1+1=3 Hverdagsliv

EN SLAGS GRAVIDOPPDATERING

13. november 2020

Hallo, der nede! Har du en god start på helgen? ❤️

Jeg går inn i uke 25 av svangerskapet i dag, og hadde selvfølgelig lyst til å markere det med noen lyseblå, nydelige og dullete bilder. Men jeg orket ikke, så dere får nøye dere med det samme bildet som jeg har sendt til nære og kjære. Feeling great!

Når sant skal sies, ble bildet tatt ved et uhell midt i en selvbruningsseanse. Var bare flaks at jeg ikke sendte live på Instagram. Men nok om det, nå gleder jeg meg til å våkne brun og fresh i morgen. Jeg har nemlig ligget og slappet av foran TV’en i en uke nå. Med magen til værs og med mat i munnen. Jeg har forfalt så stygt at Gravlyset fniser når han ser på meg. Selvbruningen er step nr 1 på veien mot å bli MILF igjen. MILF to be.

Ellers er jeg blitt fratatt retten til å gå på butikken alene. Det kan jeg jo forstå, når jeg med ansvar for ukeshandelen presterte å komme hjem med dette:

Men hallo, hvem elsker ikke bakst. Sjokoladeboller, croissanter med sjokolade, sjokoladekake, gulrotkake, horn, brød, GI MEG DET. Hilsen en som aldri har vært noe særlig fan av den slags.

Noe annet som har skjedd denne uken, er at jeg endelig har fått barnevogna i hus. Fineste barnevogna, det ser så godt ut å ligge oppi den. Det rørte meg selvfølgelig til tårer at min lille gutt skal ligge oppi der.Meg som sitter på badet og hulker høylytt i håp om at Gravlyset skal høre meg og komme inn for å trøste. Selv om jeg er glad.

Tenk at jeg er 6 måneder gravid nå. Til tross for at jeg snart triller avgårde, føles det mye bedre å være seks måneder på vei enn åtte uker på vei. Det kan du trøste deg med, hvis du ligger over doskåla og tenker at du ikke orker mer. Det blir bedre.

Her om dagen måtte jeg gjøre noe jeg syns var helt forferdelig å gjøre midt i en pandemi. Ta bussen hjem. Vi har kjøpt oss ny bil, og er derfor uten bil akkurat nå. Bekkenet mitt kranglet og ingen kunne hente. Så jeg ba til høyere makter, tok på meg munnbind og satte meg på bussen. Den eneste ledige plassen i trygg avstand fra andre, var handicap-plassen i midtgangen. Der rakk jeg å sitte i ett minutt, før en ung, sprek mann dultet meg i kneet med sykkelen sin. Jeg må nesten få stå her jeg, kan du reise deg? Og jeg HATER meg selv for at jeg nærmest unnskyldte meg og spratt opp med alt pikkpakket mitt, for at han skulle få bedre plass til den stygge sykkelen sin. Så stod jeg der i midtgangen, og syntes synd på meg selv hele veien hjem. Litt fordi jeg hadde vondt og var sliten, men mest av alt var jeg helt satt ut av at jeg som gravid kvinne hadde blitt bedt om å reise meg på bussen. For en ung, sprek mann. Nå er det slutt på å lukke boblejakka, denne magen skal opp og frem.Det føles rart at vi nærmest befinner oss i en lockdown-situasjon igjen. Ting begynte jo å føles litt normalt, men det er kanskje det som er den store feilen. At folk glemmer og blir uforsiktige. Det kan vi tydeligvis ikke før vi har fått en vaksine. Her hjemme har vi avlyst alle sosiale planer ut året. Om jeg har grini for det og? JA, men jeg har ikke flere grinebilder på lur.

Det skal mye til for at jeg får et sosialt behov, men jeg har følt på det i det siste. Det er rart å gå gjennom en hel graviditet uten å treffe venner. I hvertfall veldig få venner. Men nå valgte jeg jo bevisst å bruke denne spesielle tiden til å gå gravid, så jeg skal ikke klage. Ikke engang om jeg må føde mutters alene i fullt verneutstyr.

Mitt lille rituale når jeg blir lei meg: Knerter en julebrus og prøver å fremkalle litt julestemning.Her hadde jeg nettopp fått beskjed av Gravlyset om at jeg så ut som et eple på to bein. Han tok ikke feil. Med kule på magen og rufsete dott på hodet, var det nøyaktig det jeg så ut som. Men det var jo ikke en hyggelig beskjed å få. Så: Julebrus.

Avslutningsvis må jeg takke for alle serietipsene jeg fikk i går. Nå er jeg godt rustet for en helg på ryggen. Litt brunere og blidere enn på bildene over, but still ❤️

111 Comments

 • Reply LS 13. november 2020 at 14:52

  Takk for at du er deg selv, og sier/viser ting som de er! God helg 🙂

  • Reply Ida Wulff 13. november 2020 at 19:57

   God helg til deg også <3

 • Reply Vilde 13. november 2020 at 14:54

  😂😂😂 jeg elsker ærligheten din og måten du skriver på.

  Neste gang må du ikke finne deg i å «bli jaget vekk». For en frekk oppførsel.

  • Reply Ida Wulff 13. november 2020 at 19:56

   Skal prøve å stå opp for meg selv neste gang. Peke på magen og riste på hodet 😂

 • Reply Yngvill 13. november 2020 at 14:55

  Her er du meget god. Jeg bare elsker bloggingen din 😂👏🏻

  • Reply Ida Wulff 13. november 2020 at 19:55

   Haha, takk så hyggelig 😀 <3

 • Reply Camilla 13. november 2020 at 14:55

  Ler meg skakk <3 Ja takk til flere oppdateringer som dette! Ønsker deg en gooood helg😊 PS. du er et veldig pent eple på to bein da!

  • Reply Ida Wulff 13. november 2020 at 19:56

   Tusen takk, har alltid drømt om å være et pent eple, hehe <3 <3 God helg til deg også!

 • Reply K 13. november 2020 at 14:55

  Du er fantastisk! Elsker måten du skriver på.

  • Reply Ida Wulff 13. november 2020 at 19:55

   ❤️❤️❤️

 • Reply Maja 13. november 2020 at 14:56

  Ida Wulff – her viser du igjen hvorfor du er favoritt bloggeren/influenceren min! 🙌🏻 Elsker at du byr på den ærlige sannheten og ikke «blogg-sannheten».

  Julebrus-skål for deg! 😘🥂

  • Reply Ida Wulff 13. november 2020 at 20:02

   Åå, så god du er, tusen takk ❤️ Skål og god helg!

 • Reply Lhhh 13. november 2020 at 15:08

  Unnskyld meg, men nei, du må NESTEN ikke stå der med den ekle sykkelen din!!! Makan til frekk fyr…

  Virker som du og Grava skal feire alene uten noe familie? Skjønne jo at man tenker slik altså <3Usikker på om jeg kommer meg «hjem» selv siden det innebærer flytur.. Men håper og tror jo..
  Helt utrolig at folk fremdeles, FREMDELES påberoper seg retten til å bare gi faen i dugnaden.. Skriv under på at du ikke vil ha sykehusbehandling i samme slengen, så er det greit!
  Nei, nå skal jeg snart åpne rødvinsdunken! God helg til deg og takk for herlige blogginnlegg <3

  • Reply Ida Wulff 13. november 2020 at 20:04

   Haha!! ❤️
   Jul tenker du på? Nei, det tenkte jeg ikke på da jeg skrev at alle sosiale planer er avlyst. Foreløpig er planen at vi har vår siste barnløse jul hver for oss. Men vi får følge med på retningslinjene og se hvordan det blir med julefeiringen. Håååper for deg at du kommer deg hjem! Om folk bare orker å oppføre seg LITT så blir julen så mye hyggeligere for alle sammen. Kos deg med rødvin, jeg krysser fingrene for deg! Stor klem og god helg

 • Reply Imponert 13. november 2020 at 15:10

  Elsker, elsker, elsker måten du skriver på! Der er du skikkelig god!
  Håper du får en fin kveld; og en fin tid fremover😊

  • Reply Ida Wulff 13. november 2020 at 19:55

   Tusen takk, god helg til deg ❤️

 • Reply Ny følger 13. november 2020 at 15:19

  Digger humoren din, du får meg i godt humør!

  Fikk hyperemesis på samme tidspunkt som du offentliggjorde graviditeten din og har fulgt deg fast siden. Det er så godt å lese om noen i samme båt som meg, også gir det håp å se at andre som har hatt det like ille har blitt bedre ☺️

  • Reply Ida Wulff 13. november 2020 at 19:55

   Så koselig med en ny følger <3 Er du fortsatt kjempedårlig? Huff 🙁 I såfall syns jeg veldig synd på deg, det er så grusomt!! Sender mange klemmer

 • Reply Tispe 13. november 2020 at 15:20

  MED SYKKEL? På bussen? Hva er galt med folk? Personlig hadde jeg gitt ham en knyttneve hardt i manndommen og spurt hvordan han greide å stå opp i dag med tanke på underutviklingen. Kjenner jeg blir forbanna!

  • Reply Ida Wulff 13. november 2020 at 19:53

   Er du gravid eller sarkastisk?!

 • Reply Synnøve 13. november 2020 at 15:22

  Du blir vakrere for hvert år. Mer ærlig og klok. Enklere å relatere til.
  Du har gått fra en blogger jeg ikke hadde sansen for, til en jeg respekterer veldig. Håper det blir et uproblematisk svangerskap for deg videre, og at dere holder dere friske ☺️

  • Reply Ida Wulff 13. november 2020 at 19:53

   Takk Synnøve, så hyggelig å høre <3

 • Reply Amanda 13. november 2020 at 15:38

  Åååå Ida det er jo akkurat dette HER som er grunnen til at du er favoritten blant alle bloggere (og offentlige personer generelt ahha). Så ærlig og ekte, menneskelig og morsom. Og det øverste bildet….hahahah, bøyer meg i støvet, måtte det aldri forsvinne😂<3

  • Reply Ida Wulff 13. november 2020 at 19:52

   Haha, takk Amanda ❤️❤️❤️

 • Reply Elise 13. november 2020 at 15:44

  God helg, Ida! Du er like herlig, enten du ser ut som et eple eller MILF 🥰😂

  • Reply Ida Wulff 13. november 2020 at 19:52

   Hehe, du er god da ❤️❤️ God helg til deg også! Hilser fra eplemannen 😉

 • Reply Kristin 13. november 2020 at 16:12

  Tips til selvbruning å bruke under graviditeten?

  • Reply Ida Wulff 13. november 2020 at 19:51

   Siden jeg ble gravid har jeg brukt Bondi Sands, Clarins og Mr & Mrs Tannie. Jeg stod over å bruke selvbruning de 12 første ukene, og deretter testet jeg på et lite område for å se om jeg reagerte. Har hørt at noen gravide kan få allergiske reaksjoner på selvbruning ❤️

 • Reply Malin 13. november 2020 at 16:15

  Blitt så himla glad i lese innleggene dine! Så ærlige og igjenkjennbart🧡 De gir meg troen på realistiske forbilder og påvirker meg positivt nå i 8 svangerskapsmåned💪🏼

  • Reply Ida Wulff 13. november 2020 at 19:50

   Så utrolig hyggelig å høre ❤️ Masse lykke til med siste innspurt, heia heia!

 • Reply Sandra 13. november 2020 at 17:00

  Aldri slutt å vær så ekte!! ❤️ jeg digger det, og kjenner meg så i igjen i deg. Nå er jeg riktignok ikke gravid, men jeg er bombesikker på at det du deler nå vil være til hjelp den dagen jeg blir det. Du er et fantastisk menneske og jeg håper jeg får følge deg til evig tid🙏🏼 Masse lykke til videre i graviditeten, jeg gleder meg til å følge deg videre ❤️

  • Reply Ida Wulff 13. november 2020 at 19:49

   Håper mine hjertesukk kan være til trøst den dagen du blir smelt på tjukka, hehe ❤️ Tusen takk snille!

 • Reply Vilde 13. november 2020 at 17:37

  Hahaha, Ida ❤️ Beste gravidoppdateringen jeg har lest! Stå på!!

  • Reply Ida Wulff 13. november 2020 at 19:49

   Takk Vilde ❤️❤️

 • Reply Rebekka 13. november 2020 at 17:46

  Hvilken bil har dere kjøpt? 🙂

  • Reply Ida Wulff 13. november 2020 at 19:49

   Volkswagen ID4 🙂

 • Reply Marie 13. november 2020 at 17:48

  Åh, Ida. Jeg ELSKER at du bjudar på. Favorittbloggeren 🤩

  • Reply Ida Wulff 13. november 2020 at 19:48

   ❤️❤️❤️

 • Reply Anonym 13. november 2020 at 17:52

  Haha😁 du er så vittig Ida,elsker det! Håper du skriver en bok en dag👍

  • Reply Ida Wulff 13. november 2020 at 19:48

   ❤️❤️

 • Reply Ingrid 13. november 2020 at 18:14

  Elsker dette! Underholdende innlegg. Lykke til videre <3

  • Reply Ida Wulff 13. november 2020 at 19:48

   Tusen takk ❤️

 • Reply Benedicte 13. november 2020 at 18:29

  Ida, du får sagt det! 😂❤

  • Reply Ida Wulff 13. november 2020 at 19:48

   Hehe ❤️

 • Reply Oda 13. november 2020 at 19:36

  Åh, jeg kjenner jeg blir så provosert av han fyren som ba deg om å flytte deg … Folk er så frekke. Da jeg gikk på krykker for et par år siden, opplevde jeg at folk mer som sprang forbi meg for å få plass på bussen 😒

  Ellers må jeg bare si at når jeg leser bloggen din, så savner jeg å gå gravid! Jeg hadde en så fantastisk tid med lille i magen! Jeg kan ikke klage selvfølgelig, for det er helt fantastisk å ha henne på brystet mitt også❤️

  Håper du har ei kjempefin helg, gleder meg til å se barnevognen 😍

  • Reply Ida Wulff 13. november 2020 at 19:48

   Jeg tror ikke han så at jeg var gravid, hadde på meg så stor jakke. Men må innrømme at jeg stilte meg sidelengs og holdt meg på magen, i håp om at han skulle se det…. Hehe. Heldige deg som har babyen på brystet! Det gleder jeg meg helt enormt til ❤️ Fin helg til deg også, klem

   • Reply Susanne 14. november 2020 at 17:37

    Han så sikkert ikke at du var gravid , så ikke sikkert han fortjener å bli hetset i kommentarfeltet 😂🙈 haha huff, men føler med deg altså . Håper folk tar til vettet snart så vi kan få en noe normal julefeiring -men har begynt å tvile☹️ Leser støtt og stadig om at politiet fortsatt stanser fester med 30-40 stk – med voksne deltagere ….. Altså hva feiler det folk !

 • Reply A 13. november 2020 at 19:59

  Nå måtte jeg bare kommentere, så fint å se ærlige, ufiltrerte gravidbilder😅 kjenner meg så igjen. Samboeren min min kalte leggene mine for syltelabber på slutten 🙈 koser meg masse med bloggen din, et lite lyspunkt i denne ellers stusselige tid. Har sluttet å lese alle andre blogger, men din kommer jeg stadig tilbake til, har gjort det siden caffelatte tiden. Føler du alltid har vært deg selv og du representert noe mer ekte og ærlig for meg enn andre bloggere 🙂

  • Reply Ida Wulff 16. november 2020 at 10:31

   Haha, åå, syltelabber! <3 Takk for fine ord og for at du følger!

 • Reply Anniken 13. november 2020 at 20:09

  ELSKER dette innlegget, fantastisk!!!! Du er rå, Ida for president!!

  • Reply Ida Wulff 15. november 2020 at 19:37

   ❤️❤️❤️

 • Reply Silje 13. november 2020 at 20:44

  Hvilken vogn har dere kjøpt?😊

  • Reply Ida Wulff 15. november 2020 at 19:37

   Cybex Priam ❤️

 • Reply Kristine 13. november 2020 at 21:34

  😂❤️eg hyllar deg

  • Reply Ida Wulff 15. november 2020 at 19:37

   ❤️❤️❤️

 • Reply Martine 13. november 2020 at 21:45

  Hvordan vogn har du kjøpt? 🙂

  • Reply Ida Wulff 15. november 2020 at 19:37

   Cybex Priam!

 • Reply Kristina 13. november 2020 at 22:17

  Vet du, jeg kommenterer aldri, men dette innlegget var ekte. Jeg er like langt som deg (termin 7.mars) og kjente meg så igjen. Jeg lo og følte at «dette er meg». Det er slike ektefølte innlegg vi vil se, ikke de hvor alt er tilgjort kun for bloggen. Takk for dette innlegget<3

  • Reply Ida Wulff 16. november 2020 at 10:28

   Selv takk, håper formen din er fin <3

 • Reply A 13. november 2020 at 22:30

  😂😂 Ler høyt her jeg ligger med gravidmagen i været og ser ut som Huldra. Samboeren: «er det hun Ida du ler av igjen»

  • Reply Ida Wulff 15. november 2020 at 19:36

   Hahahah ❤️❤️❤️

 • Reply Kristina LB 13. november 2020 at 22:31

  Hvilken vogn endte dere opp med? 🤰🏼👶🏻

  • Reply Ida Wulff 15. november 2020 at 19:36

   Cybex Priam <3

 • Reply LH 13. november 2020 at 22:56

  Altså, kjenner jeg skulle ønske jeg var på samme buss som deg i dag, makan! Blir helt varm bare jeg leser om det, for en tulling. Hvis det blir en neste gang så får du bare passiv aggressivt legge henda på magen og gi et surt blikk.. Håper du får en god helg til tross for en teit dude <3

  • Reply Ida Wulff 16. november 2020 at 10:26

   <3 <3

 • Reply Maren 13. november 2020 at 23:08

  Du er SÅ flink til å skrive! Er en fryd å følge deg, ov ekstra gøy når jeg er gravid selv. Hvilken vogn har dere gått for? Vi vurderer emmaljunga nxt90f outdoor, men er en jungel av muligheter der ute som gjør det vanskelig å ta et valg.

  • Reply Ida Wulff 15. november 2020 at 19:36

   Vi gikk for Cybex Priam <3

 • Reply Anonym 14. november 2020 at 10:24

  Åå den følelsen av å få vogna i hus ❤️ Hvilken vogn landa dere på? ☺️

  • Reply Ida Wulff 15. november 2020 at 19:36

   Cybex Priam 😀

 • Reply Lotte 14. november 2020 at 11:02

  Hvilken barnevogn endte du opp med? 🤩

  • Reply Ida Wulff 15. november 2020 at 19:36

   Cybex Priam i matt sort <3

 • Reply Asreis 14. november 2020 at 11:29

  Jeg elsker hvor ærlig og morsom du er. Du er en fantastisk journalist, rett og slett!👏 Takk for at du fikk meg til å le i en ellers tung corona-uke!

  • Reply Ida Wulff 15. november 2020 at 19:36

   Det var så lite du, selv takk <3 <3

 • Reply Sunniva 14. november 2020 at 11:30

  Haha, du er fantastisk! Måtte le høyt flere ganger da jeg leste dette innlegget. Ønsker deg en fin helg ☺️❤️

  • Reply Ida Wulff 15. november 2020 at 19:35

   <3 <3

 • Reply Marit 14. november 2020 at 12:30

  Hei
  Er selv i uke 23! Må både le og smile, når jeg leser bloggen samt. Instan din. Om det er noe trøst føler jeg såå med deg! Gjærbakst, sofa, joggedress og hjemmetilværeslen lyder kjent. Likevel er jeg like fornøyd som deg med å bruke denne pandemien til noe produktivt. Masse varme tanker fra en felles kommende guttemamma, på din alder som har fulgt deg siden du starter blogg💙

  • Reply Ida Wulff 15. november 2020 at 19:35

   Godt å høre at vi er flere <3 Og ja, timingen kan jo eeegentlig ikke være noe bedre. Vi går ikke glipp av noe som helst! Så koselig at du har fulgt meg SÅ lenge! Ønsker deg masse lykke til videre i graviditeten 😀

 • Reply Livingdoll 14. november 2020 at 15:36

  Så fyren kunne stå på egne ben – altså, bokstavelig talt? Da er det vel ingen grunn til at HAN måtte få plassen? «Bare sett sykkelen din her du, så skal jeg passe på den», hadde jeg sagt.

  Sikkert er dumt spørsmål, men hvorfor tok du ikke taxi? Evt tog? Enda dummere spørsmål: hvorfor kunne ikke han SYKLET dit han skulle? Dummeste jeg ser er folk som drar med seg sykkel på bussen. Da er jo hele vitsen borte.

  Angående handlekurven: ikke vær for hard mot deg selv. Jeg ville heller hatt en samboer som kom hjem med dette, fremfor det min samboer (tidligere kjæreste) presterer å komme hjem med. Jeg kødder ikke når jeg sier at det er en gledens dag dersom han handler for UNDER to tusen hver gang han er på butikken.. Og vi er som regel på butikken 3 ganger i uka.

  • Reply Ida Wulff 14. november 2020 at 15:37

   Mange gode spørsmål her 😂 Taxi i Tønsberg by er nærmest ikke eksisterende, orket ikke vente i tre kvarter! Men helt enig i at han burde syklet dit han skulle…..

 • Reply Tonje 14. november 2020 at 15:51

  Hvilken vogn har dere skaffet dere? 🙂

  • Reply Ida Wulff 15. november 2020 at 19:34

   Cybex Priam <3

 • Reply M 14. november 2020 at 16:12

  Jeg tenker uansett hva slags grunn man har for et sete, så JAGER man ikke bort noen som allerede sitter. Da får han gå av og sykle til destinasjonen, eller vente på NESTE buss! For det var jo åpenbart ikke plass til han. For et løkskrell! Blir forbanna på dine vegne jeg! 🤬
  Og når grunnen hans var en fuckings sykkel???? Kødder du eller. Håper han tråkker i en våt flekk hver eneste gang han tar på seg rene sokker – livet ut!

 • Reply M 14. november 2020 at 16:14

  Jeg tenker uansett hva slags grunn man har for et sete, så JAGER man ikke bort noen som allerede sitter. Da får han gå av og sykle til destinasjonen, eller vente på NESTE buss! For det var jo åpenbart ikke plass til han. For et løkskrell! Blir forbanna på dine vegne jeg! 🤬
  Og når grunnen hans var en fuckings sykkel???? Kødder du eller. Håper han tråkker i en våt flekk hver eneste gang han tar på seg rene sokker – ut livet!

  • Reply Ida Wulff 15. november 2020 at 19:33

   Haha <3 <3

 • Reply A 14. november 2020 at 18:05

  Digger deg Ida, har gjort det i alle år. Tenker på deg, og husk at du ikke kommer til å være gravid for alltid <3

  • Reply Ida Wulff 15. november 2020 at 19:32

   ❤️❤️❤️

 • Reply Anette 14. november 2020 at 19:50

  Kjære Ida! Ikke lenge igjen nå, moroa starter når babyen blir født. Jeg er i uke 29 med barn nr 3. Har gått opp 18 (!!) kg og er enorm. Og drittlei av at alle kommenterer kroppen min hele tiden; «Nei, vagger jeg? Det visste jeg ikke »
  «Syns du det begynner å syns? Virkelig, det visste jeg ikke»
  La meg være i fred! Kos deg og bruk gravid-kortet for alt det er verdt ovenfor Gravlyset, herregud du lager et barn til ham (og deg), han skylder deg hele verden!

  • Reply Ida Wulff 15. november 2020 at 19:32

   Gratulerer <3 Og folk må seriøst lære seg å holde kjeften sin.

 • Reply Bell 14. november 2020 at 20:03

  Har du tatovert øyebryna?

  • Reply Ida Wulff 15. november 2020 at 19:32

   Har gjort det tidligere, men det synes ikke lengre.

 • Reply M 14. november 2020 at 20:53

  Den handlekurven så kjent ut 😂 jeg levde på bakevarer i mitt første svangerskap 🙈 Håper det ikke er supertstrengt når du skal føde, så mannen får bli med. Men om det er noe trøst, så har ikke jeg hatt noe bruk for mannen min under mine fødsler. Når det kjennes ut som man har den verst tenkelige omgangssyken, så er kroppskontakt det siste jeg vil ha 😅 Anbefaler Gro Nylander sin bok ‘mamma for første gang’ 😊

  • Reply Ida Wulff 15. november 2020 at 19:31

   Hehe, godt å høre! Blir spennende å se om jeg får noe bruk for Gravlyset… <3

 • Reply Ida 14. november 2020 at 21:02

  Hei! Kan jeg spørre om hvilken vogn dere gikk for? Syns barnevognjungelen er litt vanskelig å navigere seg gjennom Hilsen en annen førstegansgravid som også heter Ida 🤰

  • Reply Ida Wulff 15. november 2020 at 19:31

   Hei på deg ❤️ Jeg stod mellom Bugaboo Fox og Cybex Priam til slutt – syns de føltes ganske like i bruk men Cybex sin var penere i designet og føltes litt mer eksklusiv. Så vi gikk for den! Klem

 • Reply Annelise 14. november 2020 at 21:10

  Alle trenger litt av deg i livet sitt! Du er så flott!

  • Reply Ida Wulff 15. november 2020 at 19:30

   Å, du er god! ❤️

 • Reply Linda 15. november 2020 at 00:31

  Elsker deg Ida, du er den beste underholdninga ❤️

  • Reply Ida Wulff 15. november 2020 at 19:30

   ❤️❤️❤️

 • Reply Ingrid 15. november 2020 at 08:58

  Hvilken vogn gikk dere for? Jeg er gravid ca en måned bak deg (hvis det er noe som heter det), og følger spent med på oppdateringene dine. Jeg setter også pris på alle gravid og nyfødt tips du har. Jeg har ikke krøpet til korset og skaffet meg gravidklær enda, men må nok snart innse at det er på tide.

  Lykke til videre!

  • Reply Ida Wulff 15. november 2020 at 19:29

   Hei 😀 Gratulerer med den lille i magen <3 Vi har gått for Cybex Priam – skal faktisk gi bort en maken på Instagram i desember, så følg med der for konkurranse <3 #Reklame må jeg kanskje si da! Lykke til du også

 • Reply Julie 15. november 2020 at 10:15

  Du er helt fantastisk. Husker da jeg var ganske så høygravid og det var helt fullt på t-banen (før corona) og en annen dame måtte ROPE HØYT at det ikke var greit at en gravid dame måtte stå. Først da var det flere som flyttet seg. Endte med at jeg satt og gråt hele veien hjem, fordi jeg følte meg så håpløs.

  Men åh, barnevogn i hus er så koselig! Hvilken endte du med?

  • Reply Ida Wulff 15. november 2020 at 19:28

   Ååå, men stakkars <3 <3 Snilt av henne da, men kan tenke meg det var veldig ukomfortabelt for deg. Vi har gått for en Cybex Priam <3

 • Reply Daniel 15. november 2020 at 12:38

  Jeg er så glad på dine vegne. Kjenner meg igjen i blogen din, med å ikke få handle, å bli kalt ‘eple’, og ta bussen. Peace out

 • Reply Julia 15. november 2020 at 14:18

  Super kjekt å følge deg😍
  Jeg lurte på hvilken vogn dere har kjøpt?

  • Reply Ida Wulff 15. november 2020 at 19:27

   Cybex Priam <3

 • Reply Marthe 15. november 2020 at 18:16

  Ååå, håper det snart er min tur! 😊Første negative graviditetstest i går- håper det ikkje blir alt for mange fleire! 🤞🏻

  • Reply Ida Wulff 15. november 2020 at 19:27

   Fingers crossed <3

 • Reply Ida 20. november 2020 at 14:21

  Du har ikke tips til snusslutt i forbindelse med graviditet? 🙈 Har snust i 12 år, og gruer meg noe helt sinnsykt til å slutte når jeg blir gravid (forhåpentligvis om ikke så veldig lenge). Skulle ønske jeg klarte å tenke at det blir lett som en plett, fordi det er sååå verdt det, men altså, hvordan overlever man? 😂

 • Reply undress vip 16. januar 2024 at 11:29

  Thanks so much for the post. Cool.

 • Reply Arman underpin 23. mars 2024 at 11:22

  I especially loved how you shared your thoughts and feelings about the changes happening in your body and your life. Pregnancy is such a transformative time, and your reflections on embracing the process, despite its challenges, are incredibly inspiring.

 • Reply ss flange manufacturer in delhi 25. mars 2024 at 13:08

  Thank you ever so for you article. Keep writing.

 • Leave a Reply