1+1=3

TUSEN, TUSEN TAKK

1. september 2020

Jeg er hormonell og lettrørt som et syltetøy uten klumper, men likevel da: Herregud! Tusen takk for så uendelig fine og hyggelige kommentarer og meldinger 😭❤️ Det spiser meg virkelig opp innvendig at jeg ikke får svart på alt, men jeg har ikke sjans i havet. Jeg sitter allerede fra morgen til kveld og svarer, men et sted må man liksom stoppe. Uansett, vit at jeg leser og koser meg med hvert eneste ord.

Det betyr all verden at folk er glad på våre vegne akkurat nå. Det høres kanskje rart ut, men mye av gleden jeg kjenner på, kjenner jeg på fordi jeg ser situasjonen gjennom andres øyne. Om det er en av våre kommende bestemødre eller en fremmed på Instagram, det er bare så hyggelig å se glede. Og ja, det er jo fordi jeg ikke har klart å være så veldig glad selv. Om jeg føler meg ræva pågrunn av det? Nei, egentlig ikke, jeg er ikke så bekymret. Jeg tenker at humøret kommer når formen blir bra. Jeg tenker også at det meste bør være greit, og at alt er normalt. 

Noen få negative kommentarer her og der er det jo alltids. Til og med når det gjelder en graviditet. Noen (veldig få) syns det var stygt av meg å lyve, og si at jeg ikke var gravid mens jeg var det. Jeg skal ikke bruke så mye spalteplass på det. For jeg er fast bestemt på at det som er stygt, er å spørre andre om de er gravide. Og å ta fra folk muligheten til å fortelle det selv. Hvorfor skulle jeg være ærlig mot en fremmed før jeg i det hele tatt hadde fortalt det til mine nærmeste venner? Man skylder ingen den type informasjon, uansett hvem man er. Mest av alt handler det om de som sliter med ufrivillig barnløshet og spontanaborter på rekke og rad. Det finnes flere enn man tror, og spesielt for deres skyld, bør vi holde oss for gode til å slenge ut spørsmål og antakelser om graviditet. Er du uenig i dette, så syns jeg rett og slett at du er et drittmenneske som burde gå i deg selv.

Jeg har hatt en spørsmålsrunde på Instagram i dag, som endte opp med å bestå av litt godt og blandet rundt graviditeten. Skal få postet det her på bloggen også, selvfølgelig litt mer utfyllende enn på Insta 😄Og så må jeg ikke glemme å si: Gratulerer så mye til alle dere som er i samme båt! Morsomt at vi er så mange som er gravide sammen. Da kan vi virkelig dele erfaringer, tips og triks med hverandre utover høsten. Og så er jeg veldig misunnelig på alle som skriver til meg at de allerede sitter med et lite nurk. SÅ deilig å være ferdig, hehe.

Glad i dere ❤️ (fy søren, nå er a smelt på tjukka hører du!)

81 Comments

 • Reply S 1. september 2020 at 17:33

  Gleder meg til å følge med! Det skal bli gøy å følge med på ei som jeg ser for meg ikke er en typisk gravidblogger💕(ingen gravidmagebilder uke for uke😅, men blir det kanskje ukentlige innlegg der du sammenligner str på babyen i magen med forskjellige rotgrønnsaker?) Uansett kult at du skriver litt om det slik det faktisk er, og ikke bare et glansbilde! 💕 Masse lykke til 💕

 • Reply Nina 1. september 2020 at 18:01

  Skjønneste Ida, hvor er bodyen kjøpt? Jeg må ha en selv😭❤️

  • Reply Ida Wulff 1. september 2020 at 18:53

   Fant den på Etsy! Bare søk opp teksten på bodyen så finner du den nok 😀❤️

 • Reply Mona 1. september 2020 at 18:30

  Wow!! Her skjer det ting når eg hopper over et par dager på bloggen😂😂❤ Gratulerer så mye begge to!! Blei heilt rørt av bilde av dikkon alle tre❤👪

  • Reply Ida Wulff 1. september 2020 at 18:53

   Hahaha, du må henge med i svingene 😂 tusen takk for det ❤️❤️

 • Reply LH 1. september 2020 at 19:06

  Det er så utrolig koselig! Føler nærmest at ei venninne er gravid, ikke at jeg har et «creepy» forhold til deg på den måten 😄 men har jo fulgt deg siden du startet opp bloggen for tusen år siden, så jeg er veldig glad på deres vegne 😊

  • Reply Ida Wulff 2. september 2020 at 11:47

   Vi er jo internett-venner!! <3 Tusen takk, så koselig at du er glad på våre vegne 😀

 • Reply Lhhhh 1. september 2020 at 19:45

  Synes dette er så stas jeg!😍😁 Gjorde du noe spesielt ut av å fortelle det til gravlyset, eller visste han at du testa kanskje😆

  • Reply Ida Wulff 2. september 2020 at 11:46

   Jaaa, så koselig 😀 <3 Nei, jeg ble så svimmel inne på badet at jeg bare måtte krabbe ut og si det som det var! Haha

 • Reply Maria 1. september 2020 at 19:48

  Så KOSELIG! Gratulerer 🌸🌸 Jeg likte virkelig ikke å være gravid, men når babyen kommer så er det helt fantastisk. Fantastisk og veldig slitsomt, men uten tvil verdens beste oppgave. Min lille har allerede rukket å bli 16 måneder og siden det blir noen år til en evt nestemann (hehe) så gleder jeg meg skikkelig til å følge deg under din graviditet 🌸🌸🌸

  • Reply Ida Wulff 2. september 2020 at 11:47

   Tuusen takk! Så koselig med en liten krabat på 16 mnd. Gleder meg til den alderen <3

 • Reply Sandra 1. september 2020 at 20:12

  Det kan ikke bli for mye gravidprat her inne, jeg gleder meg til å høre alle dine fantastiske spissformuleringer rundt alt som skjer med kropp og sjel. Keep it coming, fine Ida!❤

  • Reply Ida Wulff 2. september 2020 at 11:46

   SÅ koselig å høre <3 <3 De som ikke orker gravid- og babyprat må rømme bygningen! Hehe

 • Reply Rs 1. september 2020 at 20:20

  Gratulerer så utrolig mye med telyset❤så sykt glad på deres vegne,håper at formen raskt blir bedre og du kan få nyte denne tia💖💖stor klems

  • Reply Ida Wulff 2. september 2020 at 11:45

   Lille telyset, haha <3 <3 <3

 • Reply Julie 1. september 2020 at 20:25

  Ææææh, gratulerer <3 Åh, du har så mye fint å se fram mot. Sønnen min har rukket å bli 8 måneder allerede. Håper formen din kommer seg etterhvert. Jeg var i grusom from frem til uke 17, så kom det seg endelig! Prøv allikevel å nyte tiden litt nå, å sove og slappe av føles ganske fjernt ut etterhvert 😛

  • Reply Ida Wulff 2. september 2020 at 11:45

   Kan tenke meg at tiden flyr fort når den lille først er her <3 Og ja, det skal jeg prøve på! Klem

 • Reply Anita 1. september 2020 at 20:27

  Gratulerer så utrolig mye! 🥳👶🏼
  Det er en spennende tid fremover, og jeg skjønner godt at du gleder deg til å møte det menneske dere har skapt sammen, men nyyyyt tiden nå også. For mest sannsynlig så kommer du til å savne den litt når du får alt på avstand igjen ☺️
  Nyt å være kjærester, nyt å ta en dusj i fred, nyt å gå på do i fred og nyt å spise varm mat i fred. For du kan banne på at når den varme maten kommer på bordet, da skal den lille ha mat og. Og etter det så skal den jo selvfølgelig tømme seg 😅

  Kos deg med rugingen og snart så kjenner du masse deilig liv fra den lille ❤️

  Hilsen en tobarnsmor.

  • Reply Ida Wulff 2. september 2020 at 11:44

   Haha, skal nyte hver dusj og hvert dobesøk! Plutselig sitter det en liten rakker i vippestol og GLOR på meg mens jeg gjør det! 😀 <3 Klem til deg

 • Reply Hanne 1. september 2020 at 20:34

  Jeg så den ene kommentaren om at du ikke burde løyet og ble så oppgitt av at det i det hele tatt er mulig å lire fra seg noe slikt… Tenk å mene at man har en større rett til å innfri sin egen nysgjerrighet enn du har til å bestemme når du velger å dele DIN graviditet 🙄 Lurer på hvordan noen blir så blottet for normal folkeskikk 👀 Er det en tid det er totalt akseptabelt å «lyve», så er det nettopp i prøveperioden og tidlig fase av graviditeten. Og hei, ingen hadde trengt å lyve om det hvis folk bare droppet å spørre 🤬

  • Reply Ida Wulff 2. september 2020 at 11:43

   Sååå enig med deg! Noen mennesker er bare dritt og mangler folkeskikk, rett og slett. Klem <3

 • Reply Lisa 1. september 2020 at 20:48

  Jeg spydde hver dag hele svangerskapet men formen ble generelt bedre fra uke 20. Men i sekundet barnet var ute var jeg helt frisk. Og DEN følelsen kan ikke måle seg med noe😂 Få en baby og i tillegg bli frisk på minuttet var helt magisk. Lykke til med svangerskapet. Gleder meg til å følge deg videre ♥️

  • Reply Ida Wulff 2. september 2020 at 11:43

   Åh, gleder meg til å bli frisk!! <3 Mer enn til selve barnet akkurat nå, hehe. Klem

 • Reply Caroline 1. september 2020 at 21:00

  Gratulerer igjen! Blir helt rørt på dine vegne <3 Og jeg vil bare si at jeg er SÅ enig med deg angående å grave i andres privatliv. Jeg er lesbisk og får stadig vekk spm. om vi ikke snart skal ha barn, hvem som skal gå gravide, at vi ikke må vente for lenge pga. alder og hvordan vi har tenkt å få det til. På den ene siden er jeg veldig for åpenhet rundt det å være skeiv og hele prosessen rundt det å starte en familie. Men på en annen side føles det privat og jeg vil helst snakke om det på eget initiativ. Det virker som noen tenker at fordi jeg er i et forhold med en annen kvinne, så forventes det at jeg er åpen om alt som hører med. Hvis det hadde vært fysisk mulig for meg og kjæresten min å lage baby, hadde vi sikkert hatt flere allerede. Men så enkelt er det ikke og noen dager er det veldig sårt og trist.

  • Reply Ida Wulff 2. september 2020 at 11:38

   Tusen takk <3 Det skjønner jeg kan være utrolig sårt og trist. Den ene eller den andre legningen bør virkelig ikke følge med andre krav til åpenhet. Det er søren meg mellom dere to, frem til dere bringer det på bordet på eget initiativ. Jeg blir så irritert!! Uansett hva dere ender opp med å gjøre, så håper jeg du får den familien du ønsker deg <3 Stor klem

 • Reply Helene 1. september 2020 at 21:06

  Først av alt, gratulerer SÅ mye med graviditeten 🥰 Jeg har aldri kommentert på bloggen, men har fulgt deg helt siden caffelatte (?) tiden, og fikk tårer i øynene når jeg først leste innlegget ditt på Instagram. To år yngre enn deg og mamma til en på 2. Trofast leser som har sett på deg som en forbilde i et tiår+! Du virker som et jordnært og nydelig menneske, og du kommer til å bli en fantastisk mamma. Lykke til på veien og velkommen i mamma-klubben. Det er først nå livet virkelig begynner❤ Klem fra trofast leser i mange år❤

  • Reply Ida Wulff 2. september 2020 at 11:35

   Dette ble for mange fine ord for meg å deale med i dag, haha <3 Tusen tusen takk. Ikke minst for at du har fulgt meg så lenge!! Stor klem

 • Reply Anonym 1. september 2020 at 21:07

  Føler veldig med deg angående det å ha vært dårlig❤ Kastet opp hver dag i 5mnd, og det siste jeg ville var å si det til noen, pga jeg var så dårlig. Du har min fulle sympati. Vi venter 5,5 mnd med å si noe til noen, men tiden har nå gått så sykt fort😅 Har termin 19 September, så blir noen spennende dager fremover nå. Masse lykke til videre🥰 Ønsker deg alt det beste i fremtiden🤗

  • Reply Ida Wulff 2. september 2020 at 11:35

   Herregud, så spennende!! Heier masse på deg <3 <3 Lykke til!

 • Reply Silje 1. september 2020 at 21:12

  Digg at du sier som det er 😄 Selv vert gravid 2 ganger, her snakker vi og mørkt rom og oppkast gjennom nase og munn. Bekkenløsning løsning kom med nr 2 fra uke 4! Så mye vann i kroppen etterhvert at jeg kjente meg nesten ikke igjen i speilet. Å vi (gubben) snakker om nr 3😳.. Vil helst grave meg ned til mannfolket kan gå gravid.. Utrolig takknemlig men jeg bare virkelig hater det.

  • Reply Ida Wulff 2. september 2020 at 11:34

   Så fantastisk om menn kunne gått gravide! Om 100 år kan de sikkert det 😀

 • Reply Anonym👶🏼 1. september 2020 at 21:16

  Jeg er så enig med deg og glad for at du er så rett frem angående dette med å spørre noen om de er gravid. Det kan være et sårt tema for veldig mange.. Og uansett om det ikke er sårt, så er det i aller høyeste grad en privatsak. Det samme gjelder spørsmål rundt om eller når man har tenkt å gi barnet et søsken..

  Når det er sagt: Gratulerer og masse lykke til i graviditeten! Jeg håper formen din blir bedre sånn at du kan kose deg med ventetiden❤️ og kos dere som kjærester, vær spontane og gjør ting som ikke kommer til å være en prioritet en stund etter babyen har kommet❤️

  Her går vi og venter på at det skal klaffe med nummer 2❤️🤞🏻

  • Reply Ida Wulff 2. september 2020 at 11:33

   Helt enig! Og tuuusen takk <3 Masse lykke til med nr 2 😀

 • Reply Ingrid Kaggerud 1. september 2020 at 22:33

  Herlig!❤️ Jeg er bare 22 år og har allerede fått spørsmål fra folk rundt omkring om ikke vi snart skal ha barn. Altså, jo jeg har veldig lyst på barn, helst i går, men det er jo veldig mange andre ting som må på plass først. Synes uansett det er noe av det mest ufine man kan spørre andre om. Man vet aldri hvilken situasjon andre befinner seg i, uansett alder..
  Igjen, masse lykke til videre❤️ I bioen din på insta står det at du er middels bra i alt du gjør, men å være mamma kommer du til å naile. Det er så fint at man rett og slett blir perfekt for akkurat det barnet❤️

  • Reply Ida Wulff 2. september 2020 at 11:32

   Ååå takk Ingrid, så god du er ❤️

 • Reply Bella 1. september 2020 at 22:47

  Åååå herreguud, ble helt rørt nå!! Gratulerer såå mye😭😭 Så fantastisk! Masse lykke til videre! ☀️

  • Reply Ida Wulff 2. september 2020 at 11:32

   Tusen takk snille <3

 • Reply Jeanett 1. september 2020 at 22:58

  Synes det er helt innafor og «lyve» når folk spør om du er gravid. Jeg var sykemeldt fra jobb i 6 uker grunnet kvalme. Deltok på et møte vi hadde, da var jeg vel ca 11 uker på vei. Vi hadde ikke fortalt det til noen, ikke foreldre, søsken, ingen! Så kommer en kollega helt oppi ansiktet mitt og spør: «er du gravid?» Ikke hei, kjekt og se deg igjen, har du det bra e.l. Jeg har ikke pokerfjes, men jeg løy og sa nei. Hun gjennomskuet det ganske bra… Så frekt og gjøre slikt.

  • Reply Ida Wulff 2. september 2020 at 11:32

   Frekk kollega, det er overhodet ikke greit. Jeg har også hatt folk som har spurt meg rett opp i ansiktet. Riktig nok venner, men jeg syns det er ufint fordi jeg ikke fikk muligheten til å fortelle det på min måte…

 • Reply Janne 1. september 2020 at 23:22

  Åååh, gratulerer så masse!🤩 Hadde ikke gjettet engang at det var gravid du var, og da er jeg omtrent like langt på vei som deg, bare en knapp mnd foran😅 vært kvalm selv, men ikke i nærheten av slik du beskriver. Lover at det blir bedre fremover. Min kvalme er så si vekk å jeg føler meg som et nytt menneske😄 gleder meg til gravid updates og alt det der! 🥰

  • Reply Ida Wulff 2. september 2020 at 11:31

   Gratulerer til deg også 😀 <3 Godt å høre at formen er fin. Klem!!

 • Reply Lise 1. september 2020 at 23:58

  Er det noen som er et drittmenneske her så er det deg. Du skylder ingen fremmede folk forklaring på om du er gravid eller ikke. Men å lyve er dårlig moral . Du kunne latt være å svare. Det er mye du ikke svarer på så du kunne fint ha droppet å svart på det spm også når du visste at du skulle blotte deg for hele Norge om en liten stund. Og de fremmede folkene du prater om er de som gjør at du faktisk lever av denne bloggen . Ikke glem det. Og pass språket ditt!

  • Reply Ida Wulff 2. september 2020 at 11:30

   Din mening er ikke verdt noe her inne, kanskje du skal gå et annet sted.

  • Reply Line 2. september 2020 at 12:21

   Hadde hun ikke svart med en hvit løgn så hadde folk blitt forbanna for det også og hvert fall ment at hun var gravid. Idiot.

  • Reply Linn 2. september 2020 at 12:26

   Herregud 😂 dummeste jeg har lest!

  • Reply Kristine 2. september 2020 at 14:26

   Er det noen som er et drittmenneske her så er det DEG. Håper du finner både selvinnsikten og freden med deg selv en dag.

  • Reply Hanne 2. september 2020 at 16:27

   Det finnes da langt verre ting å lyve om, Lise. Slapp av litt. La oss si du hadde brukt månedsvis på å planlegge og kjøpe en perfekt gave til noen du er glad i. Om da noen spør deg rett ut hva du har kjøpt, er det da dårlig moral av deg å ikke svare for ikke å ødelegge overraskelsen? Alt er ikke så svart/hvitt, og det at Ida valgte å svare nei har jo virkelig ingen betydning for deg sånn i det store og det hele..? Ingen tar skade av det, så la det heller ligge enn å fyre opp stemningen og begynne å kalle folk for løgnere. Det koster ingenting å være hyggelig 🤍

 • Reply Aina 2. september 2020 at 07:53

  Digger at du skjeller ut de som 1) spurte om du var gravid og 2) er sure for at du sa du ikke var det. Det er virkelig ingen annens sak enn din og Dennis sin. Hilsen hun som ble spurt av norsklæreren på vgs om hun var gravid😣

  Du traff meg skikkelig på teksten du skrev på insta i går. 2020 skulle være året kjæresten og jeg også skulle gjøre det vi hadde lyst til før vi gifter oss neste år (måtte koronaen roe seg kraftig ned sånn at iallefall dét blir noe av). En ting jeg har lært denne tida er at man må gripe livet etter balla her og nå, og jeg ble så glad og rørt når dere annonserte graviditeten❤

  • Reply Ida Wulff 2. september 2020 at 11:29

   Først av alt: HVA er det for en lærer på VGS!! Herregud, så upedagogisk :O Folk slutter aldri å overraske. Og ja, der sa du det fint. Gripe livet etter balla, hehe <3 Klem til deg

   • Reply elsa 4. september 2020 at 09:37

    jeg er fullstendig enig når det kommer til å spørre folk av ren nysgjerrighet. jeg vet ikke hvordan din situasjon på VGS var, men jeg opplevde en lærer på ungdomskolen som var direkte bekymret for meg og ønsket og hjelpe meg. Hun spurte meg rett ut, men med et ønske om å hjelpe meg i en vanskelig situasjon og hadde forhørt seg med helsesøster først om dette var noe hun burde. Der og da ble jeg veldig fornærmet, men i voksen alder ser jeg på det som en omsorgsfull lærer som SÅ elevene sine og ønsket å hjelpe 🙂

 • Reply Marte 2. september 2020 at 08:14

  Åh! Gratulerer så mye❣ Dere har så mye godt i vente. Sønnen min blir straks et år, rart hvordan tiden flyr avgårde! Håper formen din snart blir bedre, og at du etterhvert bare kan nyte graviditeten og den voksende magen ❤

  • Reply Ida Wulff 2. september 2020 at 11:28

   Tusen takk ❤️❤️❤️

 • Reply Karoline 2. september 2020 at 09:30

  Helt enig i at det er bedritent å spørre folk om de er gravide. Men jeg tar meg i det sjøl, og har sluttet å spørre single/barnløse venninner om barn. De tar opp temaet selv hvis de vil snakke om det ☺️
  Ønsker deg masse lykke til med resten av svangerskapet! ❤️ Belønningen er verdt alt strevet 🌟

  • Reply Ida Wulff 2. september 2020 at 11:28

   Ja, la folk ta opp tema selv ❤️ Tusen takk, og klem!

  • Reply Line 2. september 2020 at 12:21

   Hvorfor har du spurt folk i det hele tatt, og hvert fall single?

 • Reply Ingrid 2. september 2020 at 10:17

  Kjære Ida! Gratulerer såå mye med bebis på vei ❤️ Synes du har så gode holdninger og verdier, og er helt sikker på at du kommer til å bli en super mamma! Ønsker deg masse lykke til med tiden som kommer, og krysser fingrene for at formen din fort blir bedre ❤️✨

  • Reply Ida Wulff 2. september 2020 at 11:28

   Ååå, takk, det er utrolig koselig å høre ❤️

 • Reply Maia 2. september 2020 at 10:25

  Gode fine morsomme Ida🥰 jeg ble glad når jeg leste innlegget ditt om at dere har lagd barn. Godt å lese om andre som er i samme båt og at det ikke er en dans på roser for alle å være gravid. Krysser fingrene for deg og meg for formen snur og at vi kan nyyyte som «alle» andre😊

  • Reply Ida Wulff 2. september 2020 at 11:27

   Krysser fingrene for oss begge <3 <3 Det er en slitsom båt å sitte i, hehe. Klem!

 • Reply M 2. september 2020 at 11:35

  Åååhh. Gratulerer så mye! Så gøy! Og koselig! Jeg har jo fulgt deg i alle år. Føler du er min venninne. 😁❤️ Vi er omtrent like langt på vei. Jeg har vært sengeliggende 6 uker nå, og kaster opp alt jeg prøver å spise. Vet akkurat hvordan du har hatt det. 😭 Jeg venter selv på bedre tider. 😁

 • Reply Lhhhh 2. september 2020 at 11:55

  Nei vet du hva LISE som driver å styrer på her inne! Kom deg vekk!! har du venner?? Samboer?? I såfall fortjener de en pris for å holde ut med et så ekkelt menneske som deg!!!

 • Reply Ine 2. september 2020 at 12:21

  Gratulerer❤️

 • Reply Linn 2. september 2020 at 12:30

  Haha folk er gæerne, helt vilt at folk forventer at du skal fortelle om en graviditet før du har delt det med venner og familie engang 😂 Folk har jo spurt om du er gravid i mange måneder. Er vel normalt å vente til det har gått 12 uker i det minste 🤷🏻‍♀️ Blir helt paff jeg😂

  Når det er sagt – har du noen følelse på kjønn eller? Sånt er alltid gøy 😍 Håper på masse graviditetsblogging fremover😍

 • Reply Julianne 2. september 2020 at 13:36

  Tusen, tusen takk til deg, Ida, for at du poengterer viktigheten av å ikke spørre om graviditet!

  Jeg gikk selv gjennom en MA (missed abortion) i januar i år, der svangerskapet var svært ønsket. I ettertid har jeg fått uendelig med spørsmål om vi fortsatt prøver, om jeg er gravid igjen og at det ser sånn ut (!). Unnskyld meg for at jeg trøstespiste ostepop som om det sto om liv 🙈

  Din, min og andres graviditeter er ikke allemannseie, og det er på tide at vi begynner å banke det inn i hue på folk!

  Lykke til videre, og håper formen din blir bedre❣️

 • Reply M 2. september 2020 at 14:56

  Igjen, gratulerer så mye <3 Dette er ingen andre enn deres business, dere/du gjør akkurat det som passer dere 😀 Jeg og min samboer har vært sammen i fire år, vi kjøpte oss leilighet i vår og det tok ikke lange stunden før folk begynte å spørre om det andre soverommet skal bli barnerom. Jeg ble litt perpleks og brydd. Vi har brukt mye av tiden vår som par på å hjelpe den andre gjennom psykisk sykdom og plager, og mottoet vårt har alltid vært "vi skal kunne ta vare på oss selv før vi tar vare på noen andre". Senest i sommer har samtalene om barn blitt aktuelt, noe jeg er glad for. Men det er samtidig litt skummelt, nå ble alt plutselig så "ekte". Jeg har kommet på unnskyldninger og feid emnet av banen i lang tid, og nå kan det hende vi plutselig er der. Time will show <3

 • Reply Kaja Emilie 2. september 2020 at 15:05

  Så moro! Vi har termin med 2 dager mellomrom. Det blir gøy å lese oppdateringer fra deg fremover. 🤗 Min første graviditet, men mitt andre barn. Kona fødte første, så her kan vi dele på «byrden». 😅

 • Reply Lina 2. september 2020 at 15:08

  Haha herregud, det er den søteste bodyen!<3 gleder meg på deres vegne, babyen kommer til å få det så bra! Har selv prøvd i 1år litt av og på, har du noen tips til eggløsningstester som du er fornøyd med? Klem

 • Reply Jenny 2. september 2020 at 16:34

  Så utrolig glad på deres vegne!! Dette er den eneste bloggen jeg leser, og jeg har fulgt deg siden dag 1. 💕

  Skjønner godt hva du mener med at dette med graviditet er en privatsak. Vi har vært prøvere i 2 år og opplevd 3 spontanaborter ila. den perioden. Har fått mye spørsmål fra kolleger og bekjente om ikke jeg skal ha barn snart, jeg er jo tross alt snart 30 år.

  Gleder meg på å «leve» litt gjennom deg og deres babyreise. Dine blogginnlegg og skildringer av livet generelt er noe som bringer meg glede i hverdagen.

  Keep up the good work 💕

 • Reply Eline 2. september 2020 at 16:57

  Gratulerer!:) Så stas.

 • Reply Marie G 2. september 2020 at 16:59

  Åååh, gratulerer såå masse 😍 Virkelig en spennende tid dere har fremfor dere! Har selv en liten gutt på 7 uker, og det er både fantastisk og slitsomt på samme tid. Prøv å nyte graviditeten selv om det er tøft, og husk at verdens beste premie venter i mars 🤍

 • Reply Stine 3. september 2020 at 18:32

  Åååh IDA!! gratulerer så mye med lille spire❤️ jeg har fulgt deg siden caffelatte-tiden, og har gledet meg til dere skulle få smått (haha, så tussete å si!?). Jeg fikk ei lita tulle tidligere i år, så gleder meg til å følge med på deres reise 😍🥳 jeg var også _kjempedårlig _de første ukene, til og med uke 19.. Men så, helt magisk, lettet kvalmetåken. Håper den letter snart hos deg🤞

  • Reply Ida Wulff 4. september 2020 at 14:08

   Åå, gratulerer så mye med det <3 <3 Og tusen takk for at du har fulgt meg hele denne tiden. Håper du vil syns det blir morro å følge med fremover også. Fingers crossed for kvalme-lette! Klem til deg <3

 • Reply Silje 3. september 2020 at 20:55

  Ååh, så glad jeg er på deres vegne! Husker selv der jeg lå rett ut i over 20 uker for ikke så lenge siden 🙈 ingen fan av å være gravid. Men det er virkelig så verdt det til slutt! Her sitter jeg endelig med en liten gutt på 4 mnd og han er det beste jeg vet om 😍

  • Reply Ida Wulff 4. september 2020 at 14:06

   Ååå, så koselig <3 <3 Gratulerer så masse og bra jobba!

 • Reply Gaza and its Resistance to Israel's Brutal Attacks 29. november 2023 at 18:47

  I just like the helpful information you provide in your articles

 • Reply Live TV 3. februar 2024 at 13:45

  Some really excellent info Sword lily I detected this.Live TV

 • Reply tv8 online turkey 10. februar 2024 at 00:37

  But wanna say that this really is quite helpful Thanks for taking your time to write this.-vox live kostenlos

 • Reply crazy hot deals 23. februar 2024 at 02:36

  You’re so awesome! I don’t believe I have read a single thing like that before.12/16 PCS Cute Cat Collars Breakaway with Bell for Boy Cats and Girl Cats Gifts – Hot Deals

 • Reply hey dudes for men 10. mars 2024 at 03:52

  o great to find someone with some original thoughts on this topic. – hey dude mens shoes

 • Reply air jordan air jordan 1 14. april 2024 at 13:38

  o great to find someone with some original thoughts on this topic.

 • Reply you can try this out 7. mai 2024 at 18:23

  The insights you shared are invaluable, thank you! More Help

 • Leave a Reply