Hverdagsliv

PRØV MIN STORE FAVORITT GRATIS

27. oktober 2020

Reklame EFI / Bestill gratis høvel HER

HVIS HAN TRODDE JEG VAR DIVA FØR…

Okey, så innrømmer jeg at dette bildet er staget. Jeg måtte tross alt sette opp fotostativ og stille inn selvutløseren 😂 Men sånn bortsett fra det, så er det et faktum at jeg snart trenger hjelp til å barbere leggene mine. Jeg satt sammenkrøket i dusjen og shavet meg i går, og babyen bare: Please, ikke mos meg! Det føltes i hvertfall sånn. Man kan sikkert shave leggene sine frem til den dagen man føder, men jeg er glad i komfort og nekter å unnskylde meg for det. Så snart kommer Gravlyset til å få en helt ny oppgave i hverdagen: Barbere leggene mine.

Heldigvis er Intuition fra EFI så skånsom at jeg kan lene meg tilbake og slappe av, til og med når en mann barberer leggene mine. Tror aldri jeg har klart å kutte meg på den, det er jo som å kjøre et såpestykke over leggene sine. Det sitter rett og slett en hudpleieenhet rundt barberbladet, som gjør at du pleier huden samtidig som du barberer. På vinteren må leggene mine enten være helt i fred, eller så må jeg barbere dem med Intuition. Hvis ikke blir det krokodillehud og flassing, og kremer kan ikke redde meg. En stor bonus er at du ikke trenger å bruke barberskum. Høvel og vann holder i massevis!

Rett og slett verdens beste høvel for å barbere leggene, det er en grunn til at jeg har vært trofast mot den siden 2016 ❤️Egenpleie og velvære har seriøst aldri føltes viktigere for meg. Jeg har følt meg så ufresh og sjuskete store deler av graviditeten, men nå som jeg endelig har litt energi igjen, unner jeg meg masse tid på badet. Om det er farging av øyenbryn, barbering av legger, kroppsskrubb eller selvbruning. Det er kanskje overfladisk, men å føle seg fresh og fin kan snu en dårlig dag til en litt bedre dag. Jeg har til og med kjøpt meg ny morgenkåpe, for å føle meg bedre når jeg er på badet! Hehe. Med andre ord har jeg gått fra XS til L i morgenkåpe, og det føles fantastisk 🙌🏼

FÅ GRATIS STARTPAKKE 👆🏼

Hvis du har lyst til å få en gratis startpakke, kan du bestille det HER. Da får du høvelen + blader, og for det betaler du kun frakten på 39 kroner.

Hvis du er fornøyd og vil fortsette å bruke Intuition, vil du som abonnent motta 2 stk 3-pakninger med refill av blader hver fjerde måned. Da er pris per 3-pakning 164,50 + 29 kroner i frakt.

Jeg vet av erfaring at noen syns det høres slitsomt ut med abonnement og varer som bare dukker opp i postkassen. Og i utgangspunktet er jeg SÅ ENIG. Men akkurat på barberblader har det vært et life hack som jeg bare må anbefale på det varmeste. Å alltid ha nye barberblader tilgjengelig har reddet meg fra mange inngrodde hår og utslett. Og så kan man selvfølgelig si opp når man vil, det er null stress 🥰

Bestill din gratis barberhøvel HER, og nyt vinteren med skånsom og enkel barbering 💗

16 Comments

 • Reply Ingvild 27. oktober 2020 at 20:11

  Hvor er morgenkåpen fra?😍

  • Reply Ida Wulff 28. oktober 2020 at 11:20

   Gant 🙂

 • Reply tonje 27. oktober 2020 at 22:45

  hei ida! du og bloggen din er spesielt fin om dagen. et lite spm; ser ut som dere har gått for søderhamn sofaen fra IKEA (?). er dere fornøyd med denne? vi vurderer den sterkt, men har ingen IKEA i nærheten så vi får prøvd den 🙁 holder putene seg fine? klem og fin uke til deg <3

  • Reply Ida Wulff 28. oktober 2020 at 11:20

   Hei <3 Så hyggelig! Det stemmer. Men det syns jeg er vanskelig å svare på, kommer jo an på bruk osv 😀 Jeg har hatt den før og har vært fornøyd. Klem til deg

 • Reply Anniken 28. oktober 2020 at 13:42

  Kan man bestille første gang, også droppe abonnement? Jeg vil gjerne ha høvelen og et par blader, men ønsker ikke refyll.

  • Reply Ida Wulff 28. oktober 2020 at 14:08

   Du kan si opp abonnementet hvis du ikke ønsker flere forsendelser. Eventuelt så kan du hoppe over forsendelser på «min side» hvis du ikke trenger nye blader, og heller motta blader når det passer deg 😊

   • Reply Anniken 28. oktober 2020 at 17:07

    Takk for svar! Så for å være på den sikre siden: man kan allerede si opp abonnementet etter den første «gratise» sendingen? 🙂

    • Reply Ida Wulff 28. oktober 2020 at 17:17

     Tekst fra bestillingssiden: Du kan når som helst avslutte eller endre ditt abonnement. Det er ingen krav til minstekjøp.

 • Reply Hanne 28. oktober 2020 at 15:18

  Fine deg Ida! Det er så flott å følge deg i graviditeten. Jeg husker selv hvor tungt det var å barbere leggene ettersom magen vokste, haha. Men det gikk på et vis, selv til siste slutt av svangerskapet. Har selv to barn og kjenner meg sånn igjen i dine tanker rundt både fødsel og morsrollen. Du og gravlys kommer til å bli så fine, gode, omsorgsfulle foreldre <3

  • Reply Ida Wulff 3. november 2020 at 12:09

   Snille du <3 <3

 • Reply Signe 29. oktober 2020 at 09:46

  Bare vent til du skal barbere deg litt lenger opp du! Jeg trodde jeg hadde barbert meg ganske bra helt til fødselen var over og magen sank. Haha! Var en jungel! Men heldigvis brydde jo ingen seg om det 😅

  • Reply Ida Wulff 3. november 2020 at 12:09

   Haha, ler <3 <3

 • Reply Maren 29. oktober 2020 at 18:41

  Hei!
  Vil du anbefale denne fremfor mannehøvel og de produktene fra vita? Husker ikke hva de het men du skrev om det før😊 tror det var vita de produktene var fra.
  Klem

  • Reply Ida Wulff 29. oktober 2020 at 19:40

   Hei! Denne høvelen bruker jeg på leggene og under armene 😊 til intimbarbering bruker jeg den rosa høvelen fra EFI som er like god som mannebarberhøvel. Regner med at du sikter til intimbarberingsolje fra DeoDoc? Kjempegode produkter! 💗

 • Reply Anonym 1. november 2020 at 01:04

  Hei Ida,
  Jeg bare lurte da jeg selv er gravid nå er striper håret til vanlig, men er noe usikker på om jeg skal gjøre dette mens jeg går gravid. Gitt at jeg vet at du selv farger håret, har du gjort noen tanker rundt dette? 🙂

  • Reply Ida Wulff 3. november 2020 at 12:05

   Jeg er ikke bekymret for å farge hår selv om jeg er gravid 🙂

  Leave a Reply