Hverdagsliv

VEGANSK NØDHJELP FOR BLONDT HÅR

11. oktober 2020

Reklame for HairLust – kjøp boksen og spar 20%

HAIR REHAB BOX FOR BLONDINER 👆🏼

Rekk opp hånda alle som har blondt hår, og som noen gang har jobba så hardt med lillashampooen at håret er blitt helt lillagrått! 🙋🏼‍♀️ Ikke gøy. Blondt hår er litt jobb – hos meg for eksempel, har lengdene med å bli ganske gule etterhvert. Så noen jevnlige doser lillashampoo har jeg sverget til i alle år.

Nå har jeg vært så heldig og fått teste Hair Rehab Box for Blondes fra The HairLust, et merke jeg hadde lyst til å teste først og fremst fordi jeg har hørt veldig mye bra om dem. Men også fordi de er veganske og inneholder mange økologiske produkter.

Akkurat nå har HairLust et tilbud som gjør at du sparer 20% ved å kjøpe Hair Rehab Box. Den inneholder alt du trenger for å pleie ditt blekede og smågule hår. La oss gå gjennom boksen! Den inneholder følgende produkter:

🤍 En lilla shampoo som heter Growth & Repair. Denne sørger for at gule toner ikke tar over for den lyse fargen, uten å tørke håret ut. Det er det nemlig mange lilleshampooer som gjør, og da virker det jo mot sin hensikt 👎🏼

🤍 En hårmaske som heter Protein Reconstruction. Denne virker gjenoppbyggende på kjemisk skadet og tørt hår. Husk å alltid bruke kur mellom shampoo og balsam, ikke helt til slutt. Det er veldig mange som ikke vet om rekkefølgen, men det er den som er riktig!

🤍 En lilla balsam fra Growth & Repair-serien. Denne lar jeg sitte i tuppene cirka 5 minutter da jeg er gulere der enn jeg er i resten av håret.

🤍 En wet brush som er perfekt å ha i dusjen for å få renset ordentlig ut av håret. Det hender også at jeg bruker den til å fordele hårkur, for eksempel når jeg tar kur i hele håret.

🤍 Bamboo Turban Hair Towel, en liten turban som sitter som støpt på hodet ved hjelp av en knapp. Vanlige håndklær ramler alltid av så derfor foretrekker jeg egne håndklær som er ment for å tørke håret. Siden dette er i bambus, tørker det håret opp til 10 ganger raskere enn et vanlig håndkle 🤩

Her finner du Hair Rehab Box for Blondes 💕Elsker denne kuren i kombinasjon med de lilla produktene. Proteiner til håret er viktig, og denne gjorde håret silkemykt. Jeg sliter mye med frizzy hår om dagen fordi det er så mye fukt i lufta, og jeg følte at denne kuren hjalp til med å temme håret skikkelig. Jeg lar alltid kuren sitte i så lenge som mulig, og prøver å finne på ting i mens. For eksempel barbere legger, pusse tenner, nappe øyenbryn, file negler… På badet er det mye man kan gjøre for å få tiden til å gå, hehe.

HairLust ha virkelig såå mye digg til håret, og selger blant annet også putetrekk som er laget av 100% bambusfibere. Jeg eelsker putetrekk som er hårvennlige, for da kan jeg stå opp om morgenen og ikke gjøre noe særlig med håret. WIN!

Besøk HairLust hvis du trenger noe til håret ditt, og ønsker å teste veganske og økovennlige produkter ❤️ Hvis du ønsker å lese tips om hvordan du bruker lillashampoo, kan du gjøre det her.

4 Comments

 • Reply Jente25 11. oktober 2020 at 18:08

  Hei,

  Er det settet fra Pierre Robert du har på deg? Jeg har settet selv, men vurderer å legge opp buksen. Den er veldig lang. Har du problemer med lengden? Eventuelt noen gode hack for å få den til å sitte pent? Nupper også en del 🥵

  • Reply Ida Wulff 19. oktober 2020 at 22:56

   Det stemmer! 🙂 Ikke problemer med lengden, men det har nuppet seg mye mellom beina.

 • Reply Marte 12. oktober 2020 at 18:00

  Det antrekket så superdigg ut! Hvor er det kjøpt? <3

  • Reply Ida Wulff 12. oktober 2020 at 18:08

   Pierre Robert! 💗

  Leave a Reply