Hverdagsliv

OM FIN HUD, KRITIKK & KOLLAGENPULVER

11. juni 2020

Reklame for Oslo Skin Lab / 60% rabatt her

MORGENSTUND PÅ TERRASSEN 💛

Sist jeg tok en hudanalyse (på et legesenter med hudlege, som ikke har noe med Oslo Skin Lab å gjøre), kunne maskinen fortelle meg at huden min var 25 år gammel. 25! Det er stas når man nærmer seg 30, hehe. Tidligere har jeg opplevd at huden min har vært 34, så her har det skjedd saker. Som overhodet ikke har noe med botox eller fillers å gjøre, i tilfelle noen føler seg fristet til å foreslå det i kommentarfeltet. Jeg tror ikke på mirakler innen hudpleie, men jeg tror på rutiner og «hardt arbeid». Med hardt arbeid mener jeg å alltid fjerne sminken (det kan være hardt hvis man er trøtt), å fullføre hudpleierutinen sin hver morgen og kveld, å smøre seg med faktor 50 i ansiktet utover hele dagen. Jeg tror også på kollagenpulveret fra Oslo Skin Lab, fordi huden i ansiktet mitt har fått bedre kvalitet etter at jeg begynte å bruke det. Det er cirka 1,5 år siden, og jeg ser ikke for meg at jeg noen gang kommer til å slutte.

Det er mange som leser bloggen min og følger meg på Instagram som er fornøyde med produktet og bruker det fast. Men det er ikke til å stikke under en stol at jeg får mye kritikk for å promotere Oslo Skin Lab og kollagenpulver. Det er selvfølgelig kjipt at noen tror at jeg lyver, men jeg står virkelig inne for produktet. Jeg er ikke i en situasjon hvor jeg  reklamere for kollagenpulver for å få det til å gå rundt, langt ifra. Oslo Skin Lab er faktisk en av få annonsører jeg vil jobbe med, og velger å samarbeide med. Såpass overbevist er jeg. Jeg hadde aldri fått min egne mor til å bruke penger på et produkt som jeg ikke tror på, det kan jeg love deg. Og er det bare jeg som syns det er rart at det er Oslo Skin Lab (og visse influencere) som får all kritikken hva angår kollagen? Hvorfor er det ingen som sier noe om apotekene, som også promoterer og selger kollagen?

Mye av kritikken går på at man ikke kan si noe om hvordan kollagen vil virke på forskjellige individer. På noen vil det kanskje minske rynkedybden, mens andre kanskje bare vil merke at de får sterkere negler. Noen merker kanskje ikke en dritt, unnskyld uttrykket. Men jeg vil si det er verdt et forsøk, når man kan få så positive resultater. Skadelig er det i hvertfall ikke! Da hadde det jo ikke vært lov til å selge.

DEN FASTE FROKOSTEN 👆🏼

Nå ble det rene forsvarstalen her, hehe, det var egentlig ikke meningen. Jeg er bare veldig fornøyd med produktet, samtidig som jeg gleder meg over huden min som er smashing i en alder av straks 30, og som forhåpentligvis kommer til å være det når jeg er 60 også. Er det én ting jeg har lært, så er det at forebygging er nøkkelen. Det hjelper ikke å våkne opp og angre på all solkremen man ikke brukte, og alle nettene man var for lat til å fjerne sminken. Når huden først er «ødelagt», er fillers eneste redning. Og det er de folka som blir seende ut som katter. Det vil vi ikke!

Kollagenpulveret kommer i små pakninger. Én pakke til hver dag. De er så kjekke å ha med seg på reise også, det er bare å helle opp i kopp eller vannflaske. Om du er på fjelltur, telttur eller storby-ferie. Hvis jeg har sjans, så heller jeg gjerne pulveret i glass før vann. Da blir det helt usynlig – og smakløst er det uansett hvilken rekkefølge du gjør ting i ❤️Hvis du er i slutten av 20-årene og vil gjøre en ekstra innsats for huden din, kan du prøve kollagenpulver fra Oslo Skin Lab til en veldig fin pris.

Bestiller du her, får du 60% rabatt på din første levering.

Når du har bestilt din første pakke, blir du medlem og får 30% rabatt på resten av leveringene dine. Det kommer ny pakke i postkassen hver tjueåttende dag. Med mindre du sier opp, da. Og det er null stress 😀🌸

51 Comments

 • Reply Ida 11. juni 2020 at 12:36

  Stemmer det da at det koster 400kr i måneden etter første pakke?

  • Reply Ida Wulff 11. juni 2020 at 16:39

   Jepp! Eller 398 hvis jeg regnet riktig 😄🌸

 • Reply B 11. juni 2020 at 12:48

  Jeg har brukt collagen pulveret til Oslo skin lab av og på i noen år nå. Jeg merker stor forskjell når jeg slutter eller glemmer meg en lenger periode. Jeg har alltid hatt sinnarynka mellom bryna siden jeg var ganske ung, og den blir borte når jeg tar pulveret hver dag. Jeg er selvfølgelig på det igjen nå. Jeg bruker heller pengene mine der enn å betale dyre dommer for dyre hudpleieprodukter som lover ditt og datt. Husk selvfølgelig krem og solkrem, er ikke erstatning for hudpleie 😅

  • Reply Ida Wulff 11. juni 2020 at 15:37

   Så bra du er fornøyd 😀❤️ og ja, solkrem og hudpleie er virkelig viktig!!

 • Reply Sara 11. juni 2020 at 14:05

  Er det noen bindingstid? Vil så gjerne prøve men er redd bindingstiden 😅

  • Reply Ida Wulff 11. juni 2020 at 16:34

   Hei, det er ikke bindingstid 🥰 Det er også mulig å gjøre engangskjøp hvor du ikke blir abonnent, men da tror jeg ikke du får rabatten. Klem

 • Reply Lisa 11. juni 2020 at 14:14

  Det er ikke skadelig nei.. men du lurer fortsatt leserene dine til å bruke penger på noe som har ingen dokumentert effekt. 🙄

  • Reply Ida Wulff 11. juni 2020 at 16:35

   Det er jeg uenig i

 • Reply Lisa 11. juni 2020 at 14:30

  Kollagen som inntas oralt brytes ned til aminosyrer i magesekken fordi kollagen er et protein. Du vet kanskje ikke hva aminosyrer er men det finnes mye billigere måter å få i seg det på;) Mulig å innbille seg alt mulig rart tydeligvis.

  • Reply Mia 11. juni 2020 at 16:42

   Ida har faktisk forskningen på sin side, se feks: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/30681787/, der mange studier på kollagen er gjennomgått og vurdert av uavhengige leger og forskere ved et universitet i LA. De konkluderer med at inntak av kollagen har effekt på hudaldring.

   Kritikken mot kollagen synes hovedsakelig å bygge på at man ikke forstår hvordan det kan fungere, fordi det burde ha blitt brutt ned i magesekken, slik du skriver. Det er ofte samme person som uttaler seg i media om dette (Skålhegg). Han viser ikke til noen konkret forskning, men bare teori. Hans standpunkt er ikke gjengs oppfatning blant eksperter, se for eksempel uttalelsen fra Dr. Joshua Zeichner, som er forsker ved Mount Sinai-sykehuset i New York:
   https://www.google.no/amp/s/amp.cnn.com/cnn/2019/10/17/health/ingestible-collagen-drayer-wellness/index.html

   • Reply Ida Wulff 11. juni 2020 at 17:01

    Takk for at du deler! ❤️👏🏼

   • Reply Synnøve 12. juni 2020 at 07:59

    Betalte du for å få tilgang til hele artikkelen?

 • Reply Aurora 11. juni 2020 at 14:41

  Synes huden din ser veldig fresh ut! Forebygging og ikke minst solkrem er viktig for en fin hud, uten tvil! Likevel er det jo litt deilig å kunne være sminkefri uten å føle seg blek som et lik. Bruker du selvbruning i ansiktet? Har du noen anbefaling til god selvbruning i ansiktet? Takk for veldig mye god blogging for tiden! Spesielt gøy å følge deg som nyfrelst turamatør og -entusiast!

  • Reply Ida Wulff 11. juni 2020 at 16:36

   Hei Aurora 💗 Enig, selvbruning i ansiktet er et must for meg. Jeg er glad i Jetset Sun, Vita Liberata, Bondi Sands, Clarins og Rudolph Care. Mange favoritter med andre ord 😅

 • Reply Maja 11. juni 2020 at 15:46

  Jeg liker deg og bloggen din så godt! Du er den eneste jeg fortsatt leser (leste fast flere i mange år), derfor blir jeg så skuffet når du gjentatte ganger skriver om kollagenpulver. Det virker ikke! Det eneste kollagenpulvereret gjør, er å fylle opp kontoene til de som promoterer og selger det. Takk for meg.

  • Reply Ida Wulff 11. juni 2020 at 16:39

   Hei på deg! Hyggelig at du liker bloggen min så godt 😊 på meg har kollagenpulver virket kjempebra. Det kan jeg dokumentere ved hjelp av hudanalyser. Så i tillegg til Oslo Skin Lab sine studier, har jeg egne erfaringer som gjør at jeg virkelig er overbevist. Hvis reklamen irriterer deg, så håper jeg du klarer å ignorere den fremover og heller ta inn det innholdet du liker ❤️ klem 🌸

  • Reply Mia 11. juni 2020 at 16:54

   Hvordan kan du påstå at det ikke fungerer, når forskningen viser at det faktisk gjør det?

   https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/30681787/

   • Reply Lisa 12. juni 2020 at 00:33

    Ikke uttal deg om forskning hvis du ikke vet noe om det. Bare fordi én forskningsstudie konkluderer med noe vil ikke det si at det stemmer. Mange av studiene er ikke til å stole på og kan være gjort av samme forsker/forskningsgruppe. I tillegg er studiene små og man kan ikke trekke konklusjoner fra dette. Så man trenger langt flere studier for å kunne si at pulver har en effekt, noe som aldri kommer til å skje.

   • Reply Mia 12. juni 2020 at 14:10

    Du kan spare deg slike hersketeknikker, Lisa, selv om du mener at du er så mye mer kvalifisert enn meg til å uttale deg «om forsking».

    Hvis du foretar søk i pubmed, ser du at det foreligger en rekke studier På kollagen, og mange flere enn dem som er publisert på Oslo skinlab sine sider. Studiene er også utført av mange ulike forskere. Akkurat den jeg linket til er en samlestudie, der fire leger og forskere ved et universitet i USA har gjennomgått litteratur og en rekke utførte studier angående kollageninntak og hud. Du kan selv Google navnene deres og dobbeltsjekke det. Jeg vil definitivt tro at de er mer kvalifiserte enn både deg og alle oss andre her til å vurdere forskningen og å trekke en konklusjon.

 • Reply Anja 11. juni 2020 at 18:41

  Takk for god redegjørelse for collagen. Har vært så usikker på om jeg skal begynne med det, siden det er enormt trøkk i media (og KG og Jodel, hø hø) om at det er scam. Og takk Mia for at du delte faktisk forskning. DER overbeviste du meg.

  • Reply Ida Wulff 11. juni 2020 at 19:38

   Håper du blir fornøyd hvis du tester :*

 • Reply Anne 11. juni 2020 at 19:11

  Jeg har brukt kollagenpulver i 4 måned og jeg har fått en mer glød i huden, som jeg digger.

  • Reply Ida Wulff 11. juni 2020 at 19:39

   Så bra! 😀 <3 Er så gøy når man ser resultater!!

 • Reply Marte 11. juni 2020 at 19:56

  Det å si at dersom noe hadde vært farlig, så hadde det ikke vært lov å selge det er dessverre en smule naivt. Skulle ønske det var sant, men.. når det er sagt, så er sikkert dette produktet helt trygt å ta altså 👍

  • Reply Ida Wulff 12. juni 2020 at 08:26

   Vi har veldig strenge reguleringer i Norge hva angår kosttilskudd (og det meste annet). Feks har vi mye svakere betakaroten her enn i andre land 😄

 • Reply Sol 11. juni 2020 at 20:17

  Skulle gjerne prøvd, men er vegetarianer 🙁

  • Reply Ida Wulff 12. juni 2020 at 08:25

   😄👍🏼

 • Reply Nathalie 11. juni 2020 at 21:50

  Men hvordan vet du at det faktisk er pulveret som virker og ikke alt annet bra som du gjør for huden? 🙂

  • Reply Ida Wulff 12. juni 2020 at 08:24

   De andre tingene gjorde jeg i stor grad fra før 😊 Med det sagt så er ikke pulveret alene en mirakelkur. Det er 1 av 3 viktige ting jeg gjør for huden min: Hudpleie, solfaktor og kollagen. God helg! 🤍

 • Reply Elise 12. juni 2020 at 02:36

  Så utrolig trist at du også reklamerer for denne svindelen. Slike jallaprodukter burde forbys.

  • Reply Ida Wulff 12. juni 2020 at 08:22

   Takk for konstruktive ord 👀

 • Reply Marthe 12. juni 2020 at 06:41

  Godt forklart, fikk faktisk et helt annet syn på dette nå så takk for det. Synes du er utrolig flink til å snakke (les:skrive) for deg! Hvor har du forresten kjøpt den nydelige vasen din? 😍

  • Reply Ida Wulff 12. juni 2020 at 08:22

   Det må jeg jo ta som et kompliment ❤️😍 Vasen har jeg kjøpt hos Jotex, tror den heter Pebbles!

 • Reply Line 12. juni 2020 at 09:29

  Jeg bruker ikke dette tilskuddet selv, men rett skal være rett 🙂

  «Preclinical studies show that hydrolysate collagen (HC) stimulates collagenic tissue regeneration by increasing not only collagen synthesis but minor components (glycosaminoglycans and hyaluronic acid) synthesis as well. Clinical studies show that HC continual ingestion helps to reduce and prevent joint pain, bone density loss and skin ageing. These results as well as its high level of tolerance and safety make HC ingestion attractive for a long-term use in bone and joint degenerative diseases and in fight against skin ageing.»

  https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/26267777/?from_term=collagen+supplement+skin&from_filter=pubt.review&from_pos=1

  • Reply Helene 12. juni 2020 at 14:47

   I den artikkelen står det at det har blitt gjort 60 ulike studier på hydrolysert kollagen og konklusjonen er at det funker på fukt, ledd og hudaldring. Så jeg nekter å tro at en gammel og gretten forsker (Skålhegg) som ikke har utført en eneste studie på dette (Kun har en teori) og kun tror solkrem, skal fortelle oss kvinner hvordan vi skal ta vare på huden vår!

 • Reply lene 12. juni 2020 at 11:17

  «Når huden først er «ødelagt», er fillers eneste redning. Og det er de folka som blir seende ut som katter. Det vil vi ikke!»

  Det er akkurat slike uttalelser som dette som er med på å skape et utrolig press. Er det slik at hvis man har fått rynker så er man dømt? Da er fillers eneste utvei? Det er jo meningen at vi skal få rynker. Det er meningen man skal bli eldre.. Synes dette blir en veldig overfladisk måte å tenke på, og du er med på å skape et press om å stadig se yngre ut!

  • Reply Ida Wulff 16. juni 2020 at 10:52

   Ser poenget ditt. Å ta vare på huden er nærmest hellig for meg, glemmer kanskje litt bort at ikke alle bryr seg 😊

 • Reply V 12. juni 2020 at 11:37

  Har prøvd det selv en lang periode uten noen effekt unntatt slimmere konto. Men kan godt være det har forskjellig effekt på folk. Men du, den kommentaren om at da er eneste alternativet å bruke fillers. Enig i at man skal passe på huden ift rens og solfaktor, men tiden og alderen kan ingen stoppe og det er ikke farlig å bli eldre, alternativet er langt verre😉

 • Reply Hanne 12. juni 2020 at 11:54

  Jeg tror at en del av grunnen til at dere får tyn er jo fordi dere reklamerer for mye, samtidig som at dere gjør andre ting som vil gi effekten. Du har jo f.eks. tidligere vært åpen om bruk av botox. Da er det jo ganske naturlig at leserne ikke tar produktet for god fisk, nettopp fordi det er sannsynlig at andre (dokumenterte) medisinske behandlinger er/har vært en del av sluttresultatet. Sier på ingen måte at du prøver å lure leserne, men det vil nok uansett være mange som føler på det likevel.

  • Reply Helene 12. juni 2020 at 15:15

   Ja væresgod Erika om du vil tro på en gammel gubbe som ikke engang har studier, kun teorier! Ha ha, er som om bestefaren din skal fortelle deg hva du skal ha på deg! Han tror jo kun på solkrem!

   • Reply Erika 12. juni 2020 at 21:49

    Hehe, festlige lesere du har.. «Gammel gubbe» vs influencer.. stay tuned🙄

 • Reply Sunniva 12. juni 2020 at 13:49

  Herregud, alt man skal bli kritisert for 🙄 Du skriver jo tross alt bare at det fungerer for DEG – på samme måte som at du kan mene at en hudkrem gir mer glødende hud, mens andre ikke mener det.. Folk skal virkelig pirke på alt! Stå på Ida – digger deg og bloggen din! Klem fra en som aldri pleier å kommentere, men som har lest bloggen din helt siden «caffelatte»-tiden! <3

  • Reply Ida Wulff 12. juni 2020 at 14:57

   Takk for så hyggelige ord ❤️❤️ og for at du har hengt med så lenge!! Det setter jeg stor pris på 🤩 klem og god helg!

 • Reply Cecilie 14. juni 2020 at 20:27

  Hvor er kjolen din fra? 🤩

  • Reply Ida Wulff 16. juni 2020 at 10:50

   Bik bok ❤️

 • Reply Silje 16. juni 2020 at 17:57

  Hei! Blitt veldig opptatt av å bruke solkrem i ansiktet (på høy tid), men lurer alltid på hvordan jeg skal gjøre mtp foundation. Vil du dele hvordan du gjør det? Tar du hudpleierutinen, deretter spf og til slutt hudsminke? Bruker du spf selv om det står typisk spf30 på foundationer?

  • Reply Ida Wulff 7. juli 2020 at 09:08

   Hei! Så bra 😀 Jeg gjør hudpleie-solkrem-foundation. Uansett om det er SPF i foundation! Klem <3

 • Reply RobertMaymn 7. oktober 2023 at 15:29

  I gave cbd gummies shop a whack at with a view the maiden adjust, and I’m amazed! They tasted excessive and provided a be under the impression that of calmness and relaxation. My stress melted away, and I slept better too. These gummies are a game-changer since me, and I extremely commend them to anyone seeking spontaneous stress liberation and improved sleep.

 • Reply RobertKeect 11. november 2023 at 00:27

  CBD, or cannabidiol, has been a fight changer because me. https://mjcbdd.com/collections/delta-8-gummies I’ve struggled with observe repayment for years and inevitable tried multitudinous disparate medications, but nothing has worked as grammatically as CBD. It helps me to stroke equanimity and at effortlessness without any side effects. I also espy that it helps with hold and affect management. I’ve tried some brands, but I’ve perform thither that the ones that are lab tested and be enduring a high-minded repute are the most effective. Across the board, I highly recommend CBD for anyone who struggles with worry, be in the land of nod issues, or dyed in the wool pain.

 • Reply ai undress 18. januar 2024 at 03:35

  Very good blog.Much thanks again. Really Great.

 • Leave a Reply