Hverdagsliv Nybygg, hjem & interiør

SOM EN HELT NY SPISESTUE

29. september 2020

Reklame for Desenio / Rabattkode WULFF30 er gyldig tom 1. oktober

Er det ikke typisk å vente med å henge opp bilder på veggene til man skal selge hjemmet sitt? Er det én ting jeg har lært, så er det at det bare er å få smelt opp noe på veggene så fort som mulig. Det gjør det  mye mer hjemmekoselig, og det blir jo et helt annet rom så fort man får noe opp på veggene. Det er i hvertfall min erfaring. Og det er også en av grunnene til at jeg elsker å ramme inn posters fra Desenio. Det er så enkelt, og såpass affordable at jeg ikke er redd for å velge feil. Hvis jeg bommer eller går lei av en poster – ja, da bestiller jeg bare en ny poster og bytter ut innholdet i rammen. Jeg håper jeg blir trygg nok på meg selv til å kjøpe kunst en vakker dag, men jeg er nok også typen som…

ET HYGGELIG STED Å SPISE 🤍

Hjørnet som spisegruppa vår står i fikk seg et skikkelig løft ved hjelp av to posters da Desenio. Plakatene heter Drawing Circles NO1 og Drawing Circles NO2 hvis du vil søke dem opp i nettbutikken 🤩 Jeg elsker hvor enkle de er, samtidig som de lager masse liv. Plakatene er faktisk bare 50 x 70, men jeg har satt dem i 70 x 100-rammer for en kulere effekt. Hvis du vil gjøre det samme, husk å bestille passepartouter som måler 70 x 100 også.De to bildene du ser i gangen til høyre er også fra Desenio, men dem har jeg hatt lenge. Jeg elsker kvadratiske bilder! Desenio har mange bilder i målene 50×50, som er størrelsen jeg har i gangen.

ITALIAN PASTA GUIDE 🍝

Ved siden av kjøkkenbenken har jeg hengt opp en italian pasta guide. En fin påminnelse om at man aaalltids kan ha pasta til middag, HEHE.

Desenio har SÅ mye fint at jeg kan bli sittende og rote i nettbutikken deres i mange timer. Hvis man syns det er vanskelig å velge ut postere, kan jeg virkelig anbefale å bruke bildevegger-funksjonen deres. Der kan du se ferdige kombinasjoner eller lage din egen bildevegg, slik at du kan se hvordan veggen vil bli seende ut på forhånd.

Ved bruk av rabattkoden WULFF30 får du nå 30% rabatt på posters fra Desenio. Koden er gyldig til og med 1. oktober, så her er det ingen tid å miste! Og så gjelder den på alt utenom rammer og handpicked/collaboration/personlige posters.

Shop hos Desenio HER 🤍

15 Comments

 • Reply Martine 29. september 2020 at 10:11

  hehe – enig!! Har bodd i huset vårt i nøyaktig 1.5 år, men det GJØR SÅ VONDT å lage hull i veggen for å henge opp bilder. I sommer fikk vi surret oss til å henge opp et gigantisk bilde på soverommet – rett etter at vi hadde pusset det opp, før jeg rakk å angre meg.

  Dog skal det jo sies at når jeg først får hengt opp bilder på veggene, så ser det jo sååå mye mer hjemmekoselig ut. Nå ble jeg inspirert til å gå løs på den ene veggen i stua hvor det henger ett stusselig bilde, og resten er plassert på gulvet 😉

  • Reply Ida Wulff 29. september 2020 at 16:47

   Ja, noe på veggen gjør virkelig susen 😀💕

 • Reply Heidi 29. september 2020 at 11:34

  Hvor er lampa over spisebordet fra?😃

  • Reply Ida Wulff 29. september 2020 at 16:46

   Den er fra Bolia😊

 • Reply S 29. september 2020 at 21:05

  Har ikke noe med dette innlegget å gjøre altså. Men har opplevd flere ganger når jeg legger igjen kommentar på bloggen din at de ikke blir publisert🥴🙈 For eksempel på innlegget hvor dere avslører kjønn. Det er hyggelige kommentarer óg😅
  Liker bloggen din godt og synes det er såå koselig at du er gravid☺️

  • Reply Ida Wulff 30. september 2020 at 11:04

   Hei på deg <3 Måtte søke deg opp nå, og så jeg hadde 1 kommentar fra deg på gender reveal-videoen som ikke var godkjent. Sorry! Jeg har så lyst å svare på alle kommentarer før jeg godkjenner dem, men det gjør at det går litt sakte og jeg får det ikke til så raskt som jeg skulle ønske. Men du skal vite at jeg setter veldig pris på at du kommenterer her inne. Det hadde vært kjedelig uten! <3

 • Reply Lisa 29. september 2020 at 22:13

  Hei, hvor er den fine benken på badet deres fra?

  • Reply Ida Wulff 30. september 2020 at 11:14

   Sittebenken? Den er fra Europris!

 • Reply Line 30. september 2020 at 12:20

  Hvor er kjolen din fra Ida?

  • Reply Ida Wulff 30. september 2020 at 12:52

   Ella & il 🙂

   • Reply Line 30. september 2020 at 14:36

    Takk! 💙

 • Reply katrine 7. oktober 2020 at 18:41

  Hei! Hvor har du kjøpt den flotte taklampen? 🙂

  • Reply Ida Wulff 8. oktober 2020 at 10:01

   Bolia 🙂

 • Reply annap 10. oktober 2020 at 11:34

  Hei, hvor er stolene og spisebordet fra?

  • Reply Ida Wulff 19. oktober 2020 at 22:56

   Stoler fra Ikea, bord fra Slettvoll

  Leave a Reply