Hverdagsliv

BABY SHOWER, PLAST I HAVET & ENDELIG HELG

12. juni 2020

HJEMMEKONTORET 👆🏼

På denne terrassen bor, jobber og slapper jeg av for tiden. Ser liksom ikke noen grunn til å være noe annet sted, hehe. Her er det sol tidlig på morgenen, og resten av dagen ligger den i skyggen. Så her er det svalt og alltid en svak bris. I dag kommer faktisk ryggputene som hører til sofaen også – det tok bare 1 år! Men det blir bra.

Tidligere i dag hadde jeg mini-baby shower for en sprekkeferdig venninne på terrassen her. Jeg valgte å ikke dra i en folksom baby shower, og disket heller litt opp på egenhånd. Dessverre så fløy mesteparten av ballongene avgårde før gjesten var på plass, og jeg har  dårlig samvittighet for havet, hvis det er der ballongene mine havnet. Forhåpentligvis ligger de rundt omkring på naboene sine terrasser, slik at de kan putte dem i søpla. Jeg tok en runde ute, men kunne ikke finne noen… 😑 Skal gjøre opp for det ved å gå søppeltur i kveld. Det vil si: Ta med en pose og plukke opp all søpla jeg kommer over.I dag er det endelig fredag, og denne helgen har jeg gledet meg skikkelig til. Jeg legger noen intense uker bak meg, og går inn i noen litt roligere uker. Det blir så digg! Bloggen har fått lide av at jeg har druknet i arbeid «behind the scenes». Nå er jeg ikke så fan av å skrive om hva som skjer i kulissene, men det har vært mye arbeid. Og det tror jeg er første gang jeg skriver om dette bloggyrket, hehe.

Men som sagt: Fremover blir det roligere, og jeg gleder meg til å lese en bok uten å stresse med at jeg burde gjort noe annet. I helgen blir det ikke bok, for vi skal nemlig ha et vennepar på overnatting. Dra på stranda, grille pizza, spille spill og kose oss. Hurra!

Jeg håper du får en fin helg 💛

17 Comments

 • Reply Fastleser 12. juni 2020 at 17:12

  Liker at det ikke er bare jeg som har sånn «karma-tankelogikk». «Jeg mister ballonger, finner ikke – ergo må jeg lage balanse med å plukke litt anna søppel». Heia deg 😃 god helg i varmen! ☀️

  • Reply Ida Wulff 16. juni 2020 at 10:52

   Hehe! Nettopp ❤️ håper du hadde en fin helg du også ☀️

 • Reply Silje 13. juni 2020 at 16:21

  Ha skal du lese? 💁🏼‍♀️
  Har en drøm om å lese selv, men gjør litt vondt i orken…

  God helg fine du ❤️

  • Reply Ida Wulff 16. juni 2020 at 10:49

   Kniv av Jo Nesbø 😀❤️

 • Reply may-britt Horsås 13. juni 2020 at 20:02

  Har veldig dårlig skin .. ser ut som elifant hud
  mvh
  may-britt

 • Reply Jeanette J Wick 13. juni 2020 at 20:21

  Lurer på hva kledning dere har på veggen bak deg heter?🤓veldig,veldig fin….

  • Reply Ida Wulff 16. juni 2020 at 10:50

   Det heter Accoya 🤩 elsker det!

 • Reply June 13. juni 2020 at 20:22

  Utrolig bra at du plukker søppel. Mitt mål for juni er å plukke 20 bæreposer. Det går dessverre veldig fort å fylle opp en pose. Har hund så pleier uansett å gå turer, kan like greit gjøre noe fornuftig 👍👏

  • Reply Ida Wulff 16. juni 2020 at 10:49

   Så bra av deg 👏🏼👏🏼 skal bli enda flinkere til å gjøre dette selv 😊

 • Reply Nina 15. juni 2020 at 00:04

  Hei, hvor er de fine terassemøblene fra? 🙂

  • Reply Ida Wulff 16. juni 2020 at 10:46

   IKEA 🤩

 • Reply Kathrine 16. juni 2020 at 23:07

  Hvor er vasen din fra?😍 🙂

  • Reply Ida Wulff 17. juni 2020 at 14:53

   Jotex 💛

 • Reply Gaza and its Resistance to Israel's Brutal Attacks 29. november 2023 at 18:11

  Hi there to all for the reason that I am genuinely keen of reading this website s post to be updated on a regular basis. It carries pleasant stuff.

 • Reply Live TV 3. februar 2024 at 13:16

  Greetings! Very helpful advice in this particular article!<a href="https://www.images.google.bg/url?sa=i

 • Reply kass tv live now 10. februar 2024 at 00:09

  I really like reading through a post that can make men and women think.-vox sendung verpasst

 • Leave a Reply