1+1=3 Hverdagsliv Konkurranser

BARNEVOGNA VÅR & EN GIVEAWAY

6. desember 2020

Reklame Cybex

BARNEVOGNA VÅR 💙🧸

Jeg spør for en venn: Er det normalt å bli glad i en vogn? Magen min boblet over av sommerfugler da Gravlyset trillet på vogna for første gang, og med ekte entusiasme sa: Wow, så smidig den er! Hehe. Det er en materialistisk kjærlighet, men jeg kompenserer nok bare for at babyen min ikke er her enda. Som om jeg er glad i tingene hans, fordi han ikke er her.

Nok om det, og over til selve vogna. Etter uker med research, falt valget til slutt på en Cybex Priam. Ikke pga samarbeid – der var det flere muligheter, bare for å si det rett ut. Men fordi den er en drøm å trille på, ser klassisk og pen ut, og ikke minst fordi den har mange egenskaper jeg setter pris på. Det er for eksempel veldig viktig for meg at vognen er lett for meg å håndtere når jeg er på egenhånd. Med Cybex Priam kan jeg, uten å bli stressa, enkelt klikke av bagdelen og pakke vogna inn i bagasjerommet. Hvis babyen sovner i bilsetet, kan jeg bare klikke bilsetet på vogna og trille avgårde med ham, uten å måtte ta ham ut av setet og lage masse styr. Alt er så enkelt og ikke minst lett, sånn vektmessig. Og det elsker jeg! Dessuten har den det jeg velger å kalle lydige hjul – siden jeg ikke akkurat har fagspråket inne enda. Jeg har sluttet å bruke handlekurv på matbutikken fordi jeg blir så oppgitt når hjulene krangler, og vogna vil kjøre en helt annen vei enn hva jeg vil 😂 Derfor var lydige hjul på barnevogna prioritet nummer 1.Jeg skal selvfølgelig aldri stå med brennvarm kaffekopp over dette utstyret når det ligger en levende baby oppi der – sånn, da slipper mammapolitiet å kommentere den saken.

En super bonus på vogna, som overhodet ikke var noe jeg tenkte over før jeg ble introdusert for Cybex Priam, er panorama-vinduet i bagdelen, som både gir baby masse ventilasjon men også mulighet til å se ut og følge med. Hvor fint er ikke det? Vogna er cirka like høy som et bord, og jeg ser for meg at det er fint for oss å kunne ha innsyn til ham også, når vi for eksempel er ute på lunsj.

PANORAMA VIEW 🙌🏼

Det finnes veldig mye ekstra utstyr man kan ha til denne vognen. Ski, for eksempel! Hehe. Det blir spennende å se om vi får brukt neste vinter. Når baby kommer i mars er det nok ikke mye snø igjen. Bortsett fra det så har vi holdt oss til det utstyret som jeg tror er normalt å ha: Regntrekk, myggnetting, stelleveske, parasoll og muligens et par ting til, som ikke gravidhjernen min kommer på i farta.

Noe som er utrolig kult, er at Cybex Priam også kommer i el-versjon. Ser for meg at det er en helt fantastisk vogn for noen som har helseutfordringer og trenger litt hjelp til å dytte vognen. Generelt kult å ha noe så innovativt som en el-vogn, men denne mammaen må nok dytta vogna si sjæl! 😋

Dette er forresten en vogn du kan ha helt fra nyfødt baby til hen begynner å gå selv. Understellet kan nemlig brukes sammen de forskjellige enhetene etterhvert som barnet vokser. Carry Cot (bagdelen du ser på bildet), Cloud Z-i-Size (prisvinnende bilstol) og Seatpack (sportsdel).Så, en gladnyhet denne søndagen! Jeg har fått lov til å gi bort en Cybex Priam på Instagram i dag, så klikk deg inn der hvis du vil delta i konkurransen. Enten det er på dine egne eller noen andres vegne ❤️ Du finner meg på Instagram HER.

I Norge får du kjøpt barnevogn og annet utstyr fra Cybex hos Babyshop, Babycare, Barnas Hus, Den Lille Barnebutikken, Lilleprinsen, Favoritten Barn & Utstyr. Hvis du vil lese mer om Cybex Priam, så kan du gjøre det HER 🤗

Flere som har vogn fra Cybex her? Jeg vil gjerne høre deres erfaringer 😀

45 Comments

 • Reply Anonym 6. desember 2020 at 11:22

  Så fin vogn Ida ❤️ Takk for at du deler så bra informasjon om utstyret du kjøper. Jeg kan ikke bli med i konkurransen på Instagram siden vi ikke har fortalt hele familien mv. at vi er gravide enda. Har spontanabortert 2-3 ganger i år så vil vente ekstra lenge. Går på progresteronstøtte og blodfortynnende nå da og forhåpentligvis blir den værende denne gangen 💛🥚🤰 Men jeg likte cybex sin Instagram og vi tenkte også å kjøpe bilstol og vogn fra det merke. Liker særlig godt isofix bilsetet deres og at man kan ta den rett på barnevognen. Klarer ikke tenke på å kjøpe barneutstyr osv enda fordi jeg har nok med å komme meg gjennom dagene med konstant kvalme. Helt sykt hva vi damer må gjennom 🙈

  • Reply Ida Wulff 9. desember 2020 at 14:38

   Gratulerer, krysser fingre og tær for at alt går bra <3 <3

 • Reply Anonym 6. desember 2020 at 11:22

  Mente 2 av 3 ganger haha

 • Reply Elin Huseby 6. desember 2020 at 12:17

  Vi gikk for e-priam og jeg dristet meg til å velge roségull😁. Vi er kjempe fornøyd så langt (lille er 13 dager) 👏. Vi har også Cybex Cloud Z i-size, og det er magisk man bare kan klikke den på understellet, og at den har lay flat funksjon 😊 Dere blir nok fornøyd med valget.

 • Reply Inga Jonsson 6. desember 2020 at 17:54

  Ikke prøvd vognen, men helt super fornøyd med bilstolene!

  • Reply Ida Wulff 7. desember 2020 at 10:10

   Så bra😀

  • Reply Ida Wulff 7. desember 2020 at 12:18

   Så bra 😀

 • Reply Iselin 6. desember 2020 at 18:29

  Har ikke vogna, og har ikke råd til ny vogn heller nå. Men dette er absolutt ei vogn jeg kunne valgt, så lekker og praktisk!

  • Reply Ida Wulff 7. desember 2020 at 10:10

   ❤️❤️

 • Reply Marit 6. desember 2020 at 19:55

  Har ikke hatt denne vognen, men jeg blir litt skeptisk når jeg ser størrelsen på kurven under vognen. Dét er et i-landsproblem du kommer til å kjenne på – hehe.

  • Reply Ida Wulff 7. desember 2020 at 10:10

   Haha! Mye mulig, men tviler likevel ettersom vi må bruke bil for å handle osv. Når man pakker vogna i bilen må jo kurven uansett tømmes? 😄

   • Reply Linn 8. desember 2020 at 15:49

    Er ikke sikkert det blir noe problem for dere, men når man f.eks er på shopping er det gull verdt med god plass under vognen, synes jeg:)
    Men man finner ut av sine behov etterhvert, og barneutstyr er jo stortsett veldig lettsolgt uansett, så taper ikke SÅ mye på å prøve og evt. feile litt:)

 • Reply Lina 6. desember 2020 at 19:58

  Veldig fin vogn❤️ Men har du sjekket/vet noe om at bilstolen står i samme stilling i vogna som den gjør i bilen? Har lest mange saker om små barn som dør i bilseter som blir brukt utenom i bil, Google det og les litt 🙁 bare for å være på den sikre siden for den lille!❤️

  • Reply Ida Wulff 7. desember 2020 at 10:08

   Nei, det har jeg ikke sjekket.

   • Reply Elin 7. desember 2020 at 21:55

    Tipper du vil ha full kontroll på lillemann både når han sover og er våken, og om han er i vogn eller bilstol så det skal nok gå veldig fint 😄 jeg har ikke denne vognen men har en vogn hvor man kan klikke på bilsetet på samme måte og det er utrolig kjekt når minsten sover og man ikke vil vekke hen ❤️ og du ser fantastisk ut!

  • Reply Erika 7. desember 2020 at 10:20

   «Mange saker»…?
   Nei.

  • Reply Hilde 8. desember 2020 at 13:35

   Tror nok de står «riktig» når de er festet på vogna. Den saken jeg har hørt om er om ei som hadde satt barnestolen oppi handlevogna.
   Men man følger jo med på ungen uansett da.
   Hilsen hun som har sjekka babyen 17362 ganger nå pga hun sov 1 time lengre dupp enn vanlig😂

 • Reply Elin 6. desember 2020 at 19:58

  Har ikke vogna, men bilstolen (Cloud Z). Det er genialt at man kan legge ned ryggen når det klikkes på vognunderstellet og at du kan snu setet mot deg når det står på basen i bilen! Vi er veldig fornøyd med den 🙂 Håper dere også blir det!

  • Reply Ida Wulff 7. desember 2020 at 10:08

   Det håper jeg også 😍

 • Reply Heidi 6. desember 2020 at 20:05

  Jeg har forrige versjon av Cybex Priam. Superfornøyd! Veldig enkel å manøvrere og enkel å pakke sammen i bil og sette sammen igjen. Vi synes at bagdelen var litt smal, men ser ut som det er blitt bedre med den nye versjonen. Sittedelen er vi også veldig fornøyd med. Jenta vår sover fremdeles i den i barnehagen og har det som plommen i egget! Solid vogn som også er pen å se på. Du kommer til å bli veldig fornøyd med vogna!

  • Reply Ida Wulff 7. desember 2020 at 10:07

   Så fint å høre 😀❤️

 • Reply Anne 7. desember 2020 at 02:36

  Sikkert veldig god å trille på senter og asfalt, men ser litt mareritt ut å trille på stien 😅😀 men du ender sikkert opp med flere vogner etterhvert. Det gjorde hvertfall jeg – 2 barn og 6 vogner 😂 3 vogner er lissom minimum av hva man trenger ihvertfall… håper du kommer med anmeldelse av vogna etter du tar den i bruk. Og kjør på med mere babyutstyr innlegg 😀😀😀

  • Reply Ida Wulff 7. desember 2020 at 10:07

   Hvorfor mareritt på stien? Det har jeg ingen erfaring med. Men vet at man kan kjøpe egne terrengshjul til vognen, kanskje det kan løse det eventuelle problemet 😊

 • Reply Anonym 7. desember 2020 at 10:39

  Ønsker ikke å rette pekefinger, men vil bare informere om at babyer bør sitte så lite som mulig i bilstolen. så ville brukt den muligheten så lite som mulig, hvert fall når baby er liten 🙂 selgere er veldig glad i å snakke varmt om denne muligheten

  • Reply Lena 7. desember 2020 at 20:45

   Dagens bilstoler er såpass gode at det er ikke noe tema lenger. Så lenge hellingen er riktig kan de sitte på timesvis

   • Reply Anniken 9. desember 2020 at 13:32

    Det viktigste er at bilstolen har riktig helning i bilen. 🙂 Babystol skal ha 45 grader helning. Mindre helning vil hindre oksygenopptak og mer helning vil redusere sikkerheten. Men Ida har helt sikkert sjekket at denne bilstolen passer med riktig helning i deres bil. 🙂

  • Reply Cec 7. desember 2020 at 22:03

   Dette har de gått bort ifra. Det viktigste er at bilstol ikke blir brukt på utsiden av bilen hvis man ikke kan endre helling på stolen, noe man kan med cloud z. Den kan legges ut til liggestilling både på gulv og på vognunderstell. Men dette har med oksygenopptaket å gjøre. Hvor lenge en baby kan sitte i bilstol er det egentlig ingen begrensninger på, men man bruker såklart sunn fornuft. De må jo få endret stilling i ny og ne 😊

   https://www.plusstid.no/barn-og-oppvekst/spedbarn/spedbarn-bil

   • Reply Ida Wulff 7. desember 2020 at 23:27

    Tusen takk for at du deler!

   • Reply Anonym 8. desember 2020 at 09:30

    Sorry! Dette var jeg virkelig ikke klar over! Det er jo helt gull – for det er noe styr å flytte baby sovende ut av stolene.

  • Reply M.C 8. desember 2020 at 12:20

   Hvis Ida har bilstolen fra samme merke, så kan denne bilstolen legges ned i liggeposisjon. Har selv samme vogn, og bilstol som hører til. Og denne detaljen var gull verdt for en sovende baby. 👌🏼

   • Reply Ida Wulff 8. desember 2020 at 15:25

    Det har jeg 😊👍🏼

 • Reply Andrea 7. desember 2020 at 13:52

  Oi, for noen kommentarer du får! Visste ikke at mammapolitiet var her også! Syns vogna di ser kjempe fin ut jeg! Man velger vogn etter hva man selv ønsker tenker jeg. Jeg arver en nesten ubrukt stokke trailz av min søster og jeg er fornøyd med det! Har termin i mai 🙂 Ikke hør på alle disse bedreviterene. You do you <3

  • Reply Ida Wulff 7. desember 2020 at 23:29

   Det er et par her også, hehe. Men men! Så heldig du er som arver vogn, det blir sikkert helt supert 💞

  • Reply Aline 8. desember 2020 at 09:45

   Stokke trailz er bare fantastisk vogn. Den beste;)

 • Reply Juliet 7. desember 2020 at 17:59

  Man slipper visst aldri unna mammapolitiet 😏 merker det er det jeg skal bruke siste trimester på, trene opp motstandsdyktigheten min 😂

  • Reply Ida Wulff 7. desember 2020 at 23:28

   Hehe, ja 😅✅

 • Reply Siri 7. desember 2020 at 21:48

  Fin vogn, men ble for lav for vår smak:)

 • Reply M.C 8. desember 2020 at 12:24

  Huff for noen kommentarer du får 😞 Jeg har samme vogn fra fjoråret og er sååå fornøyd! Prøvde de typiske populære vognene, men denne var desidert mest komfortabel å trille. Jeg har faktisk ikke til dags dato sett noen andre i fysisk person som har samme vogn som meg, så jeg har vært så stolt over den 🥰 Den var helt ny når jeg kjøpte den (rosegull) og ble spesialbestilt fordi nesten ingen solgte den på denne tiden. Er så gøy å se at andre også får øynene opp for den 😄
  Den er kanskje ikke verdens beste på grus, men da løfter jeg opp forbeina og triller den kun på bakhjulene. Men ærlig talt, hvor ofte triller man på grus? 🤪

  • Reply Ida Wulff 8. desember 2020 at 15:25

   Så bra du er happy med vogna 😍 ser ikke så mange med den jeg heller, selv om den sikkert er blitt mer populær siden du kjøpte den. Gleder meg til å ha en grunn til å trille rundt på den, hehe! Klem

 • Reply Hilde 8. desember 2020 at 13:40

  Mammapolitet altså🙈
  Hvis det er noe jeg har brukt mest så langt i babytida er det bilstol på vognunderstell. Sååå lettvint når man bare skal en tur på butikken feks. Man følger jo med på ungen sin.
  Alle skjønner jo at man ikke skal la babyen sitte oppi der hele dagen.
  Uten det hadde ryggen min vært død. Bilstolen blir jo drittung til slutt med baby oppi😬

 • Reply Ida 8. desember 2020 at 18:26

  Jeg har ingen kjennskap til selve merket, da mannen og jeg gikk for britax smile 3 ☺ samme konsept med bilsete, bagdel og sportsvogn. Det å kunne klipse på bilsete når man skal en rask tur på butikken på vei hjem fra en eller annen plass… altså, gull verdt! Sånne små ting jeg ikke hadde trodd man brydde seg om, men som jeg satte så stor pris på da jeg havnet i situasjonen 🙈 og jaaa, jeg ble stormforelsket i vognen, og hadde kun øyne for den da den kom i hus 😂 (men så kom lille, og da fikk jeg øynene kun for henne 😅🥰)

 • Reply K 12. desember 2020 at 17:51

  Vil generelt sett anbefale vedlikehold av vogn, altså smøring av bremsemekanisme, hjul osv, oftere enn du aner😅 hvis ikke oppfører alle vogner seg som kupe handlevogner🤯🙈

  hilsen hun som fikk baby i sommer og ødela navet på det ene hjulet pga. dårlig smurt bremsemekanisme🙈😅

  • Reply Ida Wulff 15. desember 2020 at 14:15

   Takk for tips 😀

 • Reply Caroline 23. august 2021 at 20:54

  Hei.

  Kjempe fin vogn!😀 Hvordan synes du vognen fungerer med tanke på hellingen? Redd for at baby skal «skli ned» siden den virker å være «høyere» ved der baby sitt hode skal ligge? 🙈

  Hilsen
  Caroline

 • Reply Bee 25. desember 2020 at 14:30

  Haha å bytte barnevogn så ofte sier vel mer om deg, enn barnevogna.

  Ida, vil ikke si det er normalt å kjøpe så mange barnevogn😂

 • Leave a Reply