Hverdagsliv

NÅ FÅR DU MIN FASTE HUDPLEIE TIL HALV PRIS

9. september 2020

Reklame Eleni & Chris – 50% rabatt

God onsdag 🤍

Tenk at jeg nå har brukt hudpleie fra Eleni & Chris i over et år. Det tror jeg faktisk er rekord for min del. Et langvarig forhold rett og slett, og det er med god grunn. Eleni & Chris er bare den deiligste hudpleien, som gir meg spafølelsen både morgen og kveld.

Hvis du ikke kjenner til Eleni & Chris fra før, så kan jeg jo fortelle at det er et skandinavisk hudpleiemerke basert på rene ingredienser. Hovedingrediensen i produktene er multer, som inneholder vitamin A, B, C og E, samt kalsium og magnesium. C-vitamin er en kjempeviktig ingrediens for fin hud, og en fun fact er at multeolje inneholder fire ganger mer C-vitamin enn du finner i en hel appelsin! Det er med andre ord ikke tull og tøys jeg smører på huden, og det er en grunn til at jeg har den fine gløden jeg har. Hvis det er lov å si 😏Jeg vet at mange som følger meg allerde bruker produktene, og det er gøy at dere er så fornøyde. Hadde det ikke vært for det, så hadde jeg jo ikke kunne fortsatt å ha Eleni & Chris som samarbeidspartner heller!

Nå har jeg en god nyhet, både til dere som allerede bruker produktene og til dere som er nysgjerrige på å teste dem ut. Fordi Eleni & Chris skal re-brande seg og endre design på produktene, kjører de en makeover-kampanje som gir deg 50% på en haug av produkter i sortimentet deres. Men obs obs: Tilbudet varer kun til det er tomt på lager! Det kommer ikke til å lages flere av produktene med «gammelt» design. Og husk at produktene sin holdbarhet begynner å telle fra du åpner produktet første gang. Dermed går det fint å hamstre til noen runder med påfyll 🥰

Jeg tenkte jeg skulle ta en kort gjennomgang av mine basics. Altså de «livsnødvendige» produktene i hudpleieserien. Jeg bruker flere produkter fra Eleni & Chris, men hvis jeg skulle skrelt det ned til å bare være det aller viktigste, er det disse produktene som gjelder. Jeg har alltid syntes at hudpleie har vært litt overveldende, men så har jeg funnet ut at det er fordi det gjerne blir så mange produkter at det blir alt for innviklet og tidkrevende. Det enkle er ofte det beste 🤍Her er produktene som er et must i serien:

🤍 Cleansing Foam til alle hudtyper: Denne bruker jeg hver morgen og kveld. Gjør ansiktet vått, klemmer ut en liten ert med produkt, og masserer den inn i ansiktet. Man kan bare skylle med vann etterpå, men jeg foretrekker å vaske av med klut – i hvertfall når jeg har hatt på sminke. Det gir jo en litt eksfolierende effekt. Du finner rensen HER.

🤍 Anti-Aging Day Cream: Dette er dagkremen jeg bruker, og akkurat nå bruker jeg for normal hud. Bytter gjerne til den for tørr hud når vinteren nærmer seg, eller når det blir kaldt ute. Dette er en kjempegod krem som dufter godt og smelter inn i huden. Du kan finne den HER!

🤍 Anti-Aging Night Cream: Nattkremen min. Tidligere har jeg pleid å bruke samme krem til dag og natt, men nå som jeg drar meg mot 30, vil jeg ha enda mer fukt om natten. Og da er det best med en egen nattkrem! Du finner den HER.

🤍 Anti-Aging Face Serum: Dette serumet er ALT og det beste jeg har prøvd noen gang! Det absolutt beste produktet i hele serien, hvis jeg bare skal peke ut én favoritt. Serumet er rikt på antioksidanter og vitaminer, og skal øke cellefornyelsen din opp til 22% innen 24 timer. Serumet er i gelékonsistens, og gir masse glød. Jeg har gitt dette serumet terningkast 6 før, og det står jeg fortsatt ved. Det er verdt hver eneste krone, og nå som det er på halv pris: Løp og kjøp, sier jeg bare! Jeg påfører serumet mellom rens og dag/nattkrem. For å få ekstra god effekt, bør man også påføre serum etter en ansiktsskrubb – men skrubb gjør jeg selvfølgelig ikke hver dag. Du finner favorittserumet HER!Flere enn meg som FORGUDER dette serumet? 😀

Jeg er veldig spent på det nye designet Eleni & Chris kommer med. Jeg syns jo ikke det er noe galt med de nåværende, og har dem stolt stående fremme på et marmorbrett på badet mitt. Men det blir helt sikkert bra med det nye også! Så lenge produktene er det samme og kommer til å være like gode, så er jeg fornøyd. Og det skal de jo!Alle produktene som er på 50% rabatt finner du HER.

Med ønske om en nydelig dag videre 😙🤍

23 Comments

 • Reply Ane 9. september 2020 at 18:25

  Hei! Så nydelig sett du har på! Hvor er det fra? 🙂

  • Reply Ida Wulff 10. september 2020 at 09:19

   Pierre Robert 🙂

 • Reply LH 9. september 2020 at 19:39

  Jeg elsker Eleni & Chris, hårproduktene deres er helt fantastiske 😀 Håret føles silkemykt hver gang jeg bruker leave in kuren. Bruker ikke hudpleien deres da, håper de starter opp med
  retinol-serum etterhvert også 🙂

  • Reply Ida Wulff 10. september 2020 at 09:19

   Hårproduktene har jeg ikke så mye erfaring med enda, men hvis de er like gode som hudproduktene så er det lovende 😀 <3

 • Reply Anonym 9. september 2020 at 20:12

  Er produktene trygge for gravide?:)

  • Reply Ida Wulff 10. september 2020 at 09:18

   Dette er så rene og gode produkter at det er jeg helt trygg på. Men jeg vil aldri si til deg hva DU som gravid kan bruke, da får du snakke med din egen lege hvis du har spørsmål 🙂

  • Reply Andrea 11. september 2020 at 18:39

   Nei, gravide skal ikke ha hudpleie med tilsatt vitamin A, da vi allerede får i oss nok fra kosten og for høyt inntak kan være skadelig <3

 • Reply Elise 9. september 2020 at 22:47

  Har du prøvd hårserien til Eleni og Chris også? Hvis ikke kan jeg sterkt anbefale shampo, balsam og hårolje/serum også! Heeeelt fantastiske!😍

  • Reply Ida Wulff 10. september 2020 at 09:19

   Lite erfaring med hårserien foreløpig, må få testet mer av det <3

 • Reply LHH 10. september 2020 at 13:03

  Skimter jeg ny sofa?😊 Den så skikkelig fin ut værtfall!!

  • Reply Ida Wulff 11. september 2020 at 10:25

   Hehe ja, ble hastebestilt en sofa fra IKEA! <3

 • Reply Sigrid 10. september 2020 at 13:42

  Skummelt å ligge småsjuk på sofaen, blir nettshopping da! Hele serien din på vei i posten, spent på å teste 🙂

  • Reply Ida Wulff 11. september 2020 at 10:17

   Haha 😀 Håper du blir like fornøyd som meg <3 <3

 • Reply anonym 10. september 2020 at 19:31

  hvor er lampen fra? <3

  • Reply Ida Wulff 11. september 2020 at 12:58

   Fot fra Light&Living og skjerm fra Home & Cottage <3

 • Reply Ane 11. september 2020 at 05:59

  Jeg leste igår en hudpleier sa at gravide ikke måtte bruke hudprodukter med vitamin A syrer. Jeg var ikke klar over det i det heletatt, så ville bare siifra i tilfelle! ❤️ Er fast følger av bloggen din, elsker den! ❤️❤️

 • Reply Ida 11. september 2020 at 15:48

  Hei Ida! Kan du dele noen gode tips for å overleve hyperemesis? Hilsen ei som er 9+1 med HG 🙁

  • Reply Ida Wulff 11. september 2020 at 16:53

   Stakkars deg <3 Jeg syns det er lite som hjelper dessverre. Snakk med legen din om medisin, jeg har prøvd litt forskjellig. Hadde ikke veldig stor effekt på meg, men litt. Og så fikk jeg sove veldig godt av det. Har ikke lyst å skrive navn på medisiner da jeg føler det blir feil. Ellers spiste jeg det jeg klarte, som gjerne var brød eller knekkebrød uten pålegg. Appelsinjuice med isbiter, litt lakris selv om gravide ikke skal ha mye av det. Sender varme tanker og håper det gir seg fort. Stor klem!

 • Reply Camilla 13. september 2020 at 13:35

  Hvit sofa når du skal bli mamma? Lykke til 😐 kommer til å bli så fort skitten..

  • Reply Ida Wulff 13. september 2020 at 18:13

   Hvit sofa fungerer utmerket med melk og gulp. Så får vi ta sorgene når hen begynner å løpe rundt med tusj og frukt 😉

  • Reply Maria 14. september 2020 at 12:39

   Null stress med hvit sofa når trekkene kan vaskes i maskin. Vi har tre barn i verste grisealder, og sofaen har overlevd både lørdagsgodt og omgangssyke. Og skulle det gå ordentlig galt, selger de heldigvis nye trekk til en grei pris 🙂

 • Reply A 18. september 2020 at 14:50

  Hei Ida. Da er hele serien bestilt. Gleder meg til å teste ut! Hvordan gjør du det med solkrem i ansiktet? Tar du det på etter dagkrem? Har hørt noe om at kombinasjonen av sol og A-vitamin er noe man burde passe seg for mtp pigmentflekker osv. Hører gjerne hele rutinen din med solkrem involvert. Takk på forhånd! <3

 • Reply anchor fastener manufacturers in india 25. mars 2024 at 01:50

  I think this is a real great article post.Really thank you! Cool.

 • Leave a Reply