1+1=3 Hverdagsliv

TANKER & FØLELSER, RETT OG SLETT

12. oktober 2020

HEI ❤️🍁

Det er ikke så ofte jeg setter meg ned med Mac’en på fanget uten en plan. Jeg har som regel en eller annen idé om hva jeg skal produsere når jeg logger meg inn på bloggen for å dele noe. Men ikke nå. Jeg vil bare bable litt. Jeg har en treg morgen til mandag å være, og det er deilig. Den daglige kaffedosen jeg tillater meg er straks drukket opp, jeg har ringt og bestilt tid til influensavaksine, og fått servert en deilig frokost på senga av Gravlyset. Chiagrøt med peanøttsmør, syltetøy, blåbær og banan (Altså, jeg elsker den mannen så sinnsykt mye). Bortsett fra det har jeg ikke rukket noe i dag, og det får være greit.

Jeg føler meg litt tung i kroppen i dag, men det er ikke fordi magen min er 48,1% ferdig bakt. Det er fordi jeg fikk cravings i går kveld, og kjørte i svime til Cirkle K hvor jeg kjøpte to poser med sjokoladeboller og en krokanrull. Spiste opp begge deler mens vi så filmen American Psycho på senga, og trivdes med det. Hva er greia egentlig, drepte han alle eller ingen?

Nok om dét. Jeg føler mye om dagen, og syns at ting er litt rart. Jeg hadde nemlig slått meg til ro med at jeg sikkert blir glad i babyen når han kommer ut. Det er for mye forlangt at man skal elske en fremmed som ligger skjult inne i magen. Og det står jeg fortsatt for. Jeg ville aldri sett rart på en gravid som ikke elsker barnet som ligger godt gjemt blant tarmer og rot. Men det har skjedd noe med følelsene mine. Vi satt og så på landskampen her hjemme, og jeg kjedet meg selvfølgelig fordi… Fotball. Så jeg trakk pusten dypt, og gjennomførte min første nettshopping av babyklær. Jeg klarte det! Jeg kjøpte klær til den lille gutten vår! Endelig eier han noe. Pakken kom i posten allerede dagen etter, og bare det å hente en pakke med klær til barnet vårt… Jeg ble grepet av både kjærlighet og lengsel. Så kom jeg hjem og pakket ett og ett plagg ut av det fine, prikkete papiret. Lyseblå kosedress med kaninører. En prikkete pysjamas med bittesmå føtter. En sparkedress med små skyer og kaniner i flyvemaskiner. To små luer til det lille, fine hodet hans. Og hans første bamse! En hvit kanin. Hjertet mitt smeltet og ble til smør der jeg satt og pakket opp, og jeg kjente hvor mye jeg savnet babyen min. Det hørtes ikke så klokt ut da jeg sa det høyt. At jeg vil at han skal komme ut hit nå. For jeg vil selvfølgelig at han skal bakes helt ferdig inni der. Men det kjennes ut som om jeg lengter, jeg kan nesten ikke vente med å holde ham. Er det rart å bli utålmodig allerede halvveis i svangerskapet?

Det er en slags lettelse å føle på kjærligheten, selv om jeg ikke hadde forventet den så tidlig. Kanskje ikke i graviditeten i det hele tatt. Jeg har jo kalt ham for det lille monsteret på tull, fordi han har gjort meg i så dårlig form. Men nå vil jeg bare… Gjøre meg selv og verden bedre før han skal ut og leve her. Fy søren så gal jeg høres ut, jeg ser det selv altså 😂❤️

Snakker om gal. I går klikket jeg i vinkel på Gravlyset fordi han bestilte takeaway med kylling. Jeg lever jo kjøttfritt nå, og har egentlig ikke brydd meg om hva han gjør. Men i går begynte jeg å skrike og hyle i bilen, fordi det gikk så inn på meg. Jeg klarte heldigvis også å hyle at: Dette er helt ukontrollert, jeg kan ikke noe for denne reaksjonen!!! Så da endte det med at vi lo av det i stedet for å begynne å krangle. Men, ja. Det er skremmende hvordan jeg mister kontroll over mine egne reaksjoner noen ganger. Enkelte dager er jeg meg selv, andre dager er jeg et emosjonelt vrak. Hva som påvirker det i den ene eller andre retningen er jeg ikke sikker på. Det høres så enkelt ut når folk skylder på: HORMONER…. Men jeg begynner å forstå at det faktisk er en greie.

Jeg håper at i dag er en god dag. Det føles i hvertfall sånn, nå før jeg har startet dagen sånn skikkelig. Er det forresten interessant at jeg viser frem babygarderoben? Eller er det helt irrelevant. Jeg vet at mange er interessert i å vite hva jeg velger av utstyr, men om klærne hans blir litt i meste laget vet jeg ikke? Let me know 😻Jeg håper du får en fin start på denne mandagen. Hvis den føles litt tung, så vil jeg anbefale deg å gjøre minst én ting for ditt eget velvære i dag. Det kan være å gå en tur med podcast på ørene i solnedgangen, kjøpe en ny og spennende te, farge og nappe øyenbrynene dine på badet, gjøre knipeøvelsene som du kanskje glemmer å gjøre ellers, gå på trening med lave forventninger til deg selv, og for guds skyld: TENN LEVENDE LYS 🙌🏼

130 Comments

 • Reply Hanne 12. oktober 2020 at 10:59

  Dette innlegget likte jeg ❤️ Og du høres absolutt ikke gal ut. Jeg syns hele følelsesregisteret endret seg etter graviditet & fødsel – man reagerer liksom plutselig på en helt annen måte enn før og føler så mye MER enn før. Og det er egentlig litt fint selv om det noen ganger også er j**lig slitsomt 😅 Ha en fin mandag, Ida ✌🏻

  • Reply Ida Wulff 12. oktober 2020 at 15:16

   Takk for støtten, hehe ❤️ Det hjelper virkelig å høre at andre kjenner seg i følelser man går gjennom. Fin mandag til deg også!

 • Reply Linn 12. oktober 2020 at 11:52

  Så koselig skrevet! <3 Føler det samme selv, daglig er jeg i skuffen til baby og titter, kjenner på babytøyet og sommerfuglene velter seg rundt inni meg :’)

  Høyt JA til at du viser frem innkjøp dere gjør til babygutten 😍

  • Reply Ida Wulff 12. oktober 2020 at 15:15

   Haha, ååå ❤️ Jeg går inn på gjesterommet hvor klærne hans ligger og tar på dem titt og ofte. Føler meg litt creepy, så godt å høre at vi er flere!

 • Reply LH 12. oktober 2020 at 12:23

  Elsker babling, det er veldig koselig 😊 jeg syns det hadde vært gøy å se litt av garderoben til babyen, selvom jeg ikke har barn selv 😄 håper den fine dagen fortsetter!

  • Reply Ida Wulff 12. oktober 2020 at 15:15

   Takk snille ❤️

 • Reply KristinaLB 12. oktober 2020 at 12:44

  Alt av babyutstyr, klær osv er interessant å see 😀 Gjerne tips til gode nettbutikker osv 🙂 Jeg også lengter, men samtidig som deg , så vil jeg jo at hun skal bli helt «ferdig» først <3 Vi får håpe tiden frem til feb/mars går fort 😀

  • Reply Ida Wulff 12. oktober 2020 at 15:15

   Jaa, måtte tiden fly som den siste bananflua jeg aldri blir kvitt! ❤️

 • Reply Anonym 12. oktober 2020 at 13:49

  Hei Ida. Jeg leste at du hadde begynt med nettshopping til den lille <3 Kunne du ha skrevet en innlegg om de tingene du har bestilt eller tenker å bestille til baby veldig snart? Instagram går også bra! Jeg finner virkelig nesten ingenting jeg syntes er fint, praktisk og i nøytrale farger som hvit, beige og grå. Jeg liker særlig godt elementer som føtter på sparkebukser og pysj, i tillegg til glidelås på pysjen. Men de er det ikke mange av. Har funnet noen nøytrale kluter i deilige materialer fra en lokal best kids butikk, men trenger fremdeles gulpekluter. Likte ikke materialet på gassklutene til feks kid, princess eller sparkjøp. For meg blir stoffet for tynt. Jeg kjøpte en pakke av flanellklutene til sparkjøp da. Mange butikker har alt for mye mønster og spenstige farger på sine. Eller noen nøytrale jeg kunne kjøpt, men da i pakke med andre farger jeg absolutt ikke ville hatt. Herunder rosa, blått, grønt osv. Jeg ble egentlig litt overrasket over hvor vanskelig det var å finne dette i Norge. Jeg sliter også ganske mye med å få barnerommet ferdig og står mellom mellomløsninger i Norge eller bruke for mye penger på å importere møbler hit. Jeg er virkelig overrasket over enten dårlig kvalitet på treverk eller nordisk design på absolutt alt. SOS

  • Reply Ida Wulff 12. oktober 2020 at 15:53

   Hei! Høres ut som om du har kommet lengre enn meg, utstyret har jeg ikke begynt på enda.

   Pysjamaser med glidelås jeg har kjøpt foreløpig:

   https://www.willowandharper.no/products/zipper-footie-blue-bunny-airplane

   https://www2.hm.com/no_no/productpage.0310091040.html?gclid=CjwKCAjw_Y_8BRBiEiwA5MCBJpvj0OuOYSkdP-HXbTLGNDu1fr-ax1ggkSi3CfmiZLmHp-nyAgJBgRoC6CYQAvD_BwE

   Deler utstyr etterhvert som jeg kjøper <3

   • Reply Ingunn 12. oktober 2020 at 18:53

    Til anonym: Pysjer med glidelås finner på på lindex, kappahl og Cubus ihvertfall! Lindex har glidelås både oppe og nede, det er veldig kjekt☺ princess har pakker med hvit og grå flanell-kluter. Newbie har en serie med klær som er veldig fine og nøytrale, men newbie er små i str! Lindex er min favoritt, så myke og gode og varer lenge, finnes litt nøytralt der og, men mange print også da- som du kanskje ikke liker😊

    • Reply Ida Wulff 12. oktober 2020 at 23:52

     Tusen takk for tips! 😍😍 må komme meg en tur på både Lindex og KappAhl!

  • Reply Silje 12. oktober 2020 at 17:08

   Hei du! Jeg blander meg inn 🙈 Jeg synes Lindex har fine bodyer i nøytrale farger ofte. Du må bare komme deg forbi alt det andre medcrazy mønsteret de ofte driver med 🥴 og en anbefaling på gulpekluter er CamCam copenhagen. Det er nok kanskje ikke fargene du ønsker, men nøytralt nok og de er virkelig myke og gode! 😊

   • Reply Ida Wulff 12. oktober 2020 at 23:57

    Takk for at du blander deg inn 😍 har hørt flere snakke varmt om bodyer fra Lindex, så dem skal jeg absolutt sjekke ut!

  • Reply l 12. oktober 2020 at 19:26

   Hei! Name It har pysjer i både bomull, bambus/ull og merinoull med glidelås og føtter. Høstens farger er veldig fine og nøytrale, lysegrønt, brunt, gult, grått. De har også gode 5-pk med gulpekluter.
   Hust & Claire har også veldig gode pysj/ullundertøy med bambus i gult, grått, hvitt og grønt med veldig god kvalitet!

   • Reply Ida Wulff 12. oktober 2020 at 23:50

    Takk for tips 😍 usikker på om en mars-baby trenger pysj i ull?

   • Reply Hanne 14. oktober 2020 at 07:50

    Mange kler baby i ull hele året da det hjelper på å regulere kroppstempen (noe babyer ikke er så gode på). Om vinteren varmer det og sommeren svaler det. Kan selv finne på å bruke ull hele året, men det er klart det blir mer av det og tykkere på vinteren. Om sommeren synes jeg for eksempel det er veldig deilig å bruke t-skjorter i ull😊 Også kommer det jo også veldig an på hvor varm sommeren er. Tipper det går fint å ikke kle baby i ull hele året, men kan sikkert være greit å ha tanken bak det i bakhodet😊

 • Reply Monica 12. oktober 2020 at 13:56

  Så koselig med første kjøp til babyen❤️ Del gjerne kjøpene!

  Kjenner meg godt igjen i det med hormoner😂 Eg har riktig nok vore ganske lett å leve med heile graviditeten i følge sambuar! Heilt til no på slutten🤯 Sikkert ein god blanding av hormoner og utålmodighet, men no har hormonene virkelig tatt overhånd😂

  • Reply Ida Wulff 12. oktober 2020 at 15:14

   Will do 😀 Heldig samboeren din har vært, da regner jeg med at han tåler et par ups and downs fra deg nå 😀 Lykke til med siste innspurt, jeg tolker deg som at du nærmer deg fødsel ❤️

 • Reply Rebecca 12. oktober 2020 at 14:05

  Vil gjerne se garderoben🤩

  • Reply Ida Wulff 12. oktober 2020 at 15:12

   Kult! ❤️

 • Reply Mona 12. oktober 2020 at 14:15

  Gravid med førstemann satt jeg på toget på vei hjem fra jobb og plutselig kjente jeg ett enormt raseri mot de to som satt ved meg, hadde lyst å skrike høyt og slå til de, bare fordi det var ledig andre steder så det kunne da ikke være nødvendig å sitte klin inntil meg… haha! Hormoner er ingen spøk

  • Reply Ida Wulff 12. oktober 2020 at 15:14

   Haha!! Føler den ❤️ Sånn er jeg til vanlig når jeg ikke er gravid, så du kan jo tenke deg nå!

 • Reply Aurora 12. oktober 2020 at 14:59

  Herregud! Er selv i uke 29 og du skriver akkurat det jeg selv tenker og føler😭 Savner han så mye💚

  Jeg vil gjerne se babyklær!! Og så lurer jeg på om du har noen tanker rundt forberedelse til fødsel? Selv kjenner jeg at jeg er ganske avslappet, og gruer meg egentlig ikke. På den ene siden vil jeg jo vite ALT og googler og leser alt jeg kommer over, og på den andre siden er jeg bevisst på at gravide bør skjerme seg selv litt. Vi bør høre positive historier og tenke positivt rundt fødsel. Jeg kjenner likevel ikke at det er aktuelt å bruke masse penger på dyre «positive» kurs – det holder med fødselsforberedende kurs på sykehuset! Kom gjerne med tips til nettsider/dokumentarer/bøker om hvordan man bør forberede seg osv.

  Stor klem på denne litt tunge mandagen💛

  • Reply Ida Wulff 12. oktober 2020 at 15:12

   Så godt å høre at vi er flere om de følelsene ❤️ Jeg har faktisk kjøpt et positivt kurs (hehe) og er helt enig med deg. Vi bør omgi oss med positive tanker og historier rundt fødsel. Det gir så mening og er så logisk at fødselen blir bedre hvis man ikke er redd, og hvis man klarer å slappe av og koble ut. Klem tilbake!

   • Reply T 13. oktober 2020 at 19:38

    Nå skal jeg ikke komme her med noen skrekkhistorie, men jeg vil anbefale å forberede seg bittelitt mentalt på at det kan dukke opp ting underveis i fødsel som gjør at planen endres. Jeg hadde akkurat samme innstilling som dere, og tenkte det var kjempefint. Men i ettertid skulle jeg ønske jeg hadde forberedt meg litt mer på at det kunne ende i keisersnitt. Som forøvrig gikk veldig fint altså, angret bare på at jeg ikke hadde lest/forberedt meg på det overhodet.

    • Reply Ida Wulff 13. oktober 2020 at 23:46

     Jeg skjønner at du mener godt, men jeg ønsker ikke å høre om det. Jeg vil tro og håpe på det beste, og kun skal omgi meg med positiv fødselsnakk. Så er man jo ikke dum – jeg skjønner at uforutsette ting kan kan skje, jeg velger bare å ha et annet fokus.

   • Reply Kine 14. oktober 2020 at 11:21

    Fødte selv i april, og jeg kjøpte kurset Positiv fødsel! Angrer ikke et sekund, og er veldig sikker på at det gjorde til at fødselen min gikk så bra! Jeg var fokusert fra første rie på at dette var en jobb som måtte gjøres! Hadde også en tanke hele veien om at det blir vondere, men det ble faktisk aldri så vondt som jeg trodde! Såklart er det dritvondt (😂😩), men med de riktige innstillingene så går det så BRA!! Såklart veit man innerst inn at det kan dukke opp ting som kan endre på planene man har, men det er jo ikke det man skal fokusere på! Fokuser på å puste dypt og tenk på at det er en positiv smerte – så tror jeg det går dritbra! Savner faktisk fødselen min, og blir skikkelig misunnelig på de som går gravide nå 😂 crazywoman!
    Masse lykke til videre i svangerskapet – og vil gjerne se innkjøp til baby 👏🏼

    • Reply Ida Wulff 16. oktober 2020 at 15:37

     Herlig å lese <3 <3 Takk!

   • Reply Tine 15. oktober 2020 at 12:44

    Jeg var livredd fødsel pga alle historier. Ingen vits. Det som skjer det skjer. Og jeg syntes ikke fødsel var så vondt som alle fortalte meg. Veldig mye tid til unødvendig bekymring. Bekymring hjelper jo uansett ikke. Lykke til!

 • Reply Johanne 12. oktober 2020 at 16:53

  Ja vil gjerne se babytøy og utstyr. Har selv ei jente på 5 og ei på 2 mnd.
  Gjort mitt elsk på merker som MarMar, hust and clair, wheat å memini 🥰 marmar har magisk Basic collection til baby.

  • Reply Ida Wulff 12. oktober 2020 at 23:57

   Takk for tips til fine merker 😍

  • Reply T 14. oktober 2020 at 08:42

   Skjønner det. Håper du får en god opplevelse <3

   • Reply Ida Wulff 14. oktober 2020 at 11:22

    Takk ❤️

 • Reply Victoria 12. oktober 2020 at 17:06

  Jeg synes på ekte at etter fødsel var 900 ganger enn under graviditeten! Følelsene var virkelig på høygir og jeg hadde null kontroll. Det var utrolig slitsomt, samtidig som vi fikk noen gode lattere hjemme. Så you are in for a treat hvis du er like heldig som meg der! Jeg var helt lik i tanke gangen, og følte folk rundt meg overdrev når de snakket om kjærlighet til barnet. Tenkte at folk var skruller, men sannelig så hadde de rett. Nå er jeg et hot mess og jeg kan se på lille gutten min som er 6 måneder og det gjør på ekte vondt hvor høyt jeg elsker han! Så dere kan glede dere til et liv med følelsene på utsiden😂 💙 det er slitsomt, men verdt det!

  • Reply Ida Wulff 19. oktober 2020 at 22:55

   <3 <3

 • Reply Emilie 12. oktober 2020 at 17:09

  Kanskje et av de beste innleggene du har skrevet❤️

  • Reply Ida Wulff 12. oktober 2020 at 17:33

   Åå, så hyggelig at du syns det ❤️

 • Reply Kristin 12. oktober 2020 at 17:22

  Da jeg var gravid hadde jeg så sinnsykt lyst på en kake som bestemor pleier å lage til bursdagen min, prøvde å bake den men den endte jo selvfølgelig opp i søpla! Jeg la meg på gulvet å gråt helt ukontrollert mens jeg ropte at jeg var et mislykket menneske😂 stakkars samboeren min han var jo vitne til det hele😂

  • Reply Ida Wulff 12. oktober 2020 at 23:58

   Haha 😂😂❤️👏🏼

 • Reply Maria 12. oktober 2020 at 17:31

  Så koselig!❤ Håper det kommer for meg også. Er i uke 10 nå, og klarer ikke forholde meg til at det er et levende vesen inni der! 😅 Har dog heller ikke hatt NOEN symptomer, annet enn positiv test og sjekk på TUL, så det spiller kanskje inn. Over til spørsmålet ditt, JA, vil gjerne se innkjøp av alt jeg!😅😍

  • Reply Ida Wulff 19. oktober 2020 at 22:55

   Gurimalla, så heldig som (bank i bordet) slipper kvalmen! Håper den ikke kommer til deg <3 Og hallo, gratulerer!!

 • Reply Marianne 12. oktober 2020 at 17:34

  Hormonene er helt på bærtur, jeg er helt vanlig eg sekund og rasende i det neste før jeg gråter uten sjans til å stoppe for så å le av meg selv. Smeltehjernen er på plass for lengst, og tok nesten to år før jeg var «vanlig» etter forrige gang. Ser for meg det blir verre med nr 2 😅

  Vil gjerne se garderobe, utstyr til både deg og baby, barnerom etterhvert og alt! Veldig gøy å følge deg midt oppi dette kaosvidunderet 🥰

  • Reply Ida Wulff 19. oktober 2020 at 22:54

   Haha, godt å høre at vi er flere! Virkelig.

 • Reply julie 12. oktober 2020 at 17:35

  Synes det er hyggelig med tanker som flyr-innlegg, og er koselig å følge prosessen din!❤️ Og må si jeg kjenner meg igjen i bilepisoden, bare at her begynte jeg plutselig å hulke til samboeren utav det blå fordi jeg fikk så cravings på cafe cookies (som jeg ikke har spist på årevis, så hvor det kom fra, aner jeg ikke) – og jeg er ikke gravid engang 😂 vi begynte også bare å le av det, men det kan bli spennende å se hvor hormonell jeg blir den gang det skjer, haha!

  • Reply Ida Wulff 12. oktober 2020 at 23:55

   Haha, jeg ler! ❤️ Man trenger vel ikke være gravid for å få cravings! Eller være hormonell, hehe. Klem

 • Reply Stine 12. oktober 2020 at 17:38

  Jaaaa til å se babygarderoben 😍 Hilsen fra ei som er veldig babysyk, men må vente ett par år til før det blir hennes tur…..

  • Reply Ida Wulff 12. oktober 2020 at 23:55

   Da skal jeg gå i alle fellene for deg og tipse om do’s and donts 🥰❤️❤️

 • Reply Hanne 12. oktober 2020 at 17:44

  Ja! Jeg vil gjerne se klær, utstyr og alt du vil vise frem😍 er ikke gravid selv, men synes det er så gøy å følge dere på denne ferden!

  • Reply Ida Wulff 12. oktober 2020 at 23:54

   Så hyggelig 💙💙

 • Reply Lene 12. oktober 2020 at 17:45

  Så koselig innlegg 🥰 Del gjerne alt av innkjøp fremover 👏👏

  Jeg tok helt av og begynte å hylgrine når samboer kom hjem med omega-3-kapsler multi isf omega-3-kapsler-basic. Dette var en lørdag ettermiddag og jeg var veldig opptatt av å få i meg nok folat (noe det ikke var nok av i multi-kapslene alene, kunne evt ta multi+vanlig multivitamintablett, men det ville blitt altfor mye av det meste). Det ble ny tur på apoteket og vi rakk å kjøpe basic før apotekene stengte #hormoner 👀

  • Reply Ida Wulff 12. oktober 2020 at 23:53

   Haha, helt innafor spør du meg 😄❤️

 • Reply M 12. oktober 2020 at 19:12

  Såå koselig, Ida❤️ fikk baby i år og kjenner jeg blir helt misunnelig (på en god måte) på andre som skal få oppleve alt igjen ❤️😂 jaaa til å vise frem klær og alt annet😍

  • Reply Ida Wulff 12. oktober 2020 at 23:53

   Gratulerer så mye! ❤️

 • Reply Ane 12. oktober 2020 at 19:26

  Ikke meningen å være svangerskapspoliti, men tar du tilskudd med b12 siden du er kjøttfri? Veldig viktig vitamin for normal vekst 😊

  • Reply Hanne 14. oktober 2020 at 10:21

   B12, jern og mange andre verdier tester de deg for jevnlig og følger deg opp på dersom du har mangel. Så regner med Ida får god oppfølging fra lege/jordmor om det så er tilfelle😊

 • Reply S 12. oktober 2020 at 19:34

  Åååå! Kjenner meg såå mye igjen angående den lengselen etter babyen i magen. Ca halvveis i svangerskapet med jenta vår kjente jeg på det samme. En skikkelig intens følelse av å virkelig savne og lengte etter henne🥺 syntes det var så altfor lenge til vi skulle få møte henne🥺 Før hun var født kjente jeg at jeg var så utrolig glad i henne! Jeg kunne kjenne en varm følelse i hele kroppen av å tenke på lille hun som lå der inne❤️ Kunne også begynne å bekymre meg for henne, f eks «tenk hvis noen kommer til å mobbe henne i barnehagen eller på skolen», «tenk hvis hun blir ertet for hvordan hun ser ut, prater e.l.». Kunne bli helt knust av sånne tanker😭 Så ja, mye hormoner🙈 Men så er de jo barna våre selv om man ikke har fått de i armene sine enda. Og de er seriøst meningen med livet. Jeg elsker livet med barna mine. Det er slitsomt, ja. Men så verdt det❤️

  • Reply Ida Wulff 12. oktober 2020 at 23:51

   Ååå, så fint å lese!! 🥺❤️❤️

 • Reply Marie 12. oktober 2020 at 19:44

  Så vakkert innlegg, kjære Ida❤️ Det er så koselig å følge deg nå i graviditeten❤️ Masse lykke til videre🌟

  • Reply Ida Wulff 12. oktober 2020 at 23:56

   Tusen takk snille ❤️❤️❤️

 • Reply Siri 12. oktober 2020 at 19:56

  For min del må du gjerne dele alt du selv føler deg komfortabel med! Du er helt rå på å formulere deg, dele, og være deg selv! Alle skulle hatt et kurs i hvordan-være med Ida Wulff <3
  Og baby – del alt du ønsker. OG! Gratulerer så mye! Det fine, halvferdige monsteret du har i magen må være det heldigste monsteret, som får komme til så skjønne foreldre. Selv er jeg 22, og superklar for baby – men vet at det ikke er helt riktig tidspunkt enda. Blir det noen gang det?

  • Reply Ida Wulff 19. oktober 2020 at 22:54

   Ååå, du er meg vel god! Så koselig. Og nei, det kommer vel egentlig aldri til å passe helt perfekt <3

 • Reply Mathilde 12. oktober 2020 at 20:05

  Gjerne flere innlegg som dette😍 Og vil gjerne se og høre alt av forberedelser og tanker rundt graviditet og baby🙌 Har vært preggers to ganger selv, og kjenner meg så syyykt igjen😂 Nå er kidsa 1 og 3, og jeg kan fortsatt begynne å grine fordi en gjør et kult «triks» eller vokser for fort🙄 Såååeee har ikke blitt noe bedre her ihvertfall.

  Uansett, masse grattis og lykke til😍 Spår at det er en haug av leserne dine som gjerne vil dele masse tips og råd (meg selv inkludert)😅

  • Reply Ida Wulff 19. oktober 2020 at 22:52

   Haha, så herlig <3 Og tusen takk for det! Gode råd er alltid velkomment – skremselspropaganda om hvor fælt fødsel og spedbarnsperioden er, not so much. Hehe. Klem

 • Reply Helene 12. oktober 2020 at 20:21

  Kos deg med innkjøp, det er så koselig å få små plagg i hus ❤️ Må bare dele noen ting som har gjort mine to måneder som mamma lettere i garderobeverden… Pysjamas hvor du kan åpne glidelåsen fra fotenden, mye lettere å skifte bleie midt på natten. Omslagsbody, slipper å tre plagget over hodet på lille bebis. Body fra Lindex, de har to rader med trykknapper og passer derfor mye lenger enn andre merker. Klem

  • Reply Ida Wulff 19. oktober 2020 at 22:50

   Tusen takk for tips, det hørtes jo helt genialt ut <3

 • Reply Lisa 12. oktober 2020 at 21:21

  Jeg vil gjerne se babyklær 🤩🤩 er selv ferdig med babytiden for noen år siden men syns babyklær er så kos. Men du? Hvor er ytterjakken din fra? Leter etter en slik 🤩

  • Reply Ida Wulff 13. oktober 2020 at 08:38

   Den er fra Bergans 💗

 • Reply Linn 12. oktober 2020 at 21:43

  Følg lilleminis på Instagram og last ned appen deres,det er absolutt verdt å betale for abo. der,utrolig fine artikler!
  Bruk tiden på å les litt om 4.trimester,selvom det føles helt uviktig nå…Det er alt for lite fokus på det, men utrolig viktig!

  Og ja til deling av innkjøp<3

  • Reply Ida Wulff 13. oktober 2020 at 00:00

   Takk for tips 💙

 • Reply Aline 12. oktober 2020 at 21:45

  Man hører jo nesten bare skrekkhistorier om fødsel. Jeg hadde en veldig fin fødsel, men det går nesten ikke an å forberede seg til dette. Umulig å forutse..
  Ta ting som de kommer!! Det gjelder det meste…etter fødsel også. Man kan lese opp og ned i mente men det kan oppstå forventninger som ikke kan innfris. Det som overrasket meg mest med fødselen var hvor mye KREFTER man trenger. Tøffeste treningsøkten jeg har vært med på;)

  • Reply Ida Wulff 13. oktober 2020 at 08:37

   Prøver nå uansett å forberede meg så godt jeg kan, og håper jeg kan få et eller annet igjen for det 😄 godt å høre at du hadde en fin fødsel!

   • Reply Hanna 14. oktober 2020 at 23:03

    Syns det er helt feil å si man ikke kan forberede seg. Selv om man sier alle fødsler er ulike, så er det jo ganske mye likt de fleste går igjennom. Selve opplevelsen er ulik, men for meg hjalp det MYE å lese meg opp i forkant og spørre jordmor. Ville ikke anbefalt å spør venninner og andre, for de forteller sin opplevelse, ikke fakta.

    Men kan uansett anbefale både lystgass og epidural 😂 OG at du ber om at de øker dosen/gassen etterhvert, noe jeg ikke visste man kunne 😜

    • Reply Ida Wulff 15. oktober 2020 at 08:38

     Jeg forbereder meg i hvertfall alt jeg kan, men kun med positivitet 😀💪🏻

 • Reply L 12. oktober 2020 at 22:50

  Du høres ikke gal ut i det hele tatt ❤️ Jeg derimot føler meg gal nå som vi prøver å jeg ligger å holder meg på magen og ber om at det skal bli til noe. Håper jeg snart en dag er i dine sko ❤️

  • Reply Ida Wulff 13. oktober 2020 at 07:56

   Krysser fingrene for dere ❤️❤️❤️

 • Reply Marte 12. oktober 2020 at 22:57

  Du er ikke gal! Vis, vis, vis! Please.

  • Reply Ida Wulff 12. oktober 2020 at 23:59

   ❤️❤️

 • Reply M 12. oktober 2020 at 22:58

  Jeg har også kjøpt et positivt kurs. Hvilke har du kjøpt? 🤩

  • Reply Ida Wulff 12. oktober 2020 at 23:59

   Kun positiv fødsel foreløpig, men har ikke kommet så langt at jeg kan gi noen anmeldelse 😊 Hva med deg?

   • Reply M 15. oktober 2020 at 15:40

    Vi har kjøpt Smertefri fødselskurs gjennom MamaStork, bootcamp for par. Konseptet er utviklet i Danmark av Anja Bay. Men vet fra venninner at kursene inneholder så og si det samme, så tenker man bare behøver et.
    Anbefaler deg forresten å lese boken Anja Bay – Smertefri Fødsel. Jeg er akkurat ferdig med den, og likte den veldig godt.

    • Reply Ida Wulff 16. oktober 2020 at 15:34

     Takk for tips <3

 • Reply Linn 12. oktober 2020 at 23:42

  Ja til at du legger ut hva du kjøper 🙂
  Har selv en 6 mnd gammel jente og det er alltid gøy å se om noen kjøper ting man ikke hadde tenkt over at man trenger eller at man oppdager nye nettbutikker etc😃 Merkelig med det, før jeg fikk barn hatet jeg tanken på å bruke tid og penger på å lese om og kjøpe babyting. Nå føles det ut som om det er hobbyen min, er jo SÅ koselig! ❤️

  • Reply Ida Wulff 12. oktober 2020 at 23:59

   Det virker som en veldig koselig hobby! ❤️ snart klar for å begi meg ut på utstyret 😍 veldig redd for å velge feil da…

 • Reply Sandra b 12. oktober 2020 at 23:42

  Ja til å vise garderobe! Blir aldri lei av babytøy og selvom jeg har baby på 6 mnd. Lykke til med videre av svangerskapet og mer utålmodig skal en bli haha

  • Reply Ida Wulff 13. oktober 2020 at 07:55

   ❤️❤️❤️

 • Reply A 13. oktober 2020 at 08:53

  Jeg fikk en liten jente for snart 2 mnd siden, kjenner meg veldig igjen i at man blir smågal😅 Jeg fikk helt knekken etter at hun ble født fordi jeg ble lei meg for at jeg ikke visste at det var akkurat hun som lå i magen, hvis du skjønner hva jeg mener? Jeg tenkte at jeg ikke hadde vært nok glad i babyen fordi jeg ikke visste hvor fantastisk hun var på en måte😄 Men det kan man jo ikke vite, så helt merkelig å bli lei seg for det🤷🏼‍♀️ Masse lykke til med resten av graviditeten og fødsel, tipper du klarer deg strålende💜

  • Reply Ida Wulff 19. oktober 2020 at 22:50

   Gratulerer såå mye! <3 <3 Og tusen takk for det 😀

 • Reply Juli 13. oktober 2020 at 10:58

  Har ikke barn selv, men søsteren min fikk sitt første barn sist i april, og kan virkelig anbefale luksusbaby.dk, spesielt merket Konges Sløjd, de har såå mye fint! Ellers har babyen hennes mye fra både MarMar og Joha. Lykke til videre, fine Ida

  • Reply Ida Wulff 13. oktober 2020 at 11:34

   Takk for tips! <3

 • Reply Guro 13. oktober 2020 at 11:17

  Stort «JA» til å vise frem babyklær også 😀 Gleder meg til å se utstyret dere kjøper inn :):)

  • Reply Ida Wulff 13. oktober 2020 at 11:35

   <3 <3

 • Reply Helle 13. oktober 2020 at 16:17

  Hei Ida!
  Er det lov å svare at ja, det blir for mye om du viser frem babyklærne? Du spurte jo, tross alt.
  Jeg har lest bloggen din siden jeg var ca 16, og jeg er to år yngre enn deg (om det regnestykket stemmer da, føles hvertfall slik).

  Du er den eneste av alle de store bloggerne jeg har fulgt trofast, gjennom alle oppturer og nedturer, og jeg hadde håpet i det lengste (for min egen, veldig veldig veldig egoistiske del) at det skulle drøye enda lenger før du fikk barn. Du har vært den eneste som i tillegg til å være morsom også skriver skikkelig godt, og det har jeg og mange andre fått sette pris på i mange år. Men nå har det startet. Festen er over. Den siste kule bloggeren får barn og da er det slutt på moroa! Sånn er livet.

  Alt dette tatt i betraktning så ønsker jeg selvsagt deg og den lille familien din alt mulig godt, men er æra er altså over.
  (Plis utsett baby-bloggen i det lengste og plis ikke bli en sånn som lever av å bruke babyen som reklameplakat)

  Cyberklem!

  • Reply Ida Wulff 19. oktober 2020 at 22:50

   Hei på deg! 🙂 Klart det er lov til å si ja! Men jeg er redd jeg allerede sitter på babytoget, og det er ingen vei tilbake. Sorry <3

 • Reply Mali 13. oktober 2020 at 18:06

  Hallo?😭😂 skal ingen svare ang American psycho? lurer selv 😂😂

  • Reply Ida Wulff 13. oktober 2020 at 23:46

   Haha ja takk, hvor blir svarene av 😂

 • Reply Kristina 13. oktober 2020 at 18:51

  Hormoner er ikke bare bare 🙈 Men jammen kom de til nytte også når jeg var gravid. Vi kjørte en plass det tydeligvis var gjennomkjøring forbudt, ble stoppet av politiet og fikk beskjed om at boten var på noe over 5000kr. Jeg startet umiddelbart å hulke helt ukontrollert. Politibetjenten ble relativt satt ut og det ble ingen bot på oss 😂👏🏼

  • Reply Ida Wulff 19. oktober 2020 at 22:49

   Er det SANT! Haha, så gull <3

 • Reply Tale 13. oktober 2020 at 19:40

  Ja til babyklær! Jeg synes alt om graviditet og baby er kjempekoselig å lese om. Jeg savner den bobla man er i som gravid, det er så fint <3

  • Reply Ida Wulff 19. oktober 2020 at 22:49

   <3 <3 <3

 • Reply Astrid 13. oktober 2020 at 19:42

  Dette innlegget likte jeg! ❤️

  • Reply Ida Wulff 16. oktober 2020 at 15:37

   <3 <3 <3

 • Reply Anonym 13. oktober 2020 at 20:34

  Kjempegøy om du deler innkjøp til lille😍 Pysj med knapper er også helt knall, spesielt når man må kle av og på baby for n-te gang for å skifte bleie om natten🙌🏻

  • Reply Ida Wulff 19. oktober 2020 at 22:49

   Har kjøpt noen med knapper og noen med glidelås 😀 <3

 • Reply Elin 13. oktober 2020 at 20:52

  Etter de herlige hormonene kommer også ammetåka (i tillegg). Det er ikke tull, det føles som om man bare blir dummere og dummere 😅.. husker jeg skulle signere noen papir og spurte hvilken dato det var.. måtte også spørre om hvilket år vi var i 😝

  • Reply Ida Wulff 19. oktober 2020 at 22:48

   Hahah, GLEDER meg! <3

 • Reply Andrea 13. oktober 2020 at 22:47

  Så koselig innlegg, vil gjerne se hva du kjøpet til den lille😍Lurte også på om du fortsatt har rabatt kode til gellack settet som du hadde for en stund siden?💗Bestilte da men det ble dessverre ødelagt ettersom jeg presterte i å trokke på det kort tid etter…🤣😩🥴

  • Reply Ida Wulff 19. oktober 2020 at 22:48

   Hei på deg <3 Det har jeg dessverre ikke! 🙁

 • Reply Julie 13. oktober 2020 at 22:55

  Liker så godt slike tankeinnlegg☺️Jeg «savnet» babyen min lenge før jeg ble gravid, delvis også fordi det tok et år før jeg ble gravid. Hun kom i mars i år, og fremdeles er det slik at jeg ikke kan tro at hun er vår❤️ Husker hvor sakte tiden gikk de 9 mnd til hun kom, delvis fordi vi også holdt det hemmelig til jeg var i uke 19 og hadde fått vite kjønn. Men vær forberedt på at tiden etterpå, den løper av gårde😭
  Vil gjerne se babyklær og utstyr👶🏼 Og i forhold til utstyr vil jeg si- ikke tenk så mye på merke og hva andre sier er bra «fordi det er det». Hør med de hvilke funksjoner de setter pris på ved utstyret, og sammenlign med hva dere ser etter i utstyret – selv om det kan være vanskelig å tenke på nå😅 For eksempel ved vogn; Er den høy nok til dere begge så dere ikke føler at ryggen bøyer seg ned i bakken når dere triller. Hvor stor plass kan den maks ta i bilen. Kan man sette babybilstolen rett på understellet, eventuelt med adapter – osv. Finn ut hva dere må ha og se på hvilke vogner som tilfredsstiller dette☺️ Da er det lettere å ikke gå helt i fella og gjøre bomkjøp. ❤️

  • Reply Ida Wulff 19. oktober 2020 at 22:47

   Hei! <3 Åh, så koselig! Og takk for innspill, det var faktisk et godt råd! Klem til deg

 • Reply Mira 13. oktober 2020 at 23:31

  For et fint og ærlig innlegg 💛

  Kan du skrive et innlegg om HG? Er selv gravid 12+2 og formen er forferdelig. Hadde håpet på bedring nå, men er kvalm 24 timer i døgnet. Kan ikke gå inn på kjøkkenet uten å brekke meg. Kaster opp og har en uforklarlig sultfølelse konstant. Lei av alt mat og drikke. Føler på så intens håpløshet og fikk helt sammenbrudd I kveld.. Vet det er lys i enden av tunnelen, men denne tunnelen virker uendelig lang 😭

  • Reply Ida Wulff 13. oktober 2020 at 23:50

   Føler SÅ sinnsykt med deg! 😫 Det verste er at det ikke finnes noen god trøst. Annet enn at én vakker dag (mest sannsynlig veldig snart) våkner du opp og føler deg plutselig 10 ganger bedre. Og litt etter det igjen, begynner kvalmen å føles som et fjernt minne. Har du snakket med legen din om kvalmenedsettende? Jeg syns ikke det hjalp veldig da jeg var på mitt dårligste, men vi er jo alle forskjellige. Sender deg mange varme tanker og luktfrie klemmer ❤️❤️ tenk så langt du har kommet nå! Min erfaring er at tiden begynner å fly i uke 12-13.

 • Reply Hanne 14. oktober 2020 at 10:35

  For et fint innlegg Ida😍 Koselig med innlegg der man bare skriver ned det man tenker på og som opptat en om dagen! Og ja til innlegg om klær og utstyr til bebis. Synes det er veldig gøy å følge deg gjennom graviditeten, du er så flink til å formidle, dele dine opplevelser og tanker, og variere hva du skriver om😊

  Er selv gravid (14+4), og da er det nok ekstra spennenende å følge en medgravid. Selv om jeg alltid har syntes graviditet og fødsel er et spennende tema. Kjenner meg forresten veldig godt igjen i de hormonelle utbruddene dine. Jeg har blant annet begynt å hylgrine av alt fra at en person døde i en serie jeg ser på (som jeg selvsagt ikke ville at skulle dø), til at det var tomt for kjøkkenkniver i skuffen da jeg skulle smøre meg matpakke og i går fikk jeg et sammenbrudd fordi jeg syntes samboeren er så snill og fantastisk med meg. Og det verste er gjerne det at når han kommer og trøster meg, lurer på hva det er og gjerne kommer med noen gode ord og prøver å finne ut om det er noe han kan gjøre for at det skal bli bedre; så griner jeg bare enda mer…🤷🏼‍♀️🙈 Og mens jeg sitter der og griner så blir jeg også frustrert fordi jeg ikke skjønner hvorfor jeg skal reagere sånn på det jeg reagerer på, men jeg klarer ikke la være. Skal ikke være lett si😂 En ting er i hvert fall sikkert, og det er at partner fortjener litt skryt de også når de holder ut med oss hormonellaer og manøvrerer seg gjennom så godt de kan😅😊

  • Reply Ida Wulff 19. oktober 2020 at 22:47

   Hei på deg <3 Hehe, kjente meg igjen i mye her, takk for at du deler. Ja, de fortjener faktisk litt skryt de også. Noen dager blir jeg helt forskrekket av meg selv! Håper alt er bra med deg ellers, stor klem

 • Reply Therese 14. oktober 2020 at 15:23

  Hei! Hvor tok du NIPT-testen? Og hvor lang tid tok det før du fikk svar?

  • Reply Ida Wulff 14. oktober 2020 at 16:39

   Har jeg skrevet noe om en NIPT-test?

 • Reply Oda 15. oktober 2020 at 05:05

  Takk for påminnelsen om knipeøvelsene! Jeg har egentlig bestemt meg for å gjøre det hver gang jeg jeg ammer, men glemmer det fort på natta 😴

  Det var et veldig fint innlegg, og jeg kjenner meg veldig igjen i det! Jeg kalte babyen i magen Bøllefrøet, for hun gjorde meg så utrolig sliten de første 14 ukene. Men i uke 17 begynte jeg å kjenne liv, og da kom lengselen og kjærligheten med en gang. Eller, kjærligheten var der hele tiden for meg, men den ble forsterket når det var bevegelse i magen ❤️

  Ps: jeg stemmer JA for babygarderobe😍

 • Reply Oda 15. oktober 2020 at 05:06

  Takk for påminnelsen om knipeøvelsene! Jeg har egentlig bestemt meg for å gjøre det hver gang jeg jeg ammer, men glemmer det fort på natta 😴

  Det var et veldig fint innlegg, og jeg kjenner meg veldig igjen i det! Jeg kalte babyen i magen Bøllefrøet, for hun gjorde meg så utrolig sliten de første 14 ukene. Men i uke 17 begynte jeg å kjenne liv, og da kom lengselen og kjærligheten med en gang. Eller, kjærligheten var der hele tiden for meg, men den ble forsterket når det var bevegelse i magen ❤️

  Ps: jeg stemmer JA for babygarderobe

  • Reply Ida Wulff 19. oktober 2020 at 22:41

   Knipeøvelser er sååå kjedelig! Men veldig viktig, så vi får gjøre så godt vi kan 😀 <3

 • Reply Linni 15. oktober 2020 at 17:11

  Gleder meg masse på deres vegne… dog har du ødelagt min «guilty pleasure» som er å se Harry Potter hvis jeg er litt nede… nå ser jo kun «do-ansiktet» hans 😬 Gratulerer😊

 • Reply Linn 15. oktober 2020 at 17:12

  Gleder meg masse på deres vegne… dog har du ødelagt min «guilty pleasure» som er å se Harry Potter hvis jeg er litt nede… nå ser jo kun «do-ansiktet» hans 😬 Gratulerer😊

  • Reply Ida Wulff 16. oktober 2020 at 15:33

   Hahaha, sorry!! <3

 • Reply Maria 15. oktober 2020 at 18:55

  Kan tipse om babyklær fra Lindex! Spesielt de bodyene som er ribbet som kommer i masse forskjellige farger, De kommer også med omslag som er det absolutt beste når babyen er liten. Og de holder seg fine vask etter vask. Handler masse på lindex til lillejenta mi, litt på kappahl ( god kvalitet der også). Ellers har de masse fin basic fra Marmar.

  • Reply Ida Wulff 15. oktober 2020 at 21:04

   Takk for tips 😍 var faktisk på Lindex og kjøpe tre bodyer i går, de var superfine og virket praktiske ved at man kunne kneppe i siden + at de passer flere størrelser!

 • Reply Anonym 16. oktober 2020 at 14:57

  Elsker å følge med på bloggen og ikke minst graviditeten din! Er selv i uke 22 nå og synes det er gøy å følge med på noen i samme båt <3

  En liten ting som jeg bare vil si fra om; med en gang man kommer inn på bloggen din, (og når man blar nedover), popper det stadig opp reklame som tar hele skjermen! Det er sykt irriterende og kommer opp selv om man krysser ut!!? 😬😅

  • Reply Ida Wulff 16. oktober 2020 at 15:32

   Så hyggelig at du følger <3 Og gratulerer så mye til deg 😀 Da er vi jo ganske likt, jeg er i uke 21 nå! Den reklamen får jeg dessverre ikke gjort noe med 🙁

 • Reply Hermine G 17. oktober 2020 at 12:26

  JA til babygarderobe på bloggen!!
  Kan jeg spørre når ca. Dere fortalte venner nyheten? Og hvordan? SOME? Melding? Usikker på hvordan jeg vil gjøre det😅💗

  • Reply Ida Wulff 17. oktober 2020 at 12:30

   Ringte og sendte meldinger rundt uke 12 💗 hadde lyst til å gjøre noe kos ut av det med venninner, men pga corona så ble det dessverre ikke sånn!

 • Reply Gina 26. oktober 2020 at 20:10

  <3 takk for skikkelig fint Ida-innlegg! Elsker det!

  • Reply Ida Wulff 27. oktober 2020 at 10:43

   <3

  Leave a Reply