Hverdagsliv

NÅ ER SOMMEREN HER

16. juni 2020

Reklame for Cliniderm / 3 for 2 hos Boots Apotek (30% på nett)

LUNSJ I SOLA + SOLFAKTOR = SANT 💛

Jeg har så smått begynt å spise ute igjen, på steder hvor jeg oppfatter at retningslinjer blir fulgt godt nok. Og herregud, så deilig! Sitte ute i sola med kald drikke, god mat og summende stemmer på alle kanter. Neste gang blir det blåskjell på meg også, det er så sommerstemning!

På uteservering som på stranda, er det dødsviktig med solfaktor. I dag vil jeg rette litt ekstra fokus mot leppene, som blir glemt av veldig mange. Har du kjent at leppene blir såre og tørre om sommeren? Da er sannsynligheten stor for at du er blitt solbrent. Leppene bør også smøres! Ikke med solkrem selvfølgelig, men med et eget produkt som er ment for lepper. Selv bruker jeg Cliniderm sin Lip Protection SPF 25. Den kommer i en nydelig rosafarge som heter Pink Pearl, og dermed har man solfaktor + lip gloss i ett. 

LIP PROTECTION SPF 25 + LIGHT & MATTIFYING SPF 50+ ☀️

Light & Mattifying SPF 50 + er selvfølgelig også med på uteservering! Min evige favoritt til ansiktet.

Hos Boots Apotek får du nå 3 for 2 på alle Cliniderm-produkter når du handler i fysisk butikk. Handler du på nett HER, får du 30% rabatt i stedet 😀

Til slutt vil jeg dele en ny vlog. I den har jeg filmet hva jeg gjør én gang i timen hele dagen. For spesielt interesserte, hehe! Jeg snakker også om mine fire favorittprodukter fra Cliniderm 🤗

Takk for meg. Nå skal jeg på trening for første gang siden corona-tiden startet. Jeg har et fjernt minne om at jeg akkurat hadde begynt å løpe intervaller på mølle rundt da, men den lidenskapen ble brutalt revet fra meg, hehe… 👀

Ha en fin kveld videre ❤️

No Comments

 • Reply Nina 16. juni 2020 at 21:07

  Hvor er blusen fra? Så fin 😍

  • Reply Ida Wulff 17. juni 2020 at 14:53

   Zara men den er kjøpt i fjor 😔

 • Reply Helene 16. juni 2020 at 21:14

  Vil bare si at jeg elsker cliniderm! Cool sprayen har «lurt» samboeren min til å smøre seg oftere, vinn vinn. Men Ida, hva bruker du for å krølle håret?

  • Reply Ida Wulff 17. juni 2020 at 14:53

   Haha ååå, så bra 😀 samme gjelder min samboer ❤️ jeg krøller med mye forskjellig. Dyson Airwrap, Mast krølltang, ghd glattetang. Her har jeg brukt Mast krølltang med tykk sylinder. Klem

 • Reply Hannah 17. juni 2020 at 07:21

  Så søt den hvite blusen din var<3 Hvor er den fra?

  • Reply Ida Wulff 17. juni 2020 at 14:51

   Zara, men kjøpt i fjor 💛

 • Reply Christina 17. juni 2020 at 14:13

  Hvor er blusen din fra?😍

  • Reply Ida Wulff 17. juni 2020 at 14:50

   Zara i fjor 😊

 • Reply Marte 17. juni 2020 at 20:26

  Hvilke solbriller fra quay er dette??😍 Sååå fine

  • Reply Ida Wulff 18. juni 2020 at 09:36

   Vet dessverre ikke hva modellen heter <3

 • Reply Anne 17. juni 2020 at 23:33

  Jeg smører meg nå i ansiktet HVER dag med SPF50, uavhengig av årstid og vær. Dette har jeg gjort i fire år, men leppene har jeg glemt!!:/// Nå skal jeg gå og kjøpe solkrem til leppene også, takk for påminnelse<3

  • Reply Ida Wulff 18. juni 2020 at 09:35

   Så flink du er <3 <3

  Leave a Reply