Hverdagsliv

5 TING JEG GJØR FOR HUDEN MIN

30. august 2020

Reklame for Oslo Skin Lab

Er det én ting jeg skulle ønske jeg brydde meg om mye tidligere i livet, så er det huden min. Både på kroppen og i ansiktet. Men alle årene med solarium, lav solfaktor (hvis solfaktor overhodet) og lite god hudpleie, kan jeg dessverre ikke gjøre om på. Heldigvis har jeg blitt gavmild mot huden min nå i voksen alder, og har klart å gjøre opp for litt av alle skadene jeg har påført den i tidligere år.

I dag tenkte jeg å skrive litt om de tingene jeg gjør for å passe på huden min. Det er ikke alle som har tid/penger/ork/lyst til å gå til hudpleier og bruke masse penger på effektive behandlinger. Jeg er en av de som går til hudpleier én gang i året og lover meg selv å gjøre det til en fast greie. Men så har det aldri føltes verdt det, så det har blitt med den ene gangen. Uansett! Det er nok av ting man kan gjøre hjemme, for å gi skjemme bort huden sin og få godfølelsen.

Her er de 5 tingene jeg sverger til:

🤍 Kollagenpulver fra Oslo Skin Lab. Hver morgen heller jeg porsjonspakken med pulver i et glass vann eller i kaffekoppen. Det er både usynlig og smakløst hvis du heller pulveret oppi før væsken. Kollagen er et omdiskutert kosttilskudd. Mange elsker og sverger til produktet, på den andre siden er enkelte veldig skeptiske og påstår at det bare er tull. Både studier jeg har lest og egne erfaringer gjør at jeg selv har ståltro på produktet. Jeg vil aldri fortelle deg at dette er en mirakelkur eller at du vil bli rynkefri av å sippe kollagen, men fy søren for noen resultater jeg selv har fått. Og dét må være lov å fortelle om! Før jeg begynte å innta kollagen, gikk jeg til en uavhengig klinikk og tok en hudanalyse. Etter fire måneder med kollagenpulver som fast rutine, gikk jeg til en annen uavhengig klinikk og tok hudanalyse igjen. Rynkedybden min hadde gått fra 57% til 78%, hvor 100% er best mulig oppnåelig resultat. Så det var en stor forbedring, jeg fikk helt sjokk. Du kan lese innlegget og se bildene HER. Nederst i innlegget vil du finne et godt tilbud på kollagenpulveret til Oslo Skin Lab, hvis du har lyst til å teste det.

🤍 Silkepute: Silkeputetrekk er et supertriks til huden som merkelig få vet om. Selv har jeg hatt det i mange år, og la meg bare si: Det har flere fordeler enn du kanskje vil tro. For det første så stjeler ikke silkeputen produkt fra ansiktet ditt slik som et bomullsputetrekk vil gjøre. Med andre ord får hudpleien bli i ansiktet, der den hører hjemme. Sannsynligheten er også stor for at du vil våkne opp uten sovemerker. Og som en bonus er det skånsomt for håret. Er du heldig, kan du våkne opp med et hår som ser 90% likt ut som kvelden før. Selv syns jeg alltid det føles som tidenes premie når jeg slipper å gjøre mer enn å gre håret, hehe.

🤍 Sovemaske i silke: Det beste med å ha sluttet med vippeextensions er at jeg kan sove med sovmaske, hurra! Det er selvfølgelig viktig at den er av silke, av samme grunn som på punktet over. Huden rundt øynene er spesielt sensitiv, og en øyemaske i silke tar hensyn til det.

🤍 Høy solfaktor året rundt: Med fare for å gjenta meg selv til folk sovner over tastaturet sitt. Solfaktor er SÅ viktig! Året rundt, også selv om sola ikke er synlig. Huden din eldes for hver dag som går, hvis du ikke er flink til å bruke solfaktor 50. Derfor bruker jeg det året rundt i ansiktet.

🤍 Hudpleie morgen og kveld: Uansett hvor trøtt jeg er, og uansett hvor tungt det føles, så er jeg slavisk med hudpleien både morgen og kveld. Jeg får rett og slett ikke sove før alle stegene er gjennomført, for meg er det like viktig som tannpussen. Både gjennom dagen og natten samler det seg smuss og fett i ansiktet, så husk å rense huden selv om den kanskje er sminkefri.

Så er det jo ting jeg alltids kan bli flinkere til med tanke på huden også. Søvnrutiner og vann, for eksempel. Har du noen spesielle ting du gjør for å passe på huden din? Her er som lovet et tilbud på kollagenpulver fra Oslo Skin Lab, til deg som er i slutten av 20-årene og oppover. Ved å bestille HER får du 60% på din første bestilling, og deretter får du 30% rabatt på de neste leveringene 🥰

PS. Hvis du ønsker å lese studiene som er gjort på kollagenpeptidene i The Solution så finner du info her. Det finnes nå flere studier som viser at inntak av denne type kollagen kan gi god effekt på huden. De er samlet sammen og gjennomgått av andre forskere og dermatologer, du finner artikkelen her.

21 Comments

 • Reply Marthe 30. august 2020 at 18:37

  Hei, jeg ønsker gjerne å lese forskningsartiklene men de linkene til Oslo skin lab krever betaling så vidt jeg ser. Er det mulig å lese de gratis noe sted?

 • Reply Johanne 30. august 2020 at 19:07

  Hvor kjøper du sovemaske og putetrekk i silke?😊

 • Reply Kamilla 30. august 2020 at 20:11

  Tips til hvor man kan kjøpe gode silkeputetrekk?:)

  • Reply Ida Wulff 1. september 2020 at 13:13

   Mellymoon, Bellas Hus 🙂

 • Reply Silje 30. august 2020 at 20:16

  Kjære Ida, Oslo skin lab.. virkelig ? Etter alt som har kommet frem.. om du er fornøyd med produktet, bruk det gjerne. Men når all forskning som ikke er kjøpt og betalt av dem selv fremviser ingen virkning er det vel dumt å hardnakket reklamere for det? Eller hva tenker du?

  • Reply Ida Wulff 1. september 2020 at 13:13

   Hva jeg tenker kommer vel tydelig frem i innlegget? 🙂 Jeg er superfornøyd bruker av produktet, også når det ikke er spons!

  • Reply Tina 1. september 2020 at 14:52

   Kan du linke til noe av den forskningen som viser at det ikke funker, Silje? Har foreløpig bare sett uttalelser fra enkeltpersoner om dette, så hadde vært interessant å lese denne forskningen.

 • Reply Yvonne 30. august 2020 at 23:12

  Du har snart en master, du bør jo ha lært et og annet om kildekritikk. Digger at du er så lite lite rosenrød og jålete, at du er kritisk og holder litt igjen. Men dette, da!!! Det finnes så mye å promotere, ikke heng deg på utseende-jaget. Flott at du har gode erfaringer med det, men hold det og rabatten før deg selv. Rabatten får en uansett om den er signert deg eller ei.

  • Reply Tina 1. september 2020 at 14:53

   På hvilken måte er kildene, særlig den siste forskningsartikkelen, en upålitelig kilde? Spør fordi jeg er nysgjerrig. Antar at du her lest gjennomgått den siden du hevder dette 🙂

 • Reply Eirin 31. august 2020 at 02:30

  Hvor er settet du har på deg fra? 🤩

  • Reply Ida Wulff 1. september 2020 at 12:43

   Nelly 🙂

 • Reply Eirin 31. august 2020 at 02:30

  Hvor er settet du har på deg fra? 🤩

 • Reply Anonym 31. august 2020 at 02:36

  Sovemaske, det hadde jeg glemt 😄 Kan jeg spørre hvor du har kjøpt din i silke?

  • Reply Ida Wulff 1. september 2020 at 12:43

   Bellas Hus 🙂

 • Reply Emilie 31. august 2020 at 06:49

  Takk for gode og enkle tips! Skal teste både Thesolution og silkepute. Hvilken silkepute anbefaler du og hvor ofte vasker du den?

  • Reply Ida Wulff 1. september 2020 at 12:43

   Den på bildet er fra Mellymoon 🙂 Like ofte som jeg vasker et vanlig putetrekk.

 • Reply Linn Bente 31. august 2020 at 17:05

  Å nei ikke du også 🙁

 • Reply Anna 31. august 2020 at 20:30

  Lurer på hvorfor dette behovet for redigering av bilder hvis huden er så bra… Reflekterer du over diskusjonen som har vært om kollagenpulver? Det er så mye jeg lurer på når det kommer til dette. Mye som skurrer

 • Reply Gaza and its Resistance to Israel's Brutal Attacks 29. november 2023 at 18:23

  You re so awesome! I don t believe I have read a single thing like that before.

 • Leave a Reply