Hverdagsliv

HUSKER DU BEGYNNELSEN?

4. april 2020

Dagen før jeg fylte 16 år, opprettet jeg bloggen min: Caffelatte.blogg.no. Jeg var ikke noen stor kaffedrikker, hadde vel så vidt begynt å gå på kafé med de nye venninnene mine på videregående, og syntes lys kaffe med skum på toppen var stas. Nok om navnet. Grunnen til at jeg opprettet bloggen, var fordi vi fikk i skoleoppgave å kode et bloggdesign – jeg gikk på medialinjen. Designet ble så som så, men bloggen skulle vise seg å bli en følgesvenn for livet. Nå er det ikke lenge til jeg fyller 30, og det vil si at jeg snart har blogget halve livet mitt. Delt sorger, gleder og hjertesukk uten en eneste pause. Jeg husker jo ikke lengre hva livet er uten. Det villeste av alt, er jo at jeg har med meg mange lesere fra denne tiden. Så det er for dere jeg mimrer litt i dag ❤️ Og litt for dere andre også, som ikke var så heldige og få med dere Caffelatte-tiden 😂

Jeg fant alle disse bildene på en Mac jeg hadde fra jeg var 16 til cirka 20 år gammel. Takket været Covid-19 har jeg gitt bort 6 sekker klær, ryddet ut av en hel bod, fått lyst til å selge alle møblene og male – og viktigst av alt: Gått gjennom gamle filer på gamle maskiner. Noe så gøy! Selv om det er litt vondt også.Her er mitt kjære jenterom hjemme i det gamle huset. I kontorhjørnet ble det første blogginnlegget skrevet. På veggene hang artikler jeg hadde fått på trykk i lokalavisa, og bilder jeg hadde tatt på konserter og i fototimer på skolen. At jeg skulle bli journalist/fotograf var det liksom ingen tvil om på denne tiden. Legg merke til den søte vinen på TV-benken og de glamorøse cocktail-glassene i vinduskarmen 😂Hjemmespa, egenpleie og serietitting har vært en del av imaget fra første stund 😅 Bare at den gangen kom ansiktsmaskene fra H&M, solarium var fremdeles stuerent, håret ble stripet med hette og Netflix eksisterte ikke. Husker du følelsen av å gå på Platekompaniet og kjøpe en hel sesong med Desperate Housewives, for så å gå hjem og binge den?! Det var en fantastisk følelse, hehe. Og legg merke til øyenbrynene. De skulle helst være så tynne som mulig, rett og slett nyydelig!Web-kameraet var min beste venn. Via det delte jeg dagens antrekk, nye innkjøp, lange videoblogger av at jeg ryddet rommet mitt – og ikke minst hjertesorg. Det slår meg hvor mange forskjellige stiler vi har med å gjøre her. Litt Gant-katalog, litt russejente, litt fake D&C-briller og pushup, litt bestemor, litt ræva clip on extensions… Hva skjer med de store armbåndene? Pynta seg mer på den tiden, ingen tvil om det.

Bildet hvor jeg sitter og griner er fra da jeg gjorde det slutt med kjæresten min etter 6 år, og selvfølgelig måtte disse sterke, vonde følelsene deles med leserne 🙈 Jeg kom aldri i mål med å åpne mail i den perioden der. På den gamle hotmailen min har jeg en mappe fra 2009 som heter «uleste lesermail», til slutt orket jeg ikke å lese flere trøstende ord. Men det var såå mange snille folk som brydde seg og ville hjelpe det selvknuste hjertet mitt. En av dem var blodfan Kristina Andersen, som sendte meg et dikt som handlet om at sorg er som en trekant som dreier seg rundt i hjertet 😂 Vi lo så hardt da vi fant dette i nyere tid.Bildet til venstre måtte jeg ta med for å vise at vi hadde hustelefon i starten av min bloggkarriere. Riktignok trådløs, men gøy likevel. På bildet til høyre hadde jeg vært inne i Oslo og gjort mitt første ordentlige bloggoppdrag i regi av Nettavisen. Det gikk ut på å velge seg ut et antrekk fra Diesel, og møte opp i en Bik Bok-butikk og være dommer i en modell-konkurranse. Husker jeg syns det var heeelt rått å få betalt for å gjøre noe sånt!Det var ikke mangel på nye bekjentskaper i oppstartsfasen av Blogg-Norge. Unge narsissister fra hele landet kom sammen på både bloggfester og bloggtreff. Selv arrangerte jeg bloggfest på Mona Lisa-huset i 2009 🤓 Til tross for mye fæle folk, ga bloggen meg noen venner som jeg satte skikkelig pris på også. Kong Halvor og Linnéa (Alt du vet er feil) ble ekte venner som fortsatt betyr noe for meg selv om vi ikke henger lengre.

Ser du noen av dine gamle favorittbloggere på disse bildene? Og er det noe du husker spesielt godt fra bloggen min helt i starten? Hadde vært gøy å høre om.. Fant Caffelatte-sangen i arkivet også, men den tror jeg faktisk ikke jeg klarer å legge ut. Skikkelig vondt å høre på, selv om jeg tullet da jeg lagde den.

Håper du syns det var gøy med et tilbakeblikk. Nå skal Gravlyset og jeg spille inn en vlog – lurer på hvor flaue vi blir av å se på den om 10 år! 💖

No Comments

 • Reply BM 4. april 2020 at 17:05

  Jeg husker du avholdt en julekonkurranse et år, var slik jeg så bloggen din første gang. Syns egentlig det var mest irriterende at det dukket opp poster om deg på alle bloggene jeg leste. Er derimot glad jeg fant bloggen din, for i dag er du én av de fem influencere jeg følger på Instagram. Takk for alt du har skrevet og delt opp gjennom ☺️👏🏼

  • Reply Ida Wulff 6. april 2020 at 11:32

   Det er så koselig å høre <3 <3 <3 Takk for at du følger meg!

 • Reply Forvirret fan 4. april 2020 at 17:10

  Betyr det at du ikke fortsatt setter pris på Ida Helene som din ven

  • Reply Ida Wulff 6. april 2020 at 11:32

   Haha neii vi er jo fortsatt vener <3

 • Reply Camilla 4. april 2020 at 17:38

  Åå, minner <3
  Ga meg sikkerlig flashback, husker jeg har fulgt deg siden caffelatte tidene, og fikk meg til å huske mye om min tidligere tider som jeg har glemt eller fortrengt 🙂

  • Reply Ida Wulff 6. april 2020 at 11:40

   <3 <3 <3

 • Reply Anna 4. april 2020 at 17:38

  Eit år ønska eg meg joggedress i velour til bursdagen og for å beskriva kva eg meinte til mine venner stod det Ida wullf-dress. Eg fekk ein i turkis og følte meg veldig fin🤪🤪

  • Reply Ida Wulff 7. april 2020 at 19:36

   Haha, Ida Wulff-dress! <3 Ler. Jeg går fortsatt i velourdresser stoore deler av tiden!

 • Reply Sandra 4. april 2020 at 17:47

  Åh herregud, dette var fantastisk! 😭 husker ikke nøyaktig når jeg oppdaget deg, men jeg har fulgt deg LENGE! Husker godt en video hvor du svarte på en spørsmålsrunde og fikk folk til å tro at foreldrene dine var typ 9-10 år eldre enn deg (fordi de ikke tok ironien din vel og merke) 😂 jeg elsket videoene dine fordi du var så morsom – noe som ikke har forandret seg på alle disse årene! Gleder meg til vlog 🤩

 • Reply Martine 4. april 2020 at 17:53

  Altså dette var gøy!! Kommenterer aldri på blogginnlegg, men husker jeg leste bloggen din i 2009 når det hadde blitt slutt med typen din tror jeg? Hvor du la ut bilde av at du gikk på tur steder dere hadde gått osv, husker de innleggene gjorde at jeg kom over min «kjærlighetssorg» 🤣

  • Reply Ida Wulff 15. april 2020 at 09:19

   Er det sant 😀 Det kan jeg ikke huske at jeg gjorde – gikk tur der vi hadde gått altså. Men hyggelig at jeg kunne bidra da, haha!

 • Reply Julie 4. april 2020 at 18:16

  Jeg begynte å lese bloggen din etter at det ble slutt med eksen din! Husker godt et tårevått innlegg ja 😅

  • Reply Ida Wulff 7. april 2020 at 19:35

   Tårene trillet da ja, hehe. Takk for at du følger <3

 • Reply Mari 4. april 2020 at 19:00

  Dette er riktignok nooen år etter disse glansdagene – men husker utrolig godt innlegget fra bursdagen din, du ble kanskje 20? Husker hvertfall antrekket . leopardkjole, sorte nylonstrømpebukser, rayban wayfarer med blanke brilleglass og platinablondt hår bølget med bølgetang! utrolig at jeg husker det, men husker jeg synes du så såå utrolig kul ut da, og bildene har brent seg litt fast på netthinnen, haha. Hadde vært magisk om du fant igjen de bildene! tror feiringen var ganske vill, husker det var bilder av at du lå og kavet på gulvet osv. Husker også innleggene fra den første leiligheten din på Frogner. Rosa og hvitt interiør, den spesifikke «vasen» som var en hvit mugge, turer i Frognerparken og 7-eleven i morgenkåpe. MAGISKE tider!!

  • Reply Ida Wulff 8. april 2020 at 20:13

   Ååå, jeg klarer ikke å finne antrekket! Husker det ikke heller :O Så irriterende

   • Reply Anne 13. april 2020 at 18:47

    Tror kanskje det var Kristina Andersen som hadde dette antrekket😅

   • Reply Anne 13. april 2020 at 18:48

    Tror kanskje det var Kristina Andersen som hadde dette antrekket😅

 • Reply M 4. april 2020 at 19:09

  Hahaha, fantastisk! Jeg har fulgt deg fra denne tiden faktisk. Du må legge ut caffelatte-sangen!!

  • Reply Ida Wulff 7. april 2020 at 19:35

   Må ta noen runder på det, men ender nok opp på nei. HAHA! <3

 • Reply Emily 4. april 2020 at 20:02

  Er året yngre enn deg og har fulgt deg siden caffelatte. Husker du og Linnea hadde noen meninger om Marie Amanda waay back:D (Hvor har det blitt av henne foresten?🤔) Og når det ble slutt mellom deg og han rapperen husker jeg veldig godt.. Du har alltid vært min favorittblogger og gleder meg til å følge deg videre med giftemål og resten av pakka 🙂 Klem fra pensjonert fjortis leser som plutselig sitter her idag med mann, barn og hus <3

  • Reply Ida Wulff 15. april 2020 at 09:20

   Takk for at du har blitt med meg gjennom alle disse årene ❤️❤️❤️

 • Reply Anna 4. april 2020 at 20:29

  Dette husker jeg som om det var i går! Den rosa joggedressen <3 juicy! Åh, og de brillene…!
  Vi har bursdag samme dato, og det syns jeg var skikkelig kult i 2008. Fortsatt kult altså, men har fått et mer avslappet forhold til det kan man si! Hahah. Håper du aldri slutter å blogge, du er den kuleste bloggeren jeg vet av! Humor, selvironi, intelligens og lave skuldre – damer som deg skulle fått mer plass i samfunnet vårt! Heia!

  • Reply Ida Wulff 8. april 2020 at 20:14

   Herreguuud dette ❤️❤️ Må både le og blir litt rørt, hehe #PMS. Takk for at du følger!

 • Reply V 4. april 2020 at 20:32

  Ååå, dette var skikkelig, skikkelig gøy😍🤩 Husker godt caffelatte. Du var jo så babe!! Er like gammel som deg, og du var helt si! Finn flere bilder og keep em commin!!

  • Reply Ida Wulff 6. april 2020 at 11:31

   Følte meg veldig babe den gangen, men fy fader så vondt å se på bilder/video nå! :O Grøss, hehe. Koselig at du har fulgt meg så lenge da <3

 • Reply Sara 4. april 2020 at 20:49

  Så morsomt innlegg, det er som å ta et dypdykk inn i egen fortid:p Jeg har fulgt deg siden start og husker vel det meste av det som har skjedd i livet ditt, haha! Såg bloggadressen din skrevet i busskuret og har fulgt deg siden. Og det har vært veldig fint (minus den gangen jeg også ønsket bleket hår). Husker vi begge var i en litt kjip situasjon samtidig og måtte flytte inn igjen på pikerommet, da var det god trøst å lese bloggen din. Hadde også veldig lyst på en Bella, men det fikk jeg aldri. Så du har alltid inspirert meg og gjør det fortsatt ❤️

  • Reply Ida Wulff 15. april 2020 at 09:22

   Tenk at du fant meg i et busskur!! Hvilket? Jeg tror aldri jeg har skrevet bloggadressen min i et busskur, hehe ❤️ Tusen takk for at du følger fortsatt, det gjør meg faktisk helt rørt! Klem

 • Reply Annemarie 4. april 2020 at 21:18

  Jeg har lest bloggen din helt fra caffelatte-tiden (eller vaffelsteking som autokorrekt ville ha det til 😂). Kun deg og Supermarie jeg har fulgt i over ti år, helt sykt når man tenker over det. Jeg var på den festen du hadde på Mona Lisa-huset, husker jeg syns det var så sykt kult å komme på den. Første «alenetur» til Oslo og så på fest med fremmede. Følte jeg levde livet da ass 😅

  • Reply Ida Wulff 15. april 2020 at 09:21

   Haha, så morsomt at du var på festen! 😀 <3 Det var nok første alenetur til Oslo for mange ja!

 • Reply Beate 4. april 2020 at 21:20

  Så jækla gøy å se dette! Du må gjerne snoke mer fra fortiden for min del altså! Hehe! Hva med å se hvordan dine siste 5 påskene har sett ut f.eks??? Jeg har ikke fulgt deg helt fra start, men kanskje 7-8 år! Kommer til å følge deg for alltid! 😀 <3 Go Lørrrdas kveld! Klem! <3

  • Reply Ida Wulff 8. april 2020 at 20:15

   Oi, det må jeg faktisk sjekke, kanskje det ligger et innlegg der 😀 Hehe. Klem klem <3

 • Reply Anonym 4. april 2020 at 21:31

  Herregud! Har fulgt deg siden start. Husker mye fra dette innlegget. Føler nesten at vi har vokst opp i lag. Bare at du var litt eldre og kulere! Har lest bloggen din siden jeg var 13 år! Husker jeg synes det var så trist når du slo opp med Benjamin. Snakk om å leve seg inn i bloggen din😂 På den tiden leste «alle» jentene på ungdomsskolen blogg, i dag kan jeg få spørsmål (når jeg sitter å scroller gjennom bloglovin) «leser du virkelig blogg enda?» Haha. Digger deg, måtte du aldri legge opp!

  • Reply Ida Wulff 6. april 2020 at 11:26

   Åååå, 13 år, tenk det! Det er jo helt villt <3 Og fortsett å les blogg! De som kun scroller insta er de som ikke orker å skru på hjernen sin og LESE, hehe. Klem og takk for at du følger!

 • Reply Janita 4. april 2020 at 22:27

  Haha, elsker det 😂 Jeg har fulgt deg i maaaange år, og synes du rett og slett er herlig! Digger at du tør å si det andre ikke tør, er ærlig, skikkelig gøyal og skriver godt 💃 PS: tips til paraply; alle gutter som oppdaterer «bio» på Tinder om corona, typ «Skal vi sitte i 14 dagers karantene sammen»…… Tinder fortjener nesten et eget paraplyinnlegg 🤦‍♀️

  • Reply Ida Wulff 6. april 2020 at 11:23

   Så koselig <3 <3 HAHA, skriver folk virkelig det…. 🙁 De fortjener å være evig single (og mistrives med det).

 • Reply Kamilla 4. april 2020 at 22:36

  Når jeg så disse bildene kom jeg på at jeg faktisk har fulgt deg siden starten! Jeg husker veldig godt når du flytta til Frogner, og den tida der ( var det der du hadde hjørnebalkong, eller veldig kald leilighet?), så håper det kommer flere slike innlegg der du tar oss med på det beste/verste 😉

  • Reply Ida Wulff 6. april 2020 at 11:25

   Hadde både en periode med hjørneleilighet og en med veldig kald leilighet, hehe! <3 Men så morsomt at du har fulgt meg såå lenge!

 • Reply Gina 4. april 2020 at 23:11

  Åå, der var hyggelig tilbakeblikk! Jeg er med fra starten av 🙂

  • Reply Ida Wulff 6. april 2020 at 11:23

   Så hyggelig, det setter jeg stor pris på <3

 • Reply Mariah 4. april 2020 at 23:52

  Dette var såååå gøy! Herregud!

  • Reply Ida Wulff 6. april 2020 at 11:23

   😀 😀

 • Reply Chau 5. april 2020 at 00:20

  Åå så gøy!! Jeg har vært fast leser siden 2009. Da gikk jeg 3 året på vgs, og en klassevenninne viste meg hva blogg var. Jeg husker jeg tenkte at dette er jo drømmen! Å kunne lese og se bilder fra andres liv. Alt fra dagens antrekk til innhold i påskeegget. Du ble forresten presentert som » bestevenn til kjæresten til Jan Thomas» av min klassekamerat og det skulle ikke mer til, da var jeg solgt 😅

  • Reply Ida Wulff 6. april 2020 at 11:24

   Hahah, morsomt! Tenk at det er over 10 år siden <3

 • Reply Frida 5. april 2020 at 05:09

  Ååå jeg husker denne tiden!!! Savner faktisk da alle blogger var sånn. Så innmari ekte, ærlig og ufiltrert.

  • Reply Ida Wulff 6. april 2020 at 11:23

   E9, det var faktisk bedre før! Må prøve å bringe litt 2009 tilbake.

 • Reply Anonym 5. april 2020 at 07:53

  Åh, jeg husker da du lagde «jeg er kjendis»- filmen! Haha, det var så gøy!

  • Reply Ida Wulff 6. april 2020 at 11:22

   Den er så gruuuuusom å se på nå i 2020! Hahah <3

 • Reply Jenni 5. april 2020 at 08:37

  Har dessverre ikke fulgt deg helt fra start og ser at jeg har gått glipp av endel, men herlighet så moro med mimring😅. Du gjør en strålende jobb som skribent og håper du en dag vurderer å skrive en bok. Takk for tur tilbake i arkivet.

  • Reply Ida Wulff 6. april 2020 at 11:22

   Takk snille Jenni <3

 • Reply Marianne 5. april 2020 at 09:22

  Åh for et herlig innlegg! Ja til flere slike 😊

  • Reply Ida Wulff 6. april 2020 at 11:22

   😀 <3

 • Reply Ingvild 5. april 2020 at 09:25

  Haha dette er gøy! Har fulgt med helt fra starten, og husker spesielt godt musikkvideoen du og Linnea Myhre laget til Avril Lavignes sang Complicated 😂

  • Reply Ida Wulff 6. april 2020 at 11:22

   Hahah, huff. Selvskadingsvideoen, den ble ikke tatt særlig godt i mot 😂

   • Reply Linnea 9. april 2020 at 21:16

    HERREGUD, den hadde jeg GLEMT. Herregud for noen ufyselige ungdommer vi var hahaha.

    Med det sagt: Elsket dette innlegget!! Vekker like mange følelser som å se bilder av meg selv, for jeg husker seriøst ALLE disse haha.

    • Reply Ida Wulff 12. april 2020 at 10:49

     Slemme jenter 🙁 <3 <3

 • Reply Line 5. april 2020 at 17:18

  Så artig innlegg! Takk for at du delte gamle minner 😃

  • Reply Ida Wulff 6. april 2020 at 11:21

   <3 <3

 • Reply Isabelle 5. april 2020 at 18:07

  Ååå, så gøy med tilbakeblikk! Jeg har fulgt deg fra start. Er to år yngre enn deg og husker at jeg syntes at du var SÅÅÅ voksen. Jeg husker spesielt bruddet med din første kjæreste. Hadde så vondt av deg. Husker også en periode hvor du hang med en annen fyr også, som ikke var spesielt ålreit mot deg(?). Dropp gjerne å publisere denne hvis det er feil eller for sårt. Poenget med det er bare at det er så godt å se deg NÅ. Av det vi får delta i gjennom skjermen, syns jeg det ser ut som om du virkelig har landa og er lykkelig. Det er din blogg jeg koser meg mest med i dag og som jeg får mest ut av å lese. Samboeren min (som jeg for øvrig traff ca. samtidig med at du traff din) begynner til og med å kjenne igjen navnet ditt.. «Har hun Ida noen flere serietips, eller?» 😀

  Til slutt: Hvis ikke du har sett «When they see us», så MÅ du. Sann historie, grusom, sjokkerende og … ja. Bare se den!
  Lag deg fine dager i disse rare tider.
  Digital klem fra en fan gjennom over et tiår!

  • Reply Ida Wulff 6. april 2020 at 11:21

   Herregud, så hyggelig <3 Og helt merkelig, at mennesker man aldri har møtt vet så mye som en. Jeg er kanskje rar, men det varmer hjertet mitt at kjæresten din lurer på om jeg har flere serietips på lager, haha! When they see us har jeg dessverre sett, men enig i at den var veldig bra (og grusom). Digital klem tilbake til deg, og tusen takk for at du fortsatt følger!!

 • Reply Madeleine 5. april 2020 at 18:15

  Jeg har fulgt deg lenge! Husker det første innlegget jeg leste faktisk. At du hadde hatt mareritt om at noen venninner av broren din stalka deg hjemme på jenterommet 😁

  • Reply Ida Wulff 6. april 2020 at 11:19

   Haha 😀 Hørtes kjent ut!

 • Reply Renate 5. april 2020 at 19:05

  Gøy! Husker veldig godt voe, deg og kuuuseblogg🤩

  • Reply Ida Wulff 6. april 2020 at 11:18

   Haha, kuuuseblogg har jeg visst gått glipp av!

 • Reply I 5. april 2020 at 19:58

  Hahah nostalgi! Har vist lest bloggen din halve livet 😂 Huska jeg klipte bob etter inspirasjon fra deg!

  • Reply Ida Wulff 6. april 2020 at 11:17

   Håper boben din ble bedre enn min!!! Jeg var SÅ misfornøyd, haha 🙁

 • Reply Susanne 5. april 2020 at 22:19

  Haha<3 jeg husker da du farget håret mørkt, og gråt i to døgn før du farget det tilbake til blondt?🙈 hvis jeg ikke tar helt feil er en av bildene fra den tiden? Hver gang jeg vurderer å farge mitt eget hår mørkt tenker jeg fortsatt på den episoden 😂 ellers husker jeg godt den gangen du, Ulrikke Lund, Linnea Myhre, Toro og Lars Tangen tronet blogg -Norge <3 good times! Håper på mange flere bloggår med deg , Ida!

  • Reply Ida Wulff 6. april 2020 at 11:16

   Hahahaha JA, det var så deprimernede husker jeg! Morsomt <3 Jeg prøver å holde ut noen år til, hehe.

 • Reply Jorunn 6. april 2020 at 09:32

  Så mange gode minner!

  • Reply Ida Wulff 6. april 2020 at 11:11

   Jaaa <3

 • Reply Emma 6. april 2020 at 11:10

  Hvem er han som er med på tre av de nederste bildene igjen?

  • Reply Ida Wulff 6. april 2020 at 11:19

   Toroborgen?

 • Reply Gry 6. april 2020 at 11:34

  hahaha åååh husker caffelatte. Det var tider! Savner da blogg bare var gøy. Nå føler jeg nettrollene (og nettaviser, men det er vel same same) har tatt litt over og omtrent speider alle innlegg for ting man har glemt å merke som reklame eller leter etter setninger som kan dras ut av kontekst så man stilles i dårlig lys.

  Når det skal sies er du helt rå på alle områder da 🙂 Stå på, elsker å lese det du skriver!

  • Reply Ida Wulff 8. april 2020 at 20:15

   Tenk, før merket vi ikke reklame i det hele tatt :O Noen av oss! Hehe. Og tusen takk <3

 • Reply LO 7. april 2020 at 14:57

  Det her er fantastisk! Haha. Har du på deg UGGs (eller lignende) i solariumet eller er det bare meg?

  Jeg fant bloggen din ca samtidig som du fikk deg fine Bella, så det begynner å bli en stund siden!

  Leste over her at samboeren til en leser lurte på om du hadde noen flere serietips. Måtte le av det fordi det samme gjelder her hjemme. Ei av mine beste venninner heter Ida, men om jeg nevner navnet Ida, så spør samboeren om det er henne eller Wulff jeg mener. Så ja, det sier vel kanskje sitt, haha.

  Ønsker deg og Gravlyset en god påske!

  • Reply Ida Wulff 7. april 2020 at 19:29

   Ser jaggu slik ut! Hadde abonnement på solarium før, så hoppet sikkert bare innom for å varme meg litt…. Helt normalt! ;p Begynner å bli en stund siden Bella også ja, mener jeg fikk henne i 2011 :O Så hyggelig at du har fulgt meg så lenge <3 Og veldig hyggelig å være en av de to Idaene dine, hehe! <3 God påske til dere også!!

 • Reply Vilde 7. april 2020 at 21:34

  Ååå, det er så gøy å se på disse gamle bildene😂 Jeg har fulgt deg neesten fra starten, så jeg syns det er så gøy med mimring😀 Husker mange av bildene og de fine stilene så godt😅 Gleder meg til å mimre tilbake til akkurat nå om 10 år😀

  • Reply Ida Wulff 8. april 2020 at 12:21

   Så koselig at du har fulgt meg så lenge, Vilde ❤️ Det settes STOR pris på. Klem!

 • Reply Linn L. 8. april 2020 at 19:47

  Å herregud, jeg elsker dette 😀 Jeg kan relatere til SÅ mye av stilen du har på disse bildene – dog tror jeg du pulled it off endeeeel bedre enn jeg gjorde :p Du må lage flere slike innlegg!!
  Jeg har forøvrig fulgt deg siden du bodde alene med Bella, begynner vel å nærme seg 10 år kanskje..? Og jeg må si som flere før meg; du troner øverst i blogghierarkiet altså <3 Du er sykt morsom, eksepsjonelt flink til å skrive, utøver ikke noe kroppspress med nakenbilder og sykt kleine poses, du er utrolig classy, og bare… ja, du er best :):):) Hilsen en som tydeligvis girlcrusher sjukt på deg ;p

  • Reply Ida Wulff 15. april 2020 at 09:18

   Snilleste Linn, du har alltid så fine ord og morsomme kommentarer å komme med. Setter veldig pris på det, tusen takk <3 <3 <3

 • Reply Karoline 17. april 2020 at 12:16

  Så morsomt innlegg! 👏🏻 Jeg har fulgt deg fra du bodde på jenterommet i Tønsberg og før du gjorde det slutt med B. Du var den første bloggen jeg begynte å lese fast, og den eneste jeg fortsatt titter innom.
  Tusen takk for at du fortsatt klarer å holde samme «tone» med oss lesere som du gjorde den gangen! Håper du blogger i mange, mange tiår til 🥳 gleder meg til mammabloggen du skal ha etter hvert 😂👏🏻

  • Reply Ida Wulff 19. april 2020 at 23:18

   Blir helt rørt jeg, tusen takk for at du følger! <3

  Leave a Reply