1+1=3

SKJEGG & BABYBILDER

11. september 2020

God fredag!

Deilig at det endelig er helg. Jeg har hatt noen travle dager med stor T, og grunnen til det får du vite allerede på søndag 🤩

Ikke for å skryte, men jeg tror jeg begynner å få skjegg. I hvertfall så har Gravlyset oppdaget et grovt, svart, 2 centimeter langt skjegg-strå på haka mi. Hvor skal dette ende? Først veiviser under navelen, og nå skjegg. Jeg har fått svarte hår på lårene også, et område jeg ikke har pleid å shave engang. Hårguden har virkelig tatt meg inn i varmen, nå skal visst baby og jeg pakkes inn før høstkulda begynner å bite.

Jeg tar det ikke så tungt, altså. I hodet mitt så var kroppen mitt et oppussingsobjekt fra før, og nå leier jeg den ut til baby for en periode. Det har jeg egentlig slått meg til ro med. Bare jeg ikke får helskjegg, så er jeg happy 😂 Akkurat nå føler jeg egentlig at så lenge jeg ikke er kvalm så skal jeg takle alt.Over til noe litt hyggeligere! Babybilder. Hehe. Jeg har alltid elsket å se i gamle album, men nå er det plutselig blitt noe mer enn bare mimring. Ikke at det er viktig, men det er klart man lurer på hvordan den lille i magen kommer til å se ut. Får hen min øyenfarge, mine krøller, mine skeive nesebor? Bildene viser en lykkelig barndom med utflukter, beskjedne familieferier, lek, baking og sammenkomster. Jeg gleder meg til å gi den lykkelige barndommen videre. Legg forresten merke til morfar som sitter og røyker i bakgrunnen på bildet over 👆🏼😂 Og det var liksom helt greit tidlig på 90-tallet…Syns det er helt sprøtt å tenke på at mamma og pappa var 7-8 år yngre enn det jeg er nå, da de ble foreldrene mine. Jeg var ikke planlagt, de eide ikke nåla i veggen, mamma studerte og pappa jobbet på sjøen. Likevel så bare fikk de det til å funke, og jeg har aldri hatt en følelse av at det har manglet noe som helst. Det inspirerer meg til å senke skuldrene når det kommer til at alt skal være så himla perfekt og gjennomført. Det aller viktigste er jo kjærlighet, og at man har det gøy sammen.Elsker dette bildet av mamma og meg!Det var en gang da jeg likte å hjelpe til på kjøkkenet. Slik er det ikke lengre 😂 Håper vi får en liten kjøkkenhjelper som Gravlyset kan få bruk for.

Jeg har i hvertfall lovet meg selv å være flink til å fremkalle bilder! Eller lage fotobøker, som jo er det man gjør i 2020. Kan tenke meg det er fort gjort å knipse mange av de gode minnene med telefonen, men tenk hvis det tekniske svikter og alt blir borte. Skrekk og gru! Jeg er veldig takknemlig for fotoalbum fra mine yngste dager, så det må vi også sørge for.

Nå skal jeg jobbe med en skoleoppgave før jeg tar helgen med storm, goood helg ❤️

28 Comments

 • Reply Stina 11. september 2020 at 11:03

  Hei Ida! Ville bare si at jeg elsker bloggen din 🥰 Gleder meg så til å følge deg gjennom graviditeten ❤️

  • Reply Ida Wulff 11. september 2020 at 12:58

   Åå, så koselig Stina ❤️❤️ Håper du får en fantastisk helg! Stor klem

 • Reply Linda 11. september 2020 at 11:19

  For et koselig innlegg å lese på en godfredag 🙂 Og den hastebestilte sofaen fra IKEA fra forrige innlegg var veldig fin! Ha en deilig helg

  • Reply Ida Wulff 11. september 2020 at 12:57

   Jo takk, det ble bra med den IKEA-sofaen altså 😀 <3 God helg til deg!

 • Reply H 11. september 2020 at 11:42

  Det må vera så koseleg å fundera på korleis lille ser ut og samtidig frustrerande når det er så lenge til ein får møta babyen 🙈🙈. Har du søsken Ida? God helg!

  • Reply Ida Wulff 11. september 2020 at 12:57

   Hehe ja, og når hen blir født så er det jo umulig å se hvem hen ligenr på! :O Jeg har en lillebror som er 4 år yngre enn meg. God helg til deg også <3

 • Reply Beate 11. september 2020 at 12:36

  Ja, er det ikke fascinerende hvordan kroppen endrer seg når man blir gravid, og ikke bare at magen vokser? Alt man ikke viser på insta…😊 Du skriver så gjenkjennelig og morsomt. Jeg gleder meg til å følge deg gjennom graviditeten. Også må det sies at du var en veldig søt unge😊

  • Reply Ida Wulff 11. september 2020 at 12:56

   Hehe jo, magen er det minst fascinerende av alt det som skjer med kroppen akkurat nå 🙈 Men takk, så hyggelig å høre. Jeg gleder meg til å dele også <3

 • Reply Christine 11. september 2020 at 14:43

  Men assa herrguuud så søøøøt <3
  GOD HELG!!! 🙂

  • Reply Ida Wulff 11. september 2020 at 16:53

   God helg til deg også <3 <3 <3

 • Reply LH 11. september 2020 at 17:01

  Det gikk litt fort i svingene da jeg leste overskriften, så jeg forventet masse skjeggbilder 😄 du var jo en veldig søt unge da, kan tenke meg det blir spennende å møte babyen når h*n kommer 😊

  • Reply Ida Wulff 11. september 2020 at 18:49

   Haha! Dropper å legge ut bilder av skjeggstrået mitt 🤪 håper du får en fin helg 🤍

 • Reply Anonym 11. september 2020 at 17:58

  Husker jeg faktisk fikk SJOKK da mamma fortalte at hun røyka på flyet på 90-tallet!! Og at det bare var en GARDIN som skilte et damplokomotiv og en astmatiker!! Koselig med babybilder, jeg gleder meg til dere evt velger å dele kjønn etter hvert ☺️ God helg 💕

  • Reply Ida Wulff 11. september 2020 at 18:49

   Jeg vet, det er heelt galskap! 😄 koselig at du henger med på reisen 💗💗 God helg til deg også!

 • Reply Hanne 11. september 2020 at 19:01

  For noen skjønne baby-bilder av deg<3

  • Reply Ida Wulff 12. september 2020 at 07:57

   💗💗💗

 • Reply Linn 12. september 2020 at 01:56

  Du får mer hår, jeg mister alt mitt 😂 Røyter noe helt sinnsykt nå!
  Hvem tok dere tidlig ultralyd hos forresten? 🤩

  • Reply Ida Wulff 12. september 2020 at 07:48

   På hodet mister jeg! 😅 har fått påvist jernmangel…. første ultralyd tok vi i Danmark fordi vi var på familiebesøk der!

   • Reply Linn 12. september 2020 at 15:12

    Haha, dette er virkelig en magisk tid 😂

 • Reply Anonym 12. september 2020 at 09:33

  Så koselig innlegg. Jeg kom over bloggen din litt tilfeldig, men jeg liker at du er så ærlig og ekte. Du viser ikke bare det fine i livet ( som mange andre bloggere). Kjenner meg igjen i mye av det du skriver. God helg❤️

  • Reply Ida Wulff 13. september 2020 at 08:25

   Takk snille, det var hyggelig å høre! ❤️ håper helgen din har vært bra 😍

 • Reply Lina 13. september 2020 at 12:08

  Broren din er prikk lik faren din som ung jo!! Ut ifra de få bildene jeg har sett av broren din på bloggen osv.

  • Reply Ida Wulff 22. september 2020 at 10:38

   Ja, de er veldig like!

  • Reply Livingdoll 17. oktober 2020 at 21:12

   Gikk inn i kommentarfeltet for å skrive akkurat det samme! Nesten litt skummelt hvor like far og sønn er. Sikker på at han ikke er klonet, Ida? :p

 • Reply Susanne 13. september 2020 at 13:34

  Såå søt som baby – men synes ikke du ligner særlig på noen av foreldrene dine😅 hverken da eller nå! Gleder meg til å følge deg videre 🥰

  • Reply Ida Wulff 22. september 2020 at 10:38

   <3 <3

 • Reply A 13. september 2020 at 20:19

  Album ja, sønnen min er 20 mnd og jeg har ikke mindre enn 6 album allerede🙈🙈 er jo helt umulig å velge mellom 10 nesten identiske bilder😛 Bare det første året hans ble det 4 stk, 0-3 mnd, 3-6mnd, 6-9 mnd og 9-12 mnd. Kommer til å trenge et eget hus til albumene mine😅 hvertfall når lillebror kommer i begynnelsen av mars💚

  • Reply Ida Wulff 14. september 2020 at 08:15

   Haha ååå, det kommer dere til å sette så stor pris på når guttene blir eldre 😍 selv om det er mange identiske bilder. Grattis med den nye forresten! «Sees på føden» 🥳

  Leave a Reply