1+1=3 Hverdagsliv

DRAPSTRUSLER, TRANGE KLÆR & CRAVINGS PÅ SENGETØY

1. november 2020

GOD SØNDAG 🤍

Det er bare å bli vant til å se meg i morgenkåpe og andre komfortable plagg. Jeg har kommet til et punkt hvor ikke treningstøyet mitt passer lengre, og det byr på utfordringer. Hittil har jeg nektet blankt å kjøpe gravidklær, for faen så mye stygt. Men det spørs om ikke jeg må kaste inn håndkleet (kremt, morgenkåpen) snart og bare kjøpe noen forjævlig støgge gravidplagg. En voksende mage og alt for mye kos har bydd på i underkant av 10 nye kilo på denne kroppen. Jeg prøver å trives, men for å være helt ærlig så kjenner jeg under føttene at jeg er blitt tyngre å bære på. Og det skal ikke mer enn én feil kommentar til fra Gravlyset før jeg tramper inn på soverommet og låser døra. I stad skulle vi prøve å dra på trening, og han spurte om jeg ikke kunne tenke meg å låne en av hans trenings t-skjorter? Hvis noen lurte: Vi kom oss ikke på trening fordi han mellom linjene hadde sagt at jeg så komisk ut.

Det er ikke bare kroppen som vokser i et rasende tempo, temperamentet mitt har også fått seg en liten upgrade. Sengetøyet du ser på bildene er nytt, og jeg fikk det i hus ved å drapstrue min kjære som ikke turte annet enn å gå og kjøpe det. Jeg fikk rett og slett cravings på nytt og dyrt sengetøy… Men for å forsvare meg selv: Et godt sengemiljø er uhyre viktig når man er gravid og må hvile masse… Eller?

Som du kanskje skjønner, så er det ikke bare enkelt her hjemme om dagen. Men jeg ser at jeg er urimelig samtidig som jeg er det, og i 50% av utbruddene mine så ender det hele i latter. Vi var heldigvis hos jordmor sammen tidligere denne uken, og hun kunne fortelle at det var helt riktig timing for meg å være i ubalanse. Det skader ikke at Gravlyset får bekreftet det fra fagfolk, hehe.

Men nok om det! I helgen har vi blant annet vært «hjemme» i den nye leiligheten vår i Fredrikstad og tatt mål til garderober, gardiner, stellebord og diverse. Da leiligheten bare blir nok en mellomstasjon for oss, kommer vi ikke til å bruke noe særlig med penger for å oppgradere den. Men oppbevaring, dét må vi ha nok av. Og gjett om det var surrealistisk å måle opp plass til stellebord på badet! Jepp, dette er den perfekte plassen. Her kan jeg holde på ham samtidig som jeg sitter på do.Nå skal denne psychoen puste dypt og prøve seg på gravid-yoga på stuegulvet. Tipper jeg får drapstruet Gravlyset til å joine også 🥰

Ønsker deg en nydelig søndag videre!

82 Comments

 • Reply Jeanett 1. november 2020 at 12:51

  Du burde kjøpe gravidtights fra Hm! 99,- og helt magiske å gå med 😍

 • Reply Annie 1. november 2020 at 12:54

  Hehe jeg fikk også sjokk da jeg var i ca samme uke som du er nå og treningstightsen som tidligere var slapp bare gravde seg inn i magen…
  Jeg har omtrent ikke kjøpt noen gravidklær, da jeg ikke ville «sløse» penger på det (vil heller handle til bebis😍) men har arvet noen bukser (som jeg helt ærlig ikke har brukt…)
  Jeg har kjøpt et par kjoler som jeg kan bruke senere også (oversize i stilen, som uansett er min stil) og tenkte å bruke med ullgenser over nå som vinteren kommer, pluss oversize, lange «strikkagensere» (kjøpte noen på salg på NAKD) som jeg kan bruke med tights, og tenkte også at jeg kan bruke dem hjemme «til vanlig» neste vinter pga det er vanlige gensere. Så kjøpte jeg bare noen gravidtights/leggings og strømpebukser, så får vi se hvor lenge det holder.. magen har jo ikke blitt megastor enda til tross for at jeg er i uke 28, men priser meg lykkelig for det enn så lenge 😄
  Men…! Kjøpte faktisk en gravid-joggedress og har fått en i gave, og det var virkelig fantastisk «investering», bor jo i dem!

  • Reply Ida Wulff 1. november 2020 at 15:26

   Hehe ja, hva skjedde med at tightsen plutselig delte magen i to… Jeg vil heller ikke kjøpe masse klær som jeg aaldri kommer til å bruke igjen :O

   • Reply Lena 1. november 2020 at 15:41

    Er jo bare å pakke det bort til en eventuell neste graviditet 🙂 det er faktisk utrolig deilig å ha noen gravidbilder med plass til magen. Stramme klær over magen er bare vondt, og det går an å skjule den graviddelen på buksa med lange topper/gensere.. anbefales!! Er selv gravid i 8. mnd 🙂

 • Reply Christina 1. november 2020 at 13:16

  Altså.. Hvis du syns gravideklær er stygt, har du ikke gjort research nok.. Eller er du virkelig så snobbete at en skjorte, jeans, cardigan eller singlet fra H&M ikke kan brukes, kun fordi det står «H&M» i nakken på den? Zalando, Asos, Bestseller osv. har mengder av fine gravideklær som ser ut som vanlig klær. Jeg hadde aldri klart meg uten, og kjenner jeg blir litt irritert, faktisk litt fornærma, når du indirekte sier at jeg går stygt kledd hver dag. *Puster hardt med nesa og setter meg på krenkekrakken* Hilsen en pent kledd Hormonella som også øker i vekt og fasong.

  • Reply Ida Wulff 1. november 2020 at 15:24

   KJEMPESNOBBETE!!

   • Reply Frida 2. november 2020 at 13:31

    Gravidklær er kjempestygt! Synes alt fra HM er helt krise. Kjørte selv wrap-kjoler som var laget for ikke-gravide, og store strikkejakker.
    Og banda tights fra run & relax funket lenge for meg.
    Sjekk ut utvalget på typ zalando, kjøp heller en litt dyrere og finere kjole du kan selge etterpå.
    Lykke til!

  • Reply K 2. november 2020 at 14:54

   Herregud, snakk om å legge ord i munnen på andre. Nå er det (heldigvis) slik at hva som er pent er relativt til egen smak og klesstil. At Ida potensielt har en annen klesstil og synes andre klesplagg er pene sammenlignet med hva andre (i dette tilfellet du) gjør, er virkelig ikke det samme som at hun sier du går stygt kledd. Håper det er hormonene som snakker og at dette ikke er noe du hadde giddet å bruke energi på til vanlig for det ser jeg for meg fort kan bli en unødvendig energityv i hverdagen. 🙂

   Er som når svogeren og sviggerinnen min giftet seg i fjor. Jeg hadde ALDRI gått med den kjolen hun gikk med. Absolutt ikke min stil i det hele tatt, og jeg hadde følt meg direkte stygg i den, men den var super fin på henne fordi det var akkurat hennes stil og passet hennes personlighet. 😀

 • Reply Therese 1. november 2020 at 13:25

  Jeg synes du ser fantastisk ut🤩 alle mine klær ble for små samtidig i sommer og jeg måtte bruke min kjærestes shorts… Da kjente jeg at det var på tide med innkjøp av gravidklær, humøret og selvfølelsen min ble med en gang bedre😄 har vært ganske fornøyd med jeansene fra HM forresten😊

  • Reply Ida Wulff 1. november 2020 at 15:26

   Ja, det føles nok bedre når man får på seg noe som passer ;p <3

 • Reply Sigrid 1. november 2020 at 13:48

  Helt innafor å være litt i ubalanse!😅 Når det kommer til gravidklær er jeg helt enig, hva skjer med det sykt dårlige utvalget? Da jeg var gravid kjøpte jeg noen gravidbukser og strømpebukser, og kjørte på ellers med litt vide skjorter, gensere og omslagskjoler!😊 Er jo masse fine strikkekjoler nå, kanskje det kunne vært noe?
  Masse lykke til med flytting til ny by, og videre i svangerskapet! Jeg syns du gløder☺️✨

  • Reply Ida Wulff 1. november 2020 at 15:27

   Håpløst utvalg! Men tusen takk for det, så hyggelig <3

 • Reply Lise 1. november 2020 at 13:49

  Må le, men det er så mye bedre når du bare får på deg passelige klær og kan puste normalt! H&M og preggoklær generelt består av mye tights, tunika og sløyfer plassert «tilfeldig» over magen. Trenger ikke se ut som ei tante på 55 selv om man er gravid 😅 Selv kjøpte jeg en del underdeler for å overleve det hele, og har noen tips!
  -Skinnbukse/tights fra H&M gravidavd
  -Mama skinny ankle jeans, H&M
  -Treningstights for magen! H&M har flere gode
  -Gravidstrømpebukser fra Lindex. Der er H&M elendig, sømmene er helt på bærtur 😅

  • Reply Ida Wulff 1. november 2020 at 15:23

   TAKK for tips <3 Det skal jeg virkelig sjekke ut. Har kjøpt flere par med gravidstrømpebukser fra H&M, men de viste seg å vare i et kvarter, hehe. Klem!

 • Reply Livingdoll 1. november 2020 at 14:12

  Takk for godt tips til blogginnlegg, Ida! Mitt neste blogginnlegg blir om gravidklær som faktisk er FINE (eller i det minste basic, så de kan gjøres fine).

  • Reply Ida Wulff 1. november 2020 at 15:22

   Det vil jeg gjerne lese!

 • Reply SIRI 1. november 2020 at 14:27

  Eg va ikkje veldig fan av gravidkle. Men kjøpte 2 bukser, noken t-skjorter og strømpebukser.
  Brukte ellers vanlige gensara og tynne strikkakjoler 🥰

 • Reply Elisabeth 1. november 2020 at 15:04

  Hvis du leter etter noen klær som ikke er mammaklær men allikevel har rom til en voksende mage kan jeg anbefale Kay/Day på KappAhl. God stretch og kan lett brukes etter fødselen. Komfortabel og myke klær.

  • Reply Ida Wulff 3. november 2020 at 12:05

   Åh takk, det så ut som kjempefine klær! Skal dra og se på dem i dag <3

 • Reply Katarina 1. november 2020 at 15:15

  Haha! Elsker å lese disse ufiltrerte og lite selvhøytidelige gravidoppdateringene fra livet ditt. Du kommer til å bli verdens beste mamma for mini-gravlyset – uavhengig av vekt og fasong <3

  Apropo sengetøy! Har merket meg at du har god smak på dette området, og lurer på om du har noen tips til godt sengetøy og hvor du kjøper dem? Og hvor er hotellputene dine fra? Holder de seg godt i fasong? Jeg har kjøpt mine på kid, men synes de faller fort sammen og blir veldig "flate".

  • Reply Ida Wulff 3. november 2020 at 12:08

   Å, takk så snill du er <3 <3 Hotellputene er fra Høie – har hatt dem i evigheter og de holder fasongen syns jeg. Har også kjøpt noen lavere til gjestesengen vår på H&M, og syns de er veldig fine de også. Av sengetøy så er jeg fan av Gant og Lexington – men det er jo sviindyrt. Hender også at jeg kjøper helt hvitt satengsengetøy hos Princess feks. Har dårlig erfaring med sengetøy fra Home & Cottage og Bellas Hus sin egen kolleksjon. Klem!

 • Reply Hilde 1. november 2020 at 15:18

  Mitt tips er, unngå gravidklær, men kjøp vanlige klær i større størrelser. så kan du finne så mye fint.😊 Brukte kjoler og skjørt omtrent i mine 2 svangerskap😊

 • Reply Silje 1. november 2020 at 15:28

  Helt enig med deg ang. gravidklær! Måtte selv kaste inn håndkleet og kjøpe litt. Det fantes heldigvis noen fine gravidbukser (som jeg forøvrig ikke kunne vært foruten!) på HM. Zalando har også hatt noe fint ☺️

  Lykke til videre med graviditeten 🤍

 • Reply Marita 1. november 2020 at 16:27

  Ida! Denne buksa fra HM har vore mi redding i svangerskapet. Ser ut som ei vanleg svart bukse:

  https://www2.hm.com/no_no/productpage.0834063006.html

  • Reply Ida Wulff 3. november 2020 at 12:02

   Takk for link <3

 • Reply Monica 1. november 2020 at 16:59

  Gravid strømpebukser fra lindex og kjoler 😊 Da trenger du ikke kjøpte på med de nydelige plaggene som er laget for gravide 😅 jeg brukte mange «vanlige» klær 😊

 • Reply Sofie 1. november 2020 at 17:01

  Hahah, jeg liker at du blir enda mer morsom av å være gravid – heier på enda flere barn i fremtiden!

  Gravidsteømpebukser, sånne skjørt med typ strikk hele veien med oversized t skjorter og strikketgensere gikk det i her da jeg var gravid 🙂

 • Reply Betina 1. november 2020 at 18:09

  Jeg ville sjekket ut zalando, endte med å handle litt tøy derfra😄 «skinnbukse», tights, college gensere og noen strikkeplagg som er beregnet på voksende mage😊 er så LITE fan av alt som skal ha belte over magen og sløyfe over magen, men om man gidder å tråle nettet litt finner man iallefall noe☺ HM har også kommet seg litt fra sist jeg var preggo og har funnet noen «normale» gravidklær derfra👍

 • Reply Maja 1. november 2020 at 18:14

  Mange av venninnene mine anbefaler digge gravid-strømpebukser og store strikkegensere/kjoler. Da får be både hold, men slipper ubehagelige bukser og klær som strammer på feil sted.

 • Reply Marita 1. november 2020 at 18:34

  Gravidklær er en stor mangelvare. Veldig mye stygt. Men, ASOS glimter innimellom til med noen fine jeans😊 Selv bor jeg i gravidstrømpebuksene fra HM og hverdagskjoler, orker ikke noe som klemmer.. Tips: kjøp hverdagskjoler med knepping, så kan du amme i de senere😉
  Til trening liker jeg reebok sin gravid tights og casall sin seamless (og gymshark sine med høyt liv er en lifesaver etter svangerskap..).

  Det er så godt at du skriver om humørsvingninger og temperament! Her om dagen fikk mannen min en god dose kjeft og beskjed om hvor håpløs som var som ikke fant ut hva jeg kunne klare å spise, når jeg ikke klarte det selv.. 😅🙈

  • Reply Ida Wulff 3. november 2020 at 12:01

   Haha, kjenner igjen den! <3 Og takk for tips.

 • Reply Anonym 1. november 2020 at 18:47

  Sjekk ut kjolene til Mama Jules! Hun lager kjoler man kan bruke når man ikke er gravid, mens man er gravid og de kan ammes i😃

 • Reply Julie 1. november 2020 at 19:26

  Jeg vandret mest rundt i treningstightsen fra we are fit hele graviditeten, kjøpte bukse på HM men HATA det. Men sett mange som kjøper denne: https://www.getinspired.no/rohnisch-maternity-seamless-tights-ro-282012-0001?gclid=EAIaIQobChMIhMm00Pvh7AIVmgCiAx34sQttEAYYASABEgKY0vD_BwE og trives i den, så kan være verdt det 🙂 Hadde jeg vært gravid nå hadde jeg bestilt noe fra zalando, ser ut som de har mye fine gravidklær der. Anbefaler dog gravidstrømpebuksene fra Lindex, de er magiske 🙂

  • Reply Ida Wulff 3. november 2020 at 12:00

   Takk <3

 • Reply Icyiselin 1. november 2020 at 19:44

  Du ser fin ut syns jeg :*
  Og det må fÆen være lov å klikke litt!
  Min erfaring er at halvlange, ettersittende ribbestrikkede kjoler med cardigan/dressjakke til blir ofte det peneste . Eller litt lange (stretchy)pencil-skjørt du trekker over magen med topp til.
  Trenger ikke mer enn max én schtøgg preggabukse!🤣Svart!🤣🖤
  🖤Lykke til!🖤

  • Reply Ida Wulff 3. november 2020 at 12:00

   Tusen takk <3 <3

 • Reply Linn 1. november 2020 at 19:46

  Jeg var gravid på omtrent akurat samme uke som deg i fjord ved disse tider(hadde termin 21/03-20),og jeg ville heller IKKE kjøpe gravidklær!
  Skal sies at jeg endte opp med en gravid tights fra hm(så helt jævelig ut,men Ok å ha hjemme..),men kjøpte også en treningstights fra we are fit,ikke for gravide,men den var ganske vid i livet,samt høyt og tykt «strikk»😊
  Ellers kan jeg anbefale gravidsreømpebuksene fra Lindex,de bodde jeg i,selvom det var et helvette å ta på strømpebukse i uke 38 og utover🙈
  Jeg kjøpte bare vanlige ullkjoler og ribbestrikkede kjoler som jeg levde i,de så magen fin ut i😊
  Men om du ønsker å investere i litt dyrere kjoler,så burde du absolutt gå for omslagskjoler eller kjoler med knapper,de får du hvertfall brukt det neste året med amming også🥰(om det blir amming,såklart🙃)

 • Reply Icyiselin 1. november 2020 at 19:47

  Type sånn;

  https://bikbok.com/no/p/daisy-rib-knit-dress-svart-kjoler-dame/7254063_F990

  🖤

 • Reply Christine 1. november 2020 at 20:23

  Hei Ida! <3
  Den sengen ser så utrolig digg ut, husker at du har skrevet en del om carpe diem beds. Hva slags type har dere? Og fasthet på madrass/overmadrass? Vet at man kan prøve, men går minst mulig ut pga covid og er livredd for å kjøpe feil siden den er så dyr:) Vet du også om de kjører noe black friday kampanje? / om det kommer noe rabattkode i fremtiden?:)

  Elsker deg og bloggen din <3

  • Reply Ida Wulff 3. november 2020 at 11:59

   Tusen takk for link <3

 • Reply Aline 1. november 2020 at 21:19

  Veldig godt utvalg av gravidklær på zalando:)

 • Reply Mamsen 1. november 2020 at 21:20

  Kommenterer for andre gang på en uke. Hva skjer?!?

  Jeg kjøpte noen skinny jeans og tynne gensere/tskjorter og strømpebukser, utenom det klarte jeg meg uten preggoklær.

  Ellers investerte jeg i noen skikkelig fine cardigans, som jeg mer eller mindre har bodd i gjennom ammeperioden også. Og de bruker jeg fortsatt.

  Og så kjøpte jeg noen billige elastiske kjoler på kjedebutikkene i en størrelse større enn vanlig. Syns det var gull å kunne gå i helt trange kjoler når jeg åpenbart hadde bolle i ovnen, ikke bare hadde spist for mange boller. Har ikke brukt dem etterpå.

  • Reply Ida Wulff 3. november 2020 at 11:59

   Det liker vi! Jeg. Hehe <3

 • Reply C 1. november 2020 at 21:48

  Kjenner så godt igjen dette! Jeg orket ikke så mange mammaklær så her ble det ribbestrikkede kjoler i en str større og mammastrømpebukser (feil å bruke disse et år etterpå også? Såå behagelige 🙂 ). Lite tips når det kommer til stellebord (du har sikkert fått mange), men det er mange store, «tunge» møbler som bare tar opp masse plass på badet. Vi kjøpte en hvor toppen kan tas av, og resten kan klappes sammen, og angrer virkelig ikke. Etter noen måneder vil de virkelig ikke ligge i ro på stellebordet, og da er nesten eneste løsningen bleieskift på gulvet.. da var det sinnsykt deilig å rydde vekk resten av bordet, og få tilbake baderommet igjen 🙂

  • Reply Ida Wulff 3. november 2020 at 11:58

   Takk for nyttig innspill! <3 <3

   • Reply Irene 4. november 2020 at 22:31

    Ang stellebord så kjøpte vi bare en vanlig malm kommode på Ikea, og la en stellematte oppå. Da hadde vi alt vi trengte til baby i kommoden, også kunne den brukes etterpå uten stellematta på toppen 😊. Da kan også stellematta enkelt flyttes rundt i huset.

 • Reply Anonym 1. november 2020 at 22:15

  https://www.asos.com/asos-maternity/asos-design-maternity-recycled-florence-authentic-straight-leg-jeans-in-washed-black-with-side-bump-bands/prd/10816135

  Disse, men i blå. Heeelt fantastiske og ser ut som vanlige bukser. Svarte var fucka i størrelsen, men de jeans-fargede helt perfekte. Camilla Pihl tipset om dem engang.

  • Reply Ida Wulff 3. november 2020 at 11:58

   Takk <3

 • Reply Tina 1. november 2020 at 22:55

  Kunne ikke vært mer enig i det med gravidklær! Er ikke akkurat siste mote 😅

  • Reply Ida Wulff 2. november 2020 at 12:27

   Hehe nei, føler det er… Walmart-antrekk 😅

 • Reply Sara Kristine 1. november 2020 at 23:06

  Selv hatet jeg at magen ble større og at alt klemte, trykket og nærmest en følelse av å bli kvalt. Plisséskjørt(sånne som var knelange og typ som trekkspill – for et innsalg) ble redningen og flaks at det florerte av disse i fjor rundt denne tiden. Lykke til videre:)

 • Reply Anonym 2. november 2020 at 06:42

  Hvis du skulle ombestemme deg og faktisk ønsker å bruke masse penger på gravidklær 😉 https://www.hatchcollection.com/
  Kvaliteten ser i alle fall litt bedre ut enn hva de fleste gravidklær er.

  • Reply Ida Wulff 3. november 2020 at 11:57

   Tør jeg å se? Haha. Takk for link!

 • Reply M 2. november 2020 at 08:39

  Du stråler Ida! Jeg er 20 uker på vei, fortsatt kvalm og kaster opp. Ikke klart å gå opp til startvekten min enda. Jeg stresser med det, men babyen har det fint i magen. Jeg kjøpte noe på Zalando her om dagen. Selv om jeg bruker mine jeans osv. Men vil også få en synlig babykul. Og har jo hørt den popper over natten. 😄 Missguided Maternity på Zalando. Nja, ikke dritmye fint. Men jeg kjøpte en bukse. Dog ikke fått den enda.

  • Reply Ida Wulff 3. november 2020 at 11:56

   Stakkars, jeg føler så med deg <3 <3 <3 Håper det bedrer seg ASAP!

 • Reply Caroline 2. november 2020 at 10:29

  Elsker at du er så ærlig. Må si at det føles bedre å lese at andre har temperament også. Du er et godt forbilde Ida! Er så lei av bloggere som kun skal være perfekte hele tiden. Det er skadelig, og man får er forvrengt syn av hvordan livet «liksom» skal være, å blir sittende å føle seg mislykket. Hvorfor har ikke jeg masse energi, er glad, har det ryddig, ser fresh ut og alt det 24/7? Som de andre bloggerne. Ja, du skjønner poenget. Håper du finner noen klær du blir fornøyd med, så du får det mer komfortabelt. Prøv å aksepter at når man er gravid, så endrer kroppen seg. Sånn er det bare, og det er helt greit. Samme med humøret også. Klem

  • Reply Ida Wulff 3. november 2020 at 11:56

   Takk for dette <3 Er overrasket over å faktisk motta meldinger om at jeg er krevende og sutrete – jeg kan godt holde det for meg selv, men hallo, det er mye hyggeligere å være flere om det sammen. Klem til deg <3

 • Reply Anonym 2. november 2020 at 12:52

  Føler SÅ med deg! Nå er jo alle mine bukser for små (bruker kun de gamle levis 501 buksene som er rette i beina, til vanlig!) – festet de i starten med strikk i livet, men nå er de jo ALT for trange i lårene, så det går ikke an. Har kjøpt meg en ny bukse på Zara som ligner veldig 501 modellene i str 38, som enda passer (spm om tid før den også ryker) men jeg nekter å bruke de typiske mamma-klærne, no offence til de som gjør, men jeg finner absolutt ingenting i min stil… 🤓Har gått opp snart 8 kg sålangt (uke 25), og mer blir det nok 😬

 • Reply Linda 2. november 2020 at 14:41

  Jeg ble en hval da jeg var gravid, men følte meg så fin i tettsittende kjoler og skjørt 🙂 Spesielt ribbestrikket. Syns de har mye fint på asos. Investerte også i ull cardigans fra acne. De nupper seg ikke! Deilig til barseltiden også, med singlet under. Klem 🙂

 • Reply Karoline 2. november 2020 at 15:19

  Boohoo.vom har mye fint å velge i til gravide, skulle ønske noen hadde fortalt meg om den siden når jeg gikk gravid 🙁 du ser så flott ut!

 • Reply Celine 2. november 2020 at 20:00

  Husker jeg måtte gå til innkjøp av andre underdeler allerede når jeg var rundt 10 uker på vei. Helt krise – selv om jeg gikk med tvillinger. Fant ENDELIG en fin mammabukse fra Zara etter intens leiting. Så gikk det tre uker før også den var for trang 😳
  Her ble det innkjøp av noen gravidkjoler. De var faktisk ikke dritstygge – og funka helt til de siste ukene. Da fikk jeg ikke på meg noen ting. Hadde stor glipe mellom buksa og gravidgenseren – fy faen. 🤦🏼‍♀️
  Det er ålreit når man passer i vanlige klær igjen. Det kommer en tid for det også 💁🏼‍♀️

  • Reply Ida Wulff 3. november 2020 at 11:52

   Hehe ja, gleder meg <3 Men inntil videre får jeg bare gå opp 3 størrelser eller sverge til gravidklær! Spent på å prøve det jeg har klikket hjem :O

 • Reply Inger 2. november 2020 at 20:39

  Kjøp på ASOS. De har utrolig mange fine kjoler!

 • Reply A 2. november 2020 at 20:58

  Jeg er i uke 23 og bruker gravidstrømpebukser (99 kr for 2 stk) og stretchy kjoler (slik kjole du hadde på deg med skinnjakke over på instagram) de har jeg kjøpt både på nelly,bik bok,hm, ja overalt. Så kjører jeg på med en litt langt ullcardigan over. Blir antrekket mitt de neste 4 månedene😅 komfortabelt er det hvertfall

  • Reply Ida Wulff 3. november 2020 at 11:52

   Hvor kjøper du gravidstrømpebuksene dine? 😀

   • Reply A 3. november 2020 at 22:51

    Jeg har brukt hm sine strømpebukser(mama tights) både i dette svangerskapet og det forrige. Men ser flere skriver at de ikke er så gode, og anbefaler lindex sine, så skal prøve de også 😄 men som sagt, jeg er fornøyd med de

 • Reply Aggi 2. november 2020 at 23:15

  Ca 1/1000 gravidplagg som ser ok ut😅 Ribbestrikka kjoler i en til to størrelser over den vanlige størrelsen min funka bra👌🏻
  Ellers kan jeg anbefale buksene fra Boob! De er så myke og kan brukes etter svangerskapet også (helst hjemme😂). Fantastiske å bruke på sykehuset når magen fortsatt et litt øm🙌🏻

  https://www.boobdesign.com/products/maternity-trousers/once-on-never-off-easy-pants-black-m

  • Reply Ida Wulff 3. november 2020 at 11:51

   Takk for tips <3

 • Reply Hanne 3. november 2020 at 07:54

  Jeg vil heller ikke bruke masse penger på noe jeg ikke kommer til å bruke igjen (om jeg ikke blir gravid igjen da..), men jeg fant etterhvert ut at noe måtte jeg ha. Tenkte da at jeg ville ha noen basic ting som kunne passe til mye, og sammen med det andre jeg har som passer. Så jeg har «investert» i en svart gravidjeans fra kappahl (må bestilles på nett), gravidstrømpebukser fra kappahl, et par strikkakjoler fra Vila og noen basic gravid t-skjorter (de jeg har blir stort sett for korte og dekker ikke magrn). Kjøpte også en gravidjoggebukse fra hm, og den bor jeg i når jeg er hjemme. Helt magisk og det klart beste kjøpet! Ellers har jeg cardigans jeg kan bruke hele graviditeten og gensere som jeg forhåpentligvis kan bruke en god stund til😊 Vurderer også et par vanlige gravidjeans fra hm, men jeg ser det foreløbig an😊

  Du må gjerne lage et innlegg med tips, når du finner ut av en løsning på «problemet», enten det blir gravidklær eller ikke. Synes forresten du stråler og at det er veldig gøy å følge deg igjennom graviditeten. Du er så flink til skrive om alt fra å være hormonella til innkjøp. Kjenner meg greit igjen😅🙈

  • Reply Ida Wulff 3. november 2020 at 10:06

   Skal absolutt dele hvis jeg finner «løsningen», men jeg tviler. Hehe. Tusen takk og klem <3

 • Reply Vilde 3. november 2020 at 12:04

  Noen kjøper vanlige klær, som i utgangspunktet er romslige, i litt større størrelse enn de pleier. Svigerinnen min for eksempel gjorde det da hun var gravid. Jeg syns hun så smashing ut 😃

 • Reply Ida 3. november 2020 at 14:00

  Hei Ida.

  Jeg var gravid med tvillinger for litt siden, og som deg, maatte bite i det sure eplet og kjope nye bukser til slutt. Valget falt helt tilfeldig pa denne buksen:
  https://www2.hm.com/no_no/productpage.0836540005.html
  Den reddet meg og det var helt krise naar den var paa vask. Ellers gikk det i tighst og store hvite skjorter. Du ser helt nydelig ut, og tro det eller ei, men kanskje du savnet akkurat denne perioden en dag? Klem fra Skottland

 • Reply Christine 3. november 2020 at 14:43

  Spurte deg tidligere her om du vet om den sengen du har fra carpe diem kommer på tilbud på black friday/at du har en rabattkode? Er alt for dyrt men har såå lyst på❤️Ser så digg ut! Igjen, elsker bloggen din! Håper ikke det var galt å spørre, prøver igjen hvertfall 🙂

 • Reply Ingrid 4. november 2020 at 17:06

  Hvor er nattbordslampene dine fra? De var så utrolig smarte.
  Hilsen fast følger i 10 år 🙂

  • Reply Ida Wulff 5. november 2020 at 10:40

   Light&Living, digger dem! 🙂

 • Reply Mari 7. november 2020 at 11:09

  Lulu lemon align er verdens mykeste tights brukte de hele graviditeten og etter! De er ikke gravidtights men høye på livet og seriøst livets gave til en mama 😂❤️

  • Reply Ida Wulff 7. november 2020 at 13:54

   Har kjøpt 3 allerede og pakket bort alt annet 😂❤️

 • Reply Chadrick 5. februar 2024 at 05:49

  Thanks for a marvelous posting! I actually enjoyed
  reading it, you are a great author. I will be sure to bookmark your blog
  and will come back sometime soon. I want to encourage you to
  continue your great posts, have a nice afternoon!

 • Leave a Reply