1+1=3

BABYEN ER 50% FERDIG

17. oktober 2020

HALVVEIS TIL MÅL 🤍

Jeg tror nesten ikke på at jeg allerede er ferdig med halve svangerskapet. I skrivende stund er bebisen i magen 50% ferdig bakt og cirka 24 centimeter lang. Vi har kommet oss til uke 21, graviditetsmåned 6 – og det er 141 dager igjen til termin. 141 dager!! Det høres jo ut som… Ingenting. Og det kommer nok til å gå riktig så fort også, med flytting, eksamener, hytteturer, utflukter og julefeiring på veien.

De siste dagene har jeg begynt å føle meg stor. Ikke sånn buhu, jeg har lagt på meg, men sånn fy fader, jeg ER faktisk gravid! Fra den ene dagen til den andre passet plutselig ikke turbuksa mi lengre. Magen har eksplodert, og er nå så sprengt at jeg ikke FATTER hvordan den lille gutten skal klare å doble seg inni der. Gravidmagen har ingen fasit, den kommer i mange størrelser og fasonger. Men én ting er jeg ganske sikker på nå: Jeg kommer til å bli gigantisk. Det er litt gøy og litt skremmende. Jeg velger uansett å ta det hele som en opplevelse, for hvem vet om jeg skal oppleve dette igjen.Det er flere som har ønsket seg gravidoppdateringer uke for uke her på bloggen. Jeg har valgt å droppe det, og håper flertallet syns det er hyggeligere at jeg bare babler litt når jeg har lyst. Selv syns jeg sånne oppdateringer uke for uke er litt tullete hvis jeg kan få lov til å være helt ærlig. Babyen er nå på størrelse med en: Agurk. Har du fått strekkmerker? Nei. Humør: Cute but psycho. Okey da, kanskje det hadde vært litt gøy, hehe.

Formen min er i hvertfall helt OK. Jeg minner meg selv om at jeg bør være takknemlig så lenge jeg ikke ligger foran doskåla, og kvalme er det heldigvis lite av nå. Noen småvondter her og der går helt fint. Og det går også fint å være sliten og trøtt. Jeg kjenner at jeg savner å trene og være i fysisk aktivitet utover det å gå turer i skogen. Men pågrunn av corona er jeg usikker på om jeg har lyst til å bevege meg tilbake på treningssenteret med det første. Kanskje det er på tide å hoppe og sprette litt foran TV-en igjen? Eventuelt gjøre yoga? 😀 Noe må jeg finne på, for psyken sin skyld, nå som det bare blir mørkere og kaldere for hver dag som går.Nå skal jeg fjerne trynet og ta en tidlig kveld. Jeg er så heldig at jeg har senga for meg selv i kveld, så bebis og jeg skal ligge som sjøstjerner med gravidputa vår 🤩💗

Håper du har en finfin helg så langt!

22 Comments

 • Reply Silje 17. oktober 2020 at 22:51

  Du stråler!!!🤩

  • Reply Ida Wulff 19. oktober 2020 at 09:36

   Åå, takk, så hyggelig <3

 • Reply Lotte 18. oktober 2020 at 09:50

  Så fin gravidmage 🤍 har du begynt å kjenne liv i magen? Veldig gøy med oppdateringene dine, da du er akkurat 3 uker lenger på vei enn meg 😍 og jeg merker at jeg begynner å føle en trang for å kjenne at magen vokser og at det er liv inni der 😅

  • Reply Ida Wulff 19. oktober 2020 at 09:38

   Tusen takk <3 Jeg er 99% sikker på at jeg har kjent spark, men jeg tør ikke å si helt sikkert. Er liksom ikke noe mønster enda, og når jeg kjenner etter så blir det irriterende nok stille. Har du begynt å kjenne noe nå? Klem 😀

   • Reply Lotte 19. oktober 2020 at 20:58

    Så spennende! 🤩 det var én dag jeg følte at jeg kjente noe, men var veldig i tvil. Men så mente jordmor at det helt sikkert var babyen, så da sier vi det 😬 Ble samtidig veldig beroliget av hun på at det er ikke før rundt uke 24 man liksom «burde» kjenne babyen 🤍

    • Reply Ida Wulff 19. oktober 2020 at 22:39

     Så kos <3 Jeg venter noen uker til før jeg begynner å stresse, hehe. Men må si jeg begynner å glede meg til daglige bekreftelser på at han er der inne. Klem!

 • Reply Kristina LB 18. oktober 2020 at 14:14

  Sykt at vi allerede er halvveis ja, syns det har begynt å gå fort nå. Men godt er det, leeengter til februar/mars 😍 Hvilken gravidpute har du kjøpt? Og er det en som du kan bruke til ammepute også?

  • Reply Ida Wulff 19. oktober 2020 at 09:38

   Enig! <3 Jeg har Bbhugme og tenker å kjøpe Cozyfix til amming 🙂

 • Reply Anonym 18. oktober 2020 at 23:16

  så fine bilder <3 hvor er bamsen kjøpt?

  • Reply Ida Wulff 19. oktober 2020 at 09:38

   Tusen takk <3 Bamsen er fra Livly!

 • Reply K 19. oktober 2020 at 09:15

  Hvilken gravidpute har du?😊

  • Reply Ida Wulff 19. oktober 2020 at 09:38

   Bbhugme <3

 • Reply Lhhh 19. oktober 2020 at 14:28

  Du ser helt smashing ut!😍 Jeg har selv for lenge siden sagt til min kjære at når 2020 er ferdig slutter jeg på pilla. Så fikk jeg et innfall for 4 uker siden å slutta da.🙈 Først var han livredd bare for å puste på meg, men nå har han skjønt at det skal litt mere til😅 Han er enda ikke helt klar for å prøve, men når jeg spør nå om han vil jeg skal begynne med pillen igjen sier han nei, så ting skjer sakte men sikkert😄 veldig kjekt å følge med på deg i mellomtiden!🤩

  • Reply Ida Wulff 19. oktober 2020 at 22:40

   Ååå, det er en spennende tid 😀 <3 Så hyggelig at han ikke vil at du skal begynne på pillen igjen da!

 • Reply Linn 20. oktober 2020 at 16:54

  Blir det ikke graviditetsmåned 5? 🤔
  Jeg er andregangs med termin bare noen få dager før deg, og det er først nå siste uken jeg er sikker på at jeg har kjent spark. Så det varierer tydeligvis veldig 🙂 Ei jeg kjenner mener både hun og mannen kunne kjenne det utenpå i uke 16?! På det tidspunktet kjente jeg bare luft 😂

  Du kler den fine lille kulen på magen forressten 😍

  • Reply Ida Wulff 23. oktober 2020 at 10:35

   I appen min står det kalendermåned 5 og graviditetsmåned 6 <3 Hehe nei, jeg kjente heller ikke noe i uke 16! Nå skvetter jeg til et par ganger om dagen, og gleder meg til det blir mer mønster. Klem!

 • Reply Oda 21. oktober 2020 at 05:27

  Så koselig med en liten oppdatering 🤩 Alltid kjekt å ha noe å lese når jeg skal holde meg våken under amming!

  Jeg gjorde yoga under hele graviditen, og det var fantastisk. Først brukte jeg yoga with Adriene, men så fikk jeg bekkensmerter og da begynte jeg med gravidyoga! Det var faste timer over Zoom, og det var kjempefint. Det var ikke spesielt hardt, men mye fokos på pust og avspenning, som var akkurat det jeg trengte på slutten av graviditen😊

  Håper du har en fantastisk uke😊

  • Reply Ida Wulff 23. oktober 2020 at 10:05

   Gravidyoga høres herlig ut <3 God helg og klem til deg!

 • Reply Diana 21. oktober 2020 at 08:24

  Jeg droppet treningssentret de siste månedene av svangerskapet, koronas + at jeg da uansett måtte løfte så lett at jeg kunne gjøre det hjemme. Jeg fikk derimot mye bruk for gravidprogrammene hos Alo Moves, som jeg også ellers digger. Flere av dem er tilpasset hvor man er i svangerskapet. Så kan man kjøre første trimester-programmet i tredje hvis man føler seg skikkelig sprek og omvendt (som jeg gjorde.. 🙂
  https://www.alomoves.com/bundles/pre-natal-glow
  https://www.alomoves.com/series/phoenix-prenatal-hiit
  https://www.alomoves.com/series/prenatal-yoga
  Vet at mange er fans av Kundalini-yoga, men det synes jeg ble bare… rart: https://www.alomoves.com/series/khalsa-way-prenatal-yoga

  • Reply Ida Wulff 23. oktober 2020 at 10:05

   Tusen takk!

 • Reply Sophie 29. oktober 2020 at 07:26

  Hei.

  Gratulerer så mye! Er selv nygravid i uke 4+4. Jeg lurte på om du hadde mange symptomer i starten av graviditeten? Her er det bare såre brystvorter og ellers føler jeg meg normal så da blir man jo litt nervøs da😅

  • Reply Ida Wulff 29. oktober 2020 at 09:01

   Tusen takk og gratulerer til deg også <3 Da jeg var like langt på vei som du er nå, hadde jeg bare ømme pupper så vidt jeg kan huske. Jeg tror ikke engang jeg visste at jeg var gravid, men begynte å mistenke det. Min ekstreme kvalme kom etter uke 6, håper du slipper! Det er helt normalt å ikke få så mange symptomer også, så det trenger ikke å være negativt. Masse lykke til med svangerskapet, stor klem!

  Leave a Reply