Paraplyer

PARAPLYER PÅ MORGENKVISTEN

9. juli 2020

Noen som er klare for nye paraplyer?! Woop woop. Jeg våknet av meg selv halv syv i dag, og fikk ikke sove en halvtime til uansett hvor hardt jeg klemte øynene sammen. Sånt blir det irritasjon og paraplyer ut av 😅 Jeg hadde riktignok paraplyene klare på notater, men å formulere dem krever en viss sinsstemning, hehe.☔️ Når jeg ringer til noen, og de plukker opp røret og starter samtalen med å si: Hei Ida! Da mister jo jeg muligheten til å si min faste replikk som er: Hei, det er Ida. Blir satt helt ut av spill. Om det var opp til meg, foregikk alt på mail.

☔️ Mennesker som uansett hva du sier eller klager over, ikke klarer å la være å si de magiske ordene: Vent til du får barn, du. DA snakker vi. Nei. Jeg trenger ikke å vente til jeg får barn med å skjønne hva det er å være trøtt, sliten, irriter, insert andre negative følelser.

☔️ iPhonen som kobler seg automatisk på høyttaleren når jeg setter meg inn i bilen. Passer jævlig dårlig hvis man har hatt litt guilty pleasure podcast-lytting kvelden før. Kjipt å skulle kjøre faren sin på jobbfest med en gira sexolog som snakker om FITTESAFT på høyttalern 🧐

☔️ Butikkansatte som moser varene mine på båndet. Nå har jeg egentlig for vane å hylle butikkansatte som holder ut med fæle kunder, men herreguud som jeg stresser når jeg ser vannmelonen min klaske inn i veggen og bli stående og spinne, mens jeg betaler i kassa. Hvorfor må du kjøre varene mine så hardt 😢

☔️ NÅR ALARMEN GÅR OG JEG STÅR I DUSJEN. Kan begynne å grine av det hvis jeg er trøtt nok.

☔️ Kjøretøy (Biler, motorsykler, whatever) som kjører forbi og lager de høyeste pottelydene/motorlydene. Jeg vet ikke hva de lydene er en gang, jeg vet bare at jeg skvetter, at det er umulig å høre samtalen man befinner seg i, og at jeg HATER DERE. Hva har gått galt i livet deres, som gjorde at dere fant ut at dere måtte ha byens mest bråkete kjøretøy? Er det GØY?

☔️ Samboeren min som legger skittentøy oppå eller ved siden av vaskekurven i stedet for nedi. Han tror visst at han sniker i vaskekøen, men jeg skal love deg at den skjorta går rett i 14 dagers karantene 🙂

☔️ Hvis jeg legger ut et bilde på Instagram hvor jeg spør om tips. Og så sender alle meg tipsene på innboks, sånn at det utad ser ut som om jeg har fått 4 svar 😭😂

☔️ Når folk skal ta seg eller servere et glass vann, og de ikke skrur av kranen før de setter glasset under. Jeg blir satt ut. Hvis det finnes tvil, her er et lynkurs. 1. La vannet renne til det blir kaldt nok. 2. Skru av kranen. 3. Sett glasset under. 4. Skru på kranen. 5. Skru av kranen. 6. Flytt glasset og drikk vann fra et vannglass som du kan sette fra deg uten at det lager våte ringer. Takk for oppmerksomheten!Du vet hva du må gjøre nå! Del dine paraplyer/frustrasjoner/irritasjoner med meg i kommentarfeltet 👇🏼 Så føler vi oss mye bedre begge to 😝

123 Comments

 • Reply Martine 9. juli 2020 at 08:27

  JAA OMG!! Den nederste der er altså så spot on!!

  • Reply Ida Wulff 9. juli 2020 at 08:35

   Hahaha 😀 Godt flere har tenkt samme tanke…

   • Reply Malin 9. juli 2020 at 23:06

    Jeg er motsatt! 😂
    Det smaker jo mye freshere hvis du ikke skrur av et millisekund for å plassere glasset under strålen. I mitt hode har det noe med at rennende vann føles renere, selv om jeg vet det er helt høl i hue. En liten tvangstanke herfra 😛

    • Reply Ida Wulff 10. juli 2020 at 07:08

     Haha! Men tvangstanker er lov 😅👀

 • Reply Lene 9. juli 2020 at 08:32

  ☂️Menn som etter 10 år med samme todelte skittentøyskurv fortsatt ikke forstår at syntetisk og ull skal til venstre, alt annet til høyre 😠

  ☂️Unger som konstant hiver håndkledet på gulvet etter håndvask! Alle håndklærne våre har hemper for enkelt oppheng!

  ☂️Folk som okkuperer midtgangen i butikkene! La det være mulig å holde koronaavstand!

  Kanskje ikke en paraply, men hvorfor er det ikke sprit eller hansker ved brødskjæremaskina i butikken? Hater at jeg må berøre håndtaket.

  • Reply Ida Wulff 9. juli 2020 at 08:35

   Gode paraplyer! Selv om jeg ikke har unger, har jeg også et stort barn som hiver håndklær på gulvet… Hehe <3

  • Reply Christine 12. juli 2020 at 17:07

   Tenker at du kan høre med butikken din om de kan fikse det? Vi har plassert en spritdispenser ved brødmaskina😊

 • Reply LH 9. juli 2020 at 08:40

  Kunder i matbutikken som ikke er effektive i kassa… Har du en hel vogn full av varer, kan du fint pakke varene mens personen i kassa skanner inn alt sammen, du MÅ ikke febrilsk følge med på om riktig pris blir slått inn…

  • Reply Ida Wulff 9. juli 2020 at 08:41

   Hehe, må innrømme at jeg har vanskelig for å multitaske på denne måten 😅 men jeg handler aldri mye om gangen, da! Evt så handler jeg sammen med Gravlyset, og så går en av oss ned og begynner å pakke 👍🏼

 • Reply Malin 9. juli 2020 at 08:42

  Ja HVEM eier de bråkebilene i Tønsberg og hvorfor må de være ute og kjøre akkurat når jeg har sovna så jeg skvetter himmelhøyt i senga 😩

  • Reply Ida Wulff 9. juli 2020 at 12:21

   Håper de flytter til Drammen.

   • Reply Madeleine 13. juli 2020 at 14:55

    Nei, ikke send de til Drammen da. Send de til Rakkestad eller et annet harry sted.

  • Reply Camilla 10. juli 2020 at 16:12

   Snakker vi om en hvit BMW nå? Dessverre en innflytter i byen her – som jeg tror har byens mest bråkete bil atm :O Jeg er såå lei! Bor rett ved, og den bilen starter opp miiiinst 10 ganger pr dag! Fuck hjemmekontor …. 😛

   • Reply Ida Wulff 10. juli 2020 at 16:45

    Hahaha nei, sikter ikke til noen spesifikke 😅 velkommen til byen!

 • Reply Madeleine Norrman 9. juli 2020 at 08:42

  Paraply nummer tre 😂!!🙄
  Den kan jeg signere på selv. Hører ofte på G-punktet når jeg kjører alene, men er like kleint hver gang jeg setter meg inn med en annen, og den begynner å spille av midt i en episode som handler om strap-ons og fandens oldemor 😂😫

  • Reply Ida Wulff 9. juli 2020 at 12:20

   Hahaha, ja, dumme bilen som kobler seg på uten å spørre 😂

 • Reply Malin 9. juli 2020 at 08:55

  ☔️ Folk som klager på at de ikke kan dra på festival i sommer. Kim, there are peopke that are dying.

  • Reply Ida Wulff 9. juli 2020 at 10:46

   😂😂👏🏼

 • Reply Eirin 9. juli 2020 at 08:57

  Den største paraplyen når man er i et forhold som man vil satse på, er det EVIGE maset om baby!

  • Reply Ida Wulff 9. juli 2020 at 12:20

   Babymas er kjempefrekt!

 • Reply TE 9. juli 2020 at 09:04

  Siste ☂️, måtte gud forby 😫
  Faen til søl det blir også. Selv hater jeg vann på kjøkkenbenken. Oppfør dere 🙈💦

  • Reply Ida Wulff 9. juli 2020 at 10:45

   Hahahah jaaa 😂👏🏼

 • Reply Merethe 9. juli 2020 at 09:29

  ☂️ folk som sier at de ikke orker å smøre seg med solkrem fordi de ikke blir solbrent. Eller de som smører seg med fjorårets solfaktor 15 🤦‍♀️

  • Reply Ida Wulff 9. juli 2020 at 12:20

   Skal ikke engang si hva de fortjener…

 • Reply Victoria 9. juli 2020 at 09:40

  Ikke glem de som serverer vann UTEN å ha kjent på om vannet er kaldt. Takk, lunka vann var jævla godt.

  • Reply Ida Wulff 9. juli 2020 at 12:19

   Haha, grøss! Sånne folk er ikke til å stole på…

 • Reply Sara 9. juli 2020 at 09:43

  😂😂😂

  Når butikkansatte fyller på småbrus og plasserer den varme foran den kalde! Slik at jeg må nevle, flytte og lete etter en kald. Nekter å kjøpe varm småbrus.

  Når jeg spiser typ frokost med små barn tilstede, og foreldrene synes det er ok at barna får forsyne seg ubegrenset uten at de spiser opp. Topp når det ligger x antall cherrytomater med tannmerker i skålen. Eller når foreldrene sier «er det greit at …. tar det siste egget?» Nei, det er ikke greit!!!!

 • Reply Sara 9. juli 2020 at 09:44

  😂😂😂😂

  Når butikkansatte fyller på småbrus og plasserer den varme foran den kalde! Slik at jeg må nevle, flytte og lete etter en kald. Nekter å kjøpe varm småbrus.

  Når jeg spiser typ frokost med små barn tilstede, og foreldrene synes det er ok at barna får forsyne seg ubegrenset uten at de spiser opp. Topp når det ligger x antall cherrytomater med tannmerker i skålen. Eller når foreldrene sier «er det greit at …. tar det siste egget?» Nei, det er ikke greit!!!!

  • Reply Ida Wulff 9. juli 2020 at 12:19

   Varm brus in the back!!!

 • Reply Butikkansatt 9. juli 2020 at 09:46

  ☔️Dette blir innviklet å forklare, men: Når det nederste båndet på ene kassen ikke fungerer, uten at du må slå på begge båndene samtidig. Det vil si, for å få varene bort til meg må jeg slå på begge båndene samtidig, og kan kun skru av det øverste båndet. Det er 10-15 stressende sekunder før det nederste båndet skrur seg av, det🙃

  • Reply Ida Wulff 9. juli 2020 at 12:18

   Skjønte det ikke heelt, men jeg antar at det rullende båndet kan stresse både ansatt og kunde, hehe <3

 • Reply Anonym 9. juli 2020 at 10:09

  Folk som uler når de gjesper. Spar meg

  • Reply Ida Wulff 9. juli 2020 at 10:45

   Hahahah, det gjør meg så kvalm 😂😂😂

  • Reply Aline 9. juli 2020 at 20:24

   Hohoho…den traff meg! Mannen min hater det, men babyen min elsker det 😉 Så da fortsetter jeg..sorry.

   • Reply Ida Wulff 10. juli 2020 at 07:49

    Haha! 🙈💗

  • Reply Sol 10. juli 2020 at 00:49

   Dette er jeg SÅ enig i. Grøsser bare ved tanken

   • Reply Ida Wulff 10. juli 2020 at 07:07

    😅👏🏼

 • Reply Hilde 9. juli 2020 at 10:20

  Det der med kjøretøy med de HØYESTE, styggeste pottelydene (?) er noe som har irritert meg grønn hele livet, og ingen har vært enig med meg før nå!! Jeg kan bli aggressiv på ett sekund når det skjer! 😂
  OG, kommentarer om å ikke ha lov til å være sliten, trøtt osv. før man får barn – det var det verste jeg også visste før jeg fikk barn selv, og jeg lovte meg selv å ALDRI si dette til noen uten barn, når jeg ble mor. Og nå, etter ett og et halvt år med kid, så har jeg fortsatt samme oppfatning, gudskjelov! JA, man er sykt trøtt og sliten uten anledning for hvile i mange måneder i strekk med baby. Men har jeg valgt det selv? Ja! Har jeg grunn til å klage noe mer enn de uten barn som er trøtte? Nei! (Men man lurer fælt på hvorfor i alle dager man ikke sov mer mens man var barnløs😅😴🤪)

  • Reply Ida Wulff 9. juli 2020 at 10:45

   Takk, da kan vi være sammen i den klubben som klikker over de lydene 😂😂👏🏼 Jeg tenker ofte på hvor heldig jeg er som kan sove lenge, ligge og se på serier og slappe mye av, nyter det virkelig til det fulle før jeg skal ha barn 😍 tviler ikke på at man blir next level trøtt, men man får jo noe fint igjen for det da 💗

   • Reply Hana 17. juli 2020 at 10:02

    Hater dette selv! Nå har jeg en 9 uker ganmel bebis, og kan signere på at trøtt = trøtt, uansett om du har barn eller ikke 😜 Det har nok noe med innstilling og forventninger å gjøre 🤷🏻‍♀️

 • Reply Anonym 9. juli 2020 at 11:01

  Omg! Pottelyder!! Får lyst til å HYLE! Kroppen får fysisk reaksjon og jeg må ofte ta meg til ørene jeg. Og man hører lyden så lenge også, fy faen

  • Reply Ida Wulff 9. juli 2020 at 11:04

   De burde bodd på sin egen øy!!

 • Reply Jeanett 9. juli 2020 at 11:03

  Nå i «disse coronatider» tar jeg heis ALENE (må ta heis fordi jeg har barnevogn). Om det er noen foran meg så kjører de alene, jeg venter på tur. Men ALLTID når det er min tur, så smetter det inn noen foran meg og spør «blir du med eller??» og jeg svarer «nei, tar heis alene nå i disse tider». Da bare hever de skuldrene og trykker på knappen. Altså hva feiler det folk!

  Og folk som ikke blinker i rundkjøring. Om de skal inn der hvor jeg står og de ikke blinker, det er de verste! Så blir jeg stående der da som en idiot og vente fordi du ikke klarer og blinke. Arh!

  • Reply Ida Wulff 9. juli 2020 at 12:18

   Fy fader, den første der provoserte meg!!! Det er en egen rase som er så frekk. De fortjener at du kjører over dem med barnevogna…

 • Reply Maria 9. juli 2020 at 11:06

  Ikke en paraply, men hvor er skjørtet ditt fra? 🙂 Det var kjempefint!

  • Reply Ida Wulff 9. juli 2020 at 12:17

   Ella & Il <3

 • Reply Pernilla 9. juli 2020 at 11:23

  ELSKER disse innleggene!!! 😂

  • Reply Ida Wulff 9. juli 2020 at 12:17

   Hurra 😀 <3

 • Reply Iris 9. juli 2020 at 11:26

  Den siste kunne jeg skrevet selv. Jeg tror jeg sa eksakt det du skreiv da kjæresten ga meg et vått glass for noen uker siden 😀

  • Reply Ida Wulff 9. juli 2020 at 12:17

   Haha <3 Tell him!!

 • Reply Chris 9. juli 2020 at 11:57

  Hahah kjenner meg såå igjen i alt dette… du er den beste bloggeren:D
  Hvordan går det uten snus forresten? 2 mnd. uten nå, men merker en betydelig nedgang i livskvalitet.. merket du noe til det? Evt tips?
  Love you <3

  • Reply Ida Wulff 9. juli 2020 at 12:16

   194 dager uten snus 😀 Syns det går helt fint. Det blir sikkert bedre med tiden <3

 • Reply Amalie 9. juli 2020 at 13:46

  Er så sinnsykt enig i den med barn! Har en datter nå på 7 mnd, og husker alle de gangene hvor alle bare «vent til du får barn» og jeg hadde lyst å lugge de! For selvsagt kan man føle på å være trøtt, sliten osv uten å ha barn. Det er så forbanna tull å komme med sånne kommentarer. Joda innimellom er man trøtt og sliten, men jeg var myyyyye mer sliten av å jobbe turnus som sykepleier på sykehuset. Har aldri hatt så ryddig leilighet som nå i mammaperm, fått sovet små dupper og slappet av ! Babylivet kan være riktig så flott:)

 • Reply Anna 9. juli 2020 at 14:27

  ☂️ Tenåringsgutter på treningssenter som er for kule til å følge «Koronareglene» med å vaske utstyr både før og etter de har brukt det. Serr, jeg gidder ikke at sentrene blir stengt igjen fordi en 17-åring er to cool for school ass!
  ☂️ Håndklær! Kjenner meg igjen… bor med tre gutter hvorav en av de er over 40. Allikevel har ingen av de skjønt konseptet håndkle tror jeg. De henges ikke opp, kan tydeligvis ikke brukes fler enn en gang og det verste; han over 40 bruker bare det som henger på badet vårt – som da som oftest er MITT da jeg er den eneste med god håndklepolitikk i huset.
  ☂️ Alle som til vanlig er i Marbella på sommeren, men som nå bare ELSKER Norge og Norgesferie. Yeah right…

  • Reply Ida Wulff 10. juli 2020 at 07:12

   Haha, jeg føler alle 3 paraplyene 😅 hva er greia med å bare bruke noen andre sitt håndkle. «Man er jo ren når man tørker seg»… og jeg tipper det blir solgt en del turutstyr på Finn etter denne sommeren 🤪

 • Reply Oda 9. juli 2020 at 15:16

  Som vanlig veldig gode paraplyer 🙌🏻

  Min største paraply er folk som absolutt skal snakke om kilokalorier før/under/etter hvert eneste måltid. Spesielt hvis de sier «Nei, jeg kan ikke spise det der, det er jo DEN kaloribomben», mens du spiser. TAKK, nå føler jeg veldig for å fullføre maten. Jeg vet at det er sunnere å spise et salathode enn en pizza (kalorimessig), men pizza is life.

  Jeg skal innrømme at jeg selv har vært redd for disse kalorene, og men jeg har aldri sagt det forran eller til folk.

 • Reply Benedicte 9. juli 2020 at 15:48

  Vær så snill å ikke send de bråkete bilene til Drammen, vi vil ikke ha de her heller 😅 Ikke motorsykler som holder samme lydnivå heller, forsåvidt 😅☂️

  • Reply Ida Wulff 9. juli 2020 at 17:25

   Haha, ble Drammen fordi det er i nærheten, hva om vi sender dem over til Fredrikstad i stedet? 😂😇

   • Reply Charlotte 9. juli 2020 at 18:15

    Det er nok av de her i Fredrikstad 🙉

    • Reply Ida Wulff 10. juli 2020 at 07:10

     Hvor skal vi sende dem??? 🙈😂

 • Reply Vibeke 9. juli 2020 at 17:51

  Når man skal gå over en fotgjengerovergang og en bilist kommer i litt for høy fart, men aller nødigst stopper. Og deretter er frekk nok til å liksom vinke deg over veien! Som om det er han (ja, alltid en han) som bestemmer om jeg skal få gå over veien?! Nei du, det er det nok trafikkreglene som bestemmer. Og la meg bare ta et bilde av bilskiltet ditt før jeg går videre.

 • Reply Trine 9. juli 2020 at 18:26

  Jobber som renholder å blir irritert når kunder på liv og døden må gå på den doen jeg heller på å vaske, kan du ikke for f*** ta den andre doen? Som er vaska ferdig heller er ledig? Så slepp jeg stå å vent å irritere meg mer ein jeg trenger😤

  • Reply Ida Wulff 10. juli 2020 at 07:10

   Hadde klikka!!! 😩

 • Reply Kristin 9. juli 2020 at 19:13

  Jeg vil være med i klubben for de som klikker over de høye, overdrevne og grusomme lydene til visse kjøretøyer ! Jeg. Blir. Gal.

  • Reply Ida Wulff 10. juli 2020 at 07:10

   Velkommen skal du være ❤️

 • Reply Fastleser 9. juli 2020 at 19:39

  Paraply nummer to!! S-Å enig! Akkurat som barnløse ikke kan føle og oppleve trøtt/sliten/frustrert/redd/at vi ikke har tid nok, osv

 • Reply Malin 9. juli 2020 at 20:06

  ☔️foreldre som tar med utålmodige barn som skriker på shopping! Altså er det gøy å se ungen ligge på gulvet på meny å skrike fordi det ikke får det det vil ha?
  ☔️Hyggelig å ha besøk som skal hjelpe å rydde opp etter middagen etc, men please, når du rydder hos meg må du følge mitt system! Hallo.? Jeg liker symmetri❤️

 • Reply Kl 9. juli 2020 at 22:06

  Sorry, men det med «vent til du får barn» er 100% riktig, uansett hvor irriterende det er å høre 😜

  • Reply Ida Wulff 9. juli 2020 at 22:52

   Nei, for poenget mitt er ikke at man ikke er mer sliten med barn. Det er man sikkert! Men slutt å undergrave andres trøtthet etc. Det er så irriterende menneske! 🙈

   • Reply Thea 10. juli 2020 at 08:04

    Enig! Like dustete sammenligning som at man ikke kan få vondt av å stuke tåa fordi noen har brekt bein osv. 😅 ELSKER forøvrig paraplyinnleggene 😊

    • Reply Ida Wulff 10. juli 2020 at 09:04

     Ja, det var en fin sammenligning, akkurat det jeg mener 😀👏🏼

  • Reply LH 10. juli 2020 at 10:05

   Sorry, men det er BS. Som noen har skrevet lenger ned her, det er mange grunner til å være «sliten og trøtt». Selv ble jeg utbrent i en alder av 17 år, grunnet flere år med søvnløshet (sov 2 timer hver natt) og depresjon. Bare fordi man IKKE har barn, så betyr ikke det at man ikke har kjent på å være trøtt og sliten.

   • Reply Ida Wulff 10. juli 2020 at 16:46

    Så sant!

   • Reply Karoline 12. juli 2020 at 14:20

    Som fersk tobarnsmor selv vil jeg bare si at jeg forstår at man er like sliten om man har barn eller ikke, poenget er nok bare at de uten barn faktisk kan ta seg tid til å hvile når de vil, mens vi med barn ikke kan det. Da må vi isåfall få barnevakt. Å være døds trøtt og sliten, og samtidig ha ett eller flere barn som hyler og skriker og krever fra deg, DET er ganske slitsomt det.
    Håper ikke det blir tatt ille opp, men bare følte for å dele hva jeg tror er poenget når folk (med barn) sier sånt. 😬

 • Reply Maria 10. juli 2020 at 00:16

  Haha kom på en paraply! Influensere som nekter å svare på hvor kjolen er fra, selvom typ 10 stykker spør om det. (Ps takk for at du svarte)🙌😅

  • Reply Ida Wulff 10. juli 2020 at 07:08

   Haha 😅 de skulle vel helst hatt den sponsa da….

 • Reply A.J 10. juli 2020 at 01:10

  Det er mye som kan være slitsomt i livet, så man må ikke ha barn for å være trøtt, sliten osv. De som sier at man ikke vet hva sliten er før man får barn, vil enten leke offer, eller så har de hatt det veldig lett i livet fram til de fikk barn. Noen presser seg f.eks veldig i studietiden med både studier og jobb. Noen blir utbrente pga jobb eller av privat grunner. Å være hjemme i barselspermisjon var mindre slitsomt enn både studietiden min og det å jobbe 100% før barn. Å jobbe 100% med småbarn er selvfølgelig litt ekstra slitsomt, men barn tar ikke bare energi, de er en så stor glede at de også gir energi.

  Noe helt annet; en paraply: Folk som setter oppvask ved siden av/over oppvaskmaskinen, når det er plass i maskinen. Hva f er poenget med det!

  • Reply Ida Wulff 10. juli 2020 at 07:07

   Fint skrevet. Kan se for meg at det er veldig individuelt 😊 og enig ang oppvasken! Hva f…. 👀

 • Reply Vilde 10. juli 2020 at 09:13

  ☔️ Folk som tror de er flinke til å kjøre bil fordi de kjører 10 km under fartsgrensen, men så kommer dem til en rundkjøring og legger seg midt i veien og ligger innerst når de skal rett fram i rundkjøringen. Hadde jeg ikke visst at folk er helt idioter og bremset for dem, hadde det skjedd mer enn 1 kollisjon. Ikke blinker dem heller 😡

 • Reply Carina 10. juli 2020 at 09:54

  Alltid morsomt å lese paraplyene dine! Kjenner meg igjen i alle de ovenfor.
  Next level på høy lyd i mopeder er når du hører de kommer bak deg når du går langs veien, og så skal de gasse på når de er rett ved siden av deg så det smeller i ørene. Seriøst?!
  En annen irriterende ting i matbutikker er når noen står rett foran en hylle med vogna fremfor seg slik at de sperrer flere hyller. De står der og tenker og vurderer lenge hva de skal ha, og pga corona kan du ikke smette ved siden av de og ta det du skal ha, må stå to meter unna og bare vente helt til de endelig flytter på seg.

 • Reply LM 10. juli 2020 at 11:21

  Folk på fjellet som tar pause/står på toppen og regelrett stirrer meg ihjel når jeg kommer prustende, pesende og rød i fjeset oppover. PLEASE

 • Reply Beate 10. juli 2020 at 12:41

  Veldig enig i paraplyene dine! En fra meg: alle som sier epidimi, og pandemi om hverandre! Det er en pandemi for f…! <3

 • Reply Sigrid 10. juli 2020 at 17:12

  ELSKER paraplyinnleggene dine!! Her kommer før øvrig mine:
  ☂️ Min (butikk-)sjef som blir sur for at jeg ikke kommer på jobb med heftig forkjølelse, på tross av FHIs retningslinjer. Det er da myndighetene De skal ta det opp med, min Gode Frue.
  ☂️ De som tilsynelatende tror sprit er like effektivt som håndsprit, og som derfor gir mer og mer faen i takt med alkoholinntaket.
  ☂️ At favorittisen min er utsolgt fra leverandør t. o. m. 26. juli. Ja, jeg sjekka.

  Klem til deg!❤️

 • Reply Mari 10. juli 2020 at 17:35

  Venninner som påstår de ikke er så opptatt av kropp, når de selv er født naturlig slanke og kan spise hva de vil. Lett å «ikke bry seg» når man er født med gullhår i rævva. Spar meg!

 • Reply Caroline 10. juli 2020 at 17:40

  Dette med vannet er jeg sterkt uenig i. I det du skrur av kranen må du begynne hele renseprosessen på nytt! 🤷‍♀️😂
  Er derimot HELT ENIG i punktet Ang barn. Jeg kan da for f… være trøtt selv om jeg frivillig stod opp klokken 5 for å trene, komme tidlig på jobb osv. Har flere ganger sagt «Shit, er så trøtt» og forklart hvorfor. Og da er svaret bare «du har ingenting å klage på det var frivillig». Det var frivillig å poppe ut den ungen også, du visste hvordan det ville bli..

 • Reply Anonym 10. juli 2020 at 18:40

  Sååå enig i den med moped lyder!! Og da sier jeg som du egentlig hater; Vent til du får barn 🤪 Kan ikke beskrive hvor frustrerende det er når babyen endelig etter 6km har sovnet i vogna så kommer det et helvete av en motorsykkel så ungen er lys våken igjen 😭 Samme med irriterende hunder som bjeffer når du går forbi.

 • Reply Bergenser 10. juli 2020 at 19:37

  Paraplyer er meningen med livet <3

  • Reply Ida Wulff 11. juli 2020 at 20:09

   ❤️❤️❤️

 • Reply Julie 10. juli 2020 at 23:25

  Du er den første jeg vet om utenom slekta mi som kan fylle på vann i glass uten søl. Folk får seriøst sjokk og spør hvorfor jeg skrur av vannet før jeg tar glasset under.
  Og skittentøyskurven😱 men her blir rene ting lagt ved siden av skittentøyskurven, og skittent oppå. Ikke vet jeg hva rene klær blir lagt på gulvet for, inntil kurven🤔🤔🤔

 • Reply Maria 11. juli 2020 at 01:16

  ☂️ Venner som ikke kan holde på hemmeligheter…
  Alle har en de stoler på som igjen har en de stoler på… og vipps så vet halve byen det du delte i fortrolighet🙃 #HOLD KJEFT!

 • Reply Maria 11. juli 2020 at 01:17

  ☂️ Venner som ikke kan holde på hemmeligheter…
  Alle har en de stoler på som igjen har en de stoler på… og vipps så vet halve byen det du delte i fortrolighet🙃 #HOLD KJEFT!

 • Reply Julia 11. juli 2020 at 07:53

  En liten paraply her i fra: Når jeg fikk sønnen min for 3 år siden, spurte alle hvordan det gikk og hvordan det var med en liten en. Da svarte vi at det gikk supert med oss, at det var mye enklere enn vi hadde sett for oss. Da fikk vi alltid høre «bare vent dere…». I dag, 3 år senere venter vi fortsatt 😉 Sykt irriterende at man ikke kan si at ting går fint, uten å få slengt i trynet at det blir verre. Nå har det i vårt tilfelle bare blitt bedre og bedre med tiden og har termin med nr 2 i dag 😄

 • Reply Rs 11. juli 2020 at 11:42

  Min paraply er folk som får det til å virke som at livet stopper opp når de får barn. Enkelte påstår at de ikke får tid til å dusje,spise,etc. Unger sover,dusj og spis da,slutt og sutre. Ja jeg vet hva jeg snakker om,har 2 stk med ett år mellom.

 • Reply ane 11. juli 2020 at 12:54

  Virker som du egentlig er en sutrekopp! Alt er «gæli» gravlyset, maten, bilene, butikkene, måkene, været, corona,alle andre mennesker, mm, ta deg sammen og bli voksen – men behold gjerne humoren!

  • Reply Ida Wulff 11. juli 2020 at 20:08

   Spar meg

   • Reply Anne 22. juli 2020 at 00:28

    Haha! For en kommentar. Lite konstruktiv… Fortsett å sutre Ida, vi andre forstår humoren 😄

    • Reply Ida Wulff 10. august 2020 at 13:30

     ❤️❤️

  • Reply Camilla 12. juli 2020 at 00:48

   Halleluja – denne kommentaren smalt 😂 Get a life, and groe up! Er jo du som er sutrete her….

 • Reply Ingrid 11. juli 2020 at 13:54

  Helt enig i flere av paraplyene dine og som så mange andre også sier: dette er et av favorittinnleggene mine 🙂
  Jeg bor på ei øy på Nordvestlandet og vet at flere av oss som bor her har den samme paraplyen å komme med hver sommer, nemlig hvor totalt UDUGELIGE folk er til å kjøre bil når de kommer hit! Altså…. Jeg blir GAL! Vet at turistene gjerne vil se landskapet,men slipp for guds skyld forbi folk som ligger bak deg når du ligger og dasser i 40 km/t i 80 sona!!

 • Reply Ingrid 12. juli 2020 at 01:09

  De som faktisk hopper på første fly til syden nå. Har forståelse for de som har familie i de landene regjeringen har åpnet for, men de som utelukkende MÅ til Granca bare fordi syden er livet.. Jeg vet ikke helt hva jeg skal si, ord blir liksom fattige.

 • Reply Jenny 12. juli 2020 at 09:55

  Hahah! Alarmen min ringte i morges mens jeg sto i dusjen, og jeg klikka og begynte å grine… Ikke det jeg trengte før tidligvakt på en søndag. Kjæresten min trodde nok det hadde klikka for meg da jeg kom trampende inn klissvåt og grinende klokka sju ❤️

  Ellers:
  ☂️ MÅKER! Jeg har et måkereir i takrenna utenfor soveromsvinduet mitt, og de hyler altså hele natta. Snart kommer ungene også, og da må jeg gå til jobb med paraply hver dag. Jeg blir gal

 • Reply Kamilla 12. juli 2020 at 21:49

  Enig med vannglass! Jeg må også skylle glasset en gang også, i tilfelle det skulle befinne seg noe skapstøv i glasset 😅

 • Reply Nina 12. juli 2020 at 23:27

  Takk for nok en underholdende innlegg med påfølgende kommentarfelt😂 men hva er greia med å ikke ha plastpose i den lille søplebøtta på wc hos enkelte? Ta pose i, vær så snill😩

 • Reply Nina 13. juli 2020 at 10:51

  Å bli ghosta. Hvorfor kan man ikke være voksen nok til å avslutte på en grei måte? Hvorfor si og love masse, for dermed å forsvinne helt. Jeg blir så frustrert (og lei meg)

 • Reply K 13. juli 2020 at 12:33

  Å, her må jeg bare kommentere! Den siste paraplyen er jeg så enig i!🙏 Har hatt opplæring av mannen i flere år, og endelig begynner han å bli bedre 😄 Ser at han har det fra faren sin da, der han går med dryppende glass – til og med med saft i!! 🤯 Har ikke turt å starte opplæring av svigerfar enda.. 🙈

 • Reply Maria 13. juli 2020 at 18:02

  Digger deg jeg Ida!!! 🙂

 • Reply Anniken 16. juli 2020 at 13:35

  Punkt nummer en! Jeg blir helt satt ut. Innimellom føler jeg det kan være litt hersketeknikk over det også. 🥵

 • Reply Benny 16. juli 2020 at 14:10

  Mannfolk på 33 år, som gjør det slutt på tekstmelding🤮

 • Reply Ingeborg 16. juli 2020 at 21:22

  Hvor liker du å handle undertøy? Trenger ideer til fint undertøy <3

 • Reply Christine 17. juli 2020 at 15:30

  Savner bloggingen din!!!Kan du blogge snart❤️

  • Reply Ida Wulff 18. juli 2020 at 23:47

   Jeg er syk, kommer tilbake så fort jeg klarer 😷❤️❤️

   • Reply Christine 18. juli 2020 at 23:50

    Åå! Masse god bedring❤️

    • Reply Ida Wulff 22. juli 2020 at 22:13

     Tusen takk! ❤️🙏🏼

 • Reply Tale 17. juli 2020 at 21:27

  Åååh, så enig angående vannet! Evig diskusjon her i heimen.

 • Reply Anonym 17. juli 2020 at 22:21

  Å sjekke favorittbloggen hver dag uten å finne et nytt innlegg vil jeg neste anse som en paraply 😢 neida! håper virkelig ikke at det har skjedd deg og dine nærmeste noe og at du bare koser deg masse på ferie ❤️ God sommer!

  • Reply Ida Wulff 18. juli 2020 at 23:47

   Sorry jeg er syk, snart tilbake forhåpentligvis ❤️

   • Reply Julie 21. juli 2020 at 18:48

    God bedring! <3

    • Reply Ida Wulff 22. juli 2020 at 22:13

     Takk Julie ❤️

 • Reply Astrid 18. juli 2020 at 13:57

  Hei. Håper du har en fin sommer sålangt. Jeg skal til Tønsberg for en natt. Har du noen tips til hva jeg bør se og steder å spise? (gjerne et sted som tilbyr vegetarretter). Og gjerne gratis/billig parkering, hehe.

 • Reply Lina 25. juli 2020 at 11:37

  ☔️ Når samboer ikke klarer å henge tilbake det våte håndkleet der det skal være (på badet, that is). Plukker daglig vått håndkle fra senga, kontorstolen, sofaen….

  Lo litt da jeg leste din siste paraply. Det er helt sinnsykt. Våte ringer på bordet gir meg sammenbrudd. Noe som forsåvidt får meg inn på en ny paraply….

  ☔️ Vi har kjøpt nytt stuebord. Det viser seg å være et sånt som får merker av absolutt alt og ingenting. Så vi kjøpte sånne små brikker til å ha under kopper og glass. Dessverre ser vi ut til å måtte skaffe oss en ny omgangskrets, siden samtlige plasserer koppen sin VED SIDEN AV brikken sin.

 • Reply M 26. juli 2020 at 20:21

  Når man havner i kø på en labyrint-butikk som feks Normal eller Søstrene Grene – kun fordi folk foran skal stoppe å titte, også kan man ikke gå forbi fordi det enda er 1 m-avstand…

  Måtte bare komme med den, og håper den fikk fram et smil hos deg. God bedring =)

 • Reply Anna 29. juli 2020 at 15:43

  OMG IDA!
  HER er et lynkurs i vann. 1. La vannet renne til det blir kaldt nok. 2. Skru av kranen. 3. Sett glasset under. 4. Skru på kranen. 5. Skru av kranen. 6. Tøm ut innholdet 7. Gjenta nr 3-5. 8. Flytt glasset og drikk vann fra et vannglass som er superrent og som du kan sette fra deg uten at det lager våte ringer.

 • Reply undress vio 16. januar 2024 at 16:37

  Im obliged for the blog post.Thanks Again. Really Cool.

 • Leave a Reply