Hverdagsliv

FORSKJELLEN PÅ DEG OG MEG

26. juni 2020

Til deg som leter etter Mr. Right. Han som er helt lik deg, liker å gjøre de samme tingene som deg, og som bare forstår deg uten at du må forklare noe som helst. Dette innlegget er til meg fra deg.🤍 Når jeg blir irritert eller sur, smeller jeg fra meg med en gang. Legger problemet over på den som er problemet. Det går fort over, men det må ut. Når han blir irritert eller sur, må han ha tre timer pause og kanskje kjøre seg en tur. Noen ganger sier han ikke noe i det hele tatt, tar det bare med seg til neste runde.

🤍 Jeg hater å lage mat. Elsker restaurant- og takeaway-livet, og tenker at man heller kan støtte oppunder bedrifter som lever av å lage mat. Han elsker å lage mat. Lite gleder ham mer enn å bruke 4 timer på en matrett som vi bruker 15 minutter på å spise opp.

🤍 Jeg blir sosialt sliten, og må legge meg i laderen når det er blitt for mye sosial omgang. Han henter energi fra det, og kunne gjerne kjørt rundt og besøkt venner dagen lang.

🤍 Jeg er veldig enkel å glede, og å få opp igjen hvis jeg har vært nede. Det skal lite til. Han er mer kompleks og bruker lengre tid på å «komme seg».

🤍 Hvis vi kjøper en ny duppedings, liker jeg å prøve meg litt frem. Smelle sammen, trykke på noen knapper og se hva som skjer. Han leser bruksanvisningen fra A til Å før det er lov til å røre noe som helst.

🤍 Jeg blir oppgitt på restaurant når rettene er bittesmå og kjempedyre. Han setter pris på det, og får plutselig en sånn kunstnerisk holdning. Mmmm, spennende da, la oss se om smaken av måkeskum med fantasinøtter harmonerer med den usynlige jordskokkpuréen!

🤍 Jeg er den som tar initiativ til at vi skal dra på trening eller rulle ut yoga-mattene, mens han sitter og sturer og tenker at han burde gjort det for lenge siden. 🤍 Jeg har ikke viljestyrken til å skru av en serie etter én episode selv om det er sent. Er det spennende, så er det spennende. Han strekker seg målrettet etter fjernkontrollen når episoden er over. Da var det natta’n, som han sier.

🤍 Jeg hater å kysse foran andre, det gjør meg så ukomfortabel. Han har ingen problemer med det, og vil gjerne kysse på kollektiv transport, foran svigers og sikkert hvor som helst.

🤍 Jeg foretrekker korte kjappe svar hvis jeg spør om noe. Han liker lange, trege og gjennomtenkte svar. Spør aldri om noe hvis jeg har dårlig tid og må komme meg ut døra.

🤍 På matbutikken er jeg lidenskapelig opptatt av kilopriser og handlelista jeg har med meg. Jeg setter på meg skylappene, og gjør det jeg har kommet for. Ham på matbutikken derimot, er på inspo-runde, og slenger masse merkelig drit i handlekurven.

🤍 Jeg vil bo i Tønsberg, han vil bo i Fredrikstad. Hehe.

🤍 Jeg sier rett ut hva jeg vil ha, og oppleves kanskje som litt krass. Han på sin side, forbereder meg på at nå har han et ønske, og så pakker han det inn som om det var selve julaften.

🤍 Jeg må planlegge hver minste detalj, og kan bli stressa av å ikke vite hva som kommer. Han er mer spontan, og ville sikkert tillatt at folk kunne ringe på døra uten avtale, hvis det ikke var for meg.Er det alltid enkelt? Nei. Men det sies at motsetninger tiltrekker hverandre, og det tror jeg på. Kanskje det er bra å finne en som er ulik seg, nettopp fordi at man får utfordret seg selv og kan få et nytt perspektiv på enkelte ting. Heia ulikheter og heia kjærligheten 🤍

Bildene er fra solnedgang ute på Hvaler. Burde kanskje knipset bilder av utsikten, men jeg gikk for oss 🤓

73 Comments

 • Reply Janne 26. juni 2020 at 11:33

  Haha, du beskriver vårt forhold 😂 Spesielt de lange svarene og å skru av etter én episode 🥴 Men verdt det? Så absolutt 😊💛

  • Reply Ida Wulff 27. juni 2020 at 09:32

   Hehe ja, man holder liksom ut 😂💛

 • Reply Beate 26. juni 2020 at 12:42

  SÅ enig med deg! Forskjeller er bare sunt og fint! Så lenge verdiene om livet generelt er litt lik så er det bare gull og spennende! Ha en fin helg, fine dere! Klem! <3

  • Reply Ida Wulff 27. juni 2020 at 09:32

   E9 ❤️ god helg og klem til deg også Beate!

 • Reply Helene 26. juni 2020 at 14:43

  Fint innlegg! Jeg tror vi alle bør fokusere mer på at vi utfyller hverandre enn på hva som er forskjellene våre som par. Godt å bli minnet på det💕

  • Reply Ida Wulff 27. juni 2020 at 09:31

   Det er en fin tanke! Klem 💗

 • Reply Jenny 26. juni 2020 at 14:55

  Altså – dette her gir meg liv! Du skriver så bra, som å lese en kopi av meg og typen på noen punkter😅 Deilig å vite at andre også har stoppa å lete etter Mr. Right. Nyt helgen x

  • Reply Ida Wulff 27. juni 2020 at 09:31

   Ååå blir så glad 😀 du også! 💛

 • Reply Line 26. juni 2020 at 15:17

  Hahaha, dette er et av de morsomste og mest gjenkjennbare innleggene jeg har lest 😂 spesielt punktet om ønsker 😂😂😂

  • Reply Ida Wulff 27. juni 2020 at 09:30

   Haha! 😅😅

 • Reply Kine 26. juni 2020 at 15:18

  Veldig koselig innlegg, akkurat sånn er det❤️

  • Reply Ida Wulff 27. juni 2020 at 09:29

   ❤️❤️❤️

 • Reply Christina A. 26. juni 2020 at 15:40

  Er den som kommenterer sjeldent på blogg, men leser her inne fast, og det her er jo som å lese om meg og samboer😅, og stemmer for motsetninger tiltrekker hverandre, her har vi nå vært sammen i 9år og har alltid noe å «jobbe» med, noe jeg tror er bra for utviklingen av forholdet 😊 og god sommer 🌞

  • Reply Ida Wulff 27. juni 2020 at 09:30

   Moro at du kjente deg igjen! 😄 God sommer til deg og din kjære 💗

 • Reply Astrid 26. juni 2020 at 16:27

  Så lenge man er lik på de viktigste punktene er ulikheter bra, men bare ulikheter går ikke i lengden 🙂

  • Reply Ida Wulff 27. juni 2020 at 09:29

   De samme grunnleggende verdiene hjelper nok 😊

 • Reply Tina 26. juni 2020 at 16:27

  Åå dette var fint å lese! Ble liksom litt bedre «kjent» med dere begge, samtidig som det var en fin måte å fremme at man må ikke være lik på alle punkter. Det er nettopp slik at noen ganger trekker ulikheter seg mot hverandre 💕 Hurra for kjærligheten, at du blogger så bra og nyt sommeren videre!

  • Reply Ida Wulff 27. juni 2020 at 09:29

   Takk snille 💛💛💛 god sommer til deg ☀️

 • Reply Kristin 26. juni 2020 at 16:27

  Dette innlegget likte jeg skikkelig godt Ida!!! Så hjertens enig og kjenner meg latterlig godt igjen:) Ønsker deg og mannebeinet en nydelig sommer! Klem Kristin

  • Reply Ida Wulff 27. juni 2020 at 09:28

   Tusen takk Kristin, nydelig sommer til deg også ☀️🤩💛

 • Reply LH 26. juni 2020 at 16:35

  Jeg har aldri skjønt at mennesker ønsker en partner som er lik en selv, jeg har alltid tenkt at jeg håper min framtidige mann er min motsetning, men med samme grunnleggende verdier 🙂 Man må ha noe å bryne seg på, så det ikke blir «for» komfortabelt.

  • Reply Ida Wulff 27. juni 2020 at 09:28

   Sant. Men å være alt for like kan sikkert by på sine utfordringer det også <3

 • Reply Mia 26. juni 2020 at 16:38

  Helt fantastisk innlegg! Du MÅ gi ut bok snart! Veldig gjenkjennelig tematikk. Og tror helt ærlig ikke at det finnes noen «mr. right» – men man kan ha det fint med mange forskjellige på forskjellige måter. Jeg tror et langvarig forhold uansett krever uansett mye kompromiss, viljestyrke og knallhard jobbing 😊

  • Reply Ida Wulff 27. juni 2020 at 09:27

   Det tror jeg også. Mer enn man noen gang har sett for seg 😟😅

 • Reply Ida 26. juni 2020 at 17:31

  Herlig innlegg! Jeg kjenner meg igjen i mye her 😁 Men trenger absolutt ikke være like for å ha det fint sammen☺️

  • Reply Ida Wulff 27. juni 2020 at 09:26

   Så sant! 💛

 • Reply Kamilla 26. juni 2020 at 17:52

  Du er og har alltid vært Norges beste blogger. Ville bare si det, og at jeg setter pris på innholdet du skriver ♥️ god sommer og heia motsetninger!

  • Reply Ida Wulff 27. juni 2020 at 09:26

   Så snill du er, takk Kamilla 😭❤️❤️

 • Reply Linda 26. juni 2020 at 18:46

  Dette er det fineste innlegget på lenge! 😍

  Meg og min samboer er ulike på mange ting vi også.. Av og til er det jo kjempefrustrerende, men det funker jo❤️

  • Reply Ida Wulff 27. juni 2020 at 09:26

   Åå, takk ❤️🙏🏼

 • Reply Sandy 26. juni 2020 at 20:01

  Nok en gang nailer du innleggene dine, Ida! Introen var så fin, og punktene like fine. Har snakket masse om dette venninner de siste ukene, for de derre jævla bøkene, filmene og SoMe-kontoene (min paraply!) skal ha det til at det finnes en type forhold og at drømmemannen er kliss lik drømmedama. Nei altså… Må bare si takk for at du blogger som du gjør! Og at vi tenker på dere hver gang vi åpner en Spaghetti på Boks-boks.

  God helg x

  • Reply Ida Wulff 27. juni 2020 at 09:25

   Takk for så hyggelig kommentar! ❤️ og veldig stas at du assosierer meg med spaghetti ala capri hahaha😂

   • Reply Susanne 30. juni 2020 at 17:11

    Haha må bare kommentere her -når jeg går forbi de boksene på butikken tenker jeg på videoen til Ida hver gang og ler inni meg😂😂🙈 (sorry !!)

    • Reply Ida Wulff 2. juli 2020 at 15:15

     Hahahaha <3 <3 <3 herlig!

 • Reply Aline 26. juni 2020 at 22:40

  Høres ut som meg og min mann det der på de fleste punkter iallefall;) Vi er ulike, men likevel ganske like på mange ting. Kjemi er vel det det handler om.

  • Reply Ida Wulff 27. juni 2020 at 09:24

   Ja, det kan godt være 💛👏🏼

 • Reply Tine 27. juni 2020 at 00:33

  For et bra innlegg! Enig👏❤️

  • Reply Ida Wulff 27. juni 2020 at 09:24

   Takk Tine ❤️

 • Reply Sara 27. juni 2020 at 21:58

  Ahh Ida, jeg føler at vi hadde vært gode venner😂 er det rart å si? Jeg lo godt av punktet om å pakke inn ønsker!! Elsker blogginnleggene dine hahaha

  • Reply Ida Wulff 29. juni 2020 at 08:37

   Haha! ❤️ Ikke rart å si, veldig koselig. For da føler jeg meg mer normal! ;p Klem

 • Reply Jenni 28. juni 2020 at 10:26

  Veldig fin lesning, du skriver knallbra som alltid og dette var et koselig innlegg. Ulikheter er bra der så lenge man aksepterer og har respekt for hverandre. Forhold må jobbes med fra begges hold uansett væremåte. Fortsatt god sommer til dere to turtelduer❤️

  • Reply Ida Wulff 29. juni 2020 at 08:40

   God sommer ❤️❤️❤️

 • Reply Hedda 28. juni 2020 at 16:20

  Jeg har alltid tenkt på slike ulikheter som ulik grad av «livsnyteri»😄Var sammen med en som var av den litt (veldig) ordentlige, omstendige typen. I starten tenkte jeg at det var søtt og noe som kom til å gå seg til. Men etter noen år ble det nok mest som en evig bremsekloss for min type glede, og vi måtte etterhvert innse at vi var for forskjellige til at vi begge kunne være lykkelige i et forhold. Bare noe så enkelt som å handle godteri på en søndag. «Ah, skikkelig kjipt at vi ikke handlet dette godteriet på Rema1000 i går.» En million sånne småting som man kan le av enkeltvis men som faktisk drepte forholdet på sikt fordi vi var så ulike på livsnyterskalaen😅Han døde jo sikkert også litt innvendig fordi han hadde helt andre ønsker for den 200-lappen som jeg igjen ikke så den store verdien i🤪

  • Reply Ida Wulff 29. juni 2020 at 08:40

   Ser den! Hehe :O

 • Reply Camilla 28. juni 2020 at 18:08

  Du er uten tvil Norges beste blogger!! Har lest deg i ca 10 år nå(?!?!) 😳 og synes du er rå, ekte, ydmyk men samtidig ben i nesen. Helt fantastisk!!❤️ Det er lett å tro at andre sine forhold på SoMe er perfekte, mens en selv føler vi aldri kommer helt i mål.. Når du skriver innlegg som dette, får jeg en indre ro ❤️ ha en super sommer!☀️

  • Reply Ida Wulff 29. juni 2020 at 08:36

   Så hyggelig at du har fulgt meg SÅ lenge, selv om det er helt villt å tenke på at man har holdt på i så mange år. Og enda flere enn det faktisk. Men tusen takk for fine ord ❤️ Og ja, helt enig med deg. SoMe-forhold er alt for perfekte, skulle gjerne sett mer av det ekte. Klem og super sommer til deg også!

 • Reply hanna 28. juni 2020 at 19:28

  Kan du komme med noen serietips snart, tørkeperiode 🙃

  • Reply Ida Wulff 29. juni 2020 at 08:35

   Må prøve på det!! Greia er at jeg ser Game of Thrones… Da blir det ikke tid til å oppdage mye annet nytt, hehe.

 • Reply Karoline 28. juni 2020 at 19:28

  Dette var så fint og oppmuntrende å lese❤️ Takk for at du alltid er så ekte og jordnær, det er derfor jeg elsker bloggen din (og deg🤩). God sommer til deg!☀️

  • Reply Ida Wulff 29. juni 2020 at 08:35

   Takk snille Karoline <3 <3 <3 God sommer til deg også!

 • Reply Hilde Marie 29. juni 2020 at 08:38

  Så fint innlegg! Var midt i blinken for meg, fordi jeg prøver nemlig å finne denne «Mr. Right». Nå har jeg vært såpass lenge i dette dating-gamet, at jeg vet ingen er perfekte…og alt det der.., men det er så utrolig godt å lese innlegg som dette og bli påminnet om at ulikheter ikke nødvendigvis trenger å bety at man ikke passer sammen. Takk, Ida! <3

  • Reply Ida Wulff 29. juni 2020 at 08:53

   Håper du finner den du leter etter <3 Klem

 • Reply Mona 29. juni 2020 at 11:41

  Så koselig innlegg! Det finnes ingen perfekte der ute, og om man finner en person som er kliss lik en selv tror jeg det blir kjedelig ganske fort. Ha felles verdier og ha like ønsker for de viktigste tingene som f.eks å ville ha barn eller ikke er ofte lurt men ellers har man bare godt av å være forskjellige. Mvh ei som i 2021 har vært sammen med mannen i 20 år. 😊

  • Reply Ida Wulff 7. juli 2020 at 09:05

   Fint skrevet <3 Koselig at dere har holdt sammen så lenge!

 • Reply Vilde 29. juni 2020 at 14:10

  Så fint skrevet! Det er så veldig sant🥰 Det viktigste er jo at man jobber sammen for å få forholdet til å fungere og at man virkelig lærer seg å kjenne hverandre. Da lærer man seg hvor man er forskjellige og dermed kan man lære seg hvordan man skal håndtere det. Det er jo ikke barebare å være sammen en som er helt motsatt av en selv, hvertfall ikke når ens egen måte å gjøre noe på er den «riktige» og hans er «feil» 😅

  • Reply Ida Wulff 7. juli 2020 at 09:07

   Sant, så sant!

 • Reply Silje 29. juni 2020 at 23:04

  Du er bare helt fantastisk 😂 Måkeskum 😂😂💃

  • Reply Ida Wulff 30. juni 2020 at 11:37

   Jeg håper ikke måkeskum finnes på ekte, haha ❤️

 • Reply Sol 30. juni 2020 at 02:26

  Elsket dette! Du skriver bedre enn noen av de andre bloggerne kan drømme om å prøve på! Bildene er også superfine, men kvaliteten på tekstene er UTROLIG høy. Virker som om mange kun er fokusert på at ting skal matche på bilder osv – og så slenger de sammen noen tomme (men magiske) ord som en ettertanke! Takk fra Sol

  • Reply Ida Wulff 7. juli 2020 at 09:05

   Ååå, takk, det tar jeg som et stort kompliment <3 <3

 • Reply Anita 30. juni 2020 at 09:16

  Det er forskjell på å være like og å være like, tenker jeg. Altså, jeg mener, min samboer og jeg har vært sammen i 14 år, og vi anser oss selv som så like noen ganger at vi føler oss som én person. Men samtidig så er vi så forskjellige på mange måter, kanskje mer forskjellige enn vi egentlig er like. 🙂 Kanskje det er forskjell på å være like og å være likesinnede? <3

  • Reply Ida Wulff 7. juli 2020 at 09:04

   Ja, der tror jeg du er inne på noe <3

 • Reply M 30. juni 2020 at 10:09

  Fantastisk innlegg, trengte å lese det nå 😀
  Jeg har et spørsmål om denne parterapien på nett som virket relevant å stille under dette innlegget. Jeg tror vi er litt som dere – vi har ikke én ting å jobbe med, men vil være litt pro-aktive og jobbe med kommunikasjonen for å løse hverdagslige konflikter og fremtidige konflikter. Men, jeg tør å påstå at vi er ganske gode på mange av disse «parterapi-triksene» fra før. Separere enkeltkonflikter fra hele forholdet, minne hverandre på hva vi liker med hverandre, lytte, alltid snakke ut om hva som gikk galt etter en krangel osv. Så jeg kjenner at hvis vi hadde prøvd denne parterapien på nett og de ber oss om å «skrive en liste over hvilke egenskaper vi setter pris på hos hverandre» så kommer jeg til å føle at det ikke er verdt pengene, hvis du skjønner?
  Kan du gi noen eksempler om hvordan man jobber, og om du tror det er verdt det?
  Håper det ga mening <3

  • Reply Ida Wulff 7. juli 2020 at 09:04

   Hei på deg <3 Jeg vil si at det går dypere enn å skrive egenskaper man liker hos hverandre. Syns absolutt at vi har fått utbytte av parterapi på et dypere plan, reklame eller ei. Så jeg anbefaler det virkelig. Noen av bolkene vil kanskje føles litt enkle, det er jo tross alt laget for "alle". Ellers veldig happy med det. Klem <3

 • Reply B 30. juni 2020 at 16:38

  Mange forskjelligheter her i gården også 😅 verste her at alt kommer plutselig hos han.. plutselig sulten og hangry, bare sovner etter å ha sagt han ikke er trøtt for 5 min siden. Det verste er at han kan skru av en film eller episode midt i! Hvem gjør sånt 🤯😂 jeg er alltid sen, han er alltid klar. Han spiser opp alt i rekordfart, jeg bruker 3mnd på å spise opp godteriposen min 😂 jeg er verdens mest tålmodige, han eier ikke tålmodighet. Vi utfyller hverandre I guess 😅

  • Reply Ida Wulff 7. juli 2020 at 09:02

   Hahaha, sorry at jeg ler men jeg kjenner meg så igjen! <3

 • Reply Maren 30. juni 2020 at 20:29

  Hvor er den nydelige veska fra? 😍🙏🏻

  • Reply Ida Wulff 7. juli 2020 at 09:01

   Farrow <3

 • Reply Marianne 1. juli 2020 at 21:00

  Ååh dere er søte 🥰

  Mannen min er spontan, jeg derimot trenger minimum to timer på å omstille hjernen min fra «vi skal ingenting» til «vi stikker på besøk til hen og hen». Selv om jeg i grunn syns det er et supert forslag, er koselig og har lyst så må jeg alltid tenke på det før jeg kan svare.

  Han er tidsoptimist, jeg er tidspessimist. Han sier det er fort gjort, tar bare 5 minutter (sette skiboks på bila) men det tok 30 min..

  • Reply Ida Wulff 7. juli 2020 at 09:02

   Høres kjent ut <3

 • Reply Brendin 6. februar 2024 at 13:56

  These are in fact wonderful ideas in regarding blogging.
  You have touched some fastidious points here. Any way keep up wrinting.

 • Reply Landria 6. februar 2024 at 20:14

  Thanks for finally writing about > FORSKJELLEN PÅ DEG OG MEG – Ida Wulff < Loved it!

 • Reply 바카라사이트 추천 7. februar 2024 at 15:12

  So let’s take foor instance Royal Vegas has a 100% sign up bonus up to $300 and I deposited $300 to gett
  the maximum $300 bonus.

  Have a look att myy homepage; 바카라사이트 추천

 • Leave a Reply