Hverdagsliv

ALT DU TRENGER FOR EN HÅRFRI, GLATT OG NUPPEFRI SOMMER

18. juni 2020

Reklame for EFI / Bestill en gratis høvel her

i 🤍🤍🤍

Noe jeg (faktisk) får en del spørsmål om, er hvordan man kan unngå nupper og irritert hud når man shaver legger, armhuler og tissen – håper det er greit at jeg sier det så direkte. Jeg påstår på ingen måte at det å være glatt og hårfri er det riktige eller noe alle burde være. Men personlig, så foretrekker jeg det. Og det vet jeg at mange andre gjør også. Så til dere vil jeg komme med mine aller beste tips i dag. Mine aller beste tips til hvordan du kan barbere, og fortsatt være glatt, nuppefri og ha fukt i huden. For er det ikke typisk, at når kroppen er raket og man egentlig skal føle seg fresh, så dukker de to onde tvillingene opp? Røde nupper og tørr hud. For ikke å snakke om søstern: Inngrodde hår. Jeg hater dem!

Her barberer jeg meg med EFI sin Intuition. Uten barberskum. Og du ser at det blir bra legger av det! De glinser når man er ferdig. 

Slik shaver jeg legger og armhuler med EFI sin Intuition: 

🤍 Hvis du skal skrubbe huden, husk å gjøre det før shaving. Gjerne dagen før, så unngår du irritasjon.
🤍 Sørg for at bladet ikke er for slitent. Bladene jeg bruker på legger og i armhuler, bruker jeg gjerne noen ganger før jeg bytter ut. Jeg syns likevel det er helt gull med abonnement på barberblader, slik at jeg alltid har et nytt å bytte til når det trengs.
🤍 Skyll leggene/armhulene i lunkent vann før du begynner. Intuition har hudpleie på høvelen, så du trenger ikke å bruke barberskum.
🤍 På leggene begynner du nederst ved ankelen og drar oppover beina. I armhulen starter du øverst og drar nedover.
🤍 Når du er ferdig, skyll legger og armhuler i kaldt vann. Hvis du ønsker å påføre deodorant og bodylotion etter shavingen, vent til du er helt tørr.
🤍 Ikke la høvelen ligge igjen i dusjen. Skyll den og ta den med ut. Sørg for å tørke den, eller legge den til tørk. Da vil du kunne bruke bladet flere ganger, enn hvis du lar den ligge i dusjen og bli våt hver gang dusjen brukes.
🤍 Bytt blader ofte nok! Det er faktisk det viktigste du kan gjøre for å unngå nupper og dårlig shaving.
🤍 Ikke påfør selvbruning på beina samme dag som du har barbert leggene. Da er det fort gjort at det trenger inn i de tomme hårsekkene og blir mørke prikker.

Hvis du vil ha en gratis startpakke med Intuition + barberblader, så kan du få det HER. Du betaler kun portoen på 39,-

Når du bestiller, så blir du automatisk abonnent. Personlig elsker jeg å få barberblader i postkassen slik at jeg alltid har nye tilgjengelig. Men hvis du ikke ønsker det, er det fullt mulig å si opp før neste runde med blader sendes ut. Hvis du fortsetter å abonnere, får du 2 stk 3-pakninger med barberblader hver fjerde måned. Da er prisen 164,50,- per trepakning og 29 kroner i frakt. En veldig god deal ❤️

Slik barberer jeg underlivet med Quattro Bikini fra EFI:

🤍 Å barbere underlivet føler jeg er langt mer risky enn både legger og armhuler. Herreguud, som jeg har slitt med nupper, inngrodde hår, irritert hud og what not. Har hatt store sår til tider, ikke bra. Men nå har jeg endelig funnet min oppskrift. Quattro Bikini har jeg brukt siden 2017-ish, og det er virkelig en genial liten sak. Det første du kan gjøre er å skrubbe tissen lett når du skrubber resten av kroppen. Gjerne med en snill skrubbehanske, jeg pleier å kjøpe hos The Bodyshop. Kom deg inn i bikinilinja og skrubb, men pass på at det ikke gjør vondt. Gjør helst ikke dette samme dag som du skal barbere, i likhet med legger og armhuler.
🤍 Sett på et nytt blad. Dette gjør jeg HVER gang jeg skal barbere underlivet, aldri et eneste unntak. Det er ikke verdt å spare noen kroner, hvis det blir nupper og rene helvete der nede.
🤍 Skyll underlivet i kaldt vann og smør på barberskum der du vil fjerne hår. Jeg er raus med barberskummet – har fått for meg at det er bra, hehe.
🤍 Barber og skyll så med kaldt vann igjen. Ikke ta på deg truse før huden er helt tørr. Ta med høvelen ut av dusjen, og kast bladet du har brukt.
🤍 PS. Hvis du ikke ønsker å glattbarbere, feks på venusberget, kan du snu barberhøvelen og bruke den lille barbermaskinen som sitter der. Helt genialt hvis du vil trimme håret før du shaver, eller hvis du bare vil ha en kortklipt sveis 😍 Batteri følger med.

Hvis du har lyst på en Quattro Bikini barberhøvel + barberblader + en stor boks barbergel, så får du det nå til halv pris HER. Kun 99 kr for alle tre tingene.

Hvis du fortsetter å være abonnent, vil du hver fjerde måned vil du motta 3 stk 3-pakning med barberblader + 1 boks barbergel. Totalprisen er 383,-. Verdens beste høvel til underlivet, I promise you!

INTUITION FÅR DU HER & QUATTRO BIKINI FINNER DU HER ✨

Quattro Titanium for menn 👆🏼

Avslutningsvis vil jeg også tipse om at EFI har abonnementsløsninger for menn også. Gravlyset har fått denne: Quattro Titanium. I likhet med Quattro Bikini som jeg bruker, er dette både en høvel og en trimmer. Kan bestilles HER! Også denne pakken til kun 99,-.

By the way, ikke glem å delta på konkurransen som jeg har gående på Instagram nå 😀 Der kan du vinne et helt års forbruk med barberutstyr fra EFI, både til mann og kvinne. I tillegg har jeg vært ute og handlet inn noen ekstra sommergoodies både til mann og kvinne. Badedyr, strandveske, selvbruning, solbriller, badeshorts ++

Bare å trykke her, så kommer du til konkurransen! 👇🏼

https://www.instagram.com/p/CBlbPM4np7T/

No Comments

 • Reply Cecilie 18. juni 2020 at 20:51

  Hvor er den fine grønne kjolen din fra? 🙂

  • Reply Ida Wulff 18. juni 2020 at 21:17

   Dry Lake 💛

 • Reply Kristina 18. juni 2020 at 20:57

  Hei! Lurer bare på om du fortsatt bruker deodoc sine produkter eller om det «holder» med denne høvelen? Sliter selv skikkelig med nupper og vurderer prøve denne høvelen etter din anbefaling!

  Også ville jeg bare si at du var så lekker i den kjolen😍Ha en fin kvel videre❤️

  • Reply Ida Wulff 18. juni 2020 at 21:15

   Hei 💗 Jeg elsker Deodoc sine produkter, men per dags dato bruker jeg kun deres intimsåpe og underlivsdeo. Produktene deres som skal motvirke nupper og roe ned huden er kjempebra, men det ble for mye for meg å holde styr på etterhvert 😅 Det aller viktigste er et helt nytt og skarpt blad – det og kaldt vann kommer du langt med. Skulle det likevel nuppe seg, ville jeg prøvd DeoDoc sine lotions 😀 klem

 • Reply Christina 19. juni 2020 at 07:33

  Ååå. Det begynner å koste med alle tipsene du kommer med 😂 Nå har jeg kjøpt en haug av Clinidern solkrem og The Solution. Dette gjør jeg kun fordi jeg anser deg som en troverdig kilde – og du skriver så bra at du overbeviser meg til å prøve det meste 😂 Spørs om dette blir neste!
  God sommer 🌞🌞

  • Reply Ida Wulff 19. juni 2020 at 15:48

   Hvorfor tror du jeg slutta med sponsa negler, vipper og frisør hver eneste måned?! Haha <3 Du får teste ut og se hva du syns er verdt å fortsette med. Man kan jo ikke drive med alt heller! Klem

 • Reply Elina 19. juni 2020 at 14:09

  Hvor fort kommer hårene tilbake i underlivet?

  • Reply Ida Wulff 19. juni 2020 at 15:48

   Det varierer veldig fra person til person 😀

 • Reply Gunnhild 20. juni 2020 at 09:14

  Må jeg være abonnent? Eller er det mulig å få kjøpt til barberblader etter hvert som behovet er der i stedet? 🙂

 • Reply Maria 20. juni 2020 at 12:14

  Er du gravid? 😊 ser ikke sånn ut, men får en intuisjon på det ..,😉

  • Reply Ida Wulff 20. juni 2020 at 12:52

   Nei 😊

 • Reply Frida 22. juni 2020 at 12:24

  «Men jeg holder på å skrive et innlegg om #BLM, hvor jeg vil dele forskjellige måter man kan bidra uten å møte opp fysisk i demonstrasjoner.»
  Tja, dette skrev du for snart to uker siden… Så la oss først promotere et hårfjerningsprodukt for ørtende gang, am I right? Ganske tydelig hvilke innlegg du prioriterer og ikke prioriterer.

  • Reply Ida Wulff 22. juni 2020 at 14:42

   Innlegget er postet og slettet igjen – nettopp pga sånne som deg 😘

  Leave a Reply