Hverdagsliv

VI ER FINERE UTEN EN SKOG AV VIPPER OG LANGE KLØR PÅ FINGRENE

16. april 2020

Reklame for Oslo Skin Lab / Få 60% rabatt på kollagenpulver

HEI 💛

Hvordan går det med deg på det overfladiske plan? Selv har min siste rest av falskhet nettopp forlatt kroppen – gellack på tærne, som etter to måneders tjeneste fikk tre av. Vippene er borte. Neglene er borte. Frisør er egentlig ikke noe problem for meg, dit går jeg sjeldent. Jeg fikk en kommentar fra en som gledet seg til å se hvordan alle de plettfrie influencerne kom til å forfalle uten tilgang på skjønnhetssalonger. Lurer på om denne personen er skuffet nå. For alt jeg ser rundt meg i sosiale medier, er kvinnfolk som er finere enn de pleide å være. Finere uten en skog av falske vipper på hvert øye, finere uten lange klør på fingrene, finere uten all den tunge sminken.

Jeg kan ta feil, men jeg tror denne spesielle tiden har en positiv innvirkning på utseendefokuset. At mange blir minnet på at deres naturlige utseende er mer enn bra nok. At vippeavhengigheten var tullete. Allerede nå blar jeg tilbake på kamerarullen min og syns at jeg ser litt smågæren ut med alt stæsjet. Og de lange, mandelformede neglene jeg drev med for ikke så veldig mange måneder siden: Hjelp! Det så jo så fælt ut 😹 I hvertfall: Selv ligger jeg an til å spare mange tusen kroner i året hvis mine skjønnhetsrutiner forandrer seg så drastisk som de ser ut til å gjøre. Jeg tror ikke det er så unormalt å stæsje seg opp med vipper og negler for 1000-2000 kroner i måneden. Kutter man ut, sparer man 12.000-24.000 kroner i året. Dét er mye penger. Og hvis man kan se friskere, finere og mer naturlig ut i samme slengen: Hvorfor ikke!

Om mulig, så er jeg kanskje blitt enda mer opptatt av å aldri vike fra hudpleierutinen min. Huden kan ikke fakes, og jeg skal ha den resten av livet. Faktor 50 i ansiktet hver dag. Kollagenpulver i morgenkaffen hver morgen. Nøye med hudrens og kremer både morgen og kveld, selv om det ligger en frustrert kjæreste og venter på å få trykke play på siste sesong av Papirhuset. Snart ferdig, roper jeg mens jeg står og masserer ansiktsrens inn i ansiktet i samme tempo som på et luksusspa. Du kommer til å sette pris på dette når vi er 50, og jeg ser fremdeles ser smashing ut! Jeg heier på skjønnhetsrutiner som gjør at man føler seg fin nok naturlig, at man ikke må gjemme seg bak masse dill og dall. Hvis det holder for deg med såpe og vann – supert. Da har jeg ikke lyst til å prakke på deg noe mer. Men hvis du er i slutten av 20-årene og har lyst til å begynne å ta kollagenpulver for huden din, får du nå 60% rabatt på din første levering fra Oslo Skin Lab. Deretter får du 30% rabatt på leveringer etter det.Selv har jeg fått så gode resultater av The Solution (Oslo Skin Lab sitt kollagenpulver) at jeg ikke tar sjansen på å slutte. Det er blitt veldig strengt hva man har lov til å skrive om produkter som går på utseendet, men jeg fikk sjokk sist jeg tok en hudanalyse. Huden min var 25 (!!) år. Jeg kan ikke påstå eller bevise at det er pågrunn av kollagenpulver, men jeg vet jo at det ikke kan være noe annet enn kollagenpulver, solfaktor, lite sol, bedre søvnrutiner og gode hudpleierutiner. Den magiske oppskriften, holdt jeg på å si. Men det er jo ikke magi, det handler om rutiner og det er faktisk litt arbeid hver dag. Det er uansett en god følelse å vite at man gjør det man kan for huden sin, når man galopperer mot 30-årene som en vill ponny.

60% rabatt på kollagenpulver her, ferdig snakka ❤️

I skrivende stund holder vi (Gravlyset) på å forberede mat til svigers som kommer over på middag. Er så heldig at jeg fikk meg fulltidskokk etter at det ble hjemmekontor 😅 Skikkelig luksus at han kokkelerer både til lunsj og middag, selv om vi begge kommer til å trille høygravide rundt når dette er over. Det finnes større problemer!

Snakkes snart igjen 😙

No Comments

 • Reply Mari 16. april 2020 at 15:56

  Jeg synes også alle er mye(!!) finere uten alt stæsjet! Aldri skjønt meg på falske tykke negler – tykke negler forbinder jeg med neglsoppen til bestemor. Litt traumer der – haha

  • Reply Ida Wulff 18. april 2020 at 18:48

   Hahaha, ææsj 😀

 • Reply Hana 16. april 2020 at 16:03

  Har aldri skjønt greia med vippeextensions. Så mye penere med naturlige vipper! La merke til det både hos deg og Caroline Berg Eriksen (leser ikke mange andre blogger 😜). Dere så så freshe ut – skjønte ikke først hva det var før vipper ble påpekt 😁

  • Reply Ida Wulff 19. april 2020 at 23:22

   Enig i at man faktisk ser litt freshere ut 😀 Så takk <3

 • Reply Silje 16. april 2020 at 16:15

  Du (og alle andre, for den saks skyld) er sååå mye søtere uten falske vipper. De tynger liksom ned ansiktet, folk ser yngre og friskere ut uten. Og som du sier så er det jo helt avsindig dyrt. Hurra for naturlig skjønnhet!

  • Reply Ida Wulff 19. april 2020 at 23:22

   ❤️❤️

 • Reply Sara 16. april 2020 at 20:26

  Vurderer du å gå tilbake til vippeextensions? bare for å si det ,så er du råflott uten! Jeg sminker meg og er opptatt av hud og hår, men ikke tilhenger av løsvipper eller løsnegler… synes man kan se like vakker ut med lakka negler og mascara 😉 Og du er bare helt råvakker uansett om du spiser kvikklunsj i usminka tilstand eller pynta til fest.

  Et spm ang pulveret, kan man si opp når som helst?

  • Reply Ida Wulff 17. april 2020 at 13:48

   Åå, takk snille! <3 Man skal aldri si aldri, men akkurat nå stortrives jeg uten. Kommer nok til å ha gellack på tær og hender, men ikke noe falske/lengre negler <3 Klem

 • Reply Renate 16. april 2020 at 20:37

  Helt enig<3

  • Reply Ida Wulff 17. april 2020 at 13:45

   ❤️❤️

 • Reply Beate 16. april 2020 at 21:06

  Så enig! Syns alle er penere uten alt det stæsjet, jeg! Jeg digger det naturlige! Syns så mange blir gjemt bak alt fake liksom… Ikke sjul det vakre naturlige!😁🙌 Du er nydelig, Ida! Klem!❤️

  • Reply Ida Wulff 17. april 2020 at 13:46

   Snille du, tusen takk ❤️❤️ Klem og fin dag til deg!

 • Reply A 17. april 2020 at 10:21

  Er så fornøyd med solkremen du anbefalte. Har likevel vært litt usikker på det med å ha 50 i faktor hver dag, så måtte spørre legen min i dag. Det er anbefalt å få 15-20 min ubeskyttet sol hver dag. Med full beskyttelse tar ikke kroppen opp D-vitamin. Sola må være minst 45 grader på himmelen for at den skal ta nok på huden, så man kan feks gå en tur på 20 min kl 12 uten solkrem:) Bare et obs, så man ikke mister bra D-vitamin ✌🏼

  • Reply Ida Wulff 19. april 2020 at 23:21

   Så bra du er fornøyd med solkremen 😀 <3

   • Reply Elida 7. mai 2020 at 12:43

    Ka hete solkremmen?😅

 • Reply MG 17. april 2020 at 10:51

  Det er tydelig at enkelte influencere sliter mer enn andre med å mangle både vipper og negler, men godt å lese at du (som jeg) syns man er penere med et mer naturlig utseende! Jeg tenker på hvor mye penger som går med til slike behandlinger i året. Har fikset negler én gang i utlandet, likte det ikke i det hele tatt, og lakker bare selv en gang i blant 🙂 Ja til naturlig og vakkert utseende!

  • Reply Ida Wulff 17. april 2020 at 13:47

   Så deilig for deg at du ikke likte det 😀 For meg har det lenge føltes som noe som MÅ være på plass for at jeg skal føle meg vel! Så det har vært godt med en rehab nå <3

 • Reply ChrIstina 18. april 2020 at 07:11

  Hei Ida!

  Jeg har en stund vurdert å kjøpe kollagenpulver da jeg ser du og KA reklamerer for dette (og dere er to bloggere jeg virkelig liker).
  Virker jo helt sykt bra hva det gjør med huden. Men tilfeldigvis på jobb i går stod det på Helsekontrollen på Tv.
  Der kommer det jo egentlig frem at kollagen har null effekt.
  Blant mange uttalelser:

  «Kollagen er et protein. Når du spiser det så brytes det ned og ender opp som vanlige aminosyrer, som du ville fått i deg om du spiste vanlig proteinrik mat.»

  Hva tenker du om dette? De som sier de merker effekt er vel mest placebo-effekt kan det virke som.
  Bare interessant å høre hva du tenker..

  • Reply Ida Wulff 18. april 2020 at 18:48

   Heisann 💗 Jeg har tatt (og betalt for) hudanalyser hos 3 ulike hudpleieklinikker som ikke aner hvem jeg er eller at jeg bruker kollagenpulver. Og resultatene jeg ser på disse testene har overbevist meg såpass mye at jeg vet at det jeg opplever ikke er placebo-effekt. Har også sett studier som støtter påstandene. Klem!

 • Reply Frida 19. april 2020 at 13:45

  Hei Ida❤️ To raske spørsmål, hvor tar du hudanalyse og hvordan fjerner du gellack? Jeg kjøpte kittet fra Depend etter anbefaling fra deg, og jeg digger det! Men jeg må ofte ha det på i perioder fordi jeg river av gellack’en og da blir neglene svake og tåler ikke mer gellack😐. Klem!

  • Reply Ida Wulff 19. april 2020 at 22:58

   Hei på deg ❤️ Hudanalyse kan du ta på de fleste hudpleieklinikker som har apparat for det. Gellack fjerner jeg med folie og fjerningsmiddel fra Depend, du finner det i nettbutikken deres 😀 Lurt med en pause fra gellack av og til uansett! Klem

 • Reply Stina 19. april 2020 at 19:16

  Elsker at du slår et slag for naturlig skjønnhet og forebygging! Selv er jeg 27, men pga. gode daglige rutiner med solkrem og lite sol generelt fra jeg var i starten av 20-årene, kombinert med god hudpleie og sunne vaner, får jeg ofte høre at jeg ikke ser eldre ut enn 19-20 så jeg VET jo at dette funker! Vi kommer til å eldes likevel, men mye saktere, og videreføre en «glow» inn i både 30-årene og oppover. Og dette på en helt naturlig måte! Love it.

  • Reply Ida Wulff 19. april 2020 at 22:54

   Ja heia oss 😀😀💖

 • Reply Frida 20. april 2020 at 02:40

  Nydelig skrevet, Ida! <3
  Etter å ha lest dette innlegget frista det veldig å bestille litt kollagenpulver hjem, men smaker det noe? Kan ikke risikere å spolere morgenkaffen min, haha!

  • Reply Ida Wulff 20. april 2020 at 16:59

   Smaker ingen verdens ting. Tips er å ta det i FØR væske, enten det er vann eller kaffe. Da blir det usynlig også 🙂

 • Reply Malin 20. april 2020 at 11:03

  Ååå det eneste jeg savner er frisør. Jeg hadde akkurat begynt prosessen med å bli blond, så nå er håret mitt oransje, tørt og jeg har tidenes brune/grå ettervekst. Men ellers er huden og kroppen min veldig glad for korona (misforstå meg rett). Den får så mye ekstra kjærlighet i disse tider.

  • Reply Ida Wulff 20. april 2020 at 16:58

   Å nei, det var dårlig timing å bli uten frisør :O

 • Reply Sunniva 10. mai 2020 at 00:45

  https://www.dagbladet.no/nyheter/skjonnhetspulver-slaktes/72022792

  Liker deg og alt du står for, men dette er jo bare lureri..

  • Reply Ida Wulff 10. mai 2020 at 10:08

   Det er ikke det, Sunniva 😊

  Leave a Reply