Hverdagsliv

UFRIVILLIG BLOGGPAUSE OG VENNESAVN

6. juli 2020

HEI MANDAG 🤍

Her ble det stille gitt, en ufrivillig liten bloggpause på meg. Du vet, noen ganger skjer livet såpass at man bare må hoppe av i et sekund. Men nok om det, det er ikke alt som gjør seg på en blogg.

Jeg er i hvertfall hjemme i Tønsberg igjen, etter fine Oslo-dager og deretter en tur til Fredrikstad igjen. Etter nesten to uker på farta, er det veldig godt å komme hjem igjen. Er litt lei av å bo i koffert og bruke de samme klærne hele tiden. Du vet, man tar med seg en haug av klær, men bruker kun to av antrekkene. Det er jo bare de som funker, så hvorfor tok man egentlig med seg resten av klærne? 😅 Det kommer jeg aldri til å forstå meg på. Jeg er og forblir en elendig koffertpakker.Denne mandagen skal jeg ha hjemmekontor. På fredag tar jeg ferie, ikke fra blogg men fra alt annet. Og da er det digg at blant annet mailboksen er blåst og ryddig. I tillegg har jeg klemt inn en lunsj med Siri, venninnen jeg fikk da jeg tok bachelor i Oslo. Jeg kjenner på et stort vennesavn om dagen. Noen unngår jeg fordi de er for sosiale (pga covid-19 og jeg MÅ få besøkt besteforeldrene mine i Danmark neste uke) og andre bor for langt unna. Det er ikke typisk meg å savne venner, men det gjør jeg faktisk nå. Så da blir det kos med en jentelunsj 💗

I dag er jeg forresten pottetrøtt. Typisk å skryte av at man sovner lett, og så mister man egenskapen. Jeg sovnet i hvertfall ikke lett i går, jeg nærmer meg nemlig slutten på Game of Thrones. Jepp, jeg har straks brukt en uke av livet mitt (eller noe sånt) på å se alle sesongene. Nå er jeg så klar for å bli ferdig, klar for å se noe true crime. Har jo holdt på i flere uker 😂 Og hvis noen lurer. Jeg er ikke solgt. Jeg liker å se på fordi jeg bryr meg om karakterene, men jeg har sett mange bedre serier enn Game of Thrones. Sliter fremdeles med volden…

Nå skal jeg hoppe i dusjen og gjør meg klar for dagen! Håper du får en fin en 🥰

No Comments

 • Reply Katrine 6. juli 2020 at 12:57

  Såå fine sko, hvor har du kjøpt de? 🙂

  • Reply Ida Wulff 6. juli 2020 at 14:15

   Skoringen 😀❤️

 • Reply Kristine 6. juli 2020 at 20:36

  Hvor er genseren fra?😄

  • Reply Ida Wulff 6. juli 2020 at 20:40

   American Vintage 😊

 • Reply Josefine 6. juli 2020 at 23:03

  Trenger at du anbefaler en serie igjen snart 😀

  • Reply Ida Wulff 7. juli 2020 at 08:15

   Må bare se noen først! Har jo brukt mange uker på GOT nå 🤓 Har du sett Kalifat på Netflix?

   • Reply Josefine 7. juli 2020 at 22:35

    Ja, etter at du anbefalte den. SÅ bra!!

 • Reply Tonje 6. juli 2020 at 23:32

  Du må se «I’ll be gone in the dark» på HBO. Jeg elsker true crime, og dette er by far det beste jeg har sett til nå! Sommerklem🌸

  • Reply Ida Wulff 7. juli 2020 at 08:15

   Har gledet meg sååå til å bli ferdig med GOT så jeg kan begynne på den 😍 endelig. Sommerklem til deg også 💗

 • Reply Christine 7. juli 2020 at 16:06

  Du har så fine antrekk!😊 God sommer🌸

  • Reply Ida Wulff 8. juli 2020 at 01:02

   Tusen takk 💗God sommer til deg også 😍

 • Reply Marianne 8. juli 2020 at 18:05

  Har aldri kommet i gang med GoT, men så et sammendrag på youtube. Tror ikke jeg gidder, virker sånn helt ok :p Holder på med outlander etter mye mas fra søss og venninne, startet bra men så ble jeg lei og mer irritert over ting som skjer og hoveddama gjør.. :p

  • Reply Ida Wulff 9. juli 2020 at 07:41

   Men så kjekt med et sammendrag på Youtube da, hehe ;p

 • Reply Bianca 17. juli 2020 at 09:44

  Det er ikke true crime, men sjekk ut the Sinner på Netflix. Så den ferdig på usunn kort tid, så spennende!

 • Leave a Reply