Hverdagsliv Nybygg, hjem & interiør

LEILIGHETEN ER SOLGT!

21. oktober 2020

OMG, leiligheten vår ble solgt i dag! Utrolig deilig, samtidig ganske trist 💔 Jeg er så innmari glad i denne leiligheten, og skulle gjerne beholdt den en god stund til. Men sånn ble det ikke, og jeg skal selvfølgelig fortelle mer om flytteplanene senere. For jada, det står et nytt hjem og venter allerede. Men tilbake til salget! Det ble en liten budrunde, og vi valgte til slutt å selge noe under prisantydningen vi hadde satt. Likevel sitter vi igjen med en deilig gevinst. Altså, det er lite som slår følelsen av å tjene penger på et boligsalg. Skattefrie penger rett på konto! Føler at jeg har vunnet i lotto hver gang. Takket være våre to nybygg-kjøp som vi har solgt etter ett år, har vi nå mye bedre forutsetninger for å få bygget drømmehuset vårt. Så det blir dagens anbefaling fra meg! Finn et nybygg med særpreg, bo der i ett år, selg – og ha litt flaks, så klart 🤓

Vi kunne hatt is i magen og ventet noen måneder til, men jeg orker ikke tanken på å være på flyttefot tett oppunder fødsel. Jeg blir tyngre og tyngre for hver dag, og har bare lyst til å være klar. Klar til den lille kommer. Og så orket jeg faktisk ikke tanken på flere dager hvor jeg må slippe alt jeg har i hendene fordi noen vil komme på privatvisning. Det har aldri vært så rent her hjemme som det er nå, vi har jo søren meg hatt storrengjøring hver tredje dag. Må innrømme at jeg har bannet til vaskebøtta et par ganger…

Nei, dette var deilig. En lettelse å få det overstått. Og så så fort det gikk! I kveld tror jeg vi må feire litt. Feire, før jeg begynner å STRESSE SOM FAEN. Vi skal ut av leiligheten om under 50 dager, og på den korte tiden skal jeg ha en hektisk jobbperiode, eksamensperiode, få enda større mage, flytte ut OG flytte inn i nytt hjem. Lar det seg gjøre? Det må jo bare det. Og det må tilrettelegges og kjøpes tjenester over en lav sko, sånn at ikke babyen og jeg stresser oss i hjel 😅Hvis noen har tips til flyttebyrå og flyttevaskere som er flinke, let me know!

Nå tror jeg faktisk at jeg må sette meg ned og yoga-puste littegrann…

28 Comments

 • Reply Maria 21. oktober 2020 at 21:30

  Gratulerer 🎉 Blir spennende fremover 🤩 Kan du dwlw link på det fine settet du har på?

  • Reply Ida Wulff 22. oktober 2020 at 10:18

   Takk 😍 har dessverre ikke link!

 • Reply Rebecca 21. oktober 2020 at 23:15

  Hahah elsker at tøflene pent er plassert oppå teppet og ikke i sofaen 😂 Gratulerer med salg !!

  • Reply Ida Wulff 22. oktober 2020 at 10:18

   Det var ikke med vilje altså! Hehe. Tusen takk ❤️

 • Reply Andrea 21. oktober 2020 at 23:35

  Vi var veldig fornøyde med et lokalt tønsbergsfirma som heter «Sterke Karer». Vi pakket selv også flyttet de. Vi hadde 70 kvm og flyttet inn i enebolig på 132 kvm. Kjøreavstand fra Sem til Vear. Da sto det hvor esken skulle og de satt det på anvist rom. Det kom på 5000kr inkludert forsikring. Dette var i Oktober 2019. Pris kan selvsagt forandre seg.

  • Reply Ida Wulff 22. oktober 2020 at 10:18

   Tusen takk 😍🙏🏼

 • Reply Ida 22. oktober 2020 at 05:47

  Flexi Flyttebyrå anbefales! De er serviceinnstilte, ryddige, effektive og hyggelige samtidig 😃

  • Reply Ida Wulff 22. oktober 2020 at 10:18

   Takk for tips! 🙏🏼

 • Reply Kine 22. oktober 2020 at 09:52

  Var det ikke du som ville bo ved siden av foreldrene dine, siden de bor i samme blokk eller flytter de igjen også?

  • Reply Ida Wulff 22. oktober 2020 at 10:17

   Jeg deler ikke bosituasjonen til foreldrene mine her 😊

 • Reply Josefine 22. oktober 2020 at 12:09

  Vi hadde Vestfold Renhold som utflyttevask og de var en av de rimeligste alternativene, kjempebra service og flinke folk 🙂

  • Reply Ida Wulff 22. oktober 2020 at 12:48

   Takk for tips 😀

 • Reply Therese 22. oktober 2020 at 12:24

  Gratulerer med salget🎉😄

  • Reply Ida Wulff 22. oktober 2020 at 12:48

   Tusen takk 😀 <3

 • Reply Beate 22. oktober 2020 at 13:17

  Gratulerer med salg!🎉
  Jeg håper formen din er bedre om dagen!

  Jeg er én måned bak deg i svangerskapet og har slitt veldig med alvorlig svangerskapskvalme. Å lese bloggen din fra sykehussenga og hjemmefra har virkelig vært en opptur for meg; du legger ikke skjul på bakdelene og jeg kan virkelig relatere meg samtidig som jeg ler.
  Jeg digger oppdateringene dine om både cravings, gravlyset og svangerskapet.

  Ønsker deg lykke til videre med alt som du har i vente. Husk å ta vare på deg selv også😘

  • Reply Ida Wulff 23. oktober 2020 at 10:36

   Tusen takk, Beate <3 Så kjedelig at du har vært så dårlig, det er vanskelig å forklare hvor JÆVLIG det er til folk som ikke har opplevd det selv. Er du bedre nå?Håper det <3 Lykke til til deg også!

 • Reply Maren 22. oktober 2020 at 14:00

  Blir dere værende i Tønsberg eller blir det plankebyen på dere? <3

 • Reply Susanne 22. oktober 2020 at 14:04

  Gurimalla jeg beundrer dere for at dere orker å gjennomføre alle flytteprosessene. Og spesielt nå i graviditeten. MEN jeg tviler ikke på at det er verdt det og at dere får drømmehuset snart ❤️ Satser på å gå i dine fotspor : kjøpt nybygg som er ferdig neste høst ☺️ Krysser fingrene for at markedet holder seg stabilt i Trondheim fremover og at jeg får solgt nåværende bolig til en OK pris 🤞🏻

  • Reply Ida Wulff 22. oktober 2020 at 14:59

   Det er slitsomt, men verdt det når man tjener så mye penger på det :O <3 Men ja, skal bli godt når vi endelig lander i huset vårt. Blir ett nybygg til før det, da! Krysser fingrene for at du får en pris du blir happy med 😀 Klem

   • Reply Susanne 22. oktober 2020 at 16:14

    Takk for det Ida☺️

 • Reply MG 22. oktober 2020 at 15:32

  Gratulerer med salg! Vi fant drømmehuset, kjøpte det for tre uker siden, og i dag gikk huset vårt ut på finn. Hei hvor det går når man først har bestemt seg! Jeg er kronisk syk og må derfor tilrettelegge mye, og er avhengig av å ta det rolig og gjøre litt etter litt. Vi allierer oss med familie og venner som kommer til å hjelpe mye på flyttedagen, med flytting og nedvask. Jeg har planer om å pakke en eske om dagen, starter faktisk med kjøkkenet – trenger ikke tolv tallerkener nå. Kjøkken er det jeg hater mest å pakke også, så det er greit å starte tidlig!
  Flytter om en-tre måneder, så her er det bare å være fleksibel 😛 Mitt beste tips er å kvitte seg med ting man ikke trenger før man flytter, men tror dere ikke har alt for mye stæsh. Men – den gamle spillkonsollen man ikke lengre bruker eller den hudkremen man ikke var helt fornøyd med, det kan gis vekk før man flytter 😀 Lykke til!

  • Reply Ida Wulff 23. oktober 2020 at 10:39

   Åh, herlig, gratulerer så mye med drømmehuset 😀 Høres ut som dere har en bra plan, det kommer sikkert til å gå veldig bra 😀 Vi skal bruke helgen på å rydde i boden, hehe! Klem til deg

 • Reply LHHH 22. oktober 2020 at 18:00

  Aha, har dere kjøpt ny leilighet i nybygg? Så for meg at dere skulle leige mens dere bygde drømmehus😍 Ikke det at jeg har noe med dette😅 Du forteller oss nok om det når du er klar😄

  • Reply Ida Wulff 22. oktober 2020 at 22:38

   Ja, det har vi ❤️ så pengene kan vokse mens vi venter på tomt og hus 😊

 • Reply M 22. oktober 2020 at 18:46

  Gratulerer så mye! Jeg har flyttet i begge graviditeten mine 😅 Har flyttet i andre trimester, så selv om man er tyngre enn vanlig og har litt vondter, så har ihvertfall jeg vært over den verste kneika 😃 masse lykke til med flyttingen, og outsource alt du kan 😁

  • Reply Ida Wulff 22. oktober 2020 at 18:51

   Tusen takk ❤️❤️❤️

 • Reply Camstokk 29. oktober 2020 at 16:00

  Hei Ida. Du ser smashing ut. 🙂 Og jeg lurer på hav du bruker på leppene om dagen? Synes fargen er så fin. <3 Ønsker dere hell og lykke med alt i fremover. <3

  • Reply Ida Wulff 3. november 2020 at 12:08

   For det meste Clarins akkurat nå <3 Tusen takk!

  Leave a Reply