Hverdagsliv

NOEN SPØRSMÅL & SVAR

20. april 2020

EN LITEN Q&A ✨

Hva er budsjettet deres på mat i uka? Vi har ikke et eget matbudsjett, men vi setter inn 10.000 på felleskontoen hver måned til mat og felles aktiviteter som kino, restaurantbesøk ++. Etter at vi begynte å spise mye økologisk mat syns jeg faktisk det er litt vanskelig å overholde budsjettet, det er såå dyrt.

Er du friskmeldt etter celledelingen du fikk påvist? JA! Skal på 6 måneders kontroll denne uken, så jeg krysser fingrene for at livmorhalsen fremdeles er frisk og fin etter inngrepet. I morgen skal jeg også ta min siste Gardasil-vaksine, så håper jeg at jeg kan legge dette bak meg og slappe av. Elsker å slappe av.

Små positive tanker du setter ekstra pris på i disse rare dagene? Takk for fint spørsmål, det vil jeg skrive et eget innlegg om. 

Hvor lenge tror du dere blir boende i leiligheten deres? Aner ikke. Vi har vist oss å være spontane på boligfronten, men vi er også opptatt av å tjene penger – i hvertfall ikke tape. Jeg har ikke satt meg inn i hvordan Covid-19 påvirker boligmarkedet, og hvordan det utvikler seg vet kanskje ingen. Så inntil videre sitter vi stille. Jeg elsker å bo her vi bor nå, men vi skal nok inn i et hus på sikt. Må ha plass til alle barna og hundene vi skal ha, og ikke minst bordtennisbordet!

Hvordan ligger dere an med bryllupsplanleggingen? Den er lagt på is, jeg vil ikke legge noe mer i det når tilværelsen er så usikker. Føler virkelig med de som får bryllupet sitt utsatt, å planlegge et bryllup er MYE jobb har jeg skjønt. Men for å dele noen tanker: Det kommer nok ikke til å bli noe stort, tradisjonelt og dyrt bryllup på meg. Det er ingenting ved det som tenner meg. Ikke engang brudekjole har jeg lyst på. Jeg vil ha nedpå, lite, hyggelig og gøy. Men det kan jo snu, vi får bare se!

Kan du lage flere videoblogger? Ja 😀❤️ Jobber med å få hjelp til klipping av video, selv bruker jeg to hele dager på å klippe sammen en 10 minutters snutt, hehe…

Savner du av og til singellivet i Oslo? Å bo alene osv? Ja, det gjør jeg. Det var et fantastisk og bekymringsløst liv. Er det noe jeg ønsker for alle, så er det å ha noen lykkelige år som singel, hvor man dyrker seg selv og lærer seg å være sin egen beste venn.

Hvordan går det med studiene? Dårlig. Kommer et eget innlegg om det også!

Var du noen gang på Tinder? Noen tips og råd i såfall? Ja, jeg har hatt både Tinder og Happn 😅 Et godt råd er å ikke chatte for lenge. Jeg snakket såÅåÅ lenge med en fyr og vi var soul mates per tekst. Da vi endelig møttes etter flere måneder med skriving, ble skuffelsen stor. Han var hyggelig, men hadde en helt annen væremåte enn jeg hadde forestilt meg. Hjernen min klarte ikke å koble ham jeg hadde skrevet med, med ham som stod foran meg og klovnet seg til på daten. Og da gikk det ikke. Et annet tips: Aldri dra hjem til noen eller la noen komme hjem til deg på første date. Ingen erfaringer her, bare sunn fornuft 👀

Gravlyset noe navn? Vet ikke om dette er noe du har svart på før. Han heter Dennis ❤️

Når gjorde du din neseoperasjon? Jeg har ikke operert nesa. Men jeg hadde veldig lyst da jeg var yngre. Fikk én kommentar om at nesa mi var stor, og plutselig så jeg ikke annet enn nesa når jeg kikket meg i speilet. Jeg har booket såå mange konsultasjoner som jeg aldri dro på, og i dag er jeg veldig glad for at jeg kom meg over det og ikke opererte. Det er ikke noe galt med nesa mi, jeg hadde bare alt for mye fritid og for lite innhold i livet mitt. Da begynner man å bry seg om sånn ting!Endelig fikk jeg også tatt bilder foran noen rosa trær…. Hehe.

Enda flere spørsmål og svar finner du på Instagram, fortsetter å svare utover kvelden. Du finner meg her ❤️

No Comments

 • Reply Mari 20. april 2020 at 17:58

  Hei Ida!
  Jeg lurer på noe som kanskje ikke passer helt inn under dette innlegget, men prøver meg likevel 🤷🏼‍♀️
  Jeg digger ditt engasjement når det kommer til solkrem og viktigheten av å bruke dette ☀️ Jeg bare lurer på om du har noen tips eller triks til hvordan man enkelt kan fjerne vannfast solkrem fra kropp og ansikt etter en dag i solen?

  • Reply Ida Wulff 23. april 2020 at 09:01

   Hei Mari, takk for det <3 Jeg gjør ikke noe annet enn å dusje og bruke kroppssåpe! Klem

 • Reply Trine 21. april 2020 at 08:27

  Så fin bukse! Så i en annen kommentar at den er fra Levis, men hvilken modell er det?

  • Reply Ida Wulff 23. april 2020 at 08:57

   Modellen heter Ribcage <3

 • Reply Tale 21. april 2020 at 10:37

  Shait for en fin bukse!! Hvor er den fra/hva er modellen? 🙂

  Ha en fin dag!

  • Reply Ida Wulff 23. april 2020 at 08:57

   Levis, modellen heter Ribcage 😀 <3 Fin dag til deg også!

 • Reply Anna 21. april 2020 at 22:39

  Elsker slike innlegg!❤️ Kjøpte akkurat årets solkremen etter anbefaling fra deg, og tror aldri jeg har blitt influencet til å kjøpe noe så fornuftig! Tuusen takk!

  • Reply Ida Wulff 23. april 2020 at 08:56

   Det blir jeg SÅ glad for å høre! ❤️❤️❤️

 • Reply Tone 22. april 2020 at 10:18

  Hei åssen program er det du bruker for å redigere Vlogg?

  • Reply Ida Wulff 23. april 2020 at 08:56

   Jeg har brukt iMovie 🙂

 • Reply Johanne 24. april 2020 at 14:46

  Artig med Q&A! Jeg prøvde å følge med på instagram, men rakk ikke lese de ulike svarene. Jeg leser ganske fort, så pleier ikke å ha problem med det. Går det an å ha lengre tid på storyene neste gang? 😊 For the record vet jeg ingenting om insta story, om det er noe makstid eller noe.

  • Reply Ida Wulff 4. juni 2020 at 07:45

   Hvis du holder fingeren inne på skjermen, så pauser du teksten og kan bruke så lang tid du vil 😀 <3

 • Reply Heidi 25. april 2020 at 10:04

  Hei hvorfor kaller du kjæresten din for gravlyset her inne ?

 • Reply Anonym 25. april 2020 at 16:02

  Jeg måtte bla meg litt nedover og se på bilder av deg nå, og nesen din er utrolig fin! Skjønner ikke at noen kan ha sagt at den er stor, for det er den virkelig ikke 🤔 litt trist å se de som har operert nesen sin slik at den blir skikkelig liten i forhold til resten av fjeset. Jeg hadde også en periode der jeg var helt besatt av hvordan nesen min så ut, og hos meg endte det faktisk med en operasjon 🤷🏼‍♀️🙈 Ingen som la merke til det, og det er ikke noe jeg tenker over at jeg har gjort idag. Men når det er sagt; nesen din er fin!! Og det var vel egentlig ingenting galt med min heller 🤷🏼‍♀️ Klem ❤️

  • Reply Ida Wulff 6. mai 2020 at 08:19

   Takk snille du ❤️

  Leave a Reply