Hverdagsliv

SELVUTNEVNT PRIVATETTERFORSKER HAR LEVERT EKSAMEN

5. mai 2020

Det er en stor dag i dag. Jeg har levert eksamen! Det var ikke barebare. Når du blir selvutnevnt privatetterforsker i Lørenskog-saken samme dag som eksamen blir utdelt, vet du at du er fucked. Men nå skal jeg pakke eksamenstankene langt vekk, og håpe på det beste. For jeg har gjort det jeg kan – og selv om jeg begynner å bli redd for at pappa har løyet til meg hele livet: Så lenge man gjør sitt beste, så er det bra nok. 

Nå ligger jeg her:Ja, du så riktig! Smågodt. Iskald Cola Zero. Film. Før du begynner å stresse over at jeg spiser smågodt: Jada, jeg stresser litt jeg og. Håper det ikke sender meg rett i respiratoren. Men nå har jeg faktisk ikke spist smågodt siden corona-helvete startet, og jeg klarte ikke å holde meg lengre. Filmen vi skal se er Ringenes Herre, To tårn. Jeg føler meg veldig spesiell som aldri har sett en Ringenes Herre-film, men nå joiner jeg altså for å glede Gravlyset. Vi så den første filmen for to kvelder siden, og jeg klarte ikke å leve meg inn i det. Jeg er en sånn som sitter og tenker: Men, hvor er logikken i at en ring skal styre hele universet? Det blir liksom litt for dumt. Og det er rart at jeg mangler den fantasien, jeg som er så kreativ og rar egentlig. Men men – man kan ikke vinne hver gang, og jeg vant tydeligvis ikke det genet som liker eventyrfilmer. Jeg skal fortsette å se, kanskje det vokser på meg?

Men hallo, jeg er ferdig med eksamen, for en følelse å ikke skulle tenke på skole igjen før sent på sommeren. Det føles som en skikkelig luksus akkurat nå. Bare fokusere på jobb, blogg, Instagram, familien, kjæresten min og det nye teltet vårt! Jeg får sommerfugler i magen av å tenke på det, og unner meg selv å endelig sprudle litt innvendig ❤️

Dette ble aaalt for positivt til meg å være, så jeg lover herved et paraply-innlegg i løpet av uka! 😂

Snurr film.

No Comments

 • Reply Zzzz 5. mai 2020 at 21:57

  Hehe, jeg er etterforsker selv 😉 har siden i sommer (når politiet byttet hypotese) å frem til nylig gaula ut at «TH er jo hovedmistenkt, men ikke offisielt! De mangler en avdød kropp, så nå bruker de god tid på p bygge en solid sak!!!» mange har hevet øyenbryn, men tilfredsstillende at magefølelsen stemte.. guffen sak.. Å en familie som sitter igjen, de må man ha respekt for når man spekulerer.. er du skikkelig nerd kan du lese på flashback-forumet (har brukt såå mange nattetimer der…) men mange av de er så flinke! Oki nok fra meg, men jeg er en skikkelig true-crimeTØS!

  • Reply Ida Wulff 6. mai 2020 at 08:09

   Veldig guffen sak… med hensyn til familie skal jeg ikke dele min teori, men jeg må si jeg gleder meg til alt kommer frem og blir oppklart. Hvis det skjer, da.

 • Reply Zzzz 5. mai 2020 at 22:07

  Også må du selvfølgelig høre Krimpodden om Lørenskogsaken!! Der kommer der frem mye nytt!

  • Reply Ida Wulff 6. mai 2020 at 08:07

   Oh, takk for tipset 😀

 • Reply Vilde 5. mai 2020 at 22:10

  Gratulerer med levert eksamen! Gi deg selv en klapp på skulderen, det har du fortjent! Like mye som du har fortjent smågodt🥳

  • Reply Ida Wulff 6. mai 2020 at 08:07

   Takk, Vilde! 🙏🏼🙏🏼

 • Reply ElisabethH 5. mai 2020 at 22:28

  Gratulerer! For en deilig følelse det må være! 😀 jeg er litt misunnelig, har litt under en måned til jeg kan feire på samme måte. 😬

  • Reply Ida Wulff 6. mai 2020 at 08:07

   Takk! Lykke til med eksamen når den tid kommer 😻

 • Reply Aline 5. mai 2020 at 22:52

  Enig med deg! Film må være realistisk. Punktum!

  • Reply Ida Wulff 6. mai 2020 at 08:06

   😅👍🏼

 • Reply Karoline 6. mai 2020 at 04:29

  Okei, så min teori er at Lisbethen selv har fabrikert sin egen kidnapping for å komme seg ut av det turbulente ekteskapet. Det er derfor Tom Hagen reagerte som han gjorde og hvorfor barna sier de er overbeviste over at han ikke har gjort det. Lisbeth sitter nå på Cayman Islands med elskeren sin og lever livets glade dager med en fin-fin kidnappingspott fra sin mann. Problemet er bare at hun mente aldri han skulle bli fengslet for det – det var derfor hun laget hele historien om utenlandsk mafia. Så nå er spørsmålet, skal hun returnere for å renvaske sin mann? Hva tror vi??

  • Reply Ida Wulff 6. mai 2020 at 08:05

   Ååå, det hadde vært fint hvis det var sånn egentlig! ❤️ min teori er ikke like Hollywood dessverre 😭

 • Reply Rebecca 6. mai 2020 at 10:23

  Gratulerer med levert eksamen! Hvor mange ord må dere skrive på en to ukers hjemmeeksamen?

 • Reply Beate 6. mai 2020 at 11:45

  SÅ forbanna hærlig da med levert da, Ida! Hurra!!! Og selvfølgelig fortjener du smågodt!!! 😀 Tror det er litt enten eller med Ringenes Herre. Selv eeelsker jeg de filmene! Men generelt liker jeg best realistiske filmer og serier, så det er litt rart det der! Haha! Jækla bra lagd da! God klem! <3

 • Reply J 6. mai 2020 at 17:18

  Grattis med levert eksamen! Det er virkelig en herlig følelse som jeg gleder meg til å kjenne på om et par uker 🙂

  Hvilket telt har dere kjøpt? Har selv planer om å komme ut i friluften denne sommeren, og trenger å skaffe meg et godt telt!

  • Reply Ida Wulff 30. mai 2020 at 00:13

   Vi har kjøpt Super dome light fra Bergans, for 3 pers. Håper det gikk bra med eksamen <3

 • Reply TS 6. mai 2020 at 18:12

  Kan dere vise frem hvilke turting dere har kjøpt? Sitter selv å ser på telt, lampe på solpanel ect.

  • Reply Ida Wulff 7. mai 2020 at 11:43

   Ja, det kommer en vlog hvis jeg får meg til å poste den, den ligger hos klipperen nå 😅

   • Reply T 8. mai 2020 at 19:30

    👏👏👏

 • Reply Nina 6. mai 2020 at 20:16

  Gratulerer, håper du klarer å nyte en velfortjent sommerferie 🥳

  Hilsen ei som heller aldri har sett Ringenes Herre eller noe av det tullet der, haha!

  • Reply Ida Wulff 30. mai 2020 at 00:13

   Haha 😀 Takk <3

 • Reply Therese 6. mai 2020 at 20:50

  Gratulerer med levert eksamen. Selv sitter jeg i en slags eksamensboble hver dag etter jobb, selv om alt jeg vil er å gå på fjellet. (Og å drikke vin med venner, spise smågodt og alt som ikke er corona-vennlig)

  Trodde lenge på ektemannens uskyld, men når politiet velger å gå til pågripelse så lenge etterpå har de nok dessverre bevis som flere kompetente mennesker tror vil føre frem i retten. Tragisk uansett!

  Ha en strålende helg når den tid kommer <3

  • Reply Ida Wulff 30. mai 2020 at 00:12

   Takk det samme <3 <3 <3

 • Reply Kari 7. mai 2020 at 06:41

  Gratulerer med levert eksamen! 👏Og med nytt turutstyr😊 Hvilket telt ble det?

  • Reply Ida Wulff 7. mai 2020 at 11:42

   Tusen takk 😍 Super Light Dome for 3 pers, fra Bergans 🏕

 • Reply Hannah 7. mai 2020 at 09:29

  De tøflene så helt nydelig ut! Hvor er de fra:)?

  • Reply Ida Wulff 7. mai 2020 at 11:42

   De er fra Uggs 😊 mener jeg kjøpte dem hos Nelly!

 • Reply Hanne 7. mai 2020 at 10:09

  Ooh, spent på hvilket telt du har kjøpt? 😄

  • Reply Ida Wulff 7. mai 2020 at 11:42

   Vi endte opp med å kjøpe Super Light Dome 3-mannstelt fra Bergans. Veldig fornøyd etter én natt ute 😄👏🏼 veldig lett å bære på, og så enkelt at jeg (uten erfaring) kan slå det opp og ned alene.

 • Reply Kathrine 7. mai 2020 at 14:45

  Hhhhh…. Kjenner såååå godt til den jeg selvutnevnte privatetterforsker statusen. Min far er politietterforsker og min bror jobber som politi. Familiemiddagene kan bli svært interessante for å si det sånn. Og jeg som ikke har gått politiskolen engang, har fått rett i de siste to drapssakene som vi har diskutert 🙂 #KriposhereIcome

  • Reply Ida Wulff 8. mai 2020 at 18:21

   Haha, så herlig 😀 😀

 • Reply Rebecca 8. mai 2020 at 13:34

  Gratulerer med levert eksamen 🙂 Hvor omfattende er hjemmeeksamen deres med hensyn til antall ord?

  • Reply Ida Wulff 8. mai 2020 at 18:13

   Takk! 🙂 Det varierer fra gang til gang!

 • Reply Mira 11. mai 2020 at 20:57

  Hei Ida,
  Gratulerer med levert eksamen!

  Kan jeg spørre hvor du har kjøpt gardinskinnene dine og gardinene? Synes det er så vanskelig å få tak i fine hvite/kremhvite gardiner, uughh..

  • Reply Ida Wulff 14. mai 2020 at 11:13

   Hei 😀 Tusen takk <3 De er bestilt på mål hos en lokal syerske! Da kan man velge hvilket stoff man vil.

 • Reply Therese 12. mai 2020 at 11:41

  Hei Ida! Jeg sitter å holder på med hjemmeeksamen nå, og føler meg egentlig ganske lost. Har en uke på meg, men er egentlig nesten ferdig i dag 😅 er det et godt tegn eller et dårlig? Hvordan strukturerer du dagene? Gjør du litt hver dag og leverer dagen fristen går ut eller gjør alt på en/to dager og leverer? Er min første hjemmeeksamen. Håper på svar fra deg❤️ klem

  • Reply Ida Wulff 30. mai 2020 at 00:11

   Sorry for at jeg ikke var der for deg da du trengte meg! Så denne alt for sent ❤️ Håper du ble fornøyd med det du leverte inn, klem

 • Reply Maria 12. mai 2020 at 22:50

  Hvor ble det av paraplyinnnlegget?😀😀

  • Reply Ida Wulff 13. mai 2020 at 11:39

   Det er på vei ❤️

  Leave a Reply