Hverdagsliv Studier

PRINTEREN SOM KAN GJØRE ALT

4. oktober 2020

Reklame for HP 

HJEMMEKONTORET ER OPPGRADERT 🙌🏼

Som jeg nevnte for noen dager siden, er jeg helt overlykkelig over å ha fått printer i hus. Studenten i meg jubler 🤩 Det morsomme her er at jeg har gått rundt i alle mine år som student og levd på følgende løgn: Printer ikke er noe man har hjemme lengre. Det blir så mye surr når man må fylle på de derre blekkpatronene eller hva det nå heter.

Så, da syns jeg tydeligvis at det har vært enklere å sette himmel og jord i bevegelse hver gang jeg har trengt å printe ut et ark. Jeg har mast på foreldrene mine i arbeidstiden om å printe ut for meg, for så å måtte avtale overleveringsmøte etter arbeidstid. De gangene det ikke har vært mulig, har jeg tråkket rundt på byens bibliotek og ventet på en ledig PC slik at jeg kan printe ut. Skoleoppgaver, kompendium, eksamensnotater – for ikke å snakke om jobbrelaterte saker og reisedokumenter. Jeg er sikker på at jeg har behov for printer cirka 100 ganger i året – likevel har det ikke falt meg inn at jeg burde ha en printer i hus. Håpløs 😂Nå har jeg vært så heldig og få teste en printer som heter HP Smart Tank Plus 570. Og til tross for at jeg ikke er noen tek-ekspert, kan jeg allerede si at den har knust alle mine printer-fordommer. For det første så skiller den seg fra andre printere ved at den er mer kostnadseffektiv fordi man slipper å kjøpe nye blekkpatroner hele tiden. Den kommer med blekk til cirka 3 års forbruk for en som printer regelmessig, så her er det bare å senke skuldrene hva angår fylle på-stress. Og når man først må fylle på, så er det virkelig enkelt. Man klikker hjem små flasker som man heller på beholdere. Denne prosessen er helt sølefri, og flaskene er gjenforseglbare. Og vips, så er man klar for 3 nye år – ish.

HP Smart Tank Plus 570 er en smart-printer, som vil si at du kan printe via HP Smart App på mobil/nettbrett, eller fra dataen via Wifi. Det blir ikke enklere. Ser for meg at jeg kommer til å bruke den til å printe ut bilder også, når vi får en liten baby i hus og plutselig vil lage fotoalbum. Da er det kjekt å kunne printe rett fra telefonen!

EN OVERSIKT OVER APPEN 👆🏼

Her ser du hvordan HP Smart-appen ser ut på telefonen min. Telefonen koblet seg automatisk opp mot skriveren via bluetooth, og så var det bare å begynne å printe ut med det samme. Like enkelt fra telefon som fra data. «Skann fra kamera» er en gull funksjon hvis man er på farten og trenger å skanne dokumenter. Men jeg ser for meg at jeg kommer til å bruke appen mest til å printe ut bilder som er tatt med telefonen.

Printeren kan altså både printe (så klart), skanne og kopiere – tre i én. Utskriftene er av super kvalitet, og det hele er bare innmari enkelt og praktisk. Jeg gjorde printeren klar til bruk og installerte alt på egenhånd, og det hele tok meg cirka 15 minutter. Tror mannen ble veldig stolt, og ikke minst lettet over at jeg klarte noe teknisk. Det hender nemlig at jeg sitter og brøler etter hjelp når jeg skal få Netflix til å funke på TV’en. Men la oss ikke snakke om dét.Når vi kommer oss i hus, skal denne fine saken få sin egen plass på et skrivebord. Inntil videre blir den tatt frem og satt på bordet når den skal brukes 👏🏼

Hvis du vil lese mer om printeren HP Smart Tank Plus 570, så kan du gjøre det HER 👈🏼

Har du printer hjemme? Og hvis ikke, føler du noen gang at du burde hatt det? 

12 Comments

 • Reply Monica 4. oktober 2020 at 20:16

  Du er så blendende vakker på disse bildene😍 Du stråler virkelig!! Hvor er den fine genseren fra?

  • Reply Ida Wulff 6. oktober 2020 at 20:57

   Ella & Il <3

 • Reply Therese 5. oktober 2020 at 15:13

  Jeg kjenner meg alt for mye igjen😆 Har også innsett at vi har behov for å få en printer i hus, så hadde håpet på en rabattkode 🙈

  • Reply Ida Wulff 6. oktober 2020 at 20:57

   Det skal jeg prøve å få til neste gang <3

 • Reply Christina 5. oktober 2020 at 18:57

  Kan du begynne å poste når du har skrevet blogginnlegg på story? 😊 Blir så mye enklere å følge med da

  • Reply Ida Wulff 6. oktober 2020 at 14:15

   Jepp, prøver på det <3

 • Reply A 5. oktober 2020 at 23:02

  Jeg har printer! Og den ble kjøpt inn mot slutten av første semester da jeg begynte å studere. Da var jeg lei av å mase på at mannen måtte printe ut for meg på jobben og jeg klarte (orket) aldri å sette meg inn i hvordan det fungerte på skolen. Mannen mente at jeg overhodet ikke trengte printer men gikk motvillig med på å kjøpe den. Og det er den beste investeringen! Jeg synes det er så kjekt å ha både notater og div på papir. Henger nok litt etter og kjenner meg såååå igjen i Netflix eksempelet ditt 🙈😁 min er nok ikke så fancy som din, så nå fikk jeg lyst på den. Klem A

  • Reply Ida Wulff 6. oktober 2020 at 21:02

   Haha, å sette seg inn i printersystemet på universitetet er i hvertfall heeelt uaktuelt! Been there done that! <3

 • Reply Guro 6. oktober 2020 at 18:26

  Hei! Jeg har et spm ang studier og graviditet. Jeg (og min samboer) har et stort ønske om å bli gravide og føler oss så klare som det går an å bli. Det eneste som hindrer oss i dette er at jeg er student, mens samboeren min jobber. Jeg går master og er halvveis til nå til jul.. Vi har óg tenkt at det vil passe fint det året jeg skriver master, ettersom jeg bare er hjemme og skriver det året uansett. Så jeg lurer på om du kan lage et innlegg om dette eller bare svare her i kommentarfeltet? Hva gjør du med studier? Hva tenker du om å kombinere studier og graviditet? Tror du det er mulig? Hva er dine tanker ang denne «problemstillingen»? Setter virkelig pris på svar! <3

  • Reply Ida Wulff 6. oktober 2020 at 20:51

   Hei Guro <3 Jeg har faktisk ikke bestemt meg enda. Jeg går samlingsbasert, og risikerer å "stryke" fordi at fødsel og barseltid kræsjer med samlinger. Vi kan nesten ikke ha noe fravær. Og da har jeg tenkt at det er like greit å ta permisjon og senke skuldrene. Også deilig å ikke ha det hengende over seg. Samtidig så har jeg så lyst til å bare bli ferdig! Klaaarer jeg å drasse meg på skolen to dager før, fem dager etter fødsel? Kan barnefar stå på gangen med skrikende baby som jeg kan amme i pausene? Eller blir det bare en stor byrde. Jeg skal høre med universitetet om ev. tilrettelegging før jeg bestemmer meg for noe. Pga corona har de jo fått litt mer erfaring med digital undervisning, så kanskje jeg er heldig og får ordnet det. Masterskriving + graviditet syns jeg høres ut som null stress. Masterskriving + spedbarn derimot, er jo umulig å forutse hvordan blir. Kommer helt an på bebis! Og hvordan jeg selv takler det hele. Ønsker deg masse lykke til, begge deler får man til på et eller annet vis uansett <3

 • Reply Mia 6. oktober 2020 at 21:28

  Hei, hvor har du kjøpt de søte tusjene? 🙂

  • Reply Ida Wulff 6. oktober 2020 at 21:36

   Norli 😊

  Leave a Reply