår at mange av produktene er kjent for kunden og jeg tror de fleste av oss prøver å holde informasjonen kort dersom kunden er kjent med produktet fra før. Jeg forstår at det kan være irriterende – MEN vi gjør bare jobben vår. (Og det er overraskende mange som ikke vet forskjell på vanlige produkter som Ibux og Paracet for eksempel).

  Så vil jeg også kommentere en viktig ting til, jeg så at en av kommentarene snakket om «reklamen» som blir gjort for det rimelige alternativet ved henting av resept. Når man blir tilbudt ett rimeligere alternativ kalles dette et «generisk bytte». Dette er også alle apotek pålagt å informere om og hvis alle hadde byttet (til det rimelige alternative som er et godkjent, likeverdig alternativ med samme virkestoff) ville det frigjort ressurser for 2 milliarder (!!) kroner i året som kan brukes til andre helseformål. Så i stedet for å irritere seg over «reklamen», si JA til å bytte å vær med å bidra til fellesskapet!

  Kilde: https://legemiddelverket.no/offentlig-finansiering/generisk-bytte/hva-er-generisk-bytte

  Mvh Farmasistudent

  • Reply Ida Wulff 1. april 2020 at 09:15

   Takk for at du deler, skal absolutt lese meg opp på generisk bytte. Det er news to me <3

 • Reply Hilde 1. april 2020 at 02:14

  Åhh hater apotek pga det.. Skulle kjøpe nesespray, og med min gravidmage måtte seff hun som jobbe der heller prøve og prakke på meg saltvannsspray.. Som om der funker når du er pottetett. Stod seriøst i 20 min for å få kjøpt otrivin(som ifølge tryggmammamedisin er heeelt trygt for gravide)

  Samboeren som satt i bilen ringte til slutt og spurte hvor jeg ble av😂

  • Reply Ida Wulff 1. april 2020 at 09:14

   Haha, SÅ irriterende!! Noen ganger MÅ man bare ha en Otrivin, selv om det ikke er det lureste for noen <3

 • Reply k 1. april 2020 at 10:44

  Hei! er det lov å ønske seg et interiør-tips innlegg? du har så god smak på interiør, og jeg beundrer virkelig det du har lagt ut fra leiligheten deres. Jeg føler meg helt fortapt i letingen etter det perfekte stuegulv teppet, og trenger desperat hjelp!

 • Reply Ingrid 1. april 2020 at 13:42

  Haha!

  Netflix/HBO sin are-you-still-watching-funksjon. Slutt å vær så judging, liksom. Får hjertet i halsen med nedtelling av sekunder, GI MEG FJERNKONTROLLEN ASAAP liksom! Skulle tro det var en tikkende bombe. Verste som kan skje er at tven slår seg av nå lzzm!

  • Reply Ida Wulff 8. april 2020 at 20:17

   eeeh ja, tror Netflix fjernet nå?!

 • Reply Caroline 1. april 2020 at 22:14

  Off jeg lo godt av paraply nr 2!😂 Jeg er blomsterdekoratør og får helt vondt inni meg når kundene ikke vil ha buketten renset og satt opp! De skal ha det pent pakket inn som gave, men når jeg spør om jeg skal rense og gjøre klar for vase, «så trenger jeg ikke det». Da bare ser jeg for meg verten står der og må begynne å stresse med rensing og rydding rett etter mottakelse av gjester. Veldig kult at du turte å skrive det😂 Nå håper jeg folk blir bedre!

  • Reply Ida Wulff 2. april 2020 at 15:24

   Haha! Ja, håper jeg kan bidra til en positiv endring her… ;p <3

 • Reply Aggi 1. april 2020 at 22:52

  Farmasiet.no er guds gave til oss som ikke vil ha all info på apoteket😅 Pluss for at det er billigere og ofte 30% på både el-tester og graviditetstester💰 Ooog greit for oss som synes det er litt for privat at noen som helst skal vite at man kanskje er gravid eller har soppinfeksjon🙈

  • Reply Ida Wulff 2. april 2020 at 15:24

   Takk for tips, så kjekt!

 • Reply Sofus 2. april 2020 at 23:07

  Veldig enig i flere her! Min paraply akkurat nå er at mannen absolutt skal drøye med å spise, ta seg god tid, ordne litt og «er ikke så sulten» før han plutselig skal ha noe når jeg er ferdig. Det er vel ikke sånn at man er stappmett for 5 minutter siden og sulten igjen etter at den andre har spist. Jeg forsyner meg jo bare med en ekstra porsjon som legger seg rett på midten 😂

 • Reply Kjersti 4. april 2020 at 11:33

  Haha. Skulle hente antibiotika på apoteket pga halsbetennelse. Ung (kjekk) mann i kassa, spurte drithøyt: ER DU KLAR OVER AT DU KAN FÅ SOPP I VAGINA NÅR DU TAR DE???

  Takk for opplysningen.

  • Reply Ida Wulff 6. april 2020 at 11:40

   Fy fader, elendig forsøk på mersalg montro?

  Leave a Reply