Paraplyer

PARAPLYER FRA EN SOM HAR FÅTT NOK

3. juni 2020

Er det bare meg eller blir det kortere og kortere mellom hvert paraplyinnlegg? Kanskje jeg holder på å finne tilbake til meg selv. En som ser det negative i alt og alle, hehe. Eller kanskje folk generelt bare er jævligere om dagen? Psycho smile-emoji: 🙂Jeg bare fyrer løs, jeg. Så får du heller si i fra hvis det blir for mye for deg. Eller, vent. Ikke gjør det. Jeg bryr meg nemlig ikke.

☔️ Dagens første paraply er mennesker som kritiserer andre mennesker for HVORDAN de engasjerer seg i en viktig sak. Det er vel ikke noen som ikke har fått med seg drapet på George Floyd, og demonstrasjonene som har vært i ettertid. Jeg rakk så vidt å poste noe, før jeg hadde fått fire meldinger om at: Det er ikke godt nok å poste på story, det forsvinner etter 24 timer. Du må poste i feed, eller er du rasist kanskje? For det første: Jeg tar ikke i mot fuckings bestillinger på hvordan jeg skal bry meg. For ja, jeg bryr meg. Jeg blir like sint og lei meg som de fleste andre mennesker. Men jeg bruker i hvertfall ikke muligheten til å sende drittmeldinger til andre, om hvordan de skal bruke «stemmen sin». Det eneste disse menneskene oppnår, er at jeg blir redd for å si noe som helst. For hvordan kan man egentlig si noe riktig, når problemet er så forbanna jævlig?

☔️ Mennesker som har hodet så langt inne i sin egen ræv at de glemmer å spørre tilbake. Og du da, hvordan går det med deg? Det er ikke så vanskelig. Det går an å fake det, om man ikke skulle bry seg på ekte.

☔️ Folk som gjør lowkey narr av folk som følger retningslinjer og fremdeles er påpasselig med tanke på Covid-19. Uuuuh, corona-corona, nå må vi passe på gitt! Ja, vi må faktisk det. Dere er faen meg de dummeste folka, ha litt respekt.

☔️ Klar for en litt mildere paraply? Hehe. Å være klissen på henda. Jeg har ikke sjans til å nyte resten av kveldsturen hvis jeg har spist en is som har gjort meg klissen. Da går jeg bare og tenker på hvor fælt det er å være klissen, og at jeg må hjem.

☔️ Jeg har egentlig ikke lyst til å skrive paraplyer om ansatte i matbutikk, for jeg hyller dere. Men det finnes fremdeles noen som ikke sier hei, og heller ikke svarer når jeg sier hei først. Why, man. Føler meg så dum når det skjer.

☔️ Mennesker (som regel Gravlyset) som spoler over introen på serier. Helt fra første episode! Det plager meg. Det er noen som har brukt uker, kanskje måneder, på å lage den introen. Kanskje det er deres største oppnåelse hittil i livet?! Så jeg syns i hvertfall at vi kan se den de to-tre første episodene.

☔️ Når folk ikke forstår at det er tomt på tallerkenen, og fortsetter å slå og skrape med bestikket som om det var et jævla orkester ved spisebordet. Gravlyset igjen, altså. Jeg har sett meg nødt til å begynne å si i fra: Jeg tror kanskje du har spist opp? 

☔️ Headeren på bloggen min. Hvorfor snør det på headeren min i juni måned? Er det fordi jeg er lat, eller e det fordi blogg e et synkandes skip? Krysser legghår for at det er førstnevnte. Skal dra med meg min stakkars mann ut på header-shoot veldig snart. Finne et rosa blomsterkratt jeg kan rulle rundt i, sånn at bloggen i det minste gjenspeiler årstiden.Sukk… Er det noen som kan anbefale noen krystaller som driver ut mensen-demoner? Eventuelt noen som har noen hissige paraplyer de har lyst til å dele med meg? Jeg lytter som vanlig ❤️

122 Comments

 • Reply Maren 3. juni 2020 at 15:33

  Så sykt enig med klissete hender, det er det verste!! Samme om de blir klamme. Æsj :((

  • Reply Ida Wulff 3. juni 2020 at 17:48

   Hehe! Klamme har jeg aldri irritert meg over, men klissete er uutholdelig :O

 • Reply Anette 3. juni 2020 at 15:50

  Kjenner meg så igjen i den matbutikk paraplyen og de andre for den del.
  Tenker ikke over at det er snø på headeren 🙈

  • Reply Ida Wulff 3. juni 2020 at 17:45

   Bra! Vil jo ikke gi folk julestemning, hehe.

 • Reply Rikkr 3. juni 2020 at 15:56

  Ååh, hader når ekspedienter i supermarkedet ikke siger hej. Føler mig også så dum, og jeg siger også tit hej uden at få et hej igen 😳

  • Reply Ida Wulff 3. juni 2020 at 17:44

   Hehe ja, man føler seg som luft!

 • Reply Karina 3. juni 2020 at 16:00

  Så enig med den første! Og i tillegg den om ansatte i matbutikk. Jobber selv i kassa på Coop og sier alltid hei med en selvfølge. Men, så mange kunder som ikke sier det tilbake.. Det er jeg riktignok blitt vandt med for lenge siden.

  • Reply Ida Wulff 3. juni 2020 at 17:44

   Det er like frekt! Kunder som ikke sier hei tilbake. Virker som om mange ikke forstår at det faktisk er et ekte menneske som sitter bak kassa.

 • Reply Anna Yttri 3. juni 2020 at 17:08

  Hahahah faderrullan, du levera alltid!!! 🔥🔥

  • Reply Ida Wulff 3. juni 2020 at 17:44

   ❤️❤️😄👊🏻

 • Reply Maja 3. juni 2020 at 17:41

  Er som vanlig enig i paraplyene dine Ida!

  Jeg har også en «spoler» ved siden av meg i sofaen, og jeg deler din paraply om intro. Ikke bare har noen brukt tid på å lage den, men jeg eeelsker å være i forkant av handlingen i en serie, så når ting skjer så kan jeg fornøyd konstatere at «det har jeg skjønt» (dette er kanskje en paraply for noen). Så jeg studerer introen for å se om jeg kan få noen hint.

  Spoleren er forøvrig også en zapper! Når han skal se hva som er på TV, så går han sykt fort gjennom for å se hva programmene som går HETER.. Så jeg må påpeke at innhold kanskje ikke gjenspeiler tittel på programmet. Så det er en paraply fra meg.

  En annen er i forbindelse med bryllupsplanlegging.
  Mennesker som sier; «det er deres dag og dere må gjøre akkurat som dere vil, MEN…» etterfulgt av en mening/ønske/forslag… Som gjør at vi i en eller annen grad må forholde oss til det de har sagt. Det er helt sikkert ikke vondt ment, men med mange nok uttalelser av denne typen så blir det etterhvert ganske mange meninger/ønsker/forslag å forholde seg til. Det er kjempefint at folk er engasjert, for all del, men uttalelser kan være av typen «jeg hadde kanskje sett for meg at dere vil ha det slik», «dere skal vel..», «jeg får vel sitte med..», osvosvosv. Og gjerne ting som vi ikke har tatt stilling til, så vi ikke har et svar.

  Som fører meg over til neste paraply; Folk som automatisk antar at de er invitert i bryllupet! Gjerne folk vi ikke har så mye med å gjøre, men som gjennom relasjon til oss eller andre forventer at de får en invitasjon. SÅ klein situasjon..

  Siste fra meg; folk som ikke forstår hvor mye jobb det er å studere på heltid! JA, det er tilnærmet likt som å ha en 8-16 jobb, NEI, ikke alle har mulighet/kapasitet til å jobbe ved siden av!
  Og i sammenheng med dette; folk som ikke forstå hvor stressende en eksamensperiode kan være.. Det er gjerne de samme menneskene som ikke skjønner hvor mye jobb det er å studere på heltid.. Og NEI, man er ikke «nørd» fordi man jobber hardt på skolen og ønsker seg gode resultater. Sykt å måtte forsvare dette i noen sammenhenger!

  Takk for meg!

  • Reply Ida Wulff 3. juni 2020 at 17:51

   Åh, her var det mye som gjorde meg irritert å lese! Mao: Jeg er enig med deg på alle punkter.
   1. Jeg bor med en som noen ganger spoler seg gjennom filmer for å ikke sløse tid. Hvis filmen vi ser er halvgod, vil han spole til slutten for å vite hva som skjer. Herregud…
   2. Der sa du det! Mennesker som sier «det er deres dag, MEN». Dem finnes det mange av.
   3. Tenk å være et menneske som tar for gitt å være invitert i et bryllup. Så kleint.
   4. Ikke undervurder andre sine studier, spesielt hvis du ikke vet hva du snakker om. Grøss.

   Takk for paraply-bidrag <3

 • Reply Helene 3. juni 2020 at 17:44

  ELSKER disse innleggene, ler meg hjel av hvor sint du er, fantastisk!

  • Reply Ida Wulff 4. juni 2020 at 07:40

   Skikkelig hissigpropp, haha <3

 • Reply Veronica 3. juni 2020 at 18:23

  Elsker paraplyene dine, Ida!! Er som regel enig i alle sammen, haha.

  Har én paraply (har egentlig mange men velger meg ut en);
  Jeg er gravid i 8. mnd og har termin 2. juli. Utover graviditeten har det vært ekstremt mange som føler et sterkt behov for å kommentere vekt eller utseende på magen min. «Så STOR mage du har fått!», «Er det tvillinger inni der eller?», «Hæ, er du gravid, du har jo ikke mage en gang jo!», «Hvor mye har du gått opp hittil a?», for å nevne noe… Altså, stop it!! Si noe fint eller vær stille.

  • Reply Ida Wulff 4. juni 2020 at 09:43

   Det er så frekt å kommentere andre sin kropp, gravid eller ei! Ønsker deg lykke til med siste innspurt <3 Klem

  • Reply Aline 4. juni 2020 at 11:04

   Uff, jeg fikk alltid høre hvor liten mage jeg hadde. Ikke noe hyggelig det heller akkurat! Folk tror neppe dette er uheldig å kommentere, men det er det!!! Jeg har verdens fineste datter i dag. Lykke til med innspurten!

 • Reply Renate 3. juni 2020 at 18:30

  Haha, sykt bra poenger her altså, enig i alt!

  • Reply Ida Wulff 4. juni 2020 at 07:38

   😀 <3

 • Reply Tommel opp 3. juni 2020 at 18:42

  😂 Ang. det å skrape tallerken; mInner meg om en venninne som alltid måtte fortelle sin bestefar at «Du har spist opp all maten bestefar. Det som er igjen der, er mønsteret på tallerken». 😄

  • Reply Ida Wulff 4. juni 2020 at 07:38

   Hehe, men det mønsteret må visst spises opp det også!! 😂

 • Reply Rebecca 3. juni 2020 at 19:09

  Dette corona greiene .. jeg kan ikke få snakket nok om det. Her om dagen prøvde en venninne seg på en klem. Og fikk «men herregud da» tilbake da jeg stolt avviste den unødvendige klemmen. Og (sorry for å dømme et helt kull), men videregåendeelever på matbutikken. Føler jeg må dusje i antibac i etterkant 🤷🏼‍♀️

  • Reply Ida Wulff 4. juni 2020 at 07:40

   Håper du sa «HERREGUD SJØL» <3

 • Reply LH 3. juni 2020 at 19:16

  Enig med butikk-paraplyen. Har jobbet i butikk/kiosk i omtrent 5 år (sammenlagt) og irriterer meg over ansatte som ikke gidder å hilse. Samtidig som det er skikkelig kjipt og ikke bli anerkjent av kunden, når man sitter/står i kassa selv.

  Her må jeg legge til ansatte som snakker i telefonen. Jeg kom inn i en butikk for noen uker siden, da sto den ansatte og snakket i telefonen. Jeg prøvde å finne det jeg trengte på egen hånd, men måtte til slutt be om hjelp. Da fikk jeg beskjed om å «vente litt» da ble jeg så irritert at jeg sa jeg kunne legge igjen pengene mine et annet sted 🙈

  • Reply Ida Wulff 4. juni 2020 at 07:39

   Ja, det går begge veier altså! Kunde og ansatt har begge et ansvar for å være hyggelige, høflige mennesker mot hverandre <3 Godt du tok med deg pengene dine et annet sted! Det burde jeg gjort oftere også.

 • Reply Oda 3. juni 2020 at 19:30

  Jeg bare digger paraplyinnleggene dine, for de reflekterer så ofte mine egne meninger.

  Mine paraplyer er for tiden:
  – Folk som kjører på andres biler UTEN å legge igjen en lapp med informasjonen sin. Kan ikke folk være litt ærlige?

  – Når du ser på et TV-program, og så kommer det noen og begynner å zappe seg gjennom TV-kanalene for å finne noe annet å se på.

  – Voksne mennesker som hoster i hånden sin, uten å vaske seg etter på. Det har alltid irritert meg, men spesielt nå … Jeg var på butikken i dag, når et kvinnemenneske stoppet opp, hostet i hånda si, for så å fortsette med handlingen.

  – Folk som klager på at andre ikke donerer nok. Dette var en gjenganger i starten av coronapandemien. Folk klagde på kjendiser og andre folk, fordi de ikke ga bort nok penger. Jeg synes det er supert når folk vil donere til en viktig sak, uansett hvor mye de gir. Det ville aldri falle meg inn å kritisere noen for å donere penger. Dessuten lurer jeg på hvor mye de nettrollene hadde donert før de satte seg ved tastaturet for å spy ut kritikk.

  Det var godt å få luftet ut litt frustrasjon, haha! Tross paraplyer, håper jeg du har en fantastisk uke 🙂

  • Reply Ida Wulff 4. juni 2020 at 07:37

   Hei Oda, jeg føler alle punktene dine! Ble faktisk irritert på nytt av å lese ,hehe.. At folk klager på andres donasjoner er for meg helt sprøtt, og utrolig smålig!! Tusen takk for det, og samme til deg <3

 • Reply Karoline 3. juni 2020 at 19:32

  Hei🌸 Er det skjørt du har på deg på bildene? Hvor er det fra evt?☺️

  • Reply Ida Wulff 4. juni 2020 at 07:36

   Ja, det er fra Gina Tricot 🙂

 • Reply Marlene 3. juni 2020 at 19:32

  Ler meg i hjel – og er 100% enig, som vanlig!

  • Reply Ida Wulff 4. juni 2020 at 07:36

   <3 <3

 • Reply Pauline 3. juni 2020 at 19:35

  Elsker disse innleggene 🤩
  Kan godt være du har skrevet denne før, men når du spør noen om hjelp i en butikk, og de begynner å lese bakpå produktene. Takk, men jeg kan lese selv!

  • Reply Ida Wulff 4. juni 2020 at 07:35

   Haha, nei, den var ny 😀 Stakkars de prøver jo bare å hjelpe, men ja. Kan bli litt utålmodig av det

 • Reply Anette 3. juni 2020 at 19:42

  Når man ringer et sted og presenterer seg selv, så sier ikke personen i røret hei tilbake. Jeg demonstrerer og er stille helt til personen sier hei eller god dag tilbake.

  De folkene som ikke følger køprinsippet når en ny kø åpnes i matbutikken. Det er nestemann i køen sin tur, ikke førstemann.

  • Reply Ida Wulff 4. juni 2020 at 07:35

   Såå enig, folk som løper til nyåpnet kasse selv om de stod bakerst i køen… Hva slags mennesker er det egentlig

 • Reply Therese 3. juni 2020 at 20:00

  Paraply innleggene dine er magiske😂 Du skriver ting jeg aldri har tenkt over og merker jeg blir irritert (på en god måte) når du skriver det😂

  • Reply Ida Wulff 4. juni 2020 at 07:34

   Det tar jeg som et kompliment! Hehe <3

 • Reply Oda 3. juni 2020 at 20:14

  Typen min er motsatt hva tallerkener angår! Uansett hva han spiser, hvor stor porsjonen var, og hvor sulten han var da han begynte å spise: Det ligger ALLTID én bit igjen. Ikke smuler eller litt saus, men én bit som ville passet perfekt på gaffelen som en siste bit for å fullføre måltidet. Det er jo tullete, men jeg lar meg likevel irritere av dette, for hvor vanskelig er det å spise én bitteliten bit til så man slipper å kaste det??

  • Reply Ida Wulff 4. juni 2020 at 07:34

   HAHA, det er meg!! Jeg legger alltid igjen en bit, og jeg kan ikke forklare hvorfor jeg gjør det :O

 • Reply Ida Sofie 3. juni 2020 at 20:33

  Paraply 1: Naboer som klager på støy, men så er det så sjukt bråkete selv. De kan pusse opp så mye de vil, men vi må holde støynivået nede… Se seg sjæl ekke lett.

  Paraply 2: folk som skal fortelle meg hvordan det: «bare er å ta i smokken og dulle litt med han» når lillegutt gråter… (Eller andre idiotiske råd, jeg seff allerede har prøvd) Tror dere ikke jeg kjenner barnet mitt eller? Tar imot råd, men så belæring kan ta seg en bolle ass.

  Paraply 3: Folk som ikke tar ny pose i søppelet! Veldig glad for at de gadd å ta det ut in the first plave, men når jeg står med henda full av Avokado skall er det greit at matposen er i søpla liksom..

  • Reply Ida Wulff 4. juni 2020 at 07:33

   Idaa 😀 Hei! Å se seg selv er ikke lett, nei! Men det er jo klart, når man har mer rett på livet enn hva andre har. Og folk som skal fortelle mødre hvordan de skal være mødre: hadebra!!

 • Reply Ida Sofie 3. juni 2020 at 20:35

  Paraply 4: Folk som ikke sjekker over skrivefeil i eget innlegg…

  Avokadoskall* Place* De*

  • Reply Ida Wulff 4. juni 2020 at 07:33

   Hehe <3

 • Reply TE 3. juni 2020 at 20:36

  Blir generelt forbanna når jeg kjenner folk puster meg i nakken mens jeg står i kø ved kassen. Ekstra ille i disse tider.
  Kan også bli j***** forbanna hvis jeg står og skal ha noe i kjøledisken, å plutselig får en arm over skulderen min….da er det noen som bare skal ha noe. Hva med å vente på tur?!!

  Sånn det var min paraply.

  Ha en fin kveld. Digger bloggen din og deg 🤩

  • Reply Ida Wulff 4. juni 2020 at 07:32

   VENTE PÅ TUR, der sa du det. Faen altså

 • Reply Susanne 3. juni 2020 at 21:16

  Helt enig med klissete hender og den første paraplyen !! Unnskyld meg, men så tragisk at noen sender deg melding og sier at det ikke er godt nok å poste innlegg på mystory . Bra du ikke bryr deg, kjenner jeg blir helt svett..😅

  • Reply Ida Wulff 4. juni 2020 at 07:32

   Folk <3

 • Reply Caroline 3. juni 2020 at 21:21

  Hahaha jeg elsker deg. Er så enig!

  • Reply Ida Wulff 4. juni 2020 at 01:01

   ❤️❤️❤️

  • Reply Ida Wulff 4. juni 2020 at 07:32

   <3 <3

 • Reply Elisabeth L 3. juni 2020 at 21:36

  Første punktet kunne ikke ha truffet mer!! Det er viktig å dele og støtte med ord, men det som teller mest er hva du gjør bak skjermen. Tiden man bruker på self-education, lytte, snakke om det. Folk må bare slutte å bry seg om hva andre ikke poster og heller bruke tiden sin på å ta engasjementet på sosiale medier til det virkelige liv <3 OG forresten, finner du noen kur mot mensen-demoner, må du bare dele 😂

  • Reply Ida Wulff 4. juni 2020 at 01:01

   ❤️❤️❤️ hehe, håper jeg finner en kur! Da skal den selvfølgelig deles 👹

 • Reply Anne 3. juni 2020 at 22:17

  Elsker disse innleggene! Slenger meg også på de paraplyene om bryllup lenger opp. Vi ble forlovet nyttårsaften 2018 og skal gifte oss neste sommer. Har fått høre et par ganger at «Jeg blir skikkelig lei meg hvis jeg ikke blir invitert i bryllupet». Kommer alltid fra folk man ikke har tenkt til å invitere, så det blir skikkelig kleint. Hun ene sa det til og med like etter hun gratulerte meg med forlovelsen. Jeg har også en del familiemedlemmer som har sterke meninger om hvem vi skal invitere og ikke. Er visst ikke så lett å skjønne at det er vårt bryllup 😛

  • Reply Ida Wulff 4. juni 2020 at 07:32

   Herreguuud, det er så kleint! Selv er jeg helt motsatt, da jeg vet hvor dyr én ekstra gjest i et bryllup er. Livredd for å fremstå som om at jeg tror jeg er invitert, haha.

 • Reply Charlotte 3. juni 2020 at 22:25

  Du har muligens nevnt det her før(eller på insta), men jeg synes det er så irriterende med folk som driter i korona på butikken! FOLK ER JO SOM DYR. Også føler jeg ikke at jeg kan si ifra at de skal holde seg hvertfall meteren unna meg heller, prøvde på det i Sverige(før korona slo ut for fullt og Norge stengte ned) i godisbutikken, og veeel… jeg gikk ut med livet i behold og uten korona, heldigvis. Forsto at nå var gribbene ute på tur 🦅

  • Reply Ida Wulff 4. juni 2020 at 07:30

   Ja, folk er virkelig helt ville på butikken. Og det har de sikkert alltid vært, bare at man legger ekstra godt merke til det nå. Huff

 • Reply Stine 3. juni 2020 at 22:38

  Jeg har aldri tenkt på alt arbeidet bak en intro. Som du sier: tenk om det er det største de har oppnådd!! De fortjener at noen ser arbeidet deres de også. Neste gang jeg ser på en serie skal jeg SE introen! 🙂 Takk for påminnelsen!

  • Reply Ida Wulff 4. juni 2020 at 01:00

   Jaaa, heia intro-skaperne 😀 hehe 💗

 • Reply Marianne 3. juni 2020 at 23:13

  Åååh så enig spesielt den første! Og så lojeg på ordentlig av at du må si ffa at det er tomt på fatet 😅 der er jeg tidvis en av disse plagsomme. Om jeg får biff med pappas fantastiske blåmuggsaus til så er det like før jeg sleiker fatet.. (kan jo ikke det, ser ikke bra ut, så da blir det skraping på fat)

  • Reply Ida Wulff 4. juni 2020 at 01:00

   Hahah! Hadde satt mye mer pris på lydløs slikking 😂👀

 • Reply Beate 3. juni 2020 at 23:17

  Åhh, jeg er så enig, så enig! Angående den første der: hvor typisk er det ikke at visse folk fokuserer på hvem, hva, hvordan, i stedet for å holde seg til det som er saken? Så typisk korttenkte folk! Skaper bare mer hets og diskusjon enn å fronte saken? Jeg blir svett! Og, ja, korona er fortsatt viktig! Arg! Synes også folk skal være flinkere til å si hei! Det er jo så koselig! Vis litt folkeskikk og respekt da! Apropos respekt, en paraply fra meg: folk som forlanger respekt fra andre, men som overhooodet ikke viser respekt i retur! Sitter der på sin høye hest og tror de er helt konge! Fysj! Jeg blir så svett, så svett! Haha, jeg må visst ta meg en kald dusj, jeg! 😉 Aldri stopp med paraplyene, Ida! De er råe, sånn som deg! <3

  • Reply Ida Wulff 4. juni 2020 at 00:59

   En kald dusj kan sikkert hjelpe på noen paraplyer ja! Hehe. Men bedre å spy dem ut først 😂 klem klem ❤️

 • Reply Anne 3. juni 2020 at 23:36

  Spot on!! Kunne ikke vært mer enig i alle dagens paraplyer😂

  • Reply Ida Wulff 4. juni 2020 at 00:58

   Godt å høre!! Haha❤️😅

 • Reply AG 4. juni 2020 at 01:22

  Mensendemon her også.. Klikker av de som mener at corona ikke er så farlig lengre. De som går rett inn i matbutikken uten å vaske hendene, puster deg i nakken mens du prøver å velge tomater uten å ta på de og fortsetter den ufrivillige intime kontakten i køen, til tross for tydelig oppmerking på gulvet. Eller står 3 cm fra deg i rulletrappen når du er så uheldig at du må gå ærender i butikker som ligger på kjøpesenter. Grrrr.

  • Reply Ida Wulff 4. juni 2020 at 07:30

   Er det slemt å håpe at det er de som blir rammet, hvis noen absolutt må bli rammet….

   • Reply Vilde 4. juni 2020 at 11:57

    Det må jo være det værste for det er jo dem som er de mest farlige for å spre smitten.. fordi de ikke bryr seg eller respekterer andre mennesker 😅

 • Reply Cathrine 4. juni 2020 at 10:19

  En paraply som stadig dukker opp hos meg angående mensen er menn som sier: neimen, har du mensen du da? så sint idag..

  jeg klikker! haha

  • Reply Ida Wulff 6. juni 2020 at 22:39

   Det er ikke lov!

 • Reply Nina 4. juni 2020 at 10:36

  Åå, jeg elsker dette! Det er alltid treffende. Et tips til klissete hender – det finnes små pakker med våtservietter på rema1000 som passer perfekt i små vesker. Den har reddet mange is-øyeblikk hos meg og min 2 åring 🙂 Ha en strålende dag!

  • Reply Ida Wulff 6. juni 2020 at 22:40

   Kjekt med våtservietter, men jeg er ille tilfredsstilt før jeg får meg en skikkelig håndvask, hehe! <3

 • Reply Anonym 4. juni 2020 at 10:39

  En veldig teit paraply som har gjort meg til et mindre bra menneske i det siste: jeg har masterinnlevering om en uke, sitter med hjemmekontor på klappstol i stua i kollektivet og stresser ræva av meg mens jeg hater livet. Når folk som har en relativt behagelig hverdag med 9-16 jobb og fri alle kvelder: «skjønner godt hvordan du har det, vært sliten i det siste sjæl, ikke helt fått trent så mye pga. treningssenteret er steng og da blir jeg slapp». NEI. Ja, helt lov å være sliten og man kan ha masse som skjer, men du vet ikke hvordan det er å sitte å hate alt før masterinnlevering med mindre du faktisk har vært der selv.

  Hilsen frøken teit, bitter og lei. Pluss PMS.

  • Reply Ida Wulff 5. juni 2020 at 19:33

   Sender deg mange varme tanker og lykkeønskninger <3 <3 PMS gjør det ikke noe bedre. Da er det lov til å hate alt og alle!!

 • Reply Carina 4. juni 2020 at 11:03

  Det er alltid gøy å lese paraplyene dine! Kan som regel relatere til alle.
  En ting som kan irritere meg er når det står en person foran deg i køen på matbutikken med full handlevogn, og du står bak med max 2 ting. De snur seg, ser tydelig hvor mye du holder i hånden, vurderer, men snur seg tilbake og begynner å legge varene oppå båndet. Jeg mener nesten det er normal folkeskikk å la noen komme foran deg i det tilfellet, og jeg slipper alltid folk foran meg om de har et par ting og jeg har full korg. Det tar så liten tid å gjøre den gesten!

  • Reply Ida Wulff 8. juni 2020 at 09:59

   Enig!!

 • Reply ChristineB 4. juni 2020 at 11:12

  Elsker, elsker, ELSKER paraplyene dine Ida!! Jeg er fulltidsstudent og har en paraply som har plaget meg under hele studietiden…Når eksamensperioden nærmer seg, man er superstressa og nervøs for hvordan det skal gå på eksamen (i tillegg er jeg ikke den fødte A-studenten… ), så får jeg høre; «det kommer til å gå bra, du er jo så flink!». Kjenner irritasjonen mens jeg skriver… Ja jeg er en flink student som ikke gjør noe annet enn å lese og jobbe med pensum, har ikke noe liv overhodet utenom studiene (tragisk, men sant). Men det har ikke med flink å gjøre om det går bra på eksamen!! Det er så mange grunner til at det kan gå dårlig på en eksamen, det er ikke gitt at fordi du er flink så skal du få toppkarakterer! Så jeg skal slutte å ytre mine bekymringer rundt eksamensperioden og heretter si; «har full kontroll, dette går så det suser!» og smelle på meg det bredeste og mest falske smilet jeg har mens jeg dør innvendig…

  • Reply Ida Wulff 8. juni 2020 at 09:59

   Åh, føler deg! Folk skjønner virkelig ikke hva det koster eller hvor galt det kan gå – med mindre de har vært der selv. Og de som har vært der selv, ser også ut til å glemme etter at det har gått en liten stund.. Eksamen er helvete!

 • Reply Christine 4. juni 2020 at 11:34

  Har en paraply til deg Ida, men først og fremst TUSEN TAKK for gode latterkuler 🙂 <3
  Jeg som da er sååå gammel som 44 er opplært i at vi går og kjører på høyre side,Men når vi hopper opp på foratuet og vi skal gå litt der også eller i en gå-gate, så virker det som vi skal gå i rot og gjøre det som behager oss… det blir jo bare tull. Kan vi ikke videreføre kjørereglene til våre barn(selvom mange voksne eldre enn meg trenger en reminder også) at vi går på høyre side, så slipper vi å kræsje. Tenk om vi skulle drite i det i trafikkbilde og bare kjøre slik vi ville?? GOD SOMMER FINE <3

  • Reply Ida Wulff 5. juni 2020 at 19:32

   Enig med deg, alt blir bare rart og klumsete når folk ikke går til høyre!! God sommer til deg også, Christine <3 <3

 • Reply Kristine 4. juni 2020 at 13:13

  Haha, ler meg ihjel! Elsker disse innleggene <3

  Min største paraply er å jobbe i en stor klesbutikk i disse tider. Det er som om kunder tror at forhåndsregler i disse tider kun gjelder på matbutikker og apoteker, men hos oss er det fritt fram. Nei, jeg har ikke lyst til å stå fem centimeter fra ansiktet ditt og trykke på telefonen din for å vise hvordan du med dine fem hjerneceller skal få kundeklubben til å fungere, eller stå i prøverommet og henge opp alle klærne som du har pustet og pest i når du dro dem over hodet før du slengte dem på gulvet. Usj, blir gal!

  • Reply Ida Wulff 8. juni 2020 at 09:57

   Skjønner deg SÅ godt, hadde blitt gal <3

 • Reply H 4. juni 2020 at 14:16

  Noe av det som irriterer meg mest må være skrivefeil. F.eks. at sikkert 97% av Norges befolkning forkorter ordet eventuelt med «evt.» og ikke «ev.» som er det riktige. Evt. er forkortelse for «etter vår tidsregning». 😎

  • Reply Ida Wulff 4. juni 2020 at 16:11

   Åh, jeg tror ikke jeg klarer å legge fra meg evt :O

  • Reply Bell 4. juni 2020 at 19:05

   Wait! What? Aldri visst! Takk for opplysning – skal heretter skrive forkortelsen riktig 😊 <3

 • Reply Lina 4. juni 2020 at 15:49

  Min paraply om dagen: folk som ikke overholder båndtvang!! Altså.. det gjelder UANSETT størrelse på hunden.. jeg er så lei av å møte på småhunder på tur uten bånd

  • Reply Ida Wulff 4. juni 2020 at 16:19

   Åh ja enig

 • Reply Annie 4. juni 2020 at 16:26

  Haha, det med å spole over introen – tror jeg selv aldri har sett en eneste intro etter «Skip intro»-knappen kom inn i livet mitt :p

  Dog har jeg en kollega som presterte å si at hun «forstår ikke hvorfor alle går når kinofilmen er ferdig, for man må jo se rulleteksten» for å «hylle» de som har bidratt i filmen. Da måtte jeg faktisk le litt – men er jo egentlig et poeng.

  • Reply Ida Wulff 4. juni 2020 at 20:12

   Hehe ja, skal bli sittende på kinoen neste gang 🙀 stakkars folka på rulleteksten!!

 • Reply Maria 4. juni 2020 at 16:45

  Hahaha herlige paraplyer.

  Jeg må si at det begynner å irritere meg at man nesten blir sett på som rasist om man ikke poster på sosiale medier om hva som skjer for øyeblikket. Jeg synes overhodet ikke rasisme er greit, men har heller ikke behov for å presse det ned i halsen på andre med massevis av poster.

  • Reply Ida Wulff 4. juni 2020 at 20:13

   Det er helt tullete at folk kritiserer hverandre for å være rasist fordi man ikke roper høyest. Noen ganger tenker jeg at det er de som roper høyest, som faktisk gjør minst. Kunne feks ikke falt meg inn å fortelle om det hvis jeg har donert penger.

 • Reply Kristin 4. juni 2020 at 20:23

  Folk som kjøper ting i papp, som bleier, Grandiosa, frossen kylling osv, som slenger fra seg pappen ute på parkeringen, eller ved siden av en altfor liten søppelbøtte.
  Folk som bruker plasthansker i butikken, for så å slenge de fra seg oppi handlekurver/vogner.
  Folk som forsøpler generelt, og oppfører seg som om parkeringsplasser og inngangspartier er deres personlige søppeldynge. Gjelder forøvrig også miljøstasjoner hvor folk setter igjen all mulig DRITT rundt containere.
  Folk som KLIKKER fordi det er utsolgt for 8-pakning med 1,75 liter Pepsi Max. Skaff hjelp, for helvete.
  Og ja, jeg jobber i butikk😂🙈

  • Reply Ida Wulff 5. juni 2020 at 19:33

   Haha, please be dem om å skaffe hjelp!! 😂😂

 • Reply M 4. juni 2020 at 21:00

  Haha, ufff enda godt vi er flere sier jeg bare!
  Har en paraply: når noen skal stå og bruke ti år på bestemme hva slags melk de skal ha i butikken så de blokkerer hele døra så du ikke får plukka med deg den du skal ha fordi du ikke bare kan trampe inn på de og røske med deg ei melk. OG de tydelig ser at du står der og skal ha noe… SLIPP folk forbi om du ser de har dårlig tid og du vet du skal stå og være vinglepetter.

  God helg! <3

  • Reply Ida Wulff 7. juni 2020 at 10:26

   Signerer! Og spesielt i disse tider, hvor man ikke kan sniiike seg inn og ta det man skal ha! 😅 håper du har hatt en fin helg ❤️

 • Reply Karianne 4. juni 2020 at 22:08

  Fyr løs med flere paraplyinnlegg! 😀 Jeg koser meg alltid med å lese at jeg ikke er den eneste som har slike tanker! 🤭 En liten paraply fra meg: Kan folk slutte å kommentere hvordan jeg ser ut?! «Har du lagt på deg? Har du spiste mye i det siste? Har du slanket deg? Er ikke fint å bli for tynn… ». Er det rart folk sliter med selvtillit og føler de må endre seg, når det som egentlig teller er hvordan du selv har det? Jeg gir opp

  • Reply Ida Wulff 5. juni 2020 at 19:31

   HELT ENIG!

 • Reply Andrea 4. juni 2020 at 23:44

  Haha du er så herlig!😂Nydelig genser, hvor er den fra?😍

  • Reply Ida Wulff 5. juni 2020 at 19:30

   American Vintage <3

 • Reply Helene 5. juni 2020 at 00:59

  Min paraply: Samboeren min og jeg venter vårt første barn sammen i juli. Jeg har grått mange tårer rundt dette om han får være med på fødselen/barsel. Når noen da skal fortelle meg at dette klarer jeg fint alene, trenger ikke far under fødsel eller tiden etterpå. Eller at jeg kan jo bare dra hjem etter noen timer… Jeg får faktisk mye støtte i min kjære og har gledet meg til å se han sammen med sønnen vår. I tillegg til at jeg ville vært helt hjelpesløs med en baby hjemme dag 1. Hold tankene for dere selv!

  • Reply Ida Wulff 7. juni 2020 at 10:25

   Så enig med deg! Fingers crossed for deg og dere ❤️ masse lykke til!

 • Reply Ellen 5. juni 2020 at 07:06

  Kan relatere til SÅ mange av disse. Takk for at du snakker rett fra levra, gleder meg alltid til disse innleggene hehe <3

  • Reply Ida Wulff 5. juni 2020 at 19:30

   <3 <3 <3

 • Reply Ida 5. juni 2020 at 10:35

  Kommenterer vanligvis aldri, men i dag må jeg bare. Måten du skriver på er bare helt herlig! Elsker paraplyer!
  Blir rett og slett i godt humør av å lese bloggen din<3

  • Reply Ida Wulff 5. juni 2020 at 19:32

   Så hyggelig å høre, takk snille Ida <3

 • Reply Malin 5. juni 2020 at 10:36

  Kommenterer vanligvis aldri, men i dag må jeg bare. Måten du skriver på er bare helt herlig! Elsker paraplyer!
  Blir rett og slett i godt humør av å lese bloggen din<3

  • Reply Ida Wulff 5. juni 2020 at 19:29

   For et kompliment, tusen takk <3 <3

 • Reply Malin 5. juni 2020 at 10:36

  Kommenterer vanligvis aldri, men i dag må jeg bare. Måten du skriver på er bare helt herlig! Elsker paraplyer! Spot on alt sammen.
  Blir rett og slett i godt humør av å lese bloggen din<3

  • Reply Ida Wulff 6. juni 2020 at 22:35

   Så glad jeg blir!! Stor klem <3

 • Reply rahma 6. juni 2020 at 01:03

  Ida jeg reagerer på den andre paraplyen. Rasisme er et såpass stort problem Norge nettopp fordi folk tier. Nå vet ikke jeg hva du gjør utenom å poste på insta,men vit at rasister er høylytte. Du kan ikke kjempe imot rasister ved være stille. Som en svart kvinne i Norge har ikke jeg priviligiet til tie, fordi jeg må kjempe mot rasisme hele tiden. Derfor er det viktig at majoriteten også kjemper med oss. Dette gjør du ikke ved å ha det komfortabelt. Jeg har sett tidligere kommentarer fra deg, hvor du mener rasisme kortet blitt brukt for mye. Jeg håper du lært og utviklet som anti-rasist siden. Ikke gå i defensiven, men heller hør på hva folk sier til deg. Vi har alle et fobedrinspotensial. Rasisme må kjempe sammen. Det gjør vi ikke når hvite i dette landet tier!

  • Reply Ida Wulff 6. juni 2020 at 22:34

   «Jeg håper du lært og utviklet som anti-rasist siden». Så du påstår at jeg ikke har vært anti-rasist tidligere? I såfall jævlig frekt.

   • Reply Anonym 8. juni 2020 at 18:10

    Hei Ida. Reagerer litt på at du automatisk går i forsvarsmodus her. Jeg tolker ikke det Rahma skriver som at hun påstår at du ikke har vært anti-rasist tidligere. Det går fint ann å utvikle seg som anti-rasist selvom man har vært anti-rasist hele tiden. Dette har jeg selv gjort de siste ukene, og jeg både tror og håper at de aller fleste har lært og utviklet seg (og fortsetter å gjøre dette) nå som BLM-bevegelsen bidrar til å opplyse folk enda mer enn før. Vi slutter aldri å lære og utvikle oss, og selvom de aller fleste vil si seg enig i at de alltid har vært anti-rasist, kan de aller fleste (les alle) også lære mer om hva som skjer i verden og hvordan man kan bidra aktivt for å bekjempe rasisme. Ønsker deg en fin dag videre!

   • Reply rahma 10. juni 2020 at 17:13

    Med tanke på at du faktisk brukte begrepet «rasisme kortet» mener du ikke var det. Er du klar over hvor delegitimiserende det begrepet er. Det må du ta selv kritikk i.  Merk at jeg sa vi alle har forbedringspotensial. Den jobben støtter jeg hundre prosent, men da må man ha selvinnsikt. Den beste anti-rasisten tar til seg kritikk og jobber med det. Den beste anti-rasisten trår også feil. Det er greit, men da må man lære av det. Det er en skummel felle å tro at man er perfekt. Med dette mener jeg ikke å angripe deg, men heller vise deg arbeidet mot rasisme innebærer også å jobbe med seg selv.

    • Reply Ida Wulff 10. juni 2020 at 19:07

     Hei igjen Rahma! Jeg tror på ingen måte at jeg er perfekt, og jeg bruker masse tid på å utdanne meg selv, til tross for at jeg ikke live streamer det på Instagram i likhet med enkelte andre. Det har vært mange stygge meldinger fra folk som mener man er rasist fordi man poster andre ting enn BLM, og jeg dro nok din kommentar litt under samme kam.

  • Reply Caroline 10. juni 2020 at 15:58

   Kanskje du skal lese det Ida skriver en gang til 🙂 Jeg tolker det ikke som at Ida mener man skal være stille.
   Jeg tror at drapet på George Floyd og demonstrasjonene i etterkant, har fått mange hvite til å åpne øynene for hvor utbredt rasisme er. Det bidrar nå til at mange som ikke har ofret det mye tanker tidligere, aktivt velger å søke mer kunnskap og lytte til svarte mennesker som forteller om sine opplevelser. Det er veldig bra! Som du sier forsvinner ikke rasisme hvis folk tier og lar det passere. Jeg tror det Ida prøver å si er at dette er en læringsprosess for hvite, priviligerte mennesker, som meg selv og Ida, som aldri har fått oppleve rasisme på kroppen. Når man lærer noe nytt kan det godt hende man oppfatter ting feil, at man deler feil lenke på instastory eller misforstår et budskap. Det er veldig bra når folk gidder å opplyse om at man har gjort slike feil eller misforstått et budskap. Det er jo slik man lærer. Men det er synd hvis man blir latterliggjort og henges ut med navn, når man prøver. Rasisme er et tema som mange syns er vanskelig å snakke om i utgangspunktet. Da hjelper det ikke å bli latterliggjort for filleting som at man skriver «breath» istedenfor «breathe» (Ja, det har skjedd!). Uavhengig av hvilket av disse ordene man bruker er både intensjonen og budskapet tydelig. Ei venninne av meg som ALDRI poster noe i sosiale medier og sliter med dysleksi, forteller meg at hun føler seg presset til å poste noe, samtidig som hun er dritredd for å formulere seg for dårlig og bli misforstått. Hun kan ikke engelsk og forstår ikke begrep som «POC» og «White privilege». Jeg prøver ikke å si at dette handler om hvite og at man skal ta hensyn til hvite mennesker sine følelser her. Men huske på at alle har ulike utgangspunkt og forutsetninger for å forstå rasisme og snakke om det.

 • Reply Annemarie 6. juni 2020 at 12:38

  SÅ enig! Og særlig det ang korona. Jeg er veldig påpasselig med å følge retningslinjene, og det irriterer meg når andre ikke bryr seg. Jeg må ta kollektivt til jobb, og selv om de nå har sperret av ca annethvert sete, hjelper det jo ikke mye når folk ikke klarer å forholde seg til det… i går måtte jeg si i fra til to stk som skulle til å sette seg rett ovenfor meg at setet var sperret… 🙄 eller da jeg var på restaurant på torsdag og skulle bestille i app for å redusere smitterisiko, og servitøren begynner å scrolle på min mobil for å finne vinen hun anbefalte (mens hun hang over skulderen min). Altså, hallo?! 🤯

  • Reply Ida Wulff 6. juni 2020 at 22:32

   Så uproft av servitøren!! :O Bra du sa i fra til de som skulle sette seg på sperret sete. Det er faktisk ikke så himla lett å si i fra <3

 • Reply Elisabeth 7. juni 2020 at 15:35

  Jeg blir oppgitt av måten folk kritiserer andre for måten de velger å støtte en sak. Som i det siste med demonstrasjon mot rasisme. Sorry ass, det er ikke bare for veganere som kun spiser nedfallsfrukt å være «riktige» støttende. Ikke nødvendigvis mot veganere osv men mente de som skal fremheve seg selv veldig og kritisere de som har lagt ut et bilde eller tekst som blir tolket i verste mening.. Det viktigste er vel at folk bryr seg og tar avstand fra feks rasisme.

  • Reply Ida Wulff 8. juni 2020 at 09:57

   Ja, det er absolutt det viktigste <3

 • Reply M 8. juni 2020 at 16:36

  En tur inn på Normal der man går/gikk i kø for å unngå smitte, og folk gladelig okkuperer det som er, med sin » titting».

 • Reply Marte 17. juni 2020 at 12:45

  Hei Ida! Hvilken størrelse har du i Farrow vesken din? ☺️

  • Reply Ida Wulff 17. juni 2020 at 14:51

   Hei! 💗 det er jeg dessverre veldig usikker på ☹️ har flere størrelser men klarer ikke se hvilken dette er

 • Reply https://undress.vip/ 17. januar 2024 at 10:48

  Thanks so much for the post.Really thank you! Awesome.

 • Leave a Reply