Hverdagsliv

CORONA-KROPP, LIVSSTILSENDRING & REISESAVNET

17. juni 2020

Hei på deg 🧡

Etter at jeg trykket publiser på gårsdagens blogginnlegg, har jeg rukket å være på trening to ganger i tillegg til å gjøre yoga og meditere hjemme i stua. Livsstilsendring eller krampetak – who the fuck knows. Det eneste jeg vet, er at jeg har det så dårlig med meg selv nå at jeg ikke kan gjøre annet enn å være i aktivitet hele tiden. Er det ett tema jeg alltid har tenkt at jeg skal styre unna her på bloggen, så er det vekt. Så, finnes det en annen måte å prate om det på? For jeg har gått så sinnsykt mye opp i vekt, og jeg kjenner at det har påvirket livsgleden min. Jeg kommer aldri til å ha flat mage, sixpack eller stort mellomrom mellom lårene. Det er ikke et ønske heller. Men jeg savner å være litt lettere på tå, at ikke alle klærne mine strammer – og at jeg generelt bare føler meg glad og sprek. Selv om det ikke er mer enn et halvt år siden, så føles det som et fjernt minne at jeg gikk til PT to ganger i uka og syklet til trening hver eneste dag. Med det så fulgte automatisk sunnere mat, fordi det er det som frister når man er sprek. Jeg kom meg ikke langt ut i 2020 før ting begynte å gå nedover. I mars tok det helt av, da treningen stengte dørene. Null trening, masse trøstemat. Og jeg visste at jeg kom til å angre, men jeg dreit i det. Så nå sitter jeg her, og har min tyngste sommer noensinne. Livredd for at noen skal spørre meg om jeg er gravid.

Jeg er så klar for å legge om nå, og gjett om jeg er happy for at treningssenterne har åpnet igjen. De to intervallene jeg nå har på CV’en, gjør at jeg kjenner det krible i kroppen. En sånn lykkelig følelse 😌 Det aktive livet er virkelig det beste. Jeg håper jeg klarer å karre meg tilbake til en sprekere livsstil nå, for nå orker jeg ikke å la meg selv forfalle mer. Bildene i dagens blogginnlegg er fra Capri, en liten øy i Italia. Jeg kom over dem ved en tilfeldighet, og ble sittende og se på dem. Og lengte. Det er to år siden jeg var der på jentetur, og jeg skulle gitt mye for å dra tilbake dit akkurat nå. For et nydelig paradis. Overpriset, ja. Men alle burde ha et par dager på Capri i løpet av livet. Kjøre rosa cabriolet oppover fjellsiden, spise lokal sitron-sorbet, spise pizza med utsikt utover landskapet, kjøpe noe man ikke har råd til i den fine handlegata…. Sukk.

Jeg har lenge prøvd å overtale meg selv om at jeg er gira på Norgesferie, og at det ikke gjør noe at vi ikke får reist. Og det er til dels sant. Men fy søren som jeg også craver turkist vann, gresk salat, hvite murbygninger og strandliv. Jeg trives ikke på stranda i Norge, av mange grunner. Akkurat nå er min største bekymring at noen skal ta et snikbilde av corona-kroppen min, og da klarer jeg ikke å slappe av 😅

Regner med at det ikke bare er jeg som er klar for en tur til zydn? Jeg blir så fristet av mine egne bilder at det er helt krise. Dukker opp minner over alt, som en påminnelse om hva som venter der ute 😂Nå skal jeg hive meg rundt og hjelpe Gravlyset med å shine kåken. Svigers kommer på middagsbesøk, og vi skal grille. Som det spreke mennesket jeg er blitt (de to siste dagene), skal jeg lage tre salater og ikke servere verken fries eller ris. Verdens beste vert 😂

Fred ut 🥰

No Comments

 • Reply Ane 17. juni 2020 at 15:29

  Synes du snakker om kropp på en fin måte jeg, det må jo være lov å si at man selv ikke er helt fornøyd. Jeg har også kjent på disse koronakiloene og snudde trenden for et par uker siden (det hjalp å avslutte hjemmekontorperioden). Selv om bonuskiloene ikke er helt borte enda, så er det ikke så mange dagene med sunnere mat og mer aktivitet som skal til før jeg føler meg bedre igjen!

  • Reply Ida Wulff 18. juni 2020 at 09:36

   Kan tenke meg det hjalp å slutte med hjemmekontor, ja <3 Det har jo jeg året rundt, hehe. Så det utgjør ikke den store forskjellen, har vel heller vært en følelse av unntakstilstand…

   • Reply Anna 18. juni 2020 at 21:49

    Helt enig! Du skriver om dette på en veldig bra og diskré måte;) Kjenner meg igjen forresten! Jeg er 162 og veide 65,5 kg de siste årene. Var 62 før gravididet for 7 år siden , så jeg hadde en avtale med meg selv om at det var Max 🙂 og plutselig veier jeg 67,5 ?! Så dette måtte stoppes dette med kos og for mye tillatelser angående mat som er usunn. Sykler 20 km nå eller prøver å gå 10 000 skritt

 • Reply Kristine 17. juni 2020 at 17:38

  Nå er du virkelig oppe og nikker, Ida! Det er en fryd å klikke seg innom her om dagen 😍

  • Reply Ida Wulff 18. juni 2020 at 09:37

   Så koselig at du syns det. Takk! ❤️❤️

 • Reply Anette 17. juni 2020 at 17:52

  Hadde planlagt 17 herlige dager i Spania før COVID 19 kom 🙁 Gleder meg til å ta den ferien neste år, så får jeg (og alle andre) nyte alt det Norge har å by på i år 🙂

  • Reply Ida Wulff 18. juni 2020 at 09:37

   Åh, den er kjip! ❤️ Skjønner at du gleder deg til det.

 • Reply Cecilie 17. juni 2020 at 19:49

  Elsker bloggen din, og lov meg at du ikke blir en av de «jeg har trent 10 ganger og spist 2 salatblader denne uken, nå har jeg virkelig blitt et nytt menneske og har så mye overskudd og energi»-bloggerne😟 Er nettopp det å slippe det som er så befriende med bloggen din.
  Og et tips; IKKE start med trening flere ganger om dagen; ikke er det sunt, og det kommer garantert ikke til å holde!! Det eneste som fungerer i lengden, har vist seg å være en rolig oppstart👍👍

  • Reply Ida Wulff 18. juni 2020 at 09:38

   Hehe nei, en sånn kommer jeg nok aldri til å bli uansett hvor hardt jeg prøver!! Dessverre ;p <3

 • Reply A 18. juni 2020 at 07:37

  Fine Ida, kjenner meg så altfor godt igjen i mye av det du skriver. Kiloene har kommet på i rekordfart, alt har blitt tyngre, og med kort mellomrom mellom is, grilling, bursdag og div feiringer så rekker jeg å gå ned 2 gram før jeg får 200 nye. En ting er det å ikke se ut slik jeg vil, men en annen mye viktigere er at jeg ikke føler meg vel, alt er tungt. Men jeg tenker så lenge vi prøver å gjøre noe med det, så får det være godt nok. Ferie ja, tar meg i å tenke at jeg får magevondt av å tenke på og lengte etter ferie. Vi er en reiseglad familie og to store ferier ble avlyst. I sommer skulle vi ha 3 uker på Sardinia. Alt av reiserute, bil og nesten alle overnattingssteder var booket. Norge er et vakkert land, men hos oss kan virkelig ikke stranda i Norge, med iskaldt vann, slimete grunn og null fasiliteter sammenlignes med Sardinia. Vi har prøvd å overtale både oss selv og barna om at Norgesferie er topp, men vi har innsett at vi bare lurer oss. Så Ida, jeg skjønner deg så altfor godt! Vi har bestemt oss for å spare de pengene, spise mere ute lokalt og satse på en ekstra ferie neste år dersom viruset tillater det. Ønsker deg en strålende dag. Og husk, du er fin som du er, og de ekstra kiloene er det mest sannsynlig bare du som ser. Jeg har fulgt deg i alle år, og jeg kan ikke si at utifra de siste bildene at jeg har tenkt noe annet enn at jeg ser ei flott jente! Klem fra A

  • Reply Ida Wulff 18. juni 2020 at 09:40

   Hei på deg ❤️ Så kjipt at den ferien ikke ble noe av, hørtes helt fantastisk ut med 3 uker i Sardinia. Nei, stranda i Norge blir liksom ikke det samme. Håper dere klarer å kose dere i sommer likevel. Stor klem!

 • Reply Frida 18. juni 2020 at 08:13

  Syns du ser smashing ut som alltid 🙂

  • Reply Ida Wulff 18. juni 2020 at 09:39

   Men takk snille du! ❤️

 • Reply Nina 18. juni 2020 at 09:12

  For et ærlig og litt befriende innlegg! Jeg vet at du er god på å rette fokus vekk fra kropp, press også videre. Det er jo likevel lov å åpne seg opp om å ikke trives i eget skinn etter en slik tid. Jeg tipper mange kan kjenne seg igjen.
  Når det kommer til syden og strandferie er jeg heelt på samme bølgelengde. Har så lyst til å dra til syden om dagen at jeg blir kvalm. Bare den følelsen jeg fikk da jeg så på charterfeber i går, da de trippet opp gardermoen – jeg ble så sjalu….

  Snart <3

  • Reply Ida Wulff 18. juni 2020 at 09:38

   Takk for hyggelig kommentar, Nina ❤️ Og jaaa, snart kan vi forhåpentligvis rulle avgårde til Gran Canaria vi også, hehe! Klem

 • Reply Eline 18. juni 2020 at 09:38

  Bloggingen din er så bra! Kvalitet på kvalitet, og nå mange innlegg å glede seg over!

  Kjenner meg igjen både i innlegget om parforhold og i coronakroppen😅 Takker høyere makter for at har vært så fint vær, slik at jeg i det minste har fått aktivisert meg en del ute, hvis ikke hadde det nok blitt binget en serie eller fire til 😩😂

  • Reply Ida Wulff 18. juni 2020 at 12:15

   Åå, takk så hyggelig 😀 <3 Jeg får lurt inn litt serietitting uansett vær… Haha

 • Reply Trine 18. juni 2020 at 10:31

  DEN kan mange kjenne seg igjen i og det er alltid kleint å komme å seg opp på hesten igjen. Kjente på det selv da jeg entret SATS på mandag. Følte meg som en hvalross men fire dager med lettere kost og noen lange kjappe gå turer gjorde susen samt to dager med styrke. MASSE lykke til på ferden, jeg DIGGER at du stråler som nå og er deg selv. Jeg har jo fulgt deg LENGE som du vet…jeg ser du har det fint på tross av……og det gleder meg masse!

  • Reply Ida Wulff 18. juni 2020 at 12:14

   Det er deilig at det er fort gjort å føle seg bedre <3 Så får resten komme når det kommer. Ha en fin dag, Trine! <3

 • Reply Iselin 18. juni 2020 at 11:11

  Du er utrolig pen! Så naturlig 🙂

  • Reply Ida Wulff 18. juni 2020 at 12:14

   Du er grei! Takk takk <3

 • Reply Line 18. juni 2020 at 11:54

  Du ser veldig flott ut, synes jeg 😀

  • Reply Ida Wulff 18. juni 2020 at 12:14

   Takk snille Line <3

 • Reply Vilde 18. juni 2020 at 12:17

  Kjenner meg altfor godt igjen i de korona-kiloene altså, og syns du skriver om det på en bra og fornuftig måte! Det er jo ikke nødvendigvis vekten det handler om, men rett og slett hvordan man har det med seg selv. ❤️

  • Reply Ida Wulff 18. juni 2020 at 12:47

   Nemlig ❤️❤️ Takk Vilde!

 • Reply Pernille 18. juni 2020 at 19:07

  Hei Ida, takk for at du skriver så fint og ansvarlig om kropp. Kjenner meg igjen i det du skriver! Jeg har et spørsmål om noe helt annet, jeg lurer sånn på om du og Kristina fortsatt er venner? Håper ikke det er et altfor personlig spørsmål, men lurer bare fordi det er så lenge siden noen av dere har omtalt den andre. Håper alt er bra uansett! 🙂

  • Reply Ida Wulff 18. juni 2020 at 21:18

   Hei Pernille 💛 Det er vi – men avstand, livssituasjon og latskap fra begge sider gjør at vi nesten ikke sees. Håper vi får til noe i sommer 😀

 • Reply Nina 19. juni 2020 at 11:58

  Treningstips fra en PT: prøv badminton med partner!

  • Reply Ida Wulff 19. juni 2020 at 15:48

   Hørtes slitsomt ut ja! Hehe

 • Reply Linn L. 20. juni 2020 at 21:58

  Fine Ida <3 Du skal ikke skamme deg over dette innlegget. Tror du beskriver de samme tankene og følelsene til flere med trangere bukser her ute! Og klart det er lov å føle seg utilpass. Jeg føler det dog er verdt å nevne at det er gjerne det drittmat gjør med huet – ihvertfall mitt. Har perioder der jeg kaster i meg alt jeg tror kroppen vil ha, men det ender bare med kvalme (bokstavelig talt). Sunn mat gjør virkelig både hode og kropp vel! Krysser fingre for lettere tider (heh, no pun inteded) framover for oss alle <3

 • Leave a Reply