Paraplyer

NOEN SINTE PARAPLYER

13. mai 2020

☔️ Folk som går rundt på matbutikken og puster overdrevent med åpen munn. I disse corona-tider hadde det vært drita hyggelig om du gadd å lukke nebbet og puste med nesa. Tett i nesa, sa du? Får jeg foreslå en liten sprut med nesespray før du triller handlekurven din inn på Meny. Ta eventuelt på deg et munnbind, hvis du  gå rundt og fråde som en bikkje på løpetur.

☔️ Når bloggere/YouTubere/whatever skal dele sine upopulære meninger. Det går gjerne i ting som: jeg liker ikke brød, jeg syns gul er en stygg farge, jeg syns hunder er bedre enn katter. Å, shit, det var vågalt. Kan dere ikke bare droppe det?

☔️ Offentlige personer som tigger følgerne sine på Instagram om å vippse dem penger. Det seg være «kjendiser», foredragsholdere eller Instagrammere. Noe så pinlig og selvsentrert. For det første: Mange av følgerne dine sliter sikkert også i disse tider. For det andre: Du bor i Norge, du kommer ikke til å sulte. Ha litt verdighet.

☔️ At mormor slår meg i Wordfeud hveeer jævla gang.

☔️ Meta-krangling. Altså…. Å krangle med Gravlyset tar så himla lang tid, for når vi er ferdig med å krangle om det vi krangler om, så må vi krangle om hvordan vi krangler. Gå over kommunikasjonen med lupe og lære noe til neste gang. Jeg får mark! Samtidig så skjønner jeg jo at det er grunnen til at vi kommer til å være sammen for alltid.

☔️ Garderobemannen. Jeg har ikke noen erfaring med dem selv, men leste i media at de har tatt i mot bestillinger fra kunder etter at de visste at de skulle slå seg konkurs og ikke betale kundene tilbake. Jævla svindlere. Hadde det vært meg som nettopp hadde betalt 60.000 for en ny garderobe som jeg gledet meg til å få på plass…. Jeg hadde vært så sint! Jeg skal boikotte Garderobemannen resten av mitt liv, og håper at alle blir med på det.

☔️ Mat-tips og triks som er helt usannsynlige… De dukker opp i Facebook-feeden hele tiden. Slik bruker du restene av påskelammet! Lag lammataco. Altså… Hold den lammetacoen din for deg sjæl, det skal være en kald dag i helvete før jeg finner på noe så desperat og ekkelt.

☔️ Nok en Instagram-relatert paraply, hehe. Henger mye på Insta om dagen! Folk som kaller seg body positive, men som er så jævla sinte og aggressive mot alt og alle. Jeg har prøvd å sprite opp feeden min ved å følge litt mer forskjellige typer mennesker, blant annet noen kontoer som er såkalt body positive. Men det var så hissig stemning at jeg så meg nødt til å avfølge igjen. Ikke vær sint på folk som velger å leve livet sitt annerledes enn deg, verken den ene eller andre veien! Takk. Det var de paraplyene som hadde hopet seg opp på mine notater. Har du noen paraplyer du trenger å få lettet fra hjertet ditt? Sleng dem ut i kommentarfeltet, jeg er her for å føle med deg 💛

Og JA, jeg har faktisk photoshoppet vekk tærne mine på dette bildet. Etter at dette bildet ble tatt, har jeg fått meg en skikkelig manikyr. Så nå er alt på stell….  😂

No Comments

 • Reply Malin 13. mai 2020 at 16:51

  Paraplyen min er at jeg gjør mitt absolutt aller beste for å holde avstand når jeg er utenfor husets fire vegger og det virker som det er meget få andre som prøver på. Jeg bor i en liten by med lite smitte, så jeg skjønner at man sikkert er nøyere på det f.eks. i Oslo, men jeg kommer til å HYLE snart 😂 Ser for meg at samboeren min må hente meg på senterkontoret, haha

  • Reply Ida Wulff 13. mai 2020 at 23:03

   Føler deg så innmari på denne! Hva feiler det folk.

  • Reply K 14. mai 2020 at 12:06

   Folk er ikke noe flinkere i Oslo desverre 😭 Jeg gjør mitt beste for å gå helt ut i kanten når jeg møter på folk. Men det tar visst mange som at «da kan jo jeg bare gå midt på fortauet». Nei, du kan også gå ut til kanten. Hver vår kant = lengst unna hverandre.
   I går kom det også en jogger bak meg, som hostet da han var RETT bak meg.

  • Reply Sandy 14. mai 2020 at 18:33

   Jeg ble «presset» opp i et folksomt hjørne på butikken av én fyr og da jeg gav han et sint blikk sa han: «jeg følger ikke etter deg». Svarte jævlig aggressivt at «jeg vet det, men jeg prøver å holde avstand!!». Faens folk…

   • Reply Ida Wulff 15. mai 2020 at 12:33

    Fy faen, skulle hatt seg en smekk

 • Reply Martine 13. mai 2020 at 17:24

  Hvorfor er lammetaco mer ekkelt enn taco av svin eller storfe?😅 Tenker at kjøtt fra plantespisere er det samme.

  • Reply Ida Wulff 13. mai 2020 at 17:29

   Jeg syns lam er ekkelt, og spesielt i taco hvor det hører hjemme. Dette er personlige meninger, ingen objektive faktaopplysninger 😄

   • Reply Erika 13. mai 2020 at 21:19

    Lam i taco er helt vanlig i Mexico. Mulig de har misforstått 😅

    • Reply Ida Wulff 13. mai 2020 at 22:53

     Hahaha ja de har nok misforstått 😂😂😂

  • Reply v 14. mai 2020 at 10:11

   Har du ikke bite deg selv i ræva her: » Når bloggere/YouTubere/whatever skal dele sine upopulære meninger. Det går gjerne i ting som: jeg liker ikke brød, jeg syns gul er en stygg farge, jeg syns hunder er bedre enn katter. Å, shit, det var vågalt. Kan dere ikke bare droppe det?»

   • Reply Silje 14. mai 2020 at 18:33

    Ikke helt det samme i mine øyne. Hun åpner jo ikke med å si «Upopulær mening!» Paraplyene ser jeg på som en uhøytidelig rant over store og små irritasjonsmoment.

 • Reply Ida 13. mai 2020 at 17:24

  Haha! Har en ☔ å dele selv:
  Når de som jobber med å ha kontroll på selvbetjentkassene i dagligvarebutikker griper inn alt for kjapt. Med en gang de ser at du trøbler litt med å finne riktig frukt/grønnsak griper de inn, roper og hoier hva jeg skal trykke. Bare la meg undersøke litt i fred først, jeg finner alltid det jeg leter etter til slutt. Blir bare mer feiltrykking av den stressende ropinga bak ryggen.

  • Reply Ida Wulff 13. mai 2020 at 17:30

   Hahahah, sorry at jeg ler 😂 føler den… no pressure, liksom! Men jeg elsker de kassene når man får være i fred 👏🏼

 • Reply Line 13. mai 2020 at 17:51

  Litt friluftsbasert herfra:
  ☔️ Når noen har kapret den gode campspotten man hadde sett for seg før man gikk hjemmefra!
  ☔️ Når man våkner av at andre hoier og bråker når man overnatter i skogen – jeg er her for å våkne til fuglekvitter, ikke mennesker!
  ☔️ Folk som ikke skjønner hvordan man går på do i skogen. Nei, den bæsjen din blir ikke borte ved at du legger et lite blad over – grav den ned 💩🍃 Og ta med det dopapiret (og alt annet søppel) hjem. Kanskje ikke veldig fristende å ta pakke ned brukt dopapir i sekken igjen, men veldig mye bedre for de som kommer etter deg!

  • Reply Ida Wulff 13. mai 2020 at 23:02

   Omg! Nå har jeg jo bare rukket én natt ute, men sååå skuffa jeg hadde blitt av å komme frem til kapret camspot! 😅 lover å grave ned bæsjen min i hele sommer…..

  • Reply Merete 15. mai 2020 at 17:21

   Word!!

 • Reply Benedicte 13. mai 2020 at 18:26

  Politikere spesielt, men også andre som uttaler så flott at de er for mangfold, toleranse, og en rekke andre såkalte «godhetsverdier» for det norske samfunnet, men allikevel kun mener det skal være etter deres premisser og politiske overbevisninger. Og også den politiske debatten om dagen, hvor man får tillagt meninger man ikke besitter basert på uttalelser som ikke anses som helt «stuerene»… typ at man kan skje ikke tror at å slutte med olje er en god løsning for velferdsstaten og får stempelet at man ikke bryr seg om miljøet eller tror på klimaendring, osv osv 🙄.. det blir jeg oppgitt av😂

  • Reply Ida Wulff 13. mai 2020 at 23:01

   Åh, nå fikk du mine paraplyer til å se så innmari overfladiske ut 🙄😂

 • Reply Elisabeth L 13. mai 2020 at 18:43

  Omg er sååå enig med flere her!!! Den første med Instagram traff midt i blinken, jeg har bare sett et tilfelle, men skjønte nå at det kanskje er flere som driver med slik.. 🙄 og den første med butikken, jeg reagerer aller mest på folk som ikke kan vente 5 sekunder på at jeg skal plukke ferdig varene jeg trenger fra hyllene, og føler så sykt trang for å trekke hånda over skuldrene mine eller rett foran ansiktet mitt for å snike seg inn.. blir så irritert! Hva skjer med å bryte en meters avstand!!

  • Reply Ida Wulff 13. mai 2020 at 23:00

   I know! Folk klarer faen ikke oppføre seg på butikken, jeg går sint ut hver eneste gang 😒 verste er at det er gamlingene som er verst…

 • Reply Elise 13. mai 2020 at 18:59

  Når bloggere/YouTubere/whatever skal dele sine upopulære meninger…. Hva tror du egentlig at dine paraplyer er? Tror du at det er mer interessant for oss å lese om dine meninger som å puste med munnen lukket på butikken, enn for deg å lese at noen andre ikke liker gul som farge?
  Og, når noen slår seg konkurs er fordelen at du slipper å boikotte resten av livet, de er ferdig som firma. Skal si du er opplyst..

  • Reply Ida Wulff 13. mai 2020 at 22:59

   For å svare på det første først: Mine paraplyer er mine paraplyer, mens «upopulære meninger» setter en forventning om at «nå skal jeg få høre noe drit. Angående Garderobemannen: De kommer selvfølgelig til å starte opp igjen.
   Og sånn ellers: Idiot.

   • Reply Else M 13. mai 2020 at 23:12

    Hahah, Ida for prez! <3

    • Reply Ida Wulff 14. mai 2020 at 08:06

     😅💗

    • Reply Ida Wulff 14. mai 2020 at 10:29

     <3 <3 <3

   • Reply Malin 14. mai 2020 at 01:18

    Bra, Ida! 👏

    • Reply Ida Wulff 14. mai 2020 at 08:06

     💗

   • Reply Caroline 16. mai 2020 at 12:42

    Først: Hahaha til Elise. Det kan ikke sammenlignes. Det Ida refererer til kalles vel clickbait. Kjipt å forvente noe juicy, og så få servert en «upopulær mening» om at Cola zero er bedre enn Pepsi max.

    Ida. Jeg er så enig med deg! Spesielt angående det å puste med åpen munn. Holder pusten rundt sånne folk 🙁 Kom ei kjerring bakfra en dag og nærmest takla meg, selv om det var god plass til å løpe rundt meg. Og hva skjer med ekle griser som SPYTTER i fart!? Jeg har begynt å kalle folk for det de er: idioter! Så risikerer jeg heller å få meg en på tryne.
    Åh… det var godt å få det ut.
    God 17. Mai!!

    • Reply Ida Wulff 18. mai 2020 at 22:52

     Haha, jeg digger deg!! ❤️

  • Reply Linn 13. mai 2020 at 23:57

   Ida sine paraplyer er humor i det minste. Jeg gir faen i om noen ikke liker cottage cheese eller fargen gul. De som lager sine videoene manipulerer oss med click-bait videoer og vi tror vi skal få høre noe sykt, flaut eller morsomt, så er det bare noe piss og så tjener youtuberne fett på det!

   Idiot!

   • Reply Ida Wulff 14. mai 2020 at 11:13

    Elsk <3

  • Reply LH 14. mai 2020 at 07:51

   Upopulære meninger er meninger som motsier hva 90% av befolkningen mener, typ: kvinner fortjener IKKE like muligheter som menn i arbeidslivet. Paraplyene til Ida er jo bare hennes personlige irritasjonsmoment..

   • Reply Ida Wulff 14. mai 2020 at 08:06

    👏🏼

 • Reply V 13. mai 2020 at 19:35

  Photoshoppa vekk tærne, jeg daua😂😂😂 Mange gode paraplyer. Særs enig med den lammetacoen. Da de prøvde seg med pinnekjøtt taco på kvelden før kvelden i fjor tenkte jeg bare takk for at du her ødelagt julemiddagen min!!!
  Min ☔️, jobber i barnehage der det om dagen ikke er helt normale tilstander. Blir mye Mails og info til foreldre for at de skal holde alle smittevernsregler osv. Alt for at vi skal holde oss friske og kunne holde åpent. Men tror du de leser Mail da? Omg! Spyr av å svare på ørten spørsmål om det jeg brukte tid på å sende ut dagen før!

  • Reply Ida Wulff 13. mai 2020 at 22:57

   Selvfølgelig leser de ikke Mail 😣 skjønner frustrasjonen. Kanskje du kunne hatt infoen på t-skjorta, så du heller kan peke på den 😂🤷🏼‍♀️ pinnekjøtt-taco, fuck you sier vi da!

 • Reply Ingrid 13. mai 2020 at 19:44

  Haha nydelig!
  Jeg irriterer meg kraftig over newsfeeden på norske medier. Må drive å leke finn willy for å finne viktige nyheter, blant bolleoppskrifter og gudhvethva av clickbaits. «Begynn å se på dagsrevyen,» sier mamma. Nei jeg er ikke 56 år. Men ærlig talt, går jeg glipp av noe? Syns det er mye svada og i interessant, men så går hjernen min tom etter å ha lest artikkel om hiit-trening. Åja, det var oppdatert jeg skulle bli ja.
  Paraply nr to idag – tja jeg må jo bare få gi mitt hjertesukk med den gjæren på butikken. Som ble hamstra ut uten nåde. Og som sikkert ligger ensom i skap og Aldr i blir brukt. Nå fant jeg gjær i hylla på butikken. Men altså…jeg får ikke stor tro på menneskeheten der altså. Hilsen matmor som baker med surdeig! O yes! Noe må man jo ha å holde på med – men fy søren jeg gleder meg sånn over at det begynner å ligne noe…åpningsmessig <3 ps. I butikken når jeg spurte etter gjær så sa personen i kassa at han hadde to pakker, jeg kunne få den ene. Jeg kan ikke huske jeg ble så glad jeg. Og fikk tro på menneskeheten igjen. <3

  • Reply Ida Wulff 13. mai 2020 at 22:56

   Så snilt av ham! Sånne folk <3 og jeg er enig med deg ang nettaviser, alle er jo blitt Se&Hør..

 • Reply Therese V 13. mai 2020 at 20:33

  ASMR filmer på youtube 😳 Har du sett noen sånne? Det er noe av det mest forstyrrende og irriterende jeg har vært borti på lenge 😦😤 Hvisking gjennom hele filmen (bare det i seg selv er helt jævlig, jeg hater hvisking) stryker på mikrofonen med sminkekoster, tapper neglene, heller vann fra mugge til glass frem og tilbake. Noen er så forferdelige at de smatter og slurper høylytt rett over mikrofonen, altså..!!! 😳 Hvem finner slikt beroligende og behagelig??

  • Reply Ida Wulff 13. mai 2020 at 22:54

   HAHA! Jeg syns ASMR kan være digg, beklager å skuffe deg 😂😂 men jeg liker bare å se/høre på spabehandlinger, blir så avslappet av det! Veldig sært da, men det er nok en grunn til at det er blitt så stort 🤓

  • Reply Benedicte 15. mai 2020 at 18:23

   Haha helt enig!!!! Jeg får noia av å høre på det, kommer meg ikke fort nok unna 😂

 • Reply Sara 13. mai 2020 at 21:00

  Kroppspositive Instagrammere (ikke alle) irriterer vettet av meg. Ja greit at du liker å spise det du spiser og flashe ekstra kjøtt, men respekter at andre velger å gjøre det motsatte. Takk og pris for at vi et forskjellige.

  • Reply Ida Wulff 13. mai 2020 at 22:53

   Nettopp. Hele poenget er at det skal være plass til alle 🤬

 • Reply Tora 13. mai 2020 at 21:23

  Love it love it love it.

  • Reply Ida Wulff 13. mai 2020 at 22:52

   😂❤️

 • Reply Maria 13. mai 2020 at 21:39

  Når jeg er ute på trilletur med babyen i vogna, og gamle folk absolutt skal vinke til ham oppi vogna. Greit nok at du ikke er redd for å få corona, men du får søren meg ikke drysse det viruset på gutten min.

  • Reply Ida Wulff 13. mai 2020 at 22:52

   Fysj! Corona-dryss i barnevogna er ikke greit

 • Reply Therese 13. mai 2020 at 21:48

  Dette er en coronaparaply. Nå som man skal holde avstand på butikken, byr det på utfordringer. I dag stod jeg i «ostekø», fordi noen ikke kunne velge hvilken ost de skulle ha og det endte opp med at fire stykk stod i kø. På samme handletur opplevde jeg at jeg stod i to sekunder og lurte på hvilken rømme jeg skulle velge og da smatt det inn to menn ved siden av som «bare skulle ha noe». Så jeg blir både irritert på de som ikke kan velge og irritert når man skal velge selv og noen bryter 2 meters regelen. Å handle mat har aldri vært verre!

  • Reply Ida Wulff 13. mai 2020 at 22:52

   Kjenner meg veldig igjen i dette! 🙈

 • Reply Amalie 13. mai 2020 at 22:23

  Bare et lite tips, å lage hjemmelaget kebab av lammestrimler stekt med shish-kebab-pulver med tilbehør i hjemmelaget pita. Det er utroooolig godt! Prøv det! Jeg hatet tanken på lam som mat før jeg prøvde det,

  • Reply Ida Wulff 13. mai 2020 at 22:51

   Kan ikke love at jeg kommer til å prøve det, men takk for tips uansett 😅

 • Reply Elisabeth 14. mai 2020 at 01:01

  Når man går inn på en blogg og det ser ut som det er copy pastet fra forrige blogg man var innom. Din og Kristina Andersen sin blogg er helt lik. Vet ikke hvem som kopierer hvem, men det er helt likt fra fritidssysler til meninger osv….

  • Reply Ida Wulff 14. mai 2020 at 08:05

   Vel, jeg er uenig 😂

   • Reply Marie 14. mai 2020 at 09:05

    Dette er jeg veldig uenig i (og har reflektert litt over, fordi jeg har hjemmeeksamen så klart). Ida har mer fokus på det personlige, mindre interiør/leilighet, mer humor, byr på seg selv – holder seg alltid aktuell, uansett (!!!) gjennom alle årene hun har drevet på. Ida, aldri slutt å blogg, du er unik i dette blogguniverset.

    • Reply Ida Wulff 14. mai 2020 at 10:24

     Så snill du er! <3 Nå har ikke jeg noe vondt å si om K, men vi er veeldig forskjellige vil jeg si <3

  • Reply Beate 14. mai 2020 at 10:54

   What? Helt lik? Det er de absolutt ikke! Haha! Begge har god humor, og glad i interiør o.l, men ellers er det ganske forskjellig vil nå jeg si! Jeg digger både deg og K, og leser daglig begges blogger! 😀 You go gilrs! Klem! <3

   • Reply Ida Wulff 14. mai 2020 at 11:11

    Så koselig Beate, klem til deg <3

 • Reply Camilla 14. mai 2020 at 10:22

  Hehe! 😅 men hvaaa har du på deg? Om det er lov å spørre om det 😊 Det så utrolig fint og komfortabelt ut 😍

  • Reply Ida Wulff 14. mai 2020 at 10:24

   Kosedress fra Pierre Robert! Får ikke lov av Gravlyset å gå i de grå Nike-joggisene mine lengre… Haha!

 • Reply Trine 14. mai 2020 at 10:52

  Er man tett i nesa burde man holde seg hjemme, med mindre man VET at det skyldes feks pollenallergi. Synes det er alt for mange som snufser og harker på butikken 🙄 Ellers er det heller ingen på butikken som klarer å holde avstand lenger! Jeg føler flere og flere dulter borti deg når de skal forbi og puster deg i nakken i kassakøen. Alt for mange som ikke dette på alvor lenger 😳

  • Reply Ida Wulff 14. mai 2020 at 11:12

   SÅ eniig!

 • Reply ElisabethH 14. mai 2020 at 11:10

  Haha! 🙂 Utrolig morsomt med photoshoppete tær, hadde aldri lagt merke til det om du ikke hadde nevnt det. Men jeg har forstått at det er enkelte personer som går gjennom blogginnlegg med lupe, så du hadde vel fått hørt det:)

  Jeg har rett og slett irritert meg så mye over tilstandene i butikken for tiden at jeg bestiller alle matvarer levert hjem til døren. Her jeg bor har både Spar og Meny hjemlevering for en bitteliten pris. Det har forandret livet mitt! Spesielt siden jeg har valgt å ikke ha bil, nå kan jeg plutselig ukeshandle uten å bære meg ihjel. 🙂

  • Reply Ida Wulff 14. mai 2020 at 11:11

   Hehe ja, best å bare si i fra ;p Hjemlevering er gull!

 • Reply M 14. mai 2020 at 11:11

  Haha, ler alltid av deg. Tacoen føler jeg er hellig, men påskelampai, pinnekjøttpai og pinnekjøttpizza… Er digg 😀
  Har for øvrig til gode å prøve noen av triksene som dukker opp her og der..

  • Reply Ida Wulff 14. mai 2020 at 12:40

   Pinnekjøttpizza!!! Er du gal! Haha 😀

 • Reply Marianne 14. mai 2020 at 11:56

  Skriver masteroppgave for øyeblikket, og den største paraplyen av de alle må være sekundærreferering!! Spesielt når forfatteren refererer til en annen forfatter, og kilden er en engelsk artikkel fra 1984 som er umulig å finne🧐🧐

  • Reply Ida Wulff 14. mai 2020 at 12:39

   Brekker meg av denne paraplyen, gleder meg ikke til det er min tur!

 • Reply Anne 14. mai 2020 at 13:23

  Hei! Ingen paraplyer her. Men et spørsmål – Hvordan er det å studere master på deltid? Vurderer det selv, da jeg nå er snart ferdig med bacheloren. Tenker du noen gang at du skulle ønske du studerte på heltid slik at du ble «fort ferdig» og slipper å ha skole hengende over skuldrene i to år ekstra?… Synes dette er et vanskelig valg – Da jeg ønsker å jobbe fulltid vedsiden, men samtidig vil bare blir ferdig med det. Kan jo ikke jobbe like mye vedsiden av studiene hvis jeg velger heltid…. Kan du hjelpe meg og komme med dine erfaringer?
  Du er så søt!

  • Reply Ida Wulff 15. mai 2020 at 12:48

   Hei <3 Vanskelig for meg å svare på da jobben min er så fleksibel. Tror fulltid er ganske krevende, deltid er intenst i perioder. Ville aldri kombinert fulltids jobb med fulltids studier i hvertfall, selv om det er flere på studiet mitt som gjør det! Lykke til med valget <3

 • Reply Anita 14. mai 2020 at 16:27

  Hahaha elsker paraplyer!!
  Og det der med «body positive» folk…altså jeg blir helt matt. Føler de MÅ vise frem magen eller noe i hvert jævla innlegg, selv om de bare skal fortelle at «hei, jeg har stått opp i dag». Ingen vil se kropp hele tida, uansett om du er tynn eller tjukk! Det er ikke naturlig å vise frem magen og et sminka tryne for å fortelle hvor glad du er for at det er helg, eller at du skal på sykkeltur i dag… jesus, få på deg klær og legg vekk selfiestanga.

  • Reply Ida Wulff 15. mai 2020 at 12:49

   Haha, du får sagt det du! Enig i at vi ikke trenger å se kropp hele tiden, tynn eller tjukk <3

  • Reply B 20. mai 2020 at 15:43

   ENIG! 👏 gulper av de som absolutt skal skrive om kropps positivisme (Er det i det hele tatt ett ord, skylder på autocorrect) hele tiden. Bilder av kropp og innlegg om å grue seg til sommern pga bikini og blah blah. Har selv slitt med både lite vekt og mye vekt og jeg er LEI. La oss leve og slutte og syte 😩 orker ikke mer!! Det er for mye!

 • Reply M 14. mai 2020 at 17:19

  Den største paraplyen av de alle: Det er 14.mai og det SNØR – i dag også. Som alle andre dager den siste måneden. Det har blitt ekstra «eksotisk» de siste 14 dagene, etter sommerdekkene på bilen måtte på…

  • Reply Ida Wulff 15. mai 2020 at 12:46

   Det er jo bare helt forjævlig……..

 • Reply Anne 15. mai 2020 at 03:07

  Hahah, helt enig med influenserne😂 👏🏻👏🏻

  • Reply Anne 15. mai 2020 at 03:08

   Mente selvfølgelig kjendisene/artistene😅☺️**

 • Reply Anonym 15. mai 2020 at 10:01

  ÅÅÅ de body-positivistene som shamer alle andre som ikke ser ut som dem selv… Jeg blir provosert!

  • Reply Ida Wulff 15. mai 2020 at 12:08

   WORD

 • Reply Elise 15. mai 2020 at 13:00

  Influenserar som nektar å ta imot kritikk. I deira univers skal berre humla suse, uansett om dei indirekte promoterar terrororganisasjonar eller barnearbeid. Kva med å sei «åj, det visste eg ikkje, takk for at du gjorde meg merksam på det. Slike samarbeid vil eg unngå i framtida».🤬🤬🤬

  • Reply Ida Wulff 15. mai 2020 at 13:12

   E9

 • Reply Silje 15. mai 2020 at 13:51

  Helt enig med deg i mange av paraplyene! Spesielt den med garderobemannen! Har svidd av x antall tusen som jeg kan se langt etter😳Svindler! Håper ingen handler derifra igjen (ja, han har åpnet ny butikk for å drive videre)

  • Reply Ida Wulff 15. mai 2020 at 14:32

   Fy søren, det er så kjipt….

 • Reply Astrid 15. mai 2020 at 14:24

  Hallooo, lammetaco er jo godt!!! Ellers, 100% enig i resten.

  • Reply Ida Wulff 15. mai 2020 at 14:32

   Wooot! Det har jeg vanskelig for å forstå :O Men det hjelper kanskje å like lam..

 • Reply Mari 15. mai 2020 at 16:02

  Jeg koser meg så med disse paraplyene. Treffer SPOT ON hver gang😂

  • Reply Ida Wulff 16. mai 2020 at 00:35

   Hurra, hyggelig å høre at jeg ikke er alene om irritasjonene 😂❤️

 • Reply Merete 15. mai 2020 at 17:35

  Dette er sikkert utrolig teit å irritere seg over, men jeg blir gaaal av at folk ikke vet hvilken side av veien man skal gå på. Man skal som hovedregel gå på venstre side, sånn at man kan se om man holder på å bli kjørt ned!! Det irriterer meg så mye at jeg måtte lese i forskrift for gående for å være sikker på at jeg har rett 🙈😝 Og det hadde vært fint om folk hadde praktisert det på fortau og gangveier også, sånn at man slipper å gå slalom.

  • Reply Ida Wulff 30. mai 2020 at 00:12

   Hehe, ikke teit å irritere seg over vil jeg si!

 • Reply JS 15. mai 2020 at 18:41

  Jeg jobber i butikk. Her er mine☔️
  *Når vi oppfordrer kundene til å betale med kort, men MANGE allikevel velger å betale kontant. Takk for at jeg må da sprite hendene mine 100 ganger ekstra hver dag pga det. Hendene mine er nå røde såre sprekkete og flassete😱
  * kunder som nyser i hendene sine for så å velge å betale kontant🤪.
  * kunder som skal stille hue sitt rundt og på innsiden av glassveggen.
  * kunder som må ha hjelp ute i butikken , men ikke respekterer å holde avstand.
  * kunder som kjefter på oss ansatte fordi en annen kunde ikke overholdt avstand til h*n!!!
  * kunder som kjefter på at vi ikke har sprit i butikken, ennå det står et bord midt i døråpningen MED sprit på.

  Ja ja… kan sikkert ramse opp 100 til🤪 gleder meg til normal galskap igjen!

  • Reply Ida Wulff 30. mai 2020 at 00:10

   Åh, at du ikke blir gæææren!! Folk klarer fader ikke oppføre seg på butikken 🙁

 • Reply EM 15. mai 2020 at 18:51

  Veganere eller vegetarianere som skal si ting som, ¨ahh, jeg hadde aldri spist kjøtt, det er så ekkelt. Jeg skjønner ikke hvorfor du er så naiv, tEnK pÅ aLlE dYrA¨. Men også sier jeg respekterer alle sine meninger! Bitch, STFU. Veska di er laget av ekte skinn!!!

  Du er fantastisk!!! En av de mange grunnene til at de fleste digger deg er for humoren din, at du faktisk bryr deg, og faktisk står for det du sier. Mange bloggere snakker om kroppspress bla. men reklamerer for skinnytea, osv.

  • Reply Ida Wulff 30. mai 2020 at 00:10

   ENIG, fy faen. Blir provosert. Og TUSEN takk for fine ord, så snilt av deg <3

 • Reply Kristin 16. mai 2020 at 00:55

  Så enig i dette! Hvor er dette fine settet fra?😍

  • Reply Ida Wulff 18. mai 2020 at 22:52

   Pierre Robert ❤️

 • Reply Toyni 16. mai 2020 at 01:47

  Helt enig her altså!

  Min paraply er folk som ikke skjønner avstand. Jeg har en baby på 8 mnd- å ønsker virkelig ikke at han skal bli syk. Har fortalt familie og venner at det er minst 1 meter avstand, ingen kosing og sussing- fortsatt stikker alle tryne oppi ansiktet hans hele tiden. Skal kose osv. Og når man prater med babyer så har man ansiktet 5 cm fra, av en eller annen grunn. Vi går jo ikke rundt å snakker med folk med ansiktet 5 cm unna deres, det er unaturlig- så hvorfor tror folk at babyer liker det?
  Må rygge vekk fra folk både i familie og på butikken fordi de skal så nære. Blir helt matt!
  Ellers er jeg generelt lei av at folk ikke tar corona alvorlig. Jar ptsd etter forrige gang jeg lå på intensiven, vil virkelig ikke tilbake 😩

  • Reply Ida Wulff 30. mai 2020 at 00:12

   I feel u <3

 • Reply Kristine 16. mai 2020 at 02:27

  Haha det der med foredragsholdere/influensere som ønsker at folk vippser de.. hadde så lyst å kommentere på innlegget deres at Kiwi søker folk.

 • Reply Nora 16. mai 2020 at 12:19

  Jeg er såå glad for garderobemannen-paraplyen din! Det er godt med litt støtte når jeg har blitt lurt selv ☹️ Og ja, eieren har kjøpt opp sitt eget konkursbo og prøver nå å selge vår forhåndsbetalte garderobeinnredning på nytt 💩

  • Reply Ida Wulff 30. mai 2020 at 00:09

   SÅ sleipt!!! Orker ikke. Lei meg på dine vegne

 • Reply Julie 16. mai 2020 at 14:02

  Bloggere som blogger sjeldnere og sjeldnere og bruker de få innleggene de legger ut på å FORKLARE hvorfor de ikke fikk blogget! Omg, der mister de meg altså.
  Helt OK at man ikke blogger hver dag men legg da ut noe givende og interessant når det først skal legges ut noe!

 • Reply D 16. mai 2020 at 21:28

  Karanteneparaply: menn på tinder som oppsøker deg på insta og/eller facebook etter at vi IKKE MATCHA???? Pls don’t.

  • Reply Ida Wulff 18. mai 2020 at 22:49

   Altså hæææ hvem gjør sånt

 • Reply Anna 18. mai 2020 at 18:38

  Min ☔️:
  Folk som ikke greier å gå på riktig side av veien! Det er så mange som går på feil side og så får jeg stygge blikk når jeg nekter å vike! Dette gjelder spesielt eldre mennesker som burde vite at man skal gå på venstre side (med mindre man triller en sykkel)!

  • Reply Ida Wulff 18. mai 2020 at 22:40

   Signerer denne!

 • Reply Helene 18. mai 2020 at 23:09

  Min ☔ :
  Folk som på død og liv skal betale med kontanter, i en pandemi! Det er ingen som vasker penger!! Tar demonstrativt på meg hansker hver gang, skikkelig sakte. Og dynker hendene i antibac etterpå. I dag spurte en mann meg hvorfor jeg gjorde dette, og jeg svarte ærlig at jeg har ikke lyst til å bli syk bare fordi du insisterer på å betale med kontanter.

 • Reply Mari 20. mai 2020 at 10:50

  ☔ Jeg er oppvokst med at man alltid skal holde høyre på turstier, og synes det er skikkelig irriterende når folk kommer imot meg på «min» side, spesielt siden jeg har hund og han gjerne er litt uti grøfta for å gjøre diverse, og jeg helst ikke vil dra han over stien. Har prøvd å google regler som gjelder for turstier, men har ikke funnet noe konkret, mest at man skal ta hensyn til andre. 🤷‍♀️

 • Reply Marit 22. mai 2020 at 20:16

  Paraplyinnleggene dine er alltid så morsomme!
  Hvor har du kjøpt sengetøyet i krepp? Ser så herlig ut.

  • Reply Ida Wulff 23. mai 2020 at 09:25

   Sengetøyet er fra HM Home 💗

   • Reply Marit 23. mai 2020 at 12:38

    Takk for svar😊

 • Reply Caroline K 25. mai 2020 at 22:38

  Åh elsk elsk!
  – Folk som står på feil side i rulletrappen når jeg har dårlig tid. LØYPE!
  – Tomt for dopapir på offentlig toalett. Eller, at det er ny giganterull sånn at den ikke snurrer og du får småbiter og driver å beføler hele rullen etter kanten.
  – Folk som ikke plukker opp hundebæsj. Det er ekkelt, og jaa, min hund spiser din hunds bais – jeg blir kvalm. Irr av at folk ikke plukker opp, så irr over at hunden min hiver seg over..
  – Gratispassasjerer på gruppeoppgaver. Tar master nå, og det finns fortsatt slike! Ungdomsskolen greit, men 29 år og latsabb? Come ooooon
  – Når fugler (les én bestemt måke) lander på brannbalkongen rett utenfor soveromsvinduet og HYLER som en torturert idiot!
  – Andre folk som på vei hjem fra byen skal ta hadebrapraten rett utenfor vinduet kl 04
  – Buse i nesa på et ubeleilig tidspunkt. Må. Ha. Den. Bort.

  Takk for meg 😂

 • Leave a Reply