Hverdagsliv

GODE NYHETER FOR MANNEN I HUSET

1. desember 2020

Reklame Eleni & Chris

HUDPLEIE FOR HAM 👨🏽👆🏼

I dag er en stor dag i Eleni & Chris-universet! Som dere allerede vet, bruker jeg hudpleie fra Eleni & Chris fast. Men i dag lanserer de også en hudpleieserie for menn, noe jeg har gledet meg til en liten stund. Jeg har nemlig ikke klart å få Gravlyset til å ha en hudpleierutine tidligere – noe jeg syns at alle burde unne seg, også menn. I hvertfall min mann. Da vi møttes brukte han noen pads han kjøpte på matbutikken, og i det siste har han gått over til å bruke… Ingenting. Nå derimot, blir det andre boller. Han har nemlig fått hele serien av meg i julekalenderen sin ❤️🎅🏼🎄 Speaking of: Tenk at det er 1. desember i dag!Her ser du hele serien for menn. Den består kun av tre produkter, og er med andre ord en veldig enkel hudpleierutine. Et av produktene er jo et after shave-produkt, så det er bare to av dem som må brukes morgen og kveld: Rens og fuktighetskrem. Det har jeg til og med trua på at Gravlyset klarer å følge opp!

Litt om de forskjellige produktene, som faktisk er utviklet på mange av de samme ingrediensene som hudpleieserien jeg bruker:

🤍 Gel Cleanser: En lett og skånsom gel som skummer godt og er enkel å fordele både på huden og i skjegget. Den har en ren og maskulin duft, og kan faktisk også brukes som barbergel! I likhet med flere av mine hudpleieprodukter, inneholder cleanseren multeolje som er en eksklusiv ingrediens. Du finner den HER.

🤍 After Shave gel: Et produkt som roer ned huden etter barbering, både med maskin og høvel. I følge Gravlyset kjentes den kjølig og deilig på huden. Denne er perfekt for mannen som opplever irritert hud og nupper etter barbering. Inneholder forresten også multeolje! Finnes HER.

🤍 Moisturizer: Fuktighetskremen, som jeg måtte prøve på meg selv da vi først var i gang med introduksjonen på badet. Elsker konsistensen, og i tillegg trekker den inn i huden lynkjapt. Denne gir masse fukt og har anti shine komponenter som gjør at huden glinser mindre i løpet av dagen. Dét vet jeg om en som kommer til å bli glad for! Duften er mild, frisk og maskulin, absolutt godkjent for mannen i mitt liv. Hehe. Du finner den HER. Verdens snilleste som stiller opp som hudpleiemodell, please si at han er flink da 😭😂❤️ Tør ikke annet, når Hormonella spør. Vi ler i hvertfall mye, da…

Visste du forresten at menn i utgangspunktet har større porer enn kvinner, og at huden deres derfor produserer mer talg? Det er grunnen til at menn har lettere for å bli «shiny» i huden utover dagen. Da er det lett å tro at man ikke trenger mer fuktighet til huden, men det er helt feil. Huden kan ikke fukte seg selv, og den vil derfor bare produsere mer talg for å gi seg selv smøring. Det var en åpenbaring for Gravlyset, som trodde at huden hans ikke likte fukt!

Uansett! Jeg har et meget godt tips, i forbindelse med lanseringen av hudpleieserien for menn. De har nemlig laget et kit som inneholder alle tre produktene. Det koster 599,- som vil si at du sparer 398,- totalt. Et godt julegavetips til både kjæreste, bror, far og svigerfar. Eller kanskje du mangler 3 pakker i julekalenderen til en heldig fyr? Kjøp kitet, så har du huket av tre fluer i en smekk!

Kitet med alle 3 produktene finner du HER 🎁

6 Comments

 • Reply LS 1. desember 2020 at 15:24

  Jeg har ingen kommentar angående dette innlegget, men plutselig kom jeg på en serie som jeg kan anbefale deg, -som også er viktig i denne tiden 🙂 Killing Eve, heter den, passer både for han og henne:) God førjulstid!

  • Reply Ida Wulff 1. desember 2020 at 16:47

   Så faktisk første sesong, så takk for påminnelsen 😀 Takk det samme <3 <3

 • Reply Jenni 1. desember 2020 at 16:09

  Han er jo kjempeflink og sporty som stiller opp, selv om du truer ham. Snill mann det😃. Har forsøkt hudpleierutine på mannen i flere runder, men akk, 2 dager – lei og tilbake til vann igjen, he he. Kanskje dette settet kan gjøre susen? Takk for tipset iallefall og lykke til med flytting og eksamen😃

  • Reply Ida Wulff 1. desember 2020 at 16:47

   Hehe, ja det er det jeg håper skal gjøre susen her 😀 Tusen takk snille du <3

 • Reply Amanda 1. desember 2020 at 18:45

  Hei Ida! Dette var jo midt i blinken, da broren min nettopp ønsker seg hudpleieprodukter for menn! 😄 Men, vet du noe om hvor «skånsomme» disse produktene er? Lillebroren min har ganske så sensitiv hud og bruker generelt ikke produkter med parfyme, så vet du noe om dette?:)

  • Reply Ida Wulff 2. desember 2020 at 13:58

   Hei! 🙂 Produktene skal være milde for huden, men jeg ville tatt en ekstra kikk på ingrediens-listen for sikkerhets skyld. Vanskelig å svare for en hud man ikke kjenner! Klem

  Leave a Reply