1+1=3

DEN FØRSTE KLESVASKEN

6. januar 2021

DEN FØRSTE KLESVASKEN 💙

Jeg har skrytt for mye av at jeg sover helt normalt! For nå er døgnrytmen nemlig stjålet fra meg på mystisk vis, hehe. Jeg sovner i 2-tiden om natta og våkner rundt 5-6 om morgenen. Da må jeg spise, scrolle og se på TV, før jeg sovner igjen klokka 9 om morgenen og sover til et sted mellom 11 og 13. Er det kroppen som forbereder meg på tiden med en nyfødt? Er det hans døgnrytme? For det er egentlig ingen grunn til at jeg skal holde på sånn. Jeg ligger godt i senga mi, og lille A sparker meg ikke på vonde steder. Men det er kanskje bare sånn det er. Jeg blir helt surrete i huet av å stå opp til lunsj, men som med det meste annet, prøver jeg å ikke være for streng mot meg selv nå. Jeg er slapp og tjukk, og må bare la meg selv leve.

I går var jeg forresten hos jordmor, og det er alltid så fint. Både for meg og den kommende pappaen 🤍 Etter haugevis med tips fra dere, valgte jeg å gå til en privat i stedet for til helsestasjonen. Det føltes litt ekstra trygt å gå til en som var anbefalt av mange, når jeg skulle flytte til en ny by så sent i svangerskapet. Og jeg er veldig fornøyd med valget så langt, så tusen takk for alle tips. I går hadde vi fødselssamtale hvor vi snakket om alle mulige utfall og innholdet i fødebrevet. Og så fikk jeg akupunktur fordi bekkenet begynner å gjøre vondt. Det kjennes faktisk ut som om noen har sparket meg i skrittet med jernstøvler 😅 Det ser forresten ut til at vi får en baby på 3,8-3,9 kilo. En skikkelig godklump. Men det er ingen overraskelse, for både mammaen og pappaen hans var store babyer.

Som du kanskje kan se ut i fra bildene, så har jeg tatt den første klesvasken til lille A. Åh, det var så koselig å henge opp de små klærne 😭 Jeg skal vaske klærne hans med den største glede helt til han flytter hjemmefra. Eller blir det mindre stas når de er 17, og kondomer og brukte snus ramler ut av lommene? Hjelp… 😂 Dette var faktisk første gang jeg virkelig innså at han skal bli en voksen mann en vakker dag. Men det orker jeg ikke å tenke på nå, så tilbake til klesvaska! Er jeg gal som måtte dokumentere den aller første? I såfall vil jeg gjerne være gal. Det gjelder å finne glede i de små tingene mens man venter på de store. Det får meg liksom gjennom dagene.Jeg skal vise frem garderoben hans senere, men her er et lite glimt. Det går for det meste i hvitt, grått og lyseblått. Først og fremst fordi jeg syns det er fint. Men også fordi det er praktisk at det meste er i samme farge. Da kan man bare hive alt inn i samme maskin, og det er jeg sikker på at jeg kommer til å sette pris på når det spruter melk og bæsj til alle kanter. Dessuten vil mange av klærne kunne brukes igjen, om det skulle dukke opp et søsken i fremtiden. Gutt eller jente – spiller ingen rolle, garderoben har vi 😌 Akkurat nå føles det dog ut som om dette blir et enebarn, hehe.Det føles helt sjukt at en liten gullbolle snart skal ha på seg disse dressene!

Nå skal jeg klappe sammen Macen og gå på jakt i kjøleskapet. Bare én time siden forrige måltid 🤓 Håper du har en fin onsdag. Koselig å skravle litt igjen! Og si nå endelig i fra om det er noe spesielt du vil lese om eller se. Jeg er ikke den sprekeste bloggern i landet om dagen, men vil veldig gjerne ta meg sammen. Så fortell meg hva du vil ha! ❤️ Klemz

91 Comments

 • Reply Maren 6. januar 2021 at 16:02

  Gjeerne litt mer nytt hjem og interiør og ikke minst hva du ønsker i et fremtidig hus som dere skal bygge! Drodling og inspirasjon til det er så gøy og jeg synes du er så flink på interiør <3

  • Reply Ida Wulff 6. januar 2021 at 20:54

   Takk, så hyggelig ❤️❤️❤️

   • Reply Susanne 7. januar 2021 at 19:44

    Helt enig , mer av interiør og bolig som du er så flink med!🤩 har hentet masse inspirasjon fra bloggen din <3

    • Reply Ida Wulff 8. januar 2021 at 13:42

     Så hyggelig å høre <3 Er ikke så veldig inspirert på interiørfronten om dagen, men det kan jo forandre seg 😀

 • Reply Anonym 6. januar 2021 at 16:12

  Kanskje litt creepy, men dette er så koselig å lese at jeg blir helt på gråten😂 så ja til flere slike innlegg❤️
  Kan jeg forresten spørre hvor speilene du har på veggen bak der er fra? Ser ut som dere har fått det kjempefint allerede 😊

  • Reply Ida Wulff 11. januar 2021 at 15:34

   ❤️❤️❤️ De er fra Ikea, men det var kanskje deg jeg svarte i et nyere innlegg? 😀 Beklager tregheten..

 • Reply Ida 6. januar 2021 at 16:17

  Sååå koselig 😍😍

  • Reply Ida Wulff 6. januar 2021 at 20:52

   ❤️❤️

 • Reply Anne 6. januar 2021 at 16:53

  Liker godt gravidoppdateringene. Er selv i uke 39 og føler meg så dritt, det er deilig å lese om en som ikke bare synes det er nydelig. Føler meg ikke så alene i det da!

  • Reply Ida Wulff 6. januar 2021 at 20:53

   Åh, da har du jo kommet laaaangt! Jeg er misunnelig 😀 <3 Blir man lei av at folk sier "lykke til med siste innspurt"? Hvis ikke: LYKKE TIL med siste innspurt. Heia deg ❤️

 • Reply Madelen 6. januar 2021 at 16:54

  Ønsker å se den nye leiligheten i Fredrikstad, tanker om den nye byen og ikke minst det å flytte fra foreldre så sent i svangerskapet.

  Må gi deg en stor applaus for innleggene i det siste👏👏 Er verken interessert i barn eller ønsker selv, men baby innleggene dine sluker jeg som om det skulle vært jeg som var gravid! Du må nesten skrive nok!

  • Reply Ida Wulff 6. januar 2021 at 20:53

   Så hyggelig å høre, tusen takk for innspill og fine ord ❤️

 • Reply Synøve 6. januar 2021 at 17:12

  Å, du er den beste bloggeren av dem alle! Elsker absolutt alle innlegg, og hvis jeg kan gjøre noe for at du skal skrive flere, så gjør jeg gjerne det. Her er noen forslag:
  – Du svarer på samme liste i dag som du gjorde for f.eks. 10 år siden (fordelen med å ha blogget lenge!)
  – liste om utseende: https://sandrabeijer.elle.se/listan-om-yta/
  – hva, hvem, hvilken-liste: https://sandrabeijer.elle.se/har-vem-vad-vilken-listan/
  – dine mest leste innlegg (i 2020, eller noensinne)
  – gå på shopping til andre bloggere: https://sandrabeijer.elle.se/en-gang-nar-jag-kopte-presenter-till-alla-mina-favoritbloggar/
  – hvor ser du deg om 10 år?
  – hva ville du sagt til deg selv for 10 år siden?
  – Wulffisk analyse av bloggnorge anno 2021

  Mange lister her, så pass deg for å ikke bli liste-Ida, men et par lavterskel listeinnlegg kan vel ikke skade:)

  • Reply Ida Wulff 11. januar 2021 at 15:35

   TAKK snille! ❤️

 • Reply Rebekka 6. januar 2021 at 17:19

  Vil gjerne se leiligheten dere bor i nå, og hva slags stil dere tenker å bygge i (funkis, herskapelig, klassisk). 🙂 Masse lykke til med lille. ❤️ Gleder meg til å følge deg videre.

  • Reply Ida Wulff 6. januar 2021 at 20:52

   Tusen takk ❤️❤️

 • Reply Kamilla 6. januar 2021 at 17:55

  Skjønner godt at vasken måtte dokumenteres 😍 Skriv gjerne et innlegg om tanker rundt fødebrev hvis det ikke er for intimt? Jeg jobber med å formulere mitt i disse dager og synes det er litt vanskelig😅

  • Reply Ida Wulff 6. januar 2021 at 20:49

   Det kan jeg prøve på ❤️ Jeg har egentlig ikke så mange «krav» eller planer, er mest opptatt av at omgivelsene skal trikke oxytocinet mitt (kjærlighetshormonet). Det vil si få mennesker i rommet, dempet belysning og positiv stemning. Lykke til og klem!

 • Reply Elisabeth 6. januar 2021 at 18:27

  Så koselig å ta den første klesvasken 🙂
  Helt enig i fargevalg. Her har vi to jenter som stort sett hadde hvite bodyer i de minste str også pimpet vi de heller med farge på strømpebuksene. De blir fort så slappe i strikken og i rumpa, så kan vær de må byttes uansett til et evt søsken, og koster ikke alldverden å bytte om det skulle bli motsatt kjønn 🙂

  Kos deg med forberedelsene. Jeg sitter fremdeles og mimrer tilbake en gang i blant til pakking av fødebag, henting av vogn, vasking av klær etc og de er 4 og 5 år :p

  og masse lykke til med fødsel og barsel <3

  • Reply Ida Wulff 6. januar 2021 at 20:48

   Smart 😀 Og takk for det! <3 <3

 • Reply Fatima 6. januar 2021 at 18:48

  Bare at du oppdaterer bloggen er GØY. Du er så flink med ord, bruk evnen din og skriv masse! For en ting er sikkert, og det er at du er den mest kule, morsomme, ekte og ærlige bloggeren! Elsker å lese alt du skriver uansett hva det handler om.

  • Reply Ida Wulff 6. januar 2021 at 20:48

   Å, takk, du er meg vel god! Så glad jeg ble nå ❤️

 • Reply Hanna 6. januar 2021 at 19:51

  Ida, har du sett noen bra serier i det siste?
  3,8-3,9 kilos baby høres perfekt ut. Bolle, men en liten bolle. Vil gjerne ha en bollete baby selv, men jeg var en 4,510 kilo bolle (aouch). Vurderer å ha et krav om maks fødselsvekt for kommende tinderdates. Gjøre hva jeg kan for at genetikken skal være med meg og vegina. For det får da være måte på 🌝😂 Ha en fin kveld!

  • Reply Ida Wulff 6. januar 2021 at 20:48

   Outlier på HBO og Outcrier på Sumo! Det var like navn gitt 😀 Haha, smart med maks fødselsvekt på future baby daddy! Gravlyset var over 4 kilo, og det fikk jeg ikke vite før min egen mage vokste i rekordfart ;p

 • Reply Martine 6. januar 2021 at 19:52

  Vil gjerne lese om graviditet/baby!! Såå koselig å lese om:)

  • Reply Ida Wulff 6. januar 2021 at 20:46

   Det er koselig å skrive om også ❤️❤️❤️

 • Reply Christine 6. januar 2021 at 20:11

  Kan du skrive litt om hva dere har handlet inn og hva dere har «droppet»? Har dere handlet noe brukt, evt hva?

  • Reply Ida Wulff 6. januar 2021 at 20:46

   Ja 😀 Det er gøy. Venter på et par ting i posten nå, så er «samlingen» komplett. Er redd jeg ikke har droppet noe som helst da, hehe… Typisk førstegangsfødende, kan jeg tenke meg! Men gøy å dele likevel – så kanskje jeg kan ta en gjennomgang om et år. Hva KUNNE jeg droppet?

 • Reply Lisa 6. januar 2021 at 20:16

  Jeg vil bare lese om Ida jeg! Om det er paraplyer, baby, gravlyset, studier eller corona er alt du skriver like fantastisk og gjenkjennelig. Fortsett med å skrive akkurat det du føler for ❤️

  • Reply Ida Wulff 6. januar 2021 at 20:45

   Så hyggelig å høre, Lisa ❤️❤️

 • Reply Jeanett 6. januar 2021 at 20:20

  Husk å kjøpe Vanish! Den første bæsjen setter sååå flekker 😂

  Jeg savner paraplyer! Og kanskje paraplyer gravid-edition?

  • Reply Ida Wulff 6. januar 2021 at 20:45

   Paraplyer gravid edition må jeg få til! 😀

 • Reply Elise 6. januar 2021 at 21:24

  Hvis jeg noen gang er så heldig å bli gravid (har ikke prøvd enda), skal mantraet mitt være «jeg er slapp og tjukk, og må bare la meg selv leve». Det høres ut som den eneste riktige måten å tenke på <3

  • Reply Ida Wulff 11. januar 2021 at 15:37

   Hehe ❤️

 • Reply Tine 6. januar 2021 at 21:34

  Graviditet er det beste å lese om nå🤍

  • Reply Ida Wulff 6. januar 2021 at 23:58

   💙💙

 • Reply Anniken 6. januar 2021 at 22:19

  Det er så koselig å følge deg og graviditeten! Jeg er selv i uke 39 nå, men nå er jeg lei og stressa, for samboer har blitt satt i karantene grunnet smitte på skolen han jobber 🙁 Så nå er jeg livredd for at fødsel skal sette i gang før han er ferdig i karantene. Virkelig maks uflaks, klart å holde oss unna smitte gjennom hele svangerskapet. Send good vibes og kryss fingrene for at vår lille A holder seg inne til neste torsdag.

 • Reply Anniken 6. januar 2021 at 22:20

  Det er så koselig å følge deg og graviditeten! Jeg er selv i uke 39 nå, men nå er jeg lei og stressa, for samboer har blitt satt i karantene grunnet smitte på skolen han jobber 🙁 Så nå er jeg livredd for at fødsel skal sette i gang før han er ferdig i karantene. Virkelig maks uflaks, klart å holde oss unna smitte gjennom hele svangerskapet. Send good vibes og kryss fingrene for at vår lille A holder seg inne til neste torsdag.

  • Reply Ida Wulff 11. januar 2021 at 15:38

   Åh, fingers crossed for dere!! ❤️❤️

 • Reply I 6. januar 2021 at 22:27

  Jeg elsket klesvasken før fødsel. Var så hyggelig! Pakket ned i kommode etter størrelse, det var innmari smart når alt ble veldig altoppslukende og baby skulle ut av str 50 (for all del, også de større størrelsene).

  Jeg synes babyen min ble så kjedelig i hvitt, så her går det heller i mye mer farger! Heldigvis trenger vi ikke legge oss opp i hverandres babytøy, det er da helt valgfritt og ikke akkurat noe som har noe å si for våre kvaliteter som foreldre😅 Petit Bateu har nok mye fint for «din stil», om du ikke har oppdaget de.

  • Reply Ida Wulff 11. januar 2021 at 15:37

   Har faktisk litt Petit Bateu i skuffen, hehe! Men gurimalla så små størrelser :O

 • Reply Ingrid Victoria 6. januar 2021 at 22:54

  Du er min favorittblogger og Norges beste etter min mening💛Så koselig å titte innom her, du skriver så bra og morsomt! Er selv snart 30 og håper jeg straks møter drømmemannen og kan vaske barneklær🙈😅☺️Lykke til! Gleder meg til å følge deg videre🌟

  • Reply Ida Wulff 11. januar 2021 at 15:33

   ❤️❤️❤️

 • Reply Caroline 6. januar 2021 at 23:26

  Jeg var litt under 4 kg da jeg ble født. Barna mine veide 4,2 og 4,3 da de kom ut. Det gikk så fint 😊

  • Reply Ida Wulff 6. januar 2021 at 23:40

   Stresser ikke med vekta på baby, var egentlig bare til info, hehe 😄❤️ stoler på at kroppen min lager noe den klarer å trykke ut!

 • Reply Marianne 6. januar 2021 at 23:32

  Har du gått til fastlege for kontroller tidlig i svangerskapet men byttet til jordmor eller alltid blitt fulgt opp av jordmor? Jeg er førstegangs-gravid og visste ikke hvem jeg skulle kontakte først. Har endt opp med å gå til fastlege men har nå bestilt en time hos jordmor. Har en mannlig fastlege, som ikke kan svare på så mye.. tenker kanskje jordmor kan forberede meg i større grad 🤔🤔

  • Reply Ida Wulff 6. januar 2021 at 23:39

   Jeg gikk til fastlege første gang og har deretter gått fast til jordmor 😊 Men har brukt fastlege til sykemelding og glukosebelastningstest. Jordmor egner seg nok best for å forberede seg på fødsel og få svar på det man lurer på ❤️

 • Reply Ingrid 6. januar 2021 at 23:41

  Sikkert blitt spurt om før, men hvor liker du å kjøpe klær til den lille?:)
  Er selv gravid i uke 27 og synes det er gøy å følge deg. Stå på 😍

  • Reply Ida Wulff 6. januar 2021 at 23:58

   Foreløpig har jeg handlet mest fra Lindex, Livly, Patachou, Ralp Lauren, H&M og Petit Bateau 🤍 gleder meg til å utforske mer barneklær 🤩 Håper formen din er fin 💞

 • Reply Charlotte 6. januar 2021 at 23:59

  Gleder meg til å lese om første gang A tisser på deg under bleieskift! 😅 Du skriver så bra, alt er egentlig interessant. Paraplyer gravid editon blir superb, men jeg gleder meg som sagt til å lese din versjon av bleieskift hvor du får en våt opplevelse 😅 Men hvem vet! Kanskje du slipper unna 😉

  Håper emojiene kommer med i kommentaren 🤭

  • Reply Ida Wulff 7. januar 2021 at 11:02

   Haha! 😂😂 Håper han blir en liten gentleman som ikke tisser mammaen sin i fleisen. Men det kommer helt sikkert til å skje 👀 emojiene kom med!

 • Reply Caroline 7. januar 2021 at 00:17

  Gjerne et utstyrs-innlegg til baby, paraplyer og bilder av baby-rom.

  • Reply Ida Wulff 7. januar 2021 at 11:01

   Det kommer 💙

 • Reply Marie 7. januar 2021 at 08:29

  Det er alltid en fryd når du oppdaterer, fordi du er så ærlig i alt du skriver om!

  Jeg har en sønn på 2,5 år (og et 7-9 millimeter embryo i magen som ingen andre enn mannen vet om <3), så jeg elsker å lese om reisen din som gravid. På godt og vondt! Hilsen trøtt og kvalm (er som å våkne bakfull hver dag) snart-tobarnsmamma!

  • Reply Ida Wulff 7. januar 2021 at 11:38

   Gratulerer, så koselig 😭❤️ selv om det sikkert ikke føles så koselig å våkne trøtt og kvalm hver dag, hehe.

   • Reply Marie 7. januar 2021 at 12:34

    Tusen takk <3 Haha, nei livet er ikke på topp akkurat nå. Forrige gang slapp det etter 4 uker, krysser fingre og tær for at jeg er like heldig denne gangen!

    • Reply Ida Wulff 8. januar 2021 at 13:43

     <3 <3

 • Reply Linn 7. januar 2021 at 09:19

  Det er noe helt spesielt med å henge opp de bitte små klærne<3
  Her for litt siden kjøpte jeg en identisk newbie pysj som lille hadde i str. 50, nå i 74..Det er DA du skjønner hvor stor den lille hjerteknuseren har blitt!
  Jeg har dog et bittelite tips ang. pysjer, jeg ser du har mye med knapper, men jeg anbefaler virkelig noen med glidelås, det gjør skifting av bæsjebleier på natten veeeldig mye raskere<3
  Jeg fikk selv tipset etter å ha kjøpt masse med knapper, men angret ikke på å ha gått til innkjøp av de med glidelås!
  Newbie sine er veldig greie, da de har glidelås som går "begge veier"!
  Er ikke noe must når de blir større og stortsett ikke bæsjer på natten, men det første halve året ish er det veldig greit!<3
  Da er min erfaring at pysj ikke bare brukes mellom 18-08 heller:p

  • Reply Ida Wulff 7. januar 2021 at 11:00

   Hjelp, vil han skal passe disse små pysjene LENGE! ❤️ hehe 😅 Takk for tipset, jeg har heldigvis fått det av mange før og har derfor massevis av pysjamaser med glidelås fra bunn til topp, som jeg kommer til å bruke om nettene. Lindex hadde mange kjekke 😍

   • Reply Stine 7. januar 2021 at 19:25

    Jeg har litt motsatt erfaring, syntes knapper er mye lettere på mini om natten, evt glidelås man kan begge veier. Fordel med knapp er at det er lettere å åpne noen få for å sjekke bleia. Tror uansett det kommer mye an på både mor/far og baby hva man liker og ikke liker. Jeg syntes pysjer og bukser med fot er veldig upraktisk, men andre liker det best. Mini bruker 62 i klær nå, så et tips er å ikke handle alt 5 størrlser frem i tid om du viser deg å være som meg 🙊 Også stor forskjell på hva som er gode sokker og strømpebukser, og der har kroppsfasong til mini mye å si.

    • Reply Ida Wulff 8. januar 2021 at 13:42

     Takk for at du deler <3

 • Reply Synnøve 7. januar 2021 at 09:47

  Nye leiligheten, interiør, planer om hus, følelser rundt ny hjemby, graviditet/baby osv <3

  • Reply Ida Wulff 7. januar 2021 at 11:37

   Takk for innspill 🤍🙏🏼

 • Reply V 7. januar 2021 at 10:51

  Ikke merkelig å kommentere! Jeg gråt under første klesvask og satt, pga bekkenet, å strøk hvert plagg😂 vanskelig å få en omslagsbody i str 50 helt skrukke fri altså! Det er en magisk tid å forbedre til. Om dere får flere barn blir forberedelsene annerledes, men ikke negativt. Var veldig koselig med storebror hjelp og. Nyt og kos deg gjennom den siste tiden om du klarer🥰

  • Reply Ida Wulff 7. januar 2021 at 11:01

   Haha, så koselig ❤️❤️ minus bekkenet! Og tusen takk, prøver alt jeg kan å kose meg!

 • Reply Jeanett 7. januar 2021 at 11:55

  Jeg tok også masse bilder av den første klesvasken! Haha.

  Tips til innlegg: ukens matinnkjøp/hva har du i kjøleskapet, spørsmålsrunde og et innlegg om alle (eller utvalgte) reiser du har vært på opp gjennom årene!

  • Reply Ida Wulff 8. januar 2021 at 13:43

   Takk for innspill 😀 <3 Klem

 • Reply Anonym 7. januar 2021 at 16:54

  interiør, interiør, interiør. Og serietips:)

  • Reply Ida Wulff 8. januar 2021 at 13:43

   Takk for innspill!

 • Reply Hanna 7. januar 2021 at 17:52

  Koselig! Husker det som igår når jeg strykte alle babyklærne mens jeg venta på å poppe. Ble den første og siste gangen de klærne møtte strykejern 😂

  • Reply Ida Wulff 8. januar 2021 at 13:43

   Haha, STRYKE gidder jeg faktisk ikke! Har aldri strøket noe før… Kanskje jeg må sette barnefar i arbeid ;p

 • Reply Lisa 7. januar 2021 at 22:54

  Min lille bolle kom ut som en 4.6 kg klump 😅 han var 3 uker i barndåp og like stor som det 3 mnd gamle dåpsbarnet. Men fødselen gikk fint den 💪 Vil gjerne se mer magebilder, det er så koslig 🤩 nyt de siste månedene før babyen kommer. Selv om det kan være beintøft å være gravid så er den siste tiden helt spesiell og kommer aldri igjen. ❤️

  • Reply Ida Wulff 8. januar 2021 at 13:42

   Godt å høre at fødselen gikk bra! 💪❤️ Og tusen takk!

 • Reply Ch 8. januar 2021 at 00:02

  😂 enig i at man burde sjekke fødselsvekt på mannen FØR man blir gravid !! Min første var nesten 5 kg! Aoooouch!! Men overlevde!🙈 så vidt tror jeg…. kos deg med forberedelser, husker SÅ godt at vogna stod klar på kjøkkenet flere mnd før førstemann kom…. med lyseblå dyne og leke hengende foran😍 og det er 18 år siden 😬 nå følte jeg meg gammel…. men er 40 og har fire….. like spennende hver gang!! Gled deg!!

  • Reply Ida Wulff 8. januar 2021 at 13:41

   Åå, så fantastisk! <3 Til tross for 5 kg, hehe. Stor klem <3

 • Reply Marthe 8. januar 2021 at 09:14

  Du er så flott! Kanskje du kunne skrevet litt om forventninger til fødselen? Jeg har ikke barn og er heller ikke gravid enda men kjenner jeg gruer meg til å føde allerede! Hadde vært gøy å høre om dine tanker rundt det og kanskje evt et innlegg etter fødselen om hva som ble som du forventet og hva som ble anderledes? <3 Hadde også vært gøy med et innlegg om du har opplevd noe uforventet under svangerskapet? Du er som sagt utrolig flott og det er en glede å lese bloggen din hver gang du oppdaterer! <3 Lykke til videre!

  • Reply Ida Wulff 8. januar 2021 at 13:41

   Tusen takk for innspill, det var fine forslag <3 Og hvis det er noen trøst: Jeg var LIVREDD for å føde helt til jeg ble gravid, da føltes det plutselig så naturlig og fint. Kanskje det skjer for deg også! Klem

 • Reply Lena 8. januar 2021 at 09:48

  Fine Ida!
  Du kler å være gravid – og du fins ikke gal som dokumenterer den første vasken. Jeg selv omfavner alt som har med babyer å gjøre! Det er vel det babyer gjør med en.

  Men, hvor er joggedressen fra? Den såg veldig behagelig ut.

  • Reply Ida Wulff 8. januar 2021 at 13:10

   Godt å høre, hehe! Den er fra Gina Tricot, men dessverre i meget dårlig kvalitet <3

 • Reply Camstokk 8. januar 2021 at 11:34

  Hehe, så gjorde siste ordet i innlegget at jeg gikk 15 år tilbake i tid,- og elsket det. Klemz <3 (Gleder meg veldig på deres vegne). Spennende å følge dere, Ida.

  • Reply Ida Wulff 8. januar 2021 at 13:40

   Hehe, ja, det var tider det, med koz og klemz! Favoritten var kozemozeoverdoze ;p

   • Reply Camstokk 11. januar 2021 at 14:28

    Haha, jaaa <3

 • Reply Stine 8. januar 2021 at 14:10

  Fødte selv i oktober, og synes det var deilig med den perioden man bare kunne drite i alt som het døgnrytme 😅 Lykke til, du har mye å glede deg til <3 Forresten, et tips jeg fikk fra jordmor da jeg slet med vonde bekkensmerter på fremsiden var at det i noen tilfeller kunne hjelpe å massere innside av lår 🙂 Håper det kan hjelpe!

  • Reply Ida Wulff 10. januar 2021 at 13:21

   Takk Stine <3 <3

 • Reply Bloggjenta 8. januar 2021 at 16:29

  Hei, Ida. Fast følger av bloggen din og veldig inspirert. Akkurat nå kunne jeg tenke meg å lese om hvilke skjønnhetprodukter du sverger til for tiden og gjerne et innlegg om økonomi 🙂 God helg!

  • Reply Ida Wulff 10. januar 2021 at 13:20

   God helg til deg også <3

 • Reply Anna 8. januar 2021 at 21:52

  Åh – jeg bare elsker denne bloggen ❤️ Virkelig. Du er ei rå dame. Skikkelig hverdagsluksus å få lese nye innlegg uavhengig av hva de handler om. Alt du skriver er bra. At du holder deg så «aktuell» år etter år er imponerende. Heia deg Ida!!

  • Reply Ida Wulff 10. januar 2021 at 13:20

   Takk for så fine ord <3 <3

 • Reply Silje F. 11. januar 2021 at 23:42

  For et koselig innlegg! Liker din ærlige tilnærming til graviditet osv. Mer av det! Med fare for å bli litt lokal – kan du si noe om hvilken jordmor i Fredrikstad du valgte og hvorfor ikke helsestasjon? Hilsen en som gjerne skulle fått med seg disse tipsene 😅

  • Reply Ida Wulff 12. januar 2021 at 10:27

   Send meg en Mail for å få navn på jordmor 😊 grunnen til valget står i innlegget ❤️

 • Reply ai undress 16. januar 2024 at 12:57

  Really appreciate you sharing this blog.Really looking forward to read more. Really Cool.

 • Leave a Reply