Hverdagsliv

MITT LILLE FROKOSTRITUALE

1. november 2020

Reklame Oslo Skin Lab

60% RABATT PÅ THE SOLUTION HER

Min lille frokostrutine for tiden ❤️ Jeg syns det er så digg med chiagrøt om dagen. Fresht og godt med frukt og bær som topping, og så vet jeg at det er bra for både bebis og meg. Hva jeg har i frokostbollen bytter jeg ut cirka annenhver måned. Det er gjerne en eller annen variant av yoghurt eller grøt, og nå er det altså chiagrøt som er i vinden her hjemme. Én ting som ikke forandrer seg, er rutinen jeg har med å ta kollagenpulver sammen med frokosten. The Solution fra Oslo Skin Lab røres inn i enten kaffe, vann eller chiagrøten. Jeg foretrekker å ha den i kaffen.Frokosten er en av de få bra tingene jeg klarer å gjøre for meg selv om dagen. Bortsett fra den, frister det bare med bakst, godteri og å ligge på sofaen. Det kombinert med at det blir mørkere og kaldere, er ingen gladnyhet. Det er lett å føle seg ufresh. Men det gjelder sikkert for mange nå som vinteren står på trappene. Jeg er i hvertfall veldig opptatt av å gjøre minst én bra ting for meg selv og kroppen min hver dag, og akkurat nå er denne frokosten en av de få tingene jeg orker. Og da tenker jeg at det må være bra? Å få i seg noe sunt og gjøre noe bra for huden sin = Mine første steg for å føle meg bedre. Vet ikke om det bare er meg, men litt selvpleie fungerer ofte som en dominieffekt for meg. Jeg får lyst til å gjøre enda mer for å føle meg bra. Det kan igjen motivere meg til å gå en tur eller prøve ut en ny, sunn oppskrift.Etter at jeg ble gravid har jeg fått mange spørsmål om jeg fremdeles tar kollagenpulver. Og ja, det gjør jeg jo åpenbart. Kollagen er noe som finnes i huden og kroppen fra naturens side, så det er jeg overhodet ikke redd for. Likevel vil jeg ikke si til andre gravide at: Ja, du kan ta kollagentilskudd når du er gravid. Det er kun legen din som burde gi deg slike råd. Så rådfør deg med lege før du starter med et nytt kosttilskudd under graviditet og amming. Skal dog sies at det ikke finnes rapporterte bivirkninger på The Solution, og dermed ingenting som tyder på at produktet er skadelig for ammende og gravide.

Jeg har jo brukt kollagenpulver lenge, og syns det er vanskelig å slutte med det når jeg har fått så gode resultater. Resultatene mine skrev jeg et helt innlegg om HER, men jeg kan jo dele før/etter-bildet igjen.

FØR KOLLAGENPULVER VS. ETTER 3 MND MED KOLLAGENPULVER

Her kan man se at rynkedybden har gått fra 57% til 78%. 100% er beste mulig oppnåelige resultat, så her har det utvilsomt vært en stor forbedring. Den eneste forandringen jeg gjorde på disse tre månedene var å ta kollagenpulver. Analysene ble tatt hos to forskjellige hudpleieklinikker som ikke selger Oslo Skin Lab eller kjente til mitt samarbeid med dem. Jeg ble ganske imponert og overrasket over resultatet, og lovte meg selv å aldri slutte med kollagentilskudd. Og hittil, er det faktisk en av de få tingene jeg har klart å opprettholde og gjøre til en fast rutine 🤞🏼

Om du ønsker å lese studiene som er gjort på kollagenpeptidene i The Solution, kan du finne det her. Det finnes nå flere studier som viser at inntak av denne typen kollagen kan gi god effekt på huden. De er samlet sammen og gjennomgått av andre forskere og dermatologer, du finner artikkelen her.Hvis du som meg har bikket 30 eller er i slutten av 20-årene, og er nysgjerrig på kollagenpulver, kan du nå få teste det til en helt super pris.

Bestiller du HER, får du nemlig hele 60% rabatt på din første levering. Deretter kan du få leveringer til 30% rabatt. Det er ingen bindingstid, og pakken kommer rett i postkassen 🤗💗

32 Comments

 • Reply Guro 1. november 2020 at 19:35

  Nysgjerrig på hvordan du lager chiagrøten?:-)

  • Reply Ida Wulff 3. november 2020 at 12:00

   Rør 6 spiseskjeer chiafrø ut i 4 dl vann eller plantebasert melk, la stå tett i kjøleskap over natten 😀

 • Reply Ne 2. november 2020 at 01:15

  Har du tatt bildeanalysene hos samme klinikk en gang? For å se om det er forbedring? For to ulike kliniker kan også bety to ulike resultater

  • Reply Ida Wulff 2. november 2020 at 09:16

   Bildene er tatt hos forskjellige klinikker men med nøyaktig samme maskin. Da skal det være sammenlignbart 😊

 • Reply Erika 2. november 2020 at 10:34

  Jøss, dette må du jo vise til alle de hudlegene som sier at kollagen-pulver er humbug?

 • Reply Karen 2. november 2020 at 11:14

  Hei! Synes du ikke det skaper litt skjønnhetspress å reklamere for pulver som skal få huden din til å se bedre ut? Skjønner at produktet er naturlig og alt det der, synes bare det er synd at unge mennesker stadig skal bli påminnet om at de ikke er bra nok sånn de er. Kollagenpulver har vel ikke noe helsefremmende effekt annet at man blir «penere» av det.

  • Reply Ida Wulff 2. november 2020 at 12:26

   Hei! Jeg syns ikke det skaper mer skjønnhetspress enn å reklamere for en hudkrem, syns du?

   • Reply Karen 2. november 2020 at 13:11

    Jeg personlig blir mer påvirket av denne type reklame, fordi det ikke bare er noe man smører på ansiktet, men noe man tilfører kroppen. Blir kanskje en domino-effekt også når veldig mange bloggere reklamerer for dette. Men ser poenget ditt, og alle reagerer sikkert ulikt på reklame:)

  • Reply B 4. november 2020 at 08:52

   Så hvis man anbefaler å ta b vitamin for «finere» hår, så er jo dette også skjønnhetspress i følge deg. Enig med ida, dette er ikke noe mer enn om man reklamerer for en hudkrem som har anti wrinkle effekt.

 • Reply Camilla 2. november 2020 at 13:19

  Hei Ida!
  Er selv gravid og sluttet på lignende produkt. Av hva jeg har lest burde man unngå kollagentilskudd, på bakgrunn av at det ikke finnes verken dokumentert nytteverdi eller uavklart risiko for gravide og ammende. Hva er dine tanker om dette?

 • Reply Camilla 2. november 2020 at 13:25

  Oi, beklager. Ser du svarer på spørsmålet mitt i innlegget. Men ikke rart det ikke er rapport om bivirkninger hos gravide og ammende når det ikke er gjennomført studier. Som de skriver selv: ingen slike produkter er testet på gravide eller ammende.

 • Reply Karoline 2. november 2020 at 15:10

  Hvor kommer det svarte bordet du spiser fra?😊

  • Reply Ida Wulff 2. november 2020 at 21:14

   Slettvoll 😊

 • Reply Pia 2. november 2020 at 17:49

  Nam, den grøten så digg ut! Hvordan lager du den?

  Elsker forresten at du lever i morgenkåpa og kjører din greie! Bloggen din ble hakket morsommere for meg å følge etter at jeg selv ble gravid, og kan relatere meg så altfor godt til de negative sidene ved det 😭😂

  • Reply Ida Wulff 3. november 2020 at 11:54

   4 dl vann eller plantebasert melk + 6 spiseskjeer chiafrø. Rør sammen og la stå i kjøleskapet over natten, veldig enkelt 😀 Og så godt å høre, hehe! <3

 • Reply Elisabeth 2. november 2020 at 18:15

  Hei☺️ Synes å huske at du en gang brukte å vokse leggene med sånn voks som du smelter hjemme. Hvordan syntes du det fungerte og bruker du det noen ganger fortsatt? Hilsen kjøpt katta i sekken en gang for mye

  • Reply Ida Wulff 3. november 2020 at 11:53

   Hei! 🙂 Funker som bare det, men jeg er for lat til å gjøre det selv. Går raskere å barbere, selv om resultatet dessverre ikke varer like lenge. Men å vokse før ferie for eksempel, er helt supert. Klem!

 • Reply Karoline 2. november 2020 at 19:26

  Visste du at hvis en blind person leser blogginnleggene dine, så vil skjermleseren si «HER», «HER» og «HER» uten å skjønne betydningen av linkene dine? 🙈
  Har jobbet litt med universiell utforming, og har etter dette blitt veldig obs på hvordan andre skriver ut linkene sine, så er ikke ment som kritikk 😊 bare en liten heads up!

 • Reply Anonym 2. november 2020 at 19:51

  Jeg har ikke noe imot sånn reklame, men det hadde vært interessant om du dro til motsatt klinikk fra der du tok etter-bildet for å sjekke om du fikk 78 % der også. Selv om det er samme maskin, så kan de kalibreres ulikt. Jeg fikk også mye flottere hud når jeg ble gravid, spesielt etter første trimester. Fikk også finere hår og negler. Etter fødsel fikk jeg en periode der jeg røyter mye og håret var veldig tørt, og nå, 1 år senere er både hud og hår sånn ca. der det var før svangerskap.

  Når det er sagt syns jeg det ser ut som du har fantastisk fin hud, og hvis du kjenner at det virker så skjønner jeg at du fortsetter!

  • Reply B 4. november 2020 at 08:54

   Nå gjorde Ida dette en stund før hun ble gravid synes jeg å huske?

   Det du nevner angående hud og hår er helt vanlig og naturlig og skjer så og si alle.

 • Reply Tina 2. november 2020 at 19:51

  Jeg har ikke noe imot sånn reklame, men det hadde vært interessant om du dro til motsatt klinikk fra der du tok etter-bildet for å sjekke om du fikk 78 % der også. Selv om det er samme maskin, så kan de kalibreres ulikt. Jeg fikk også mye flottere hud når jeg ble gravid, spesielt etter første trimester. Fikk også finere hår og negler. Etter fødsel fikk jeg en periode der jeg røyter mye og håret var veldig tørt, og nå, 1 år senere er både hud og hår sånn ca. der det var før svangerskap.

  Når det er sagt syns jeg det ser ut som du har fantastisk fin hud, og hvis du kjenner at det virker så skjønner jeg at du fortsetter!

  • Reply Ida Wulff 2. november 2020 at 21:13

   Disse bildene er «gamle», er ikke gravid på noen av bildene 😊

 • Reply A 2. november 2020 at 21:01

  Ps cardigan bruker jeg for å skjule runpa som har vokst i takt med magen🙈

 • Reply S 3. november 2020 at 19:49

  Hei! Nå som det er eksamenstid så begynte jeg plutselig å lure på om du fortsatt studerer etter at du ble gravid? 🙂

  • Reply Ida Wulff 4. november 2020 at 08:46

   Hei! Det gjør jeg 🙂 Eksamener i november og desember, hurra!

 • Reply Lene 4. november 2020 at 03:10

  Kjedelig å lese bloggen når det omtrent kun er reklame om dagen – og spesielt når det er for et produkt som kollagenpulver. Har du ikke fått med deg at ingen annen forskning viser at det har noen virkning? Med unntak av forsking finansiert av Oslo skin lab da såklart…

  • Reply Ida Wulff 4. november 2020 at 09:38

   Hei Lene. Jeg skjønner at det virker som mye reklame når jeg ikke får laget nok med innhold utenom. Har dessverre vært i dårlig form. Angående forskningen, så er det en alvorlig beskyldning å si at noen jukser og fikler med studier. Uansett hvem som har finansiert studiene, så er det faktisk forskere som har gjennomført den. Da er det strenge retningslinjer som følges. Jeg håper det kommer flere studier på kollagen i fremtiden – men spørsmålet er hvor mange som har motivasjon til å finansiere studiene utenom firmaer som produserer og selger det 🙂

 • Reply Maria 5. november 2020 at 02:31

  Hei Ida! Er du fornøyd med søderhamn-sofaen fra IKEA? Vi vurderer å kjøpe den, men leser så mye forskjellig på nett. Hvordan opplever du den? Blir putene nedsunket, merker du godt skjøtene mellom sofaputene? 🤔

  • Reply Ida Wulff 5. november 2020 at 10:38

   Den er helt grei, super til den prisen 🙂 Vil anbefale å være flink til å puffe på putene så den holder seg fin.

 • Reply Susanne Grøtte 9. november 2020 at 22:54

  Hei Ida! Jeg er en av dine faste lesere som startet med kollagenpulver for ca et år siden. Jeg var svært skeptisk , men kunne ikke la være å gi det en sjanse. Og jeg trodde aldri jeg skulle si det; men dette funker ! At huden min har fått bedre kvalitet , er mykere og glattere er jeg ikke i tvil om. Jeg skjønner virkelig ikke hvorfor dette pulveret har fått så mye pes i media og blant hudleger. Det eneste jeg kan kritisere de for er prisen som etter min mening er overpriset. Og når det kommer til å redusere cellulitter er jeg skeptisk , men jeg tror uten tvil at dette pulveret har positiv effekt på huden. Så får kritikerne mene hva de vil 😄

 • Reply Amelia 16. november 2020 at 19:35

  Hei, så fine tøfler! Hvilket merke?
  Digger deg <3

 • Reply https://undress.vip/ 17. januar 2024 at 04:08

  I really like and appreciate your blog article.Thanks Again.

 • Leave a Reply