Hverdagsliv

30% RABATT PÅ HUDPLEIEN MIN

23. juni 2020

Reklame for Eleni & Chris / Rabattkode IDAW30 gir 30% på alt i nettbutikken

SPASTEMNING I BADEKARET ✨

Når svigers er bortreist, er det jeg som er sjefen over badekaret… Hehe. Gi meg et hus! Jeg blir et bedre menneske når jeg har tilgang på badekar.

Som alle sikkert har fått med seg nå, steller jeg huden min med det skandinaviske hudpleiemerket Eleni & Chris. Det er ikke mange dagene til jeg har brukt produktene i ett år, herregud som tiden flyr. Sponsa eller ei: Eleni & Chris er en sjelden god hudpleieserie, som jobber i huden samtidig som den er snill og veldig fuktighetsgivende. Jeg er så fornøyd med kvaliteten på huden min nå, og det er takket være en kombinasjon av god hudpleie morgen og kveld, høy solfaktor og kollagen. De tre tingene gjør at jeg ikke frykter å fylle 30 senere i år, hehe. Ta meg med en klype salt!I dag tenkte jeg å tipse om noen produkter som kan brukes av alle, om du så bruker noe helt annet enn Eleni & Chris til vanlig. De har nemlig noen fantastiske ansiktsmasker, øyemasker og en peeling pen som alle kan unne seg, uansett hvilket hudpleiemerke du måtte sverge til. Og hvis du allerede er en Eleni & Chris-fan som jeg vet at mange her er: Da er det jo en no brainer. Da vet du allerede hvor gode disse produktene er 🤩Sheet masks fra Eleni & Chris er bedre for huden enn de er på kamera, for å si det mildt 😂 Jeg elsker 3-pakningen fordi den gir deg litt av hvert. Glow, hydrate og detox. Glow og hydrate bruker jeg gjerne før jeg skal noe og vil føle meg ekstra fin, eller bare hvis jeg føler at huden min trenger en ekstra boost. Detox renser huden ekstra godt, så den bruker jeg gjerne hvis jeg har vært ute på vift og føler meg «skitten» i huden. Feks etter en flyreise eller en tur på byen. Prøv disse maskene én gang, og du er hekta. Selv om man ser ut som en tulling… Anbefales også til å skremme kjærester og bud som kommer på døra med pakke, hehe.

Du finner 3-pakning med sheet masks HER 🤍Peeling Pen har jeg skrevet om før, det er rett og slett en skånsom måte å eksfoliere ansiktet sitt på. Pennen som er til engangsbruk, inneholder glykolsyre som fjerner døde hudceller og melkesyre som gjør huden myk og reduserer pigmentering/pigmentflekker. Den inneholder også multeekstrakt som gjør at huden føles fastere, og kollagen som jo alltid er hjertlig velkomment til huden. Dette er hva jeg kaller en liten tryllestav! Føler du deg ufresh en dag, er det bare å dra denne over fjeset, så føles huden som ny. Tok jeg litt vel i nå? Det føles i hvertfall veeeldig bra 😀

Du finner 10-pakning med Peeling Pen HER 🤍En helt ny forelskelse her i hus er disse øyemaskene fra Eleni & Chris, som jeg har på meg på bildet. Det er ikke alltid det passer seg med store sheet masks, og da nøyer jeg meg gjerne med en lapp under hvert øye. Jeg har alltid tenkt at slike øyemasker er mest for følelsen, og at det ikke har så stor effekt. Men hei, denne har. Det er benyttet bio-cellulose-teknologi som gir intens næring til huden. De gir umiddelbar effekt ved demping av mørke ringer og hevelse under øynene, noe som bokstavelig talt er story of my life i disse dager. Disse er også kjekke å ha med seg på reise! Enkle å klaske på om man sitter i bil eller ligger i telt. Jeg syns det er like viktig med velvære på tur, det er bare ikke alltid det er så lett.

Du får 6-pakning med øyemaskene HER 🤍Her er forresten en påminnelse om min faste hudpleierutine, som jeg bruker morgen og kveld. Rens finner du her, dagkrem her, nattkrem her og serum her. Denne buketten elsker jeg så høyt at du vil ikke tro det 🤗Hvordan jeg egentlig ser ut når jeg ligger og plasker i badekaret, hehe… Hadde verre bilder også, for å si det sånn.

Endelig har jeg fått en rabattkode fra Eleni & Chris igjen, det vet jeg at mange har ventet på 😍 Den er IDAW30 og gir deg 30% på hele nettbutikken. Rabattkoden er gyldig 23. juni-27. juni. Enjoy 🤍

Nå venter nok en fin dag i Fredrikstad. Etter at hjemmekontoret er klappet sammen, får vi besøk av et vennepar. Så da skal vi kooose oss med god mat, spill og kanskje en liten tour + is i sentrum 🥰

10 Comments

 • Reply Sara 23. juni 2020 at 18:19

  Digger de øyemaskene! Men du, den kjolen som såvidt syntes på siste instastory så nydelig ut, hvor er den fra? 😋

  • Reply Ida Wulff 25. juni 2020 at 13:50

   Ja, de er gull ❤️ Kjolen er fra Gina Tricot, på salg faktisk!

 • Reply Johanne 23. juni 2020 at 22:18

  Hei❤️ Har du prøvd både dagkremen for normal hud og den for normal til tørr hud? Hvilken foretrekker du, og hva føler du er forskjellen på de? Har kun prøvd den for normal hud, og likte konsistensen og sånt veldig godt. Kunne dog trengt litt mer fukt☺️ Er konsistensen mye fetere?

  • Reply Johanne 23. juni 2020 at 22:21

   Mente den for kun tørr hud, ser at normal til tørr er nattkremen.

  • Reply Ida Wulff 25. juni 2020 at 13:50

   Hei ❤️ Ja, jeg har brukt begge! Om vinteren bruker jeg gjerne for tørr hud, og normal hud ellers. Merker ikke den støørste forskjellen, annet enn at jeg ikke får tørr «bart» om vinteren når jeg bruker den som er for tørr hud. Hvis du trenger mer fukt, så ville jeg kjøøørt på med et lite bytte! Klem

 • Reply Vilde 24. juni 2020 at 08:31

  Da jeg så det første bildet tenkte jeg «aldri i livet om det er så idyllisk» og tenkte å skrive noe sånt som at «Det er vel ikke såååå idyllisk å sitte i et badekar, eller?». MEN så så jeg det siste bildet der og døde litt av latter 😂 Du kom meg i forkjøpet og jeg elsker at du har selvironi 😃

  • Reply Ida Wulff 25. juni 2020 at 13:48

   HEHE! Syns du kunne latt meg late som i såfall ;p

 • Reply Lillian 24. juni 2020 at 20:30

  ELSKER rabattkode på Eleni&Chris!:) #bestillt
  Ha en superfin onsdagskveld!

  • Reply Ida Wulff 25. juni 2020 at 13:47

   Jaaa 😀 Håper du blir fornøyd <3 Klem

 • Reply ujjijoomkj 29. november 2023 at 20:54

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

 • Leave a Reply