Hverdagsliv

BARE NOEN ONSDAGSTANKER

30. september 2020

HEI PÅ EN ONSDAG 🖤

🤍 Jeg lurer på om andre gravide gråter like mye som meg, eller om jeg er et tragikomisk tilfelle av en hormonoverdose. Jeg kan sitte og spise middag mens tårene triller, uten at jeg engang tenker på noe trist. Alt er enten fint og rørende eller trist og ødeleggende, haha 🤦🏼‍♀️ Jeg klarte heldigvis å oppføre meg da vi var ute og spiste i kveld!

🤍 Denne uken har jeg skoleuke, hvilket betyr forelesninger på Zoom. Jeg sliter virkelig med å følge med. Trodde ikke jeg kom til å savne fysisk oppmøte på skolen, men det tror jeg faktisk at jeg gjør. Det skal ikke mer til enn at foreleseren bruker «i forhold til» feil, så er jeg satt ut av spill i et kvarter. Flere som sliter med digital undervisning?

🤍 I går satte jeg meg i frisørstolen til svigermor for aller første gang. Hun har sin egen salong, og man skulle jo tro at jeg hadde sneket meg inn der for lenge siden! Men i de tre årene jeg har vært i familien, har jeg tenkt at det er best å ikke spørre om hun kan farge håret mitt. For tenk hvis det går galt! Det hadde vært helt krise for oss begge to. Men jeg kan gladelig melde om at det ble en suksess, heldige meg som har en så flink svigermor som kan stripe håret mitt! ❤️🙏🏼

🤍 Jeg våkner i 4-5 tiden hver natt og blir liggende og vri meg. Lurer på om det er kroppen som prøver å forberede meg på våkennetter med bebis? Slitsomt er det i hvertfall, jeg blir jo fyllesyk.

🤍 Å åpne gaver er noe jeg takler dårligere og dårligere jo eldre jeg blir 😂 Jeg feiret 30 årsdagen min med nærmeste familie + svigers, og jeg ble våt på ryggen og under puppene med det samme gavene ble lagt foran meg. Overfladisk speaking er det noe av det verste jeg vet. Og det verste var at jeg fikk så alt for fine og dyre gaver, bare fordi jeg fylte 30, og det gjorde meg ENDA mer ukomfortabel. Jeg bælmet alkoholfri prosecco mellom pakkene, men det hjalp ikke stort.

🤍 Jeg har fått meg printer (i forbindelse med et samarbeid) og jeg er SÅ LYKKELIG over det. Burde kjøpt meg printer den dagen jeg begynte å studere, men har ikke engang tenkt tanken at jeg trenger en. I stedet har jeg terrorisert foreldrene mine med print-forespørsler, og tråkket rundt på byens bibliotek og ventet på en ledig PC. Fy fader som jeg skal kooose meg med min nye printer. Skrive ut papirer når det passer meg! Store gleder.

🤍 Ser folket på Sommerhytta? Hvis ja, hvem heier du på? Gravlyset og jeg tar en episode til morgenkaffen siden vi likevel er grytidlig oppe. I starten heiet jeg på Arber og Esra, samtidig som jeg ikke taklet Jerry og Jeanett. Men nå heier jeg så sykt på dem! Jeg tror jeg har en greie for underdogs 🥺

🤍 Nå er jeg i uke 18 i svangerskapet, og i morgen skal jeg til sykehuset og ha min ordinære ultralyd. Kjønnet vet jeg jo allerede, så jeg er egentlig ikke så spent. Jeg er mer nervøs, og krysser fingrene for at det ikke dukker opp noen strukturelle feil eller alvorlige mangler på fosteret. Eller at det, bank i bordet, plutselig ikke skulle være liv der. Dette er ikke tanker jeg går rundt med i det daglige, men dagen før en ultralyd kan jeg godt begynne å forberede meg på dårlige nyheter. Håper så inderlig at den 18 cm lille gutten (!!) har det bra der inne 💙Nå trenger jeg å hoppe i køya og se noe drit på TV etter en lang og hjernekrevende dag. Vi høres igjen snart, god kveld 😙

44 Comments

 • Reply Marie 30. september 2020 at 21:35

  Nå ble jeg nesten litt rørt av at du skal på ordinær ultralyd i morgen. Det, og at du har en 18 cm liten baby i magen <3 Å bære frem en baby er så rått! Alt kommer nok til å være i skjønneste orden 🙂 Forresten, du stråler!

  • Reply Ida Wulff 30. september 2020 at 23:21

   Snill du er <3 <3 <3

 • Reply Maria 30. september 2020 at 22:06

  Så koselig med datenight 💕 Også noen spm😅 Hvilken alkoholfri prosecco!? Er gravid selv (🙏) og savner det! Og så lurer jeg på hvordan frisøren legger striper i håret ditt? Min bruker folie, men blir så stygge zebra-striper! Ønsker sånne striper som deg 💕

  Ooog vi heier sykt på Jerry og Jeanette! Synes de er helt herlige 😄

  • Reply Ida Wulff 30. september 2020 at 23:37

   «Proseccoen» heter Richard Juhlin, men vil ikke påstå at det var i nærheten av ekte nyyydelig prosecco 😂❤️ svigermor har også lagt foliestriper. Kanskje frisøren din legger for tykke striper? Klem 💗

  • Reply Jeanette 1. oktober 2020 at 16:09

   Evt prøv hettestriper eller brettstriper 🙂

  • Reply Johanne 1. oktober 2020 at 21:52

   Jeg tar også foliestriper, men det blir fine, tynne og naturlige striper. Ville fortalt til frisøren hvordan du vil ha det, eller byttet frisør – det går fint an å få striper som ikke er sebra!

 • Reply Ida 30. september 2020 at 22:06

  🌸 Jeg kjenner meg .så. godt igjen på første punkt! Da jeg gikk gravid med nr. 3, så gråt jeg av alt og ingenting. Rørende scener i filmer og serier jeg tidligere ikke kunne gitt mer blanke f… i 😅 Kan ikke huske at jeg var sånn med de to første, men det er riktignok 11 og 9 år siden sist – når det er sagt er det mange store forskjeller på svangerskapet på to eldste og denne minste 🙈

  🌸 Esra og Arber er mannen og min sine favoritter òg! Men nå de siste ukene, så synes jeg både Øyunn & Levi, og Jeanett & Jerry gjør det så bra, og de vokser skikkelig på meg! De imponerer stadig vekk, og jeg tar meg i å heie på dem òg 👏

  • Reply Ida Wulff 30. september 2020 at 23:20

   Hehe, rart hvordan intetsigende filmer plutselig kan bli rørende… ;p Og ja, Øyunn og Levi er morsomme, jeg liker dem også! <3

 • Reply Maria 30. september 2020 at 22:13

  Lurer også på om du har tatt NIPT/- eller KUB test i graviditeten?
  Ønsker å gjøre det selv!💕

 • Reply I 30. september 2020 at 22:24

  Gratulerer med overstått!

  De gravidfølelsene altså! Jeg slo til med, ikke lettrørt, men innmari lettsint😑, så her i huset var det god stemning! Tok der i mot igjen for manglende lettrørthet i barseltiden og gråt av alt og ingenting fire uker etter fødsel. Har heldigvis blitt mer stabil nå😍

  • Reply Ida Wulff 30. september 2020 at 23:18

   Tusen takk! <3 <3 Godt det stabiliserer seg litt etterhvert, hehe 😀

 • Reply Oda 30. september 2020 at 22:30

  Gratulerer med dagen som var 🎉

  Jeg ser på somnerhytta, og heier på Esra og Arber 🙌🏻 Men er litt som deg, jeg taklet ikke Jerry og Jeanette i starten, men ble plutselig så glad da de begynte å vinne konkurranser 😅

  Håper det går bra på ultralyd i morgen 🥰

  • Reply Ida Wulff 30. september 2020 at 23:20

   Tuusen takk 😀 <3 Haha ja, Jerry og Jeanett er to søtnoser stakkar. Klem til deg!

 • Reply Therese 30. september 2020 at 22:35

  Lykke til i morgen på ultralyd, håper virkelig alt er bra med babyen din☺️ Også må jeg bare si at jeg også får min kjæreste til å kjøpte rødvin til seg selv, sånn at jeg kan lukte på den😂

  • Reply Ida Wulff 30. september 2020 at 23:18

   Tusen takk! Og haha, så morsomt 😂 Godt jeg ikke er alene om det. Koko!

 • Reply Lina 30. september 2020 at 22:41

  Hvilken restaurant er dette?:)

 • Reply Ingrid 30. september 2020 at 23:06

  Fine deg!! Hvordan ordner du håret ditt?😍 krølletang/rettetang? Naturlig?? Give me your secrets!

  • Reply Ida Wulff 30. september 2020 at 23:19

   Her har jeg brukt tykk krølltang fra Mast! Men vet ikke om den selges lengre <3

 • Reply Marielle 30. september 2020 at 23:09

  Ja! Sommerhytta er såå koselig! Jeg synes det er en skikkelig bra cast. Heier på Esra og Arber! De andre har grodd litt på meg med tiden. Blir spennende å se om vinnerene virker like rigga i år. Håper ikke det🤓Lykke til på UL!

  • Reply Ida Wulff 30. september 2020 at 23:19

   Åå, jeg har aldri sett på det før jeg, har det virket rigget tidligere :O Så kjipt! Og tusen takk <3

   • Reply Marielle 1. oktober 2020 at 22:44

    Ja, litt kjipt, men bra underholdning allikevel. 􏰯􏰎􏰑􏰏􏰎􏰥􏰦􏰫􏰣􏰑􏰧Fjorårets sesong var verst. Såå bra det gikk fint på ultralyden🤩stas å se at det er liv i leiren. Gleder meg til å høre dine betraktninger av de neste stadiene i svangerskapet🤣Snakk med noen du kjenner eller jordmor om kroppen rett etter fødsel. Står jo sjukt mye om svangerskapet, amming og babyen, men jeg synes alle de «normale» tingene som skjer/kan skje etter fødsel var altfor underkommunisert.

    • Reply Ida Wulff 4. oktober 2020 at 10:30

     Det skal jeg så absolutt gjøre <3

 • Reply Eline 1. oktober 2020 at 00:46

  Sommerhytta er så koselig!

  Jeg syns Jeanett var så ufyselig i starten, og tenkte «stakkars mann» om Jerry. Men nå syns jeg de er så søte og morsomme, og kan ofte kjenne meg igjen i Jeanett sin frustrasjon og sinneutbrudd😅

  Syns også det er søtt med Esra og Arber som er så opptatte av å få det koselig, haha! Liker egentlig alle parene, men far + sønn har ikke min type stil så de faller liksom automatisk bort i hvem jeg heier på. Altså det badet😬

  • Reply Ida Wulff 1. oktober 2020 at 09:57

   Haha, kjenner meg veldig igjen i dette 😄 far + sønn er egentlig de eneste jeg ikke heier på. Pga far, for sønn virker jo så grei stakkar 💗

 • Reply Linda 1. oktober 2020 at 02:23

  Først heiet jeg på Esra og Arber. Men nå har Øyunn og Levi vokst på meg. Syntes også Jeanette overkjørte Jerry men han er jo litt håpløs😅Liker de alle i grunnen. Gleder meg til å se hver dag😅

  • Reply Ida Wulff 1. oktober 2020 at 09:58

   En liten smule håpløs ja, haha 😂❤️

 • Reply Helene 1. oktober 2020 at 04:06

  18 cm lange gutten, husker så godt den følelsen av at baby blir mer og mer en liten gutt. Jeg gråt for de merkeligste tingene og gjør det litt fortsatt. Min sønn er nå to måneder. Å se film eller serie hvor det fødes, da renner det over… både rett før og etter fødsel, blir så ekte!

  • Reply Ida Wulff 1. oktober 2020 at 14:10

   Åå, gratulerer med den lille på 2 måneder! Håper du koser deg <3

 • Reply Anne Lise 1. oktober 2020 at 07:46

  Jeg gråt av reklamer😇 og når barnet kom strigråt jeg av vignetten på Lundefjell (barnetv nrk) Jeg gråt fordi jeg var tom for melk og agurker da jeg var gravid, og sånn gikk no dagan😅🤣 Mangle blir nok hormonelle, det tar på å ruge fram et lite menneske😅

  • Reply Ida Wulff 1. oktober 2020 at 11:47

   Haha, elsker det <3 Ja, det gjør det virkelig!

 • Reply Jeanett 1. oktober 2020 at 08:49

  Jeg gråt også av alt og ingenting da jeg var gravid. Det har roet seg litt nå 5 mnd etter fødselen. Men om noen fortalte meg at jeg ville begynne og gråte bare fordi babyen min var søt, ga meg blikkontant, smilte eller rullet rundt hadde jeg ikke trodd på det. Men det er altså tilfelle 😂
  Lykke til på ultralyd ❤️ Det er alltid spennende. Håper det blir en fin opplevelse for dere ❤️

  • Reply Ida Wulff 1. oktober 2020 at 11:46

   Haha, jeg ler ❤️ Mange tårer blir det tydeligvis! Og tusen takk 😀

 • Reply Meg 1. oktober 2020 at 10:50

  Ang ditt første punkt – Bare ligg unna alt av dokumentarer som handler om dyr i nød, særlig de som påvirkes negativt av menneskeheten som feks isbjørn, elefanter eller pingviner.

  • Reply Ida Wulff 1. oktober 2020 at 11:46

   Consider it done!!

 • Reply LS 1. oktober 2020 at 11:00

  Tenkte bare kommentere det med å våkne i 4-5 tiden. Dette gjorde jeg med førstemann, og som du sier, du føler deg konstant fyllesyk. Ikke noe gøy når en trenger kreftene og piffen man kan få 🙂 Nå med nr.2 (8+5 uker) så har jeg lurt på om det samme holder på å skje, men det jeg merker er viktig er at jeg drikker minst mulig etter kl.19, slik at jeg i hvert fall ikke må ligge å kjenne på at jeg kanskje må på do 😀 da sovner jeg raskere. Lykke til:)

  • Reply Ida Wulff 1. oktober 2020 at 12:55

   Tusen takk, og gratulerer så mye med nr 2 i magen <3 <3

 • Reply Ingrid 1. oktober 2020 at 13:49

  Jeg er i uke 13 (Gud så seint det går), og merker ingenting til hormoner eller humørsvingninger… enda hvert fall.

  Jeg heier egentlig mest på Arber og Esra, men begynner å like J&J og Øyunn og Levi også. Det viktigste er at ikke de siste vinner. Far og sønn 😅

  • Reply Ida Wulff 1. oktober 2020 at 14:09

   Ja, gurimalla så sakte det går. Eller, jeg syns det begynte å gå raskere da jeg var ferdig med uke 12 faktisk!

 • Reply Marthe 1. oktober 2020 at 17:56

  Så spennende med ultralyd! Da vi dro på den ordinære ultralyden tenkte vi at de bare skulle bekrefte at det var gutt, slik de hadde sett heeeelt tydelig i uke 12. Viste seg å være jente! Koselig er det jo uansett. 😊 Håper det gikk bra i dag!

  • Reply Ida Wulff 1. oktober 2020 at 18:19

   Ja, koselig er det uansett, men kan tenke meg at man får litt sjokk 😅 vi fikk tydelig bilde av både tissen og ballene (sier man sånt om et foster???) i uke 13 så har ikke vært i tvil!

 • Reply Sofie 1. oktober 2020 at 21:52

  Ah, de gravidhormonene 😭 Når jeg var gravid med nr 1 var jeg helt vill. Hver gang grandiosareklamen kom på tv hikstgråt jeg 😂 husker også jeg skulle gi et kompliment til ei jente i en klesbutikk , plutselig stod jeg og gråt som bare det og prøvde å fortelle henne hvor fin hun var på håret 😂 Og for min del ble det bare verre når babyen kom 😬 jeg sier bare: ikke skru på tv på helligdager, da de viser masse Plan-fadder-reklamer osv..
  Så glad det gikk så fint på ordinær UL, ingenting er som å få bekreftet at alt er bra med lille i magehuset 😍

 • Reply Mona 2. oktober 2020 at 20:00

  Hei! Så fint at alt er bra med lillemann😃 Ville bare kommentere her, for når eg logget inn i går og såg bilde av deg før eg leste teksten så tenkte eg: Så utrulig fin du var på håret!!! Så det får du hilse svigermor å si😂 God helg❤

  • Reply Ida Wulff 3. oktober 2020 at 19:06

   Det skal jeg hilse og si 😀 Tusen takk <3 <3 Håper du har en fin helg!

 • Reply Maja 5. oktober 2020 at 14:47

  Kvasidigitale forelesninger er noe av det mest krevende jeg har vært med på! Hos oss (NTNU) har de i enkelte av fagene valgt å gjøre en greie midt i mellom, som funker.. sånn passe. Det innebærer at de streamer forelesninger som foregår i auditorium med noen studenter tilstede. Og når foreleserne legger opp til dialogbasert undervisning, er det latterlig frustrerende når det kun er foreleser som har mikrofon.. Se for deg 45 minutter med en foreleser som stiller spørsmål – og du ikke får med deg noen av svarene…Da synes jeg faktisk det er lettere i de fagene hvor det er enten eller, og ikke en mellomting. Veldig frustrerende når jeg ikke har mulighet til å møte fysisk selv hvertfall.

  Jeg starter også dagene med Sommerhytta og kaffe på senga 🙂 (noen fordeler med å være student). Som det blir påpekt så bygger jo parene en hytte til seg selv. Likevel virker det iblant som at dommerne baserer valgene på sin personlige stil, noe jeg synes er litt merkelig. Blant annet fikk A&E beskjed forrige uke om at de hadde tatt kjedelige valg? Også er det jo dommerne som har pushet «naust» på Ø&L i flere uker? Det er klart dommerne skal se på det tekniske og bedømme arbeidet som er gjort, men jeg kan synes det er litt urettferdig iblant å bli bedømt på personlige preferanser og stil.

 • Leave a Reply