Hverdagsliv

TRØTTIS, TRUE CRIME & FROGNERPARKEN

1. juli 2020

FROGNERPARKEN ☁️☕️

God morgen fra Oslo ❤️ Jeg har sendt Gravlyset på jobb etter en lattermild hotellfrokost. Altså, dette er for spesielt interesserte. Men er ikke blogg det generelt? Jeg foreslo nemlig at vi skulle sovne til en podcast i går – det gjør vi egentlig ofte. Han fikk velge, og gikk som vanlig for noe true crime-aktig. Problemet her, er at jeg er blitt en trøttis. En sånn trøttis som jeg har drømt om å være hele livet. Jeg har alltid ligget våken og grublet, og har alltid vært den siste til å sovne. Uansett hvor og med hvem. Har vært så misunnelig på de menneskene som legger hodet på puta og sovner. Og for et par måneder siden, ble jeg plutselig en slik en. Nesten over natta. Jeg sovner til serier, til samtaler og til skumle podcaster. Ingenting kan stoppe meg. Jeg syns det er så stas, og hver morgen starter nå med at jeg sier: Shit, jeg sovnet bare i går jeg. Hvorfor tror du jeg er blitt en sånn trøttis? Uansett, i går var det visst ingenting stas med at jeg sovnet som en stein. For Gravlyset ble liggende våken og høre på true crime alene, og han ble så skremt at han ikke fikk sove. Lå der som en stiv pinne under dyna, og ventet på at en ond dame skulle kikke frem rundt hjørnet. Så han har ligget inntil meg og egentlig bare hatt lyst til å vekke meg, fordi han var så sinnsykt redd. Voksne mannen 😂 Spørs om ikke vi må høre på noe litt mer lystig fremover…

Over til noe annet: Frognerparken! Herregud, for et fint sted. Jeg har tilbragt store deler av 20-årene mine i denne parken, men det er først nå jeg ser hvor vakker den er. Det er cirka 2 år siden jeg flyttet fra Oslo for godt – kanskje jeg har fått på meg turistbrillene, og derfor ser steder med andre øyne? Det virker nesten sånn. Nå venter nok en fin dag med jobb og kos. Jeg begynner å savne Tønsberg, jeg 😅 Har jo snart ikke vært hjemme på to uker, så det må være lov.

Ønsker deg en fantastisk dag 😍

No Comments

 • Reply Linda 1. juli 2020 at 11:38

  «Og for et par måneder siden, ble jeg plutselig en slik en. Nesten over natta. (…) Hvorfor tror du jeg er blitt en sånn trøttis?

  Nå vet du vel at du kommer til å få 100 kommentarer med spørsmål om du er gravid? 😂😂 Sånn selv om du har blogget om pms, mensen og svart nei på gravidspørsmålet et par ganger 😅

  • Reply Ida Wulff 1. juli 2020 at 12:24

   Å herregud, da avkrefter jeg allerede her 😂😂var ikke klar over at man ble akutt trøtt av å være gravid.

 • Reply B 1. juli 2020 at 12:40

  Hva tenker du om kritikken collagen pulveret får nå om dagen? Jeg bruker det selv og er veldig fornøyd med det. Sinnarynka mi er borte, noe kun dermaroller med collagen gel har gjort tidligere. Nå har jeg veldig problem hud og da synes nok resultater mye mer enn de med allerede plettfri hud 🤷‍♀️

  • Reply Ida Wulff 1. juli 2020 at 17:32

   Tenker som jeg alltid har gjort: At jeg forstår skepsisen, men at det også burde vært en åpenhet for at det har noe for seg. Jeg vet jo at mine egne resultater ikke er juks og jug. Og studiene jeg har lest virker lovende også ❤️

 • Reply Merete 1. juli 2020 at 14:25

  Hvilen podkast-serie var det?

  • Reply Ida Wulff 1. juli 2020 at 17:31

   True crime-podden om Elisa Lan og elevator game! 😅

 • Reply Andrea Edvardsen 1. juli 2020 at 16:40

  Jeg blir helt sinnsykt trøtt av allergitabletter, så mulig det er derfor?? Du har vel også pollenallergi så regner med du tar medisiner mot det?😅

  • Reply Ida Wulff 1. juli 2020 at 17:30

   Nei, så jeg håper og tror at jeg bare har forandret meg til det bedre 🤪

 • Reply Lene 1. juli 2020 at 21:54

  Skal love deg at hvis/om/når du blir gravid, så kommer du til å kjenne på en trøtthet du ikke visste eksisterte🤪 Men bra for deg at du sovner fort om dagen da. Jeg er også den siste som sovner. Alltid!

 • Reply Tiril 2. juli 2020 at 20:50

  Man blir så trøtt av pollenallergi. Jeg og sovner omtrent overalt og kan nesten ikke sette meg ned på dagtid uten om å sovne. Og jeg er absolutt ikke sånn til vanlig 🙈 Så kan være derfor? 😄

  • Reply Ida Wulff 7. juli 2020 at 09:00

   Mye mulig 😀

  Leave a Reply