Hverdagsliv

NÅ SKJER ALT PÅ EN GANG

29. november 2020

GOD SØNDAG FRA FLYTTEKAOSET 👋🏼

Her kommer et lite livstegn fra en som holder på å drukne! Jeg sitter godt gjemt blant pappesker og blå IKEA-poser, i godt selskap av hybelkaniner og pappkrus med kalde kafferester. Vi flytter. Samtidig har jeg hjemmeeksamen og jobb opp til halsen. Deadlines på alle kanter, og hodet fungerer ikke fordi jeg er gravid. Hver gang babyen sparker, blir konsentrasjonen min brutt og jeg må starte på nytt. Jeg jobber egentlig godt under press, men det avhenger av rene og pene omgivelser. Så akkurat nå har jeg ikke sjans. Men sånn er det i en liten periode, og det får bare være greit. Om få dager er flyttingen overstått. På cirka samme tidspunkt leveres eksamen, og jeg har huket av all jobb ut året. Da blir det bom stille, bortsett fra babyen som sparker, og jeg kan brette klærne hans, pynte så smått til jul og legge beina på bordet og bare være gravid. Jeg gleder meg så til det at jeg kan begynne å grine når jeg tenker på det.

Flytting har alltid vært slitsomt, men 13 kilo ekstra på kroppen tar det til et nytt nivå. Jeg har ikke rukket å bli vant til all den ekstra vekten, så det går ikke lang tid mellom hver gang jeg må hvile beina. Men for å snakke om noe litt hyggeligere: Nå er det under 100 dager til han kommer! Rett før helgen var vi på 3D/4D-ultralyd. Der fikk vi både bilder og filmer av vår lille gutt. Det er helt sinnsykt at det går an! Som forventet gjemte han seg bak både hender og navlestreng, men vi var heldige og fikk fanget noen glimt likevel. Spesielt morsomt med video hvor han helt tydelig ligger og smatter og øver seg på å svelge. Og gjett om vi har stirret på ham og prøvd å finne ut hvem han ligner på! Er ikke det din nese? Min kjeve? Pappa sine øyenbryn? Farmoren din sin hake? Hehe. Men babyen ser forskjellig ut på alle bildene, så vi kom ikke akkurat til noen konklusjon.Disse bildene er forresten over en måned gamle, jeg har på ingen måte dusja eller sminka meg. Nå skal jeg finne ut av når det er sosialt akseptabelt å bestille indisk med Foodora, og så må jeg faktisk bare angripe dagen som om jeg var en ekte voksen.

Det blir nok en smule stille fra meg de neste dagene, men da vet dere hvorfor. Snart tilbake for fullt 🤍

23 Comments

 • Reply ElisabethH 29. november 2020 at 13:05

  Massemasse lykke til på eksamen! Og med flytting, og alt som står på. Jeg blir helt svett bare av å lese om det! 😀
  Selv er jeg ikke gravid, har ikke eksamen, og har akkurat blitt sykemeldt i 4 uker (ikke noe alvorlig heldigvis). Tenkte å bruke tiden på å sortere/kaste/vaske/brette/systematisere ting i leiligheten og i bodene mine – men enn så lenge har jeg brukt mesteparten av tiden på å ligge i sofaen og glo på Netflix. 🙄 Med andre ord så fremstår du som rene superwoman! 😀 God søndag, du får fokusere på «gulroten» foran deg. 😉

  PS – skrivingen din stråler for tiden! Jeg var redd for å ikke klare å følge deg gjennom denne tiden, for jeg har selv måttet innse at jeg ikke kan få barn. Det krever ofte litt for mye av meg å klare å genuint glede meg på andres vegne, men jeg gjør alltid mitt beste. Med deg er det faktisk ikke vanskelig, jeg unner dere dette av hele mitt hjerte, og jeg setter pris på at du ikke fremstiller alt så rosenrødt og perfekt. 😉 Igjen, masse lykke til, med alt!

 • Reply Therese 29. november 2020 at 13:23

  Masse lykke til med både flytting og eksamen🎉 høres så artig ut med 3D ultralyd, fin måte å se og bli enda bedre kjent med babyen💖 selv har jeg termin i dag, og er så spent på når min lille bestemmer seg for å komme☺️

  • Reply Ida Wulff 29. november 2020 at 15:35

   Ååå så spennende!! 😍😍😍 heia heia!

 • Reply Ida 29. november 2020 at 13:53

  Hvor er joggedresser fra? ☺️

  • Reply Ida Wulff 29. november 2020 at 15:35

   Gina Tricot, elendig kvalitet 😊

 • Reply Mari 29. november 2020 at 14:33

  Lykke til! Sitter her blant kasser selv, akkurat flyttet inn i drømmehuset. Det er verd det til slutt, og så fort alle kassene er borte skal julepynten opp. Litt ekstra motivasjon🥰

  • Reply Ida Wulff 29. november 2020 at 15:35

   Heldig du er som i hvertfall har flyttet inn i drømmehuset 😀❤️ Jeg flytter og vet at jeg skal flytte en gang til når drømmehuset står klart 👹

 • Reply Marte 29. november 2020 at 14:38

  Så fine bilder! Du stråler. Hvor er settet du har på deg fra?

  • Reply Ida Wulff 29. november 2020 at 15:34

   Takk, så hyggelig! Gina Tricot men kvaliteten er katastrofe!

   • Reply Marte 3. desember 2020 at 07:51

    Aaaahhh. Takk for ærlig svar! Jeg fant meg en på Lindex isteden.
    Masse lykke til med flyttingen! Jeg synes du er kjempeflink!

 • Reply Thea 29. november 2020 at 14:38

  Hvor er maleriene fra? Nydelig!
  Tok du bort Desenio bildene fra et tidligere innlegg?

  • Reply Ida Wulff 29. november 2020 at 15:34

   Nei. Disse bildene ble tatt for over en måned siden, som jeg skriver nederst i innlegget 😊 dette var bildene jeg hadde på veggen før.

 • Reply Mari 29. november 2020 at 16:09

  Ønsker oss begge to lykke til med eksamen! Gleder meg selv også til å bare være gravid fremover, uten eksamenslesing hengende over meg 💙 Gleder meg til å følge flytteprosessen din, og generelt ALT som skjer for deg fremover 😃

 • Reply Signe 29. november 2020 at 20:06

  Du stråler som gravid. Du har «gravidgløden» som jeg ser så godt. At du i tillegg ikke idylliserer graviditeten gjør deg til et godt forbilde. God førjulsklem❤️

  • Reply Ida Wulff 2. desember 2020 at 14:00

   Klem til deg også ❤️❤️❤️

 • Reply A 29. november 2020 at 23:44

  Alltid fin😍 men det første jeg tenkte var: åja du er sånn som gidder å fikse deg og sminke deg når du er gravid😂 før jeg fikk barn sa jeg til samboeren at jeg kunne ikke forstå hvorfor «alle» driter i hvordan de ser ut etter de får barn/er gravide. Wooow altså jeg beklager ydmykt, for jeg ser ut som et dass 6 av 7 dager i uken.. gidder ikke å gre håret engang 🙈 og jeg bryr meg ikke engang, er ikke det som er viktig i livet har jeg funnet ut😅 stakkars mann❤️

 • Reply Anna 30. november 2020 at 21:25

  Hei! Dette gjelde deg, men og fleire blogga. Når ein skrolla nedover bloggen på mac blir den heilt kvit og eg må skrolle meg frå bunn og oppover for å sjå innholde? 🤔 Det har vore slik ei stund og er litt irriterande så tenkte å gi ein headsup 😻

  • Reply Ida Wulff 1. desember 2020 at 14:07

   Vet ikke hvorfor, men bloggen min flytter ila noen dager. Håper det blir bedre da <3

 • Reply Kristin 1. desember 2020 at 01:41

  Hei 🙂 jeg har siklet på maleriene over sofaen siden du la ut et innlegg når dere skulle selge. Er det lov å spørre hvor de er fra?

  • Reply Ida Wulff 1. desember 2020 at 14:06

   Kremmerhuset, men de selges dessverre ikke lengre!

 • Reply Daniel 1. desember 2020 at 09:17

  Tenk om han har kinnbeina mine 🙂 da ser folk at han røyker… Vi har samme stjernetegn

 • Reply https://undress.vip/ 17. januar 2024 at 23:08

  Very informative blog. Will read on…

 • Reply Arman underpin 23. mars 2024 at 11:26

  I especially loved how you emphasized the importance of taking things one step at a time and finding moments of calm amidst the chaos. It’s easy to get caught up in the whirlwind of busyness, but your reminder to pause, breathe, and prioritize self-care is so important.

 • Leave a Reply