Hverdagsliv Q/A

SVAR PÅ RYKTER OG SÅNT

27. august 2020

Hei og hopp 🤍 Nå begynner det å bli en stund siden jeg publiserte svarene fra spørsmålsrunden på Instagram, men jeg har skjønt at det ikke er alle som følger meg der. Eller i det hele tatt er på Instagram. Og jeg er av den gammeldagse sorten som fremdeles mener at blogg bør prioriteres, hehe. Så her kommer en litt annen variant av spørsmålsrunden, baaare til bloggen. Enjoy!

Er du blitt singel? Nei. Fortsatt forlovet med mitt snille, gode og irriterende Gravlys.

Hvorfor bruker du ikke forlovelsesringen lengre? Det stemmer at jeg nesten ikke bruker den for tiden, og det er det flere grunner til. For det første så er ringer er en bakteriebombe, jeg sluttet å hverdagsbruke ringen allerede i mars pga Covid-19. For det andre er den litt stor for meg til tross for at jeg har redusert omkretsen to ganger, så det er upraktisk når jeg vasker hendene og bruker såpass mye antibac og håndkrem. Redd for at den skal skli av, rett og slett.

Hvordan går det med deg? Takk som spør. Det går greit med meg! Er dog litt brydd av at en privat sykemelding har blitt så mye ståhei. Burde jeg bare sagt at jeg tok meg en lang ferie? Ja. Leksen er lært.

Er du gravid? Nei. Men jeg hadde nok heller ikke svart ærlig hvis jeg var det, så det er ganske meningsløst å fortsette å spørre. Slutt å spør folk om de er gravide, det er rett og slett frekt og du vet aldri når du møter på en som virkelig ikke tåler spørsmålet. Det er et sårt punkt for mange. Ikke for meg på nåværende tidspunkt, men jeg setter uansett pris på god folkeskikk.

Hvorfor selger dere stuemøblene deres? Se forrige blogginnlegg, der står det forklart. Buhu, jeg sørger fortsatt!

Kjøpe enebolig snart? Jeg vil gjerne ha enebolig snart. Vi slang oss faktisk på en budrunde for et par uker siden, men strakk oss ikke særlig langt da vi syns huset var overpriset. Nå i ettertid er vi veldig happy med at vi ikke fikk huset, for vi har bestemt oss for at vi har lyst til å bygge selv. La den umulige tomtejakten begynne…. 

Lyst på hund eller katt? Jeg kunne tenke meg hund en gang, men det skal være en nøye gjennomtenkt beslutning etter at hus og barn er på plass. Å omplassere et dyr er en trist affære, og det vil jeg helst unngå.

Hvorfor var du sykemeldt? Det er en privatsak. Heller ikke i et vanlig ansettelsesforhold har arbeidstaker plikt til å informere arbeidsgiver eller kollegaer om hvorfor hen er sykemeldt. Så selv om jeg er i en litt annerledes situasjon, forbeholder jeg meg retten til å holde det for meg selv jeg også. Kan trøste med at det ikke er noe spennende.

Hva gleder du deg til? Corona-vaksine, så jeg slipper å være bekymret for å omgås mennesker som omgås andre mennesker som omgås andre mennesker som omgås andre mennesker. Bah.

Har du hatt Covid-19? Nei. Har testet meg for antistoffer hos legen, hadde en liten mistanke om at jeg hadde det i februar/mars. Men ney.

Hvordan syns du det er å være masterstudent kontra bachelor? Master er mye mer selvstendig arbeid og lesing. Og mye mer av pensumet er engelsk. Varierer jo selvsagt fra sted til sted, så jeg kan bare snakke på egne vegne.

Kunne du blitt med på Bloggerne? Vurderte det faktisk seriøst sist jeg ble spurt om å være med, men jeg får meg bare ikke til å gjøre TV.

Hva er planene dine for høsten? Fortsette på mastergraden min, kose meg med å lage innhold til blogg og Instagram, og ellers bare hygge meg hjemme. Og så fyller jeg jo 30 i høst! Herregud. Det blir muligens noen endringer på boligfronten også, men mer om det senere. Kan bli en spennende høst til tross for at det ikke blir reising og full fart.

Hvordan går det med bryllupsplanlegging? Kommer ikke til å planlegge bryllupet vårt før jordkloden er litt mer i balanse. Venter vel kanskje litt på en vaksine. Skal være gjest i to bryllup til sommeren, og krysser fingre og tær for at alt skal gå smertefritt for de to brudeparene. Må være noe drit å få bryllupet sitt ødelagt av Covid-19, det ligger jo SÅ mye planlegging, svette og penger i det.


Det blir mye gjenbruk av gamle bilder om dagen, jeg er 50% sykemeldt nå og kan derfor ikke bruke like mye tid på blogg og Instagram som jeg pleier. Håper det går bra 😀 Se på studenten med sekk på ryggen… Tipper det er mange skolesekker som får ligge og støve ned dette semesteret, ettersom så mye av undervisningen foregår digitalt. 

Snakkes snart igjen 😄

38 Comments

 • Reply Maiken 27. august 2020 at 16:51

  Dere ser på hus:) Flytta dere ikke egentlig ikke akkurat inn i en flunkende ny leilighet? Hvorfor så travelt?

  • Reply Ida Wulff 27. august 2020 at 17:10

   Travle, nei. Spontane, ja. Å flytte 1 gang i året (ish) har vi tjent godt med penger på 😊

 • Reply Eve 27. august 2020 at 17:50

  Suverene og kontante svar på spørsmålene Ida!! Glad du prioriterer bloggen.

  • Reply Ida Wulff 27. august 2020 at 19:40

   Takk, Eve ❤️❤️❤️

 • Reply Erica 27. august 2020 at 17:58

  Tusen takk for at du la ut svarene på spørsmålsrunden her også! Jeg har ikke Instagram, men har følgt bloggen din i mange år ☺️

  • Reply Ida Wulff 27. august 2020 at 19:40

   Skulle bare mangle ❤️❤️

 • Reply Rakel 27. august 2020 at 19:18

  Hei! All honnør til deg som er påpasselig mtp pandemien vi er midt oppi. Men må bare poengtere at det er ikke sikkert at det kommer en vaksine. Vi må huske at det er ikke alle virus man finner en vaksine for, vi har heller ikke fullt ut kartlagt hvorvidt SARS-CoV-2 muterer (slik som influensa). Så selv om vi alle håper på en vaksine så er det dessverre ikke sikkert at den noen gang kommer! Hilsen fra helsepersonell (som også er oppgitt over harryhandel til Sverige og fadderuke!)

 • Reply Astrid 27. august 2020 at 19:36

  Hvor er genseren fra? Fin!

  • Reply Ida Wulff 27. august 2020 at 19:40

   Ella & Il 💗

 • Reply Anonym 27. august 2020 at 20:37

  Hei! Jeg bare lurer på om du har noen gode tips til en som må studere på egenhånd? Jeg går master på Oslomet, og de vil ikke gjennomføre digitale undervisninger🙃 Jeg er litt skeptisk til å vanke på skolen, og lunsjpausene får meg til å kaldsvette når jeg tenker på alle som skal være i kantina.

 • Reply LH 27. august 2020 at 21:29

  Åh, elsker skjørtet du har på deg, så utrolig fint! 🙂 Blir dere ikke slitne av å flytte? Jeg har flyttet tre ganger de siste 5 årene, og jeg hater det, føler meg totalt utmatta etterpå, hehe =)

 • Reply Guro 27. august 2020 at 21:44

  Det er alltid så hyggelig å klikke seg inn på bloggen din. God og positiv stemning/atmosfære her🌸 Kunne ønsket og sett deg på bloggerne, men bra du gjør det som føles bra. Lykke til med studier i høst. Ønsker dere en fin høst 🍂

 • Reply Silje 27. august 2020 at 22:24

  Så glad for at du ikke erstatter bloggen med Instagram! Ja takk til begge deler 🙌🏼

 • Reply Anonym 27. august 2020 at 22:50

  Tusen takk Ida, for at du retter fokus på at det kan være sårt for noen å få spørsmål om man er gravid. Da jeg var 16 år fikk jeg vite at jeg ikke kommer til å kunne bli gravid, verken med egne barn eller gjennom eggdonasjon. Selv om jeg nå er et par år eldre og har bearbeidet dette gjennom god støtte fra familie og venner, så gruer jeg meg ganske mye til å komme i den alderen du er i nå, hvor mange føler at det er en helt naturlig ting å spørre om til og med til folk de ikke kjenner. Så igjen, supert at du retter fokus på det, og forklarer på en bra måte at det kan være problematisk. Det får i hvertfall meg til å føle at det finnes andre som har forståelse og empati rundt dette, noe som jeg synes føles veldig godt ❤️

 • Reply Blodfan 27. august 2020 at 23:01

  Jooo si ja til TV!!! Og takk for at du er en ekte blogger <3

 • Reply Ida C 28. august 2020 at 01:30

  Jeg ville bare ønske deg god bedring og jeg håper jeg snakker for de fleste leserne dine at vi absolutt ikke forventer at du skal fortelle oss hvorfor du er sykemeldt! Ha en fin helg 😀

 • Reply Katrine 28. august 2020 at 08:11

  Du er altså en inspirasjon til gode svar på rare spørsmål! En unik evne til å ikke drite ut den/de som er nysgjerrig, men med glimt i øyet gir et bestemt svar om hva som er greit å spørre om og ikke. Jeg liker det!

 • Reply Anonym 28. august 2020 at 09:50

  Hei! Så koselig at dere vurdere å bygge hus, lurte bare på om dere har funnet ut om det blir Fredrikstad eller Tønsberg?

  Mvh

 • Reply Silje 28. august 2020 at 09:57

  Kjekt at du er tilbake🤗 kos deg med tomtejakt, studentlivet og ta vare på deg selv og gravlyset😊syns det er bra at du faktisk beholder litt av privatlivet og ikke føler du må svare på alt mellom himmel og jord bare fordi folk er så nyskjerrige. Og ikke minst, ha en super helg for det er fredag🤗🌞

 • Reply Marthe 28. august 2020 at 11:10

  Alltid fint å høre fra deg 💕
  Kan jeg spørre hvordan program du redigerer lyset etc i bildene dine?
  Du har sikkert svart på det én gang for mye tidligere, men..

  • Reply Ida Wulff 1. september 2020 at 13:35

   Lightroom <3

 • Reply ChristineB 28. august 2020 at 11:16

  Elsk på spørsmålsrunde på bloggen også! Og ikke minst svarene 😉 Liker bedre å lese blogg på en fridag (les studiedag…) med kaffe, og bare njute!
  Her ligger både skolesekk, thermokopp og matboks (jepp, økonomisk student) og støver ned. Lov å håpe de får komme ut på tur før studie er over 🙂
  God helg Ida!

  • Reply Ida Wulff 28. august 2020 at 15:51

   Så hyggelig å høre <3 <3 Ønsker deg en god helg også! Klem

 • Reply Kristin 28. august 2020 at 15:28

  Hadde vært såå morro å følge deg på bloggerne! Håper du ombestemmer deg og blir med neste runde!

  • Reply Ida Wulff 28. august 2020 at 15:51

   <3 <3

 • Reply Miss Mette 28. august 2020 at 15:56

  TIPS til å ha «forlovelsesringen på deg» – heng den et gullsølv kjede og ha det som et halssmykke så har du alltid forlovelsesringen nærmest hjertet ditt ♡ ♡ ♡ – vet det er mange som ikke klarer eller ikke kan gå med ring av forskjellige årsaker – og da jeg så dette for en del år siden falt jeg for denne ideen ♡ Tips fra meg ツ og så ønsker jeg deg en riktig fin helg – alltid kjekt å titte inn her til deg og bloggen din ♡

  • Reply Ida Wulff 2. september 2020 at 11:44

   Det var et utrolig fint tips <3

 • Reply Christina 28. august 2020 at 16:33

  Fortsatt snusfri?:D

 • Reply Jenni 28. august 2020 at 19:00

  Er fortsatt fan av Blogg jeg og siden du er en av de beste setter jeg stor pris på dine ærlige delinger av livets up’s & down’s. Gleder meg til å følge deg på videre studier, evt boligendringer og ikke minst jakt på boligtomt😃 mye moro her Ida og lykke til med nye prosjekter i høst 👌🏻

 • Reply Renate 28. august 2020 at 22:08

  Det tar helt av med de godterikrokodillene med hockeypulver om dagen(selv ikke så imponert) og jeg kom til å tenke på deg! Føler at du har vært ute med litt nye godterivarianter/mixing før. Hadde vært gøy med et eget inlegg om dette 😃 Hilsen fellow smågodtelsker

 • Reply Anne 29. august 2020 at 09:54

  God bedring og takk for blogginnlegg<3

 • Reply Linn 29. august 2020 at 20:54

  Hvor er skjørtet/kjolen fra? Så fint outfit😭 Kan du lage et innlegg med klær du liker og kanskje sette sammen outfits på budsjett? Du kler deg så fint, men jeg er på budsjett og trenger tips 😩

 • Reply Maren 30. august 2020 at 21:20

  Ida, Ida, Ida… SÅ fine klær! Genseren kjøpte jeg etter sist gang du publiserte et bilde av den, så denne gangen lurer jeg på hvor skjørtet (?) er fra?

  • Reply Ida Wulff 1. september 2020 at 13:12

   Gina Tricot <3

 • Reply B 31. august 2020 at 01:55

  Kunne ikke skjønne hvorfor alt rundt deg så så kjent ut, så gikk det opp for meg at det er jo der jeg går forbi omtrent hver dag 😂 hei hei fra en fjern nabo. Jeg fikk også et lite sjokk når jeg så forloveden din utenfor 😂 må si det føles veldig merkelig å være så nærme favoritt bloggeren. Lover å ikke løpe etter deg og spørre om vi kan ta en selfie sammen 😂

  • Reply Ida Wulff 1. september 2020 at 13:12

   Haha, du får ta et vink 😀 <3

 • Reply Siri 31. august 2020 at 09:57

  Hvor er sekken fra? Du hadde vært et friskt pust til Bloggerne Ida 🙌🏻🤩

 • Reply June 31. august 2020 at 14:51

  Hvor er skjørtet fra?😍

 • Leave a Reply