Hverdagsliv

EN VLOG FRA HVERDAGEN & TILBUD PÅ VERDENS BESTE SOLKREM

5. april 2020

Reklame for Cliniderm – Nå får du 2 for 1 hos Boots Apotek

På oppfordring fra min kjære samarbeidspartner Cliniderm, har jeg laget en vlog! Den skulle egentlig handle om hvordan jeg pakker til påskeferien, men siden påskeferien min (og sikkert alle andre sin) er avlyst, bestemte jeg meg for å vise hvordan en vanlig dag er her hjemme i stedet. Stikkord: Late morgener, hjemmekontor, frisk luft, en del kjedsomhet og Mario Kart! ❤️

Excuse us, får jeg lyst til å si 😂 Men ingen skal beskylde meg for å sette et filter på livet.

Som jeg informerte om i vloggen, har Boots Apotek nå et tilbud på alle produkter fra Cliniderm, hvor du får 2 produkter til prisen av 1.

Hvis du har fulgt meg lenge så har du kanskje fått med deg at jeg anbefalte Cliniderm lenge før jeg ble ambassadør for dem. Men for å bare si det rett ut: Å være ambassadør for Cliniderm er noe jeg syns er så sinnsykt stas, det er jeg virkelig stolt over. Ikke bare er det de absolutt beste solproduktene på markedet, å spre solvett er så viktig! Det er noe jeg håper alle vil bidra til, om det så er innad i sin egen familie. Tenkte jeg skulle skrive litt om mine favorittprodukter fra Cliniderm – jeg snakker om dem i vloggen, men her kommer det skriftlig også, for den som foretrekker det:

❤️ Light & Mattifying Sun Face Fluid SPF 50+: Jeg har brukt Light & Mattifying til ansiktet i årevis. Ikke alltid med SPF 50 riktignok, men nå har jeg begynt å bruke faktor 50 året rundt. Rett og slett fordi jeg har innsett hvor mye skade og aldring huden er utsatt for her hjemme. At det bare er på Gran Canaria man skal beskytte huden sin, er en merkelig oppfatning. Denne ansiktssolkremen er både lett og mattende, og derfor perfekt å påføre før makeup. Trekker kjemperaskt inn i huden og er ekstra vannresistent. Finnes her.

❤️ Ultra Light Sun Milk SPF 30: Denne er en stor vinner til kroppen (skulle jeg nevnt flere favorittprodukter hadde jeg også nevnt Clear and Cool-sprayen). Den trekker inn i huden på nullkommaniks, og føles pleiende på huden som en bonus. Du finner den her.

❤️ Sun Stick SPF 50+: Denne lille stiften har jeg ikke hatt så lenge, men den har allerede blitt en stor favoritt. Veldig kjekk å ha i veska hvis du for eksempel har arr eller føflekker som du ønsker å smøre hyppigere. Med denne kan du smøre når som helst og hvor som helst, og trenger ikke vaske hendene etterpå. Du får kjøp den herIkke dropp solkremen bare fordi hytteturen eller sydenturen ble avlyst. Du kommer sikkert til å være masse ute i påsken likevel. I solveggen utenfor ditt eget hus, kanskje en tur i skogen..? Det er en fin huskeregel å ha solkremen som en fast del av hudpleierutinen, så blir det aldri glemt 🤗

Si i fra hvis du har noen spørsmål om solfaktor eller produktene til Cliniderm. Det jeg ikke kan svare på, tar jeg videre så profesjonelle kan svare på det.

Og ikke glem å benytte deg av 2 for 1-tilbudet HER! ✨

No Comments

 • Reply Asreis 5. april 2020 at 15:21

  Hvor er blusen du har på deg fra? Spurte forrige gang du hadde den på deg og, men fikk ikke svar. Syns dne var så fin 🙂

  • Reply Ida Wulff 6. april 2020 at 11:22

   Zara 🙂

 • Reply Amalie 5. april 2020 at 18:15

  Så utrolig koselig, fint og sunt forholdet deres virker ❤️ Du er en stor favoritt, Ida! Gleder meg alltid til å lese bloggen din, du skiller deg ut på en veldig positiv måte ☺️

  • Reply Ida Wulff 6. april 2020 at 11:19

   Åå, takk for så fine ord ❤️ ❤️ Du er grei! Klem og god påske til deg!

 • Reply Sofie 5. april 2020 at 18:23

  Hei! Er det reklame i videoen?
  Hilsen Sofie

  • Reply Ida Wulff 6. april 2020 at 11:18

   Det er det! Hilsen Ida

 • Reply Hannah 5. april 2020 at 19:16

  Hvor er kjolen bra 🙂

  • Reply Ida Wulff 6. april 2020 at 11:18

   Zara 🙂

 • Reply Anonym 5. april 2020 at 19:44

  Hva bruker du til å føne/krølle håret? Så fint😍

  • Reply Ida Wulff 6. april 2020 at 11:18

   Dyson Airwrap med rundbørstehode <3

 • Reply Ida Emilie 5. april 2020 at 20:05

  Dere er ille fine <3

  • Reply Ida Wulff 6. april 2020 at 11:17

   <3 <3 <3

 • Reply Marie 5. april 2020 at 20:37

  For et fint og gøy par ❤️ Det ser ut som dere har det så bra og finner på mye gøy sammen! Elsker vlog av dere 🤩 Og for en fin hud du har! Håper dere får en god påske!

  • Reply Ida Wulff 6. april 2020 at 11:17

   Takk snille Marie ❤️❤️ Og god påske til deg!

 • Reply Kristine 5. april 2020 at 20:38

  Hei! Hvor er lampen over kjøkkenbordet fra? Sykt kul🙌

  • Reply Ida Wulff 6. april 2020 at 11:17

   Bolia 😀

 • Reply Ida 5. april 2020 at 21:35

  Kan du lage et innlegg med sminken du bruker? 🙂

  • Reply Ida Wulff 6. april 2020 at 11:17

   Ønsket er notert <3

 • Reply Ida 5. april 2020 at 21:35

  Kan du lage et innlegg med sminken du bruker til vanlig?

  • Reply Ida Wulff 6. april 2020 at 11:17

   Ønsket er notert <3

 • Reply Susanne 5. april 2020 at 21:59

  Haha, så festlig Ida <3

  • Reply Ida Wulff 6. april 2020 at 11:16

   <3 <3

 • Reply Anonym 5. april 2020 at 23:36

  Hadde clear and cool i fjor og digget den, men tenkte å prøve meg på sun milk i år! Hater klissete solkrem, og egt ting som må smøres veldig, men tror milk kan være noe altså! Takk for tips 😊 Elsker forresten at du vlogger, ja takk til mer av det! Kjempegøy når gralyset er med og!!

  • Reply Ida Wulff 6. april 2020 at 11:16

   Milken er helt super <3 Clear & Cool foretrekker jeg som nevnt på stranda i bikini, og ikke sammen med klær osv. Hyggelig at du liker vlog, prøver mer på det! Klem og god påske 😀

 • Reply Stine 6. april 2020 at 00:43

  Virkningen av solkremen går ut etter et par timer og man bør derfor smøre seg hver andre time. Dette er dog lite fristende, å påsmøre lag på lag med «fet» krem over sminken. Noen tips til det? Til informasjon, så bruker jeg selv samme solkrem som deg..

  • Reply Ida Wulff 6. april 2020 at 11:15

   Jeg har ikke noe bedre tips enn å smøre på over sminken – er jo ikke slik at jeg gidder å fjerne sminken og legge ny :/

 • Reply Ingvild 6. april 2020 at 09:28

  Mer mer mer! 🤩 god påske! Dere er skikkelig fine sammen!

  • Reply Ida Wulff 6. april 2020 at 11:11

   Så snill du er! <3 Kommer straks mer, hehe. God påske til deg også!

 • Reply Lise 6. april 2020 at 09:53

  Herlig! Dette lignet 100% på min og samboer sin hverdag i disse tider, minus bordtennis og mario kart. Fikk veldig lyst til å kjøpe nytt spill og ta frem playstation igjen etter dette, haha. Hvilken modell er det du har i jakka fra Bergans? Prøver å finne en sort turjakke, og den så veldig fin ut 🙂

  • Reply Ida Wulff 6. april 2020 at 11:11

   Hei! <3 Hehe, ja gøy med litt spill i disse dager! Jakken er en Pyttegga Down W Jkt Black. Er en stund siden jeg kjøpte den, men fant den i hvertfall i nettbutikken til Bergans! Klem

   • Reply Lise 6. april 2020 at 12:34

    Hei <3 Takk! Er det den du har på deg i videoen? Synes den så litt annerledes ut? Litt mer som en allværsjakke, men uten at det var et sånt "klamt regnjakkestoff" 🙂

    • Reply Ida Wulff 7. april 2020 at 15:18

     Ja, hvis du tenker på den jeg har på meg i skogen 😊 Den jeg har på terrassen er fra UBR!

 • Reply Emilie 6. april 2020 at 12:05

  For en koselig vlog – det ser ut som dere tross alt klarer å kose dere i disse dager 🙂 Jeg lurte på hvor de fine nattbordslampene deres er fra?

  • Reply Ida Wulff 6. april 2020 at 12:24

   Dem har vi kjøpt hos Møbelringen <3 <3 Tror merket heter Light & Living!

 • Reply Iselin 6. april 2020 at 12:32

  Hei Ida 🙂
  Fantastisk vlog! Det er ganske likt hjemme hos oss om dagen også.
  Har nå klikket hjem solkrem fra Cliniderm, fantastisk med et tilbud.
  Et tips til solkrem som er super å bruke som «oppfrisknings» solkrem gjennom dagen om man har på fin sminke er Dr Schrammek sin Solar+ Protect Fluid med solfaktor 50. Denne er tynnflytende og legger seg fint også over sminke syns jeg 🙂

  Ønsker deg en kjempefin påske <3

  • Reply Ida Wulff 14. april 2020 at 10:39

   Håper du har hatt en fin påske <3 <3 Klem!

 • Reply Lilly 6. april 2020 at 12:42

  Åååå dere er så fine!! Jeg elsker bloggen din, Ida❤️Hver gang jeg klikker meg inn på bloggen min så får du meg til å føle meg bra og i godt humør❤️❤️

  • Reply Ida Wulff 8. april 2020 at 20:13

   Det er det største komplimentet jeg kan få ❤️❤️❤️ Ønsker deg en fin påske!

 • Reply Anonym 6. april 2020 at 15:26

  Hei! Hvilke Nintendo spill anbefaler du?

  • Reply Ida Wulff 7. april 2020 at 19:36

   Har ikke prøvd så mange. Vi har Mario Kart, Mario Party og Mario Oddysey 🙂

 • Reply Camilla 6. april 2020 at 20:16

  Så utrolig fint dere har det 🙂 Ser ut som hotell innredning 👌🏻😊

  • Reply Ida Wulff 7. april 2020 at 19:36

   Tusen takk <3 <3 <3

 • Reply Jente25 6. april 2020 at 20:18

  Du er så gøy og fornuftig. Takk for at du blogger, vlogger og holder oss lesere oppdatert med stilen, humoren og sarkasmen din. Du byr på deg selv på rikitg måte. 👏😀
  Nå har jeg klikket hjem 3 produkter takket være deg. God påske 🐥🌸💕

  • Reply Ida Wulff 8. april 2020 at 20:16

   Åå, du er god ❤️❤️ Takk til deg også! Og så håper jeg du blir kjempefornøyd med produktene dine 😀

 • Reply Elizabeth 6. april 2020 at 21:01

  Jeg digger at du er så flink å merke med reklame 💪 hilsen fast leser siden vi var 16-17 år. Herregud er det sånn 12 år siden?? 🙈🙈

  • Reply Ida Wulff 7. april 2020 at 19:32

   Sååå lenge siden!! Takk for at du følger <3 <3

 • Reply Irene 6. april 2020 at 21:09

  Altså, dette var så søtt og se! Det minte meg så om mannen min og meg de første årene vi var sammen 😊. Nå har vi vært sammen i 14 år, har to barn på 1 år og 7 år, og vi har det fremdeles like bra som vi hadde de første årene. Husker vi satt oppe til laaangt på natt og spilte TV-spill.
  Nå etter snart 4 uker hvor vi har vært stuck hjemme alle fire med hjemmekontor på både meg og mannen, ler vi sammen hver eneste dag og vi har det bedre enn noen gang!
  Takk for denne videoen, den fikk meg til å huske på hvor utrolig stor pris jeg setter på mannen min. Det er bare så fint å ha en som er trygg, morsom og stabil ❤️

  • Reply Irene 8. april 2020 at 22:06

   Er det en grunn til at denne kommentaren fremdeles avventer moderasjon? 😉

   • Reply Ida Wulff 9. april 2020 at 12:46

    Vet ikke hvilken kommentar du sikter til, men alt blir godkjent her! 😊

  • Reply Ida Wulff 15. april 2020 at 09:19

   Ååååå, så koselig å høre Irene! ❤️❤️

 • Reply Hannah 7. april 2020 at 13:20

  Du er min soleklare favoritt av alle blogger, instagrammere, youtuber og hva enn det skulle være! Så flink til å skrive, ærlig, humoristisk, hverdagslig og rå. Jeg ønsker meg også innlegg om dine sminkerutiner, gjerne både til hverdags og til fest. Ser også at du har sluttet med vippeextensions så hadde vært supert med et innlegg om overgangen til naturlig og hvordan du har vent deg til det. Jeg er en av de med korte, stubbete vipper så hos meg er det enten extensions eller helt naturlig (ingen maskara her i gården).

  • Reply Ida Wulff 7. april 2020 at 19:31

   Så utrolig hyggelig, Hannah <3 Tusen takk for hyggelige ord! Da sitter vi i samme vippebåt, grøss.. Har tenkt tanken på å finne et serum, men vet ikke om jeg orker. Ønskene dine er i hvertfall notert! Klem og god påske til deg <3

 • Reply Øydis 8. april 2020 at 21:36

  Et lite spørsmål, ser dere har regulerbar seng og det samme har vi her hjemme. Men jeg sliter litt med å finne gode laken, har du noen tips? 🙏 du er forøvrig min all time favoritt blogger, og jeg DIGGET mimreinnlegget ditt. Det bragte tilbake mange minner for min egen del også.

  • Reply Ida Wulff 12. april 2020 at 11:22

   Vi kjøper fra samme merket som sengen er fra, så har ikke testet noen andre <3

 • Reply Erica 11. april 2020 at 11:33

  Hei! Du skrev i et innlegg at du kunne tenkt deg å selge sofaen. Hva kunne du tenkt deg istedet? Jeg er helt lik, og blir like fort lei møblene som deg, så kunne trengt litt inspirasjon. 😂

  • Reply Ida Wulff 12. april 2020 at 10:15

   Skal i såfall kjøpe samme sofa i en annen farge <3

  Leave a Reply