Hverdagsliv

TIDENES COMEBACK & SPØRSMÅLSRUNDE

11. august 2020

Jeg går og funderer på om jeg skal begynne å bruke Snapchat igjen, og i den anledning har jeg åpnet kontoen min for offentligheten. Det er snart tre år siden sist, og appen har forandret seg masse. Jeg føler meg som en pensjonist, der jeg sitter og trykker og drar, og ikke helt finner ut av ting. Å snappe med venner er én ting, det gjør jeg hele tiden. Story-funksjonen derimot, er noe helt annet i dag enn den var sist jeg brukte den. I hvertfall… I går satt jeg på do (ordentlig på do, liksom) og trykket litt rundt i appen, da jeg til min store forskrekkelse plutselig klarte å knipse et bilde av meg selv som på merkelig vis ble dratt opp i venstre hjørne og tydeligvis lagt ut offentlig. Panikken, folkens. Jeg kan ikke engang beskrive den. Det tok meg 21 sekunder å få slettet bilde fordi jeg ikke fant søppelkasse-knappen med det samme, så jeg ber en stille bønn om at ingen rakk å printscreene 💩-trynet mitt. Tidenes comeback…

I dag har jeg åpnet for spørsmålsrunde på Instagram, så det er bare å klikke seg inn dit hvis du vil ha et spørsmål med i bollen. Jeg blir konfrontert med så mange rykter og spørsmål om dagen, at jeg tenker det er like greit å samle det opp og bare bli ferdig med det for godt. Jeg har faktisk ingen intensjon om å skape spekulasjoner og prat rundt meg selv. Det kommer kanskje overraskende på noen, men jeg er straks halvveis til 60 og vil bare skrive og underholde de som oppsøker meg fordi jeg gir dem noe. Samtidig så har jeg forståelse for at det blir spørsmål når jeg plutselig blir borte i en måned, det har jo aldri skjedd før. Vel! Dette finner vi ut sammen, hehe.Jeg ønsker deg en nydelig dag, så snakkes vi når jeg kommer tilbake med svar på spørsmål 🤍

21 Comments

 • Reply Amanda 11. august 2020 at 15:02

  Ååå Ida du er så god! Godt å ha deg tilbake, jeg vil gjerne fortsette å bli underholdt av deg helt til du blir 60, jeg<3 Håper dagen blir fin!!

  • Reply Ida Wulff 21. august 2020 at 08:35

   Ååå, så god <3 <3 <3

 • Reply elsa 11. august 2020 at 15:18

  hei!
  jeg får litt dårlig samvittighet for å ha vært en stille leser i såå mange år. Jeg er hvertfall en av de som stadig vekk klikker meg inn på bloggen din for å lese muntre, komiske og fine tekster. dersom jeg også stikker innom kommentarfeltet tenker jeg til tider at dette ikke alle kan være jenter som meg som leser, jenter som nærmer seg 30 år. Det ‘skumle’ og flaue er kanskje at det nok er mange av de som er ufine.. husk hvertfall at det er mange stille lesere som hygger seg med bloggen din. Mine favorittinnlegg er kanskje slike innlegg som nå, hvor du så morsomt beskriver enkle hendelser i hverdagslivet ditt, gjerne også innleggene når du tørr å ta et oppgjør med folk og situasjoner du opplever 🙂 ha en fin dag!

 • Reply Emily B 11. august 2020 at 16:52

  Glad du er tilbake <3 Håper alt er bra med deg nå! Ta det i det tempoet du trenger<3

 • Reply Astrid 11. august 2020 at 18:38

  Hvorfor ikke bruke Instagram story istedenfor Snapchat? 🙂

  • Reply Ida Wulff 21. august 2020 at 08:35

   Bruker IG story 🙂

 • Reply Camilla 12. august 2020 at 09:41

  Favorittbloggeren min fra dag 1! Hilsen Camilla 28 år🥰

  • Reply Ida Wulff 15. august 2020 at 15:32

   Så koselig å høre ❤️❤️❤️😍

 • Reply Malene 12. august 2020 at 10:30

  Veldig glad for at du er tilbake! Håper ikke du føler at du «må» forklare noe, selv om vi som har lest bloggen i årevis på en måte føler vi kjenner deg så står du jo helt fritt til å dele hvor mye eller lite du vil selv ❤️ hvis du hadde blitt sykemeldt som arbeidstaker hadde jo ikke sjefen din hatt krav på å vite hva du feilte en gang … Måtte bare si det ❤️

  • Reply Ida Wulff 15. august 2020 at 16:08

   Takk Malene ❤️ Blant annet av de grunnene du skriver, så føler jeg overhodet ikke at jeg må forklare meg. Klem til deg!

 • Reply Astrid 12. august 2020 at 14:50

  Hvor er kosesettet fra? <3

  • Reply Ida Wulff 15. august 2020 at 16:07

   Nelly 😄

 • Reply Hilde 12. august 2020 at 19:48

  Kan jeg spørre hvorfor du droppa snap i utgangspunktet? Jeg har nemlig ikke brukt hverken snap eller insta på snart fire år (!), og det er en SÅ stor frihetsfølelse! (Skjønner at du må bjuda på i alskens kanaler altså, kan ikke akkurat sammenlignes med anonyme meg). Men delvis digital detox (DDD?😅) har for meg vært helt konge!

 • Reply Mariah 12. august 2020 at 22:26

  Så nydelig å se deg tilbake! Hurra!!! Ikke bry deg om nettroll🧡🧡

  • Reply Ida Wulff 15. august 2020 at 15:29

   ❤️❤️❤️

  • Reply Ida Wulff 21. august 2020 at 08:34

   <3 <3 <3

 • Reply B 13. august 2020 at 10:58

  Den vasen ga meg skikkelig tusen flått på huden vibes, er det lov å si ? 🙁 SÅ glad du er tilbake btw!

  • Reply Ida Wulff 15. august 2020 at 15:31

   Haha ja! 😂🙉 koselig å være tilbake også! ❤️

 • Reply Martine 15. august 2020 at 12:00

  Og snappen din er…? 😬

  • Reply Ida Wulff 15. august 2020 at 15:31

   IdaWulff 😀 hehe

 • Reply Henriette 1. september 2020 at 14:54

  Litt sent her inne ser jeg😂 dør av snap-tabben 😂 samboeren min la ut bilde av meg, ved uhell såklart🤷🏼‍♀️ uten bh, nettopp stått opp, Ole-brum bæsj i øyene og varm og kald nippel…. riiiiimelig stressa da! Han fikk snap forbud i en uke😂

 • Leave a Reply