Hverdagsliv

JEG HAR DET LITT BEDRE NÅ

18. april 2020

i🌸🌸🌸

Hvis det ikke lukter blogger av disse bildene, så vet ikke jeg! Følte jeg måtte gjøre opp litt for forrige post hvor jeg var et sjokoladespisende mensen-monster. Merkelig nok så var kommentarene utelukkende positive, tenk å få så mye kjærlighet når man er på sitt styggeste og mest ubrukelige. Jeg skal fortsette å poste stygge bilder altså, men det må være litt av begge deler. For noen ganger er jeg faktisk fresh, rosa, brun og blid også. Hehe 🤓

Akkurat nå har jeg det bra. Jeg har faktisk fått det litt bedre de siste dagene, og begynt å komme meg over sorgen. Sorgen over 2020, du vet. Reisene, familien jeg ikke får sett, alle de tingene jeg ville gjøre med bare kjæresten min før jeg skulle begynne med prosjekt baby. Jeg tror jeg har slått meg til ro med hvordan det blir, jeg går i hvertfall ikke rundt og er lei meg hele tiden. For meg hjelper det ikke å høre at det finnes folk som har det verre. Det som hjelper er å tenke positivt og legge en ny plan – men det tar jo litt tid å snu om på tankene. Hvordan er det med deg? ❤️

Her står terrassedøra på gløtt, og jeg hører naboer, fugler, biler. Gravlyset sitter rett utenfor og steker i sitt eget fett – det ble alt for varmt for meg, men ellers elsker jeg at våren har kommet. Tidligere i dag gikk vi en tur på brygga og spiste en is. Jeg er jo livredd for måker, og ødela nok litt av idyllen der jeg løp krokrygget rundt og skvatt hver gang skyggen av en måke passerte meg.

Det er lørdag, og akkurat i dag føles det faktisk litt som en lørdag. Er det flere enn oss som drikker mer alkohol enn vanlig?! Vi drikker aldri ellers, men i det siste har både vin og øl gått ned på høykant… 😂Jeg håper du har det bra, og at lørdagen din er FIN ☀️

No Comments

 • Reply Signe 18. april 2020 at 19:00

  Så fin du er. Du er dessuten flink til å skrive og sprer positivisme og ærlighet i en ellers grå corona hverdag. Ønsker deg en fortsatt god helg❤️

  • Reply Ida Wulff 19. april 2020 at 23:19

   Takk Signe, det var veldig hyggelig å høre ❤️❤️ Håper det går bra med deg «i disse dager», som er tre ord jeg er veldig lei av, hehe! Stor klem til deg

 • Reply Vilde 18. april 2020 at 19:05

  Takk for fint innlegg, Ida 🌸 Vi skulle egentlig på en fire ukers lang til et fjernt kontinent i forbindelse med påsken – som selvfølgelig ble avlyst. Den Store Reisen liksom, og så var egentlig planen å slutte med prevensjon etter det…Men nå føles alt så usikkert, som du skriver. Skal vi vente et år med hele baby-greia for å gjøre det som egentlig var planen i år? Skal vi bare prøve likevel? Kjæresten står kanskje i fare for å bli permittert om en stund, ikke så smart å begynne med kids da? Alle disse tankene kverner i hodet 24/7. Føles ut som livet er satt på pause. Så ja, dette ble langt, men jeg ville bare si at fra en i samme situasjon: I feel you! 💕

  • Reply Ida Wulff 19. april 2020 at 23:21

   Hei Vilde ❤️ Så kjedelig – men samtidig godt å høre fra andre i samme situasjon. Så mange tanker, spørsmål og bekymringer som man ikke får svar på. Jeg tenker også på helsevesenet. Skal jeg gå inn for å belaste det ekstra i denne perioden, er det egoistisk? Bah. Lykke til uansett hva du går for! Håper vi begge får kule kids som er ålreit å reise sammen med, hehe.

  • Reply Elise 21. april 2020 at 22:15

   Hei Ida og Vilde! Jeg er faktisk i HELT samme situasjon som deg, Vilde! Føler jeg vært gjennom en slags kjærlighetssorg over planene som ikke blir noe av og alt må planlegges og «prioriteres» på nytt. Men vi er flere som føler det samme og bare å vite det gjør at jeg føler meg mindre ensom❤️ Takk som deler!

 • Reply Tina 18. april 2020 at 20:36

  Herregud, du er helt nydelig 🌼 Masse lykke til med babyprosjektet! Barnet får den råeste mammaen hvertfall. Det å oppleve ting med kjæresten med en baby på slep, skal visstnok være veldig koselig har jeg hørt ❤️

  • Reply Ida Wulff 19. april 2020 at 23:18

   Altså eggstokkene mine blir rørt når du skriver at barnet får den råeste mammaen ❤️❤️❤️

 • Reply Johanne 18. april 2020 at 20:37

  Hadde det greit i begynnelsen med hjemmekontor, men uka etter påskeferien (da vi egentlig skulle vært i Mexico) da det fortsatt snødde her hver dag, ble det litt kjipt. I dag derimot, er jeg plutselig forlovet!! Så da har jeg både noe å glede meg til, og noe å gjøre. Og ikke minst en flott mann, da <3

  • Reply Ida Wulff 19. april 2020 at 23:17

   GRATULERER med forlovelsen!! ❤️❤️❤️ Dét er en fin følelse, det 😀 Veldig trist med Mexico, men da har du heldigvis noe annet du kan glede deg over og styre med som du sier. Hurra for kjærligheten!

 • Reply Marie 18. april 2020 at 20:46

  Så godt å høre at det går bedre med deg <3 Jeg er lik deg på den måten at det ikke hjelper å fortelle meg at andre har det bedre, men heller fokusere på egne greier og alle de positive tingene som faktisk finnes.

  Forloveden min og jeg skulle gifte oss 23 mai, men det er nå utsatt til oktober (hååååper det lar seg gjennomføre da!). Har planlagt og gledet meg i 15 måneder – så det at alt plutselig må flyttes på har føltes jævlig kjipt og urettferdig, for å si det mildt.. Men den som venter på noe godt – prøver jeg å tenke i alle fall 😉 Føles nesten værre ut med bryllupsreisen som gikk rett i dass, for den reisen (Santorini) er det ikke bare å utsette :-/ Samtidig er det faktisk godt å vite hva som skjer med bryllupet, etter å ha levd i coronausikkerhet i over en måned nå..

  Beklager for verdens lengste kommentar <3 😛

  Tips til mer "lokale" ting å gjøre før prosjekt baby (<3):
  – Kino (når de åpner igjen!)
  – Ta inn på hotell
  – Dra ut å spis
  – Gå en kveldstur (ikke bare bare å gjøre når ungen sover ;-))
  – Dra på spa (når det åpner)

  Ønsker deg en fin lørdag <3

  • Reply Ida Wulff 19. april 2020 at 23:14

   Neii, nå fikk jeg vondt av deg 🙁 ❤️ så utrolig kjipt med bryllupet, og ikke minst bryllupsreisen. Det viktigste er selvfølgelig at man har kjærligheten og at man kan ta igjen det meste. Men det må likevel være lov å føle på. Stor klem til deg – og så håper jeg du får et fantaaaastisk bryllup i oktober!

   • Reply Marie 20. april 2020 at 12:43

    <3 <3

    Jo, kjærligheten har vi fremdeles heldigvis! Men heldigvis er det lov å føle at ting er kjipt likevel :p

    Tusen takk! Vi krysser fingrene for at verden er tilbake til normalen slik at det lar seg gjennomføre i oktober 😉

    • Reply Ida Wulff 20. april 2020 at 16:57

     <3 <3

 • Reply Marie 18. april 2020 at 20:47

  *Rettelse: ..»hjelper ikke å fortelle meg at andre har det værre», ikke bedre :p

  • Reply Ida Wulff 19. april 2020 at 23:14

   Skjønte det 😀 hehe <3

 • Reply Julie 18. april 2020 at 20:55

  Er i samme båt. Neste uke skulle jeg og samboeren vært på et fly til Japan for å sjekke av en av de siste drømmereisene før forsøk på barn. Nå er vi usikre på hva vi skal gjøre. Hvem vet når man får reise igjen. Har begynt å forhøre meg om hvor lenge besteforeldre er villige til å passe unger og hvor lang ferie man kan ta uten barn når den tid kommer, hehe.

  • Reply Ida Wulff 19. april 2020 at 23:12

   Fy faen så kjipt 🙁 Det er det lov å sørge for. Og ja hallo, besteforeldre har med å stille opp altså!! hehe <3

 • Reply Cathrine 18. april 2020 at 21:05

  Kom til stvg på norgesferie, tar deg imot med lollo og bernie❤️😅

  • Reply Ida Wulff 19. april 2020 at 23:12

   Har dere Lollo & Bernie i Stavanger?! Hehe

   • Reply Cathrine 21. april 2020 at 13:34

    vi lager eget show (:

 • Reply Heidi 18. april 2020 at 21:42

  Føler så med deg, for det var min plan og – masse gøy før prosjekt baby. Kjenner på den sorgen over 2020, men jeg har ikke helt kommet meg over den enda😅

  • Reply Ida Wulff 19. april 2020 at 23:11

   Livet blir forhåpentligvis gøy med baby og ❤️❤️ Men føler med deg, tro du meg. Klem!

 • Reply Beate 18. april 2020 at 21:50

  De helt ærlige, uhøytidlige innleggene er de beste!!!😁Åh, jeg er så misunnelig på været deres! Her i Trøndelag har vi ikke hatt noe særlig vår åltså… Arg! Vil være ute i sol og god temp! Ellers har jeg vendt meg på denne tilværelsen nå egentlig. Rart, men sant… Må bare tenke nytt og så positivt det går liksom! God Lørrrrda! Klem!❤️

  • Reply Ida Wulff 19. april 2020 at 23:10

   Skulle gjerne ha sendt deg noen solstråler og noen varmegrader! ❤️ Ja, rart hvordan man vender seg til det meste, bare man får litt tid. Klem klem!

 • Reply Trine lise 19. april 2020 at 00:00

  Så flott du har det bedre i disse dager uten sjokolade spising Ida 😊 Ser du på nyhetene hver dag? Kom deg ned på jorden igjen og bli den gode Ida vi kjenner! Dette blir lavmålt, beklager 😱

  • Reply Ida Wulff 19. april 2020 at 23:10

   Hjelpetelefonen er Mental Helses gratis døgnåpne telefontjeneste for alle som trenger noen å snakke med: 116 123

   • Reply Linn 19. april 2020 at 23:47

    This is why I love you Ida 😂👏🏻🙌🏻

    • Reply Ida Wulff 20. april 2020 at 16:59

     <3 <3 <3

 • Reply Elisabeth 19. april 2020 at 05:17

  Sjekk ut Facebook siden «tilbring sommeren i Norge». Mange gode tips til steder å feriere 😊

  • Reply Ida Wulff 19. april 2020 at 23:04

   TAKK 😀 skal sjekke ut med det samme ❤️

 • Reply Anonym 19. april 2020 at 08:44

  Anbefaler prosjekt baby 👶🏻🤗 Har 5 uker til termin nå, og det er veldig fint selv om det er tungt 🐋

  • Reply Ida Wulff 19. april 2020 at 23:04

   Åååå, masse lykkeønskninger fra meg!!! ❤️❤️❤️

   • Reply Karoline 19. april 2020 at 23:20

    Enig med Anonym her. Er halvveis i svangerskapet, selvom det er litt mer stress og mindre oppfølging nå er det fint å ha noe å glede seg til ❤️

    • Reply Ida Wulff 19. april 2020 at 23:21

     Lykke til med siste halvdel ❤️❤️❤️

 • Reply Jenni 19. april 2020 at 09:27

  Koselig innlegg og er enig, det nytter ikke å gå rundt å være lei seg. Vi må gjøre det beste ut av situasjonen, men det er lov å bli lei innimellom allikevel. Vi hadde gledet oss til vår første utenlandstur på 4 år, men da ble det ikke noe i år heller. Hadde vært deilig med en varm og god vår og sommer, nå som vi må feriere i Norge. Ønsker deg en fin uke og digger skrivingen og bloggen din. Jenni

  • Reply Ida Wulff 19. april 2020 at 23:04

   Ja, håper vi får helt fantastisk vær her hjemme i sommer, det har vi fortjent. Så hyggelig at du liker skrivingen min, det blir jeg veldig glad for å høre. Klem til deg ❤️

 • Reply Anna 19. april 2020 at 09:39

  Ida – jeg FORGUDER deg. Du er virkelig Norges beste blogger! I diskusjoner med venner etc om hvordan bloggverdenen «forfaller» må jeg alltid presisere at det ikke gjelder din blogg 😅 Den er like fantastisk som den alltid har vært. Du gjør mine dager bedre med skrivingen og jeg håper du aldri slutter!

  PS. Jeg sørger også over «tapet» av 2020. Vi skulle også «leve livet» før vi skulle sette i gang med prosjekt baby. Nå lurer jeg på å fremskynde den prosessen i stedet 😅 Samtidig livredd for at restriksjonene på fødestuene blir langvarig. ALDRI I LIVET om jeg skal presse ut noen kid uten mannen ved min side 🙈

  • Reply Ida Wulff 19. april 2020 at 23:03

   Herregud, så hyggelig! Takk for så fine ord ❤️ Og for at du forsvarer meg når vennene dine snakker stygt om blogg……… Hehe ;p Ja, å speede opp prosessen er jo også en tanke, men shit som jeg hadde gledet meg til dette året! Det er jo ikke snakk om enkle avgjørelser akkurat. Men vi får se. Lykke til uansett hva du går for. Her tenker jeg at Gravlyset helt sikkert kommer til å besvime og lage masse drama under en fødsel, så kanskje det best å gjennomføre uten ham 😂

 • Reply Anne-Lise 19. april 2020 at 09:46

  Så fin kåpe 😍 kan jeg spørre hvor den er i fra?

  • Reply Ida Wulff 19. april 2020 at 23:00

   Merket heter Norr, men den er kjøpt for over et år siden <3

 • Reply Sara 19. april 2020 at 10:26

  Nyydelig!! Hvor er den fine kåpen fra?

  • Reply Ida Wulff 19. april 2020 at 22:59

   Den er fra Norr, men den er over et år gammel <3

 • Reply Stine 19. april 2020 at 11:57

  Så deilig med en blogger/influencer som viser flere sider av seg selv. Det inspirerer og skaper tillit. Helt naturlige følelser og tanker du sitter inne med. Godt at noen våger å sette ord på konsekvensene på egen livsførsel og egne planer/mål. Vi er flere i samme båt 🛥🚤⛵️

  Så må jeg spørre hvor antrekket ditt er ifra? Råflott som vanlig ☺️

  • Reply Ida Wulff 19. april 2020 at 22:59

   Hei, så hyggelig <3 Buksa er fra Levis, sko fra Converse, genser fra Arnie Says, kåpe fra Norr og solbriller fra Céline 😀

 • Reply Christine 19. april 2020 at 15:40

  Skjønner det kjempegodt!! Fint at du skriver om de litt meg «overfladiske» problemene også, er lov å være litt lei seg for de også!! Håper norgesferien blir bra og at øyhopping kanskje kan gjøres med barn/gravid senere….❤️PS: Du er verdens peneste når du ikke har på sminke og lar krøllene være!!

  • Reply Ida Wulff 19. april 2020 at 22:55

   Åå takk snille ❤️❤️ Håper du har det bra! Klem

 • Reply Amalie 19. april 2020 at 21:46

  Det må være lov å kjenne på de tingene. Jeg gjør det selv. Etter et helt sinnsykt år i fjor hvor jeg lå innlagt på sykehus i 3.5 mnd i nedoverbakke fordi babyen vår ville ut alt alt for tidlig, så var håpet om en fantastisk permisjonstid dersom alt gikk bra, noe det gjorde. For all del; det er fint. Men dåp er avlyst, barselgruppe avlyst, kan ikke være med venner, foreldrene våre osv. Selvsagt er det forståelig at det er så strengt, men litt trist er det likevel. Ble langt fra slik jeg hadde håpet det skulle bli. Men prøver å bruke tiden nå til å trene opp kroppen igjen, trille masse turer slik at når jeg treffer folk igjen og de ser meg så bare «damn girl u are fine» haha! Overfladisk! Men prøver å snu det til det positive 😉 ellers setter jeg pris på de små tingene som en god kaffekopp, havregrøt, en god bok osv! Blir spennende med prosjekt baby da<3

  • Reply Ida Wulff 19. april 2020 at 22:54

   Fy søren, fikk helt vondt i hjertet av å lese dette ❤️ men så fint at du klarer å snu det til noe positivt, om det så er overfladisk! Klemmer til deg

 • Reply Maria 19. april 2020 at 23:43

  Du ass Ida! Du er helt fantastisk! Er i helt samme situasjon som deg, men lurer på om vi enten skal kick-starte prosjekt baby NÅ, holde på planen vår om å begynne til høsten, ELLER utsette alt 1 år.. Ikke en lett avgjørelse!

 • Reply Anonym0 19. april 2020 at 23:53

  Enig over her at det er veldig deilig å lese om vanlige tanker, følelser og at vi ikke alltid trenger å se instagramvennlige ut hele tiden.

  Du skal ikke være redd for at du ikke får opplevd nok før du får baby, for du kommer til å få like mange muligheter med baby også – du må bare gripe de 🙂

  Selv så har jeg termin i slutten av mai. Babyen var ønsket av begge, men fant ut ganske nylig at samboeren har vært utro og livet er snudd på hodet.
  Du er heldig som har en god (snart) mann som ønsker å være sammen med deg for den du er og bygge et liv med deg

  • Reply Ida Wulff 4. juni 2020 at 07:46

   Jeg så ikke kommentaren din før nå, så grusomt å lese!!! 🙁 Regner ikke med at du kommer tilbake hit og leser svaret, men hvis du gjør: Sender deg mange varme tanker, håper det går bra med deg og babyen <3

 • Reply Lisa 20. april 2020 at 00:12

  Åh, du er så flink til å sette ord på hvordan du har det!
  Må si jeg kjenner meg veldig igjen i det du skriver – også derfor du er og kommer alltid til å være min favorittblogger.

  Vi skulle giftet oss i høst og bryllupsreise etterpå før prosjekt baby. Siste ferietur bare oss to før baby. Vi har ikke landet på noen avgjørelse enda, men har alltid ønsket å gifte meg før barn. Frister ikke å utsette bryllupet et år, og prosjekt baby et år etter det igjen…

  Prøver å omstille meg og at alt ikke alltid kan skje fordi jeg planlegger det 😂
  I det store og hele så er ett år fra eller til ingenting! Føler livet er satt på pause, og nå må vi finne ut hvordan vi trykker på play igjen.
  Klem fra meg, vi er flere som må omstille oss ❤️

 • Reply Lina 20. april 2020 at 07:55

  Så fint at du har det bedre, og så koselig babyprosjekt, uansett når den tid kommer 😍
  Jeg er på vei til å kommer over sorgen over årets planer jeg også 😩 familieroadtrip til Kroatia, kjærestetur til København og Gdansk.. Men, vi er friske og får helt sikkert en fin ferie innenfor Norges grenser også 👍🏻
  Og en ting til. Jentene mine har blitt ganske så bereiste i løpet av sine tre leveår, med turer som faktisk har blitt mer kos enn kaos 😅 så er sikker på at dere får til mange fine ferier også når dere blir en familie 😍 Lykke til 😘

 • Reply Heidi 20. april 2020 at 09:56

  Takk for bloggen din og deg, Ida – elsker måten du skriver på og setter ord på både det positive og negative i denne rare tiden. Håper dere finner frem til en ny plan og at 2020 kanskje ikke blir så aller verst likevel 😉
  Om jeg kan spørre om noe veldig overfladisk og lite viktig – har du en body lotion å anbefalle som lukter godt og som «holder på lukten» en stund? Jeg har flere som lukter godt men føler at lukten på mange av dem forsvinner med en gang… Dagens mest overfladiske spørsmål der altså :p

 • Reply Camilla 20. april 2020 at 10:52

  Jeg er i eggsortering i Danmark, nå kan jeg endelig starte opp igjen, som det ser ut nå kommer jeg til å ha termin i januar, så får alt annet tilpasse seg etter det 😀

  • Reply Ida Wulff 20. april 2020 at 16:58

   Lykke til!! <3 <3

 • Reply K 20. april 2020 at 14:26

  Jeg skjønner deg godt, jeg! Dette koronagreiene har satt i gang så mange tanker – hos alle tror jeg!

  Når det gjelder dette med baby vil jeg bare si en ting. Selv var jeg i veldig mange år usikker på om det var noe for meg. Det ble til og med slutt med en fyr etter mange år fordi jeg ikke så for meg en fremtid med barn.

  Grunnen var i all hovedsak at jeg elsker å reise. Det er så viktig for meg og min identitet. Men så kom det jo til slutt en liten tass, og vet du – det å vise han verden er noe av det beste som finnes. Han er nå 5 år, og har vært i over 20 land, blant annet i Sør-Amerika og «litt snåle» land i Asia. Men vi har også kost oss på Mallorca og på Granca. Han har blitt fleksibel og trygg og vant til å omgås mange forskjellige folk (vi er sånne som kan finne på å bo hjemme hos lokalbefolkningen 😉 )

  Det er helt nydelig å reise sammen som en familie. Vi har også nydelige besteforeldre som stiller opp, så en uke eller to i året er det bare mannen min og meg på tur. Da drar vi til steder som ikke er så gøy for små barn, New York, skiferie i alpene osv.

  Så ikke tenkt at det MÅ bli Vingreiser og bamseklubb, det finnes mange muligheter.

  Lykke til!

 • Reply Susanne 20. april 2020 at 14:55

  Kan ikke du og gravlyset starte podcast?Hadde garantert hørt på den og ganske sikker på at det ville blitt en hit😊 sikker på at den ville blitt like bra som Annette Haga og typens pod som jeg likte veldig godt!

  • Reply Ida Wulff 20. april 2020 at 16:58

   Vi har prøvd, men jeg trivdes dessverre ikke med formatet <3 klem

 • Reply anonym 20. april 2020 at 16:46

  Liker at babyprosjektet er nærstående. Gleder meg på dine vegne! Her ble både bryllup og begravelse avlyst. Veldig trist. Men nå som det er så varmt og deilig ute, har jeg glemt alt jeg kan klage over <3 Går bra.

  • Reply Ida Wulff 20. april 2020 at 16:57

   Det var utrolig trist å høre <3 <3 Men godt du klarer å kose deg likevel.

 • Reply A 20. april 2020 at 18:50

  Så bra at du skriver om noe som sikkert mange kjenner seg igjen i. Vi skulle ha reist langt avgårde i påsken, en etterlengtet ferie jeg hadde gledet meg til hele vinteren og til sommeren har vi bestilt Italia. Jeg har vært i en slags mild depresjon pga avlyste ferier den siste mnd. Ja veldig overfladisk, men det er fremdeles lov å kjenne på de følelsene.

  Lykke til med prosjekt baby, fullt mulig å gjøre mye gøy med barna også når de begynner å vokse til. Hilsen 3-barns mamma som reiser på minst 3 ferier med barna i året og trives så godt med å ha dem med ❤️

  • Reply Ida Wulff 23. april 2020 at 09:00

   Det skjønner jeg godt at dere har vært ❤️ Godt å høre at dere fortsatt reiser og koser dere 😀 Stor klem!

 • Reply Anne 20. april 2020 at 20:17

  Kjenner meg igjen i det du skriver! Jeg er gravid og vi skulle på tidenes kjæresteferie til Italia i sommer, før babytiden begynner.. Kjipt, men får håpe det blir mulig å reise på ferie til Italia med en baby også😊

  • Reply Ida Wulff 23. april 2020 at 08:58

   Det går heldigvis an <3 <3 Lykke til med bebisen, det blir sikkert superkos!

 • Reply Odette 23. april 2020 at 15:11

  Sukk ja, det tapte året. Skulle på ferietur saman med familie, svigers og eigne foreldre, men det ser mørkt ut. Kan jo ta det att neste vår men då skal vi i teorien vere såpass gravide at det ikkje er mogleg å reise. Det er jo sjølvsagt slik at ein ikkje har nokon garanti for å bli gravid, i så fall vert det ferie. Men då er neste spørsmål: kva er annleis neste vår? Den einaste løysinga på corona-problemet er ei vaksine, og det er verken garantert at det er mogleg å lage ei vaksine som fungerer (jf. HIV-problemet) eller at den ikkje kjem før om mange år. Kva gjer vi då? Skal vi sitte på kvar vår tue og få redusert livsglede, eller skal ein opne opp att. Sjølvsagt med handvask. Eg ler litt av artiklar der det vert antyda at handvask vert eit permanent tiltak i lang tid framover, for eg trudde at dette var noko svært elementært som alle gjorde (les: eg veit jo at folk ikkje gjer det, berre høyr på kor lang tid vasken vert brukt av andre når ein sit på ein offentleg do).

 • Reply Marte 24. april 2020 at 21:41

  Så kjipt å lese om avbrutte planer! Her er prosjekt bygge hus utsatt til vi vet mer om tilstanden til boligmarkedet!

  Med 2 barn, må jeg bare få si at det kan bli mange kjekke reiser med barn og kjæresten også. Også blir man forelsket i kjæresten på en helt ny måte, når man opplever dem som pappa ❤
  Lykke til med baby prosjekt, når enn det blir! Den reisen er krevende, magisk, kjærlig, utfordrende og alt på en gang!

 • Leave a Reply