Hverdagsliv

SKRIVEGLEDEN ER TILBAKE

4. juni 2020

God kveld 💛

På samme måte som nytt treningstøy hjelper på treningsgleden, hjalp visst en ny Mac på skrivegleden. De siste månedene har min gamle Mac oppført seg som en idiot, og jeg visste ikke hvor mye det plaget meg før jeg endelig fikk kjøpt meg en ny for to dager siden. Ikke bare holdt batteriet på å dø ut, men «E»-knappen på tastaturet funket ikke. Jeg måtte stoppe opp og trykke på «E» fire ganger hver gang jeg skulle bruke bokstaven, og la meg si det sånn: Det er mange E’er i det norske skriftspråket 😂 Til å bli gal av.

Her hjemme er jeg «kjent» for å ikke like forandring, enhver oppdatering eller ny dings er et ork. Men å hamre på et helt nytt Mac-tastatur, er helt magisk. Dessuten låser maskinen seg opp ved hjelp av fingeravtrykk, og det liker jeg godt. Føler meg veldig CSI når jeg legger fingeren på knappen, og hele min lille verden åpner seg.

I skrivende stund sitter jeg i senga, klar som et egg for seriemaraton og sjokoskruer fra Rema1000. Jeg har ikke bare mensen, jeg har vært hos tannlegen og borret i dag også. Så nå føler jeg at hele husstanden har to gode grunner til å hoppe i joggisen og chille max 😏Noen som klarer å se hva vi ser på?

Jeg trodde aaaldri dette kom til å skje. Game of Thrones! Har følt meg så spesiell som ikke har sett en eneste episode. Men ettersom jeg klarte å se alle Ringenes Herre-filmene uten å dø av kjedsomhet, bestemte Gravlyset at det var på tide at jeg fikk se dette mesterverket også. Kan ikke si hva jeg syns helt enda, det får vi komme tilbake til. Én ting er sikkert: Jeg gjemmer meg mye bak puta, for jeg takler ikke å se slåssing og vold. Med andre ord så får jeg bare med meg halvparten, hehe… 👀

Over og ut fra min nye Mac og meg 💕

No Comments

 • Reply Caroline 4. juni 2020 at 22:47

  Du burde prøve sjokolade ostepoppen til rema om du liker skruene dems 🤤

  • Reply Ida Wulff 5. juni 2020 at 19:31

   Syns ikke de var like gode som sjokoskruene 😀

 • Reply Renate 5. juni 2020 at 08:10

  Ååh så gøy! Jeg følte også at det var veldig brutalt i begynnelsen husker jeg, men enten roer det seg litt ellers blir man vant til det😅 du er sikkert trøtt av denne men det ER jo verdens beste serie, hehe ❤️

  • Reply Ida Wulff 5. juni 2020 at 19:30

   Håper det roer seg :O Blir helt dårlig av flere av scenene. God helg <3

 • Reply Benny 5. juni 2020 at 08:58

  Ååå, dette innlegget fikk meg til å glede meg til helg. P.S.: Du skriver like bra og engasjerende med dårlig tastatur også. Alltid vært glad i bloggen din. God helg når den tid kommer <3

  • Reply Ida Wulff 5. juni 2020 at 19:30

   Så utrolig hyggelig Benny <3 <3 God helg til deg også!!

 • Reply Kris 5. juni 2020 at 14:05

  Min Mac kan ikke låses opp med fingeren. Men det kunne derimot en Dell jeg hadde i sånn 2008/2009. Innser nå at Apple er veldig på etterskudd…

  • Reply Ida Wulff 5. juni 2020 at 19:29

   Hehe jaja, tilbake til røttene!

 • Reply Anette 5. juni 2020 at 14:50

  Snart ferdig med alle sesongene. Trodde ALDRI jeg kom til å like GoT, men så feil kan man ta. Spennende hele veien, men takler du ikke slossing og vold, da tror jeg på deg når du sier du kun får med deg halvparten. Blod, gørr, vold og slossing er halve handlingen 😂😂

  • Reply Ida Wulff 5. juni 2020 at 19:29

   Da får jeg litt tid til å scrolle innimellom, hehe <3

 • Reply Lise 5. juni 2020 at 15:23

  GOT og papirhuset er desidert de beste seriene !!!<3 Du er så heldig som ikke har sett GOT! Og sjokoskruer, nam, beste jeg veit om!

  • Reply Ida Wulff 5. juni 2020 at 19:32

   Ja, jeg har mange sesonger foran meg gitt :O Godt i gang med sesong 2 nå, ble jo så dårlig vær plutselig 😀 <3

 • Reply Lena 5. juni 2020 at 23:01

  Jeg trudde heller aldri at jeg kom til å se på Game of Thrones, men plutselig en dag i fjor tenkte jeg «la gå da, jeg gir det en sjanse» til kjøresten store overraskelse – og gjett hva?! Jeg blei så hekta at vi slukte alle sesongene og venta spent på den aller siste sesongen 🙂 PS: Jeg gjemte meg også bak puta i en og annen episode 😉 Og jeg har fortsatt til gode å se på Ringenes Herre! Hehe 😉

  • Reply Ida Wulff 6. juni 2020 at 22:35

   Hehe gøy! Håper jeg også blir hekta <3 Er på sesong 2 og er fremdeles ikke helt solgt. Klem!

 • Reply LH 5. juni 2020 at 23:08

  Ikke for å være hu kjipe i kommentarfeltet, men helt, helt ærlig.. hvis jeg hadde visst hvor dårlig slutten på GoT kom til å bli, ville jeg ikke investert x-antall timer i å se serien 😬 hvis du bare blir moderat interessert, kan det jo hende skuffelsen ikke blir like stor 😊

  • Reply Ida Wulff 6. juni 2020 at 22:35

   Haha, oisann, nei jeg er ikke heeelt frelst så kommer kanskje til å klare meg 😀

 • Reply Malin 5. juni 2020 at 23:12

  Et lite serietips; om du ikke har sett Gåsmamman på tv2 sumo så tror jeg den vil falle i smak 🤗 svensk krim/spenningsserie om narkomiljøet! Vi sluker den i hvert fall!

  • Reply Ida Wulff 6. juni 2020 at 13:26

   Ikke sett, takk for tipset 😀 <3

 • Reply Jenni 6. juni 2020 at 09:40

  Beklager å si det men volden roer seg ikke ned i den serien. Tror jeg ble vant til det og kunne ønske jeg ikke hadde sett den og skulle se den for første gang igjen. Har sett den to ganger😆 kos deg med godis og serie og god helg.

  • Reply Ida Wulff 6. juni 2020 at 22:33

   Huff, håper jeg blir vant til det også 😀 :O God helg til deg <3

 • Reply Asreis 6. juni 2020 at 11:27

  Husker ikke om jeg har spurt deg før, men haha! Hvilken str har du i den hvite, langermede blusen fra zara som du brukte for noen uker siden? Og vil du si den er normal i str? Har lyst å bestille den på nett, men vet jo at zara kan være fryktelig små i str..

  • Reply Ida Wulff 6. juni 2020 at 13:25

   Åh det husker jeg ikke, sorry! Men jeg pleier aalltid å gå opp en størrelse hos Zara! Alltid redd for å sitte fast i plaggene deres, haha 😀

 • Reply Susanne 7. juni 2020 at 11:10

  Haha du er akkurat som meg, jeg ble også dårlig av enkelte scener . Tror jeg kom til episode 5 før jeg måtte takke for meg, men kanskje du holder ut lenger!

  • Reply Ida Wulff 7. juni 2020 at 13:01

   Kommet til sesong 3 nå!! 😂 men fortsatt mye scrolling på telefonen….

 • Reply Maren 7. juni 2020 at 19:25

  Hvor er den sjukt fine, hvite kjolen du har på Instagram-storyen fra? 😍😍

  • Reply Ida Wulff 7. juni 2020 at 23:11

   Bik Bok <3

 • Reply Anonym 8. juni 2020 at 22:00

  Hvor er dynetrekket fra? 🙂

 • Reply Kristine 10. juni 2020 at 10:50

  Hei! Vet ikke hvordan det fungerer, men jeg prøver meg😃 tidligere har du hatt et samarbeid med fuelbox, kunne du prøvd å ordne det igjen? Hehe det blir mange sene kvelder i sommer, å da hadde det vært supert med det spillet! Hilsen fast trofast leser❤️

  • Reply Ida Wulff 10. juni 2020 at 11:48

   Prøver ❤️ klem

 • Reply Hege 11. juni 2020 at 13:34

  Ida <3<3 Jeg har MacBook Air, og lurer på hva du gjør for å kunne skrive like emojis og smileys som på iPhone? 😀

  • Reply Ida Wulff 11. juni 2020 at 15:35

   Finner dem på nettet og kopierer dem inn 😅 litt tungvint

  Leave a Reply