Hverdagsliv

INDISK WEEKEND & MUSESKRITT

9. januar 2021

Hei, og god lørdag 🤍

Først og fremst må jeg bare si at det varmer å logge inn på bloggen om dagen, og lese så mange snille og gode kommentarer. Selv når jeg ikke fortjener det, fordi jeg blogger som en sløv banan. Men at ordene jeg skriver betyr noe for noen, gjør meg  glad. Glad, her jeg ligger med beina høyt og smugspiser smågodt mens Gravlyset står på kjøkkenet og lager middag. Er det bare meg, eller smaker smågodtet best når man smugspiser det før middag? Det er liksom ikke det samme når middagen er spist, og den blir satt lovlig frem på bordet for at du skal spise… Ny oppdagelse der altså.

I dag blir det indisk til middag – butter chicken. Egentlig rester fra i går, men sikkert minst like digg i dag. Gravlyset har satt seg 100% inn i hvordan man lager ekte indisk butter chicken. Det er nemlig min favorittrett, og det blir gaaanske dyrt når jeg bestiller takeaway. Jeg har aldri opplevd at noen klarer å lage hjemmelaget indisk som smaker helt som på ekte, men Gravlyset var faktisk ganske nærme i går. Dessverre for ham (og vår økonomi) så kommer jeg fremdeles til å crave den fra Mother India her i Fredrikstad. En av de få tingene jeg gledet meg til ved å flytte hit var den restauranten 😂 En indisk restaurant og en fantastisk fødeavdeling kan tydeligvis flytte fjell. Med vennlig hilsen fjellet.

Grunnen til at jeg i skrivende stund ligger med beina høyt, er fordi vi har vært ute og gått tur i dag. Jeg som trodde jeg skulle gå spreke turer hele graviditeten, har nå innsett at gåturer ble unntaket – ikke regelen. I dag trengte jeg hjelp til å trykke meg inn i Gravlyset sin turbukse. Den satt jo som… Et skudd! Og derfor trengte jeg hjelp til å få på meg både sokker og sko. Tre ganger ble jeg lurt til å tro at jeg måtte tisse etter at jeg hadde fått på meg skoene, så det hele tok sin tid. Lurer på om det tar kortere eller lengre tid å komme seg ut av døra når babyen først er her?! Jeg er genetisk treg når jeg skal ut døra, og Gravlyset er en sånn som står klar med alt tøyet på i et kvarter og blir dritsvett. Så hvis lille A(pekatt) sinker oss enda mer, ser jeg for meg at det kommer til å KLIKKE for den stakkars, tålmodige mannen en vakker dag 😂❤️

Turen var fin til tross for museskritt og tissetrang. Jeg fikk noen deilige solstråler i ansiktet, hilste på geiter og kikket på foreldre som var ute på lørdagstur med barn som lekte. Tenk at det snart er oss! Nå roper den indiske kokken fra kjøkkenet, så jeg får klappe sammen Macen og late som om jeg ikke har spist meg halvmett på godis. Indisk går heldigvis alltid ned uansett!

I kveld skal vi se den nye NRK-serien Ulven Kommer, mamma har sagt at den er dritbra! Bare et lite tips, selv om jeg ikke kan gå god for den selv enda. Ha en fin kveld ❤️

27 Comments

 • Reply Guro 9. januar 2021 at 20:00

  Blir så glad når jeg sjekker innom bloggen og du har skrevet nytt innlegg! En av de små gledene i hverdagen for tiden. Her er jeg nemlig fem dager på overtid og begynner bli ganske så utålmodig! Gøy å følge deg, Ida. Tidenes blogger – måtte du aldri gi deg <3

  • Reply Ida Wulff 10. januar 2021 at 13:20

   Ååå Guro, da kan jeg tenke meg at du begynner å føle deg koko! Håper du har poppet siden i går kveld, hehe <3 Stor klem!

 • Reply Ingvild 9. januar 2021 at 20:34

  Må bare si at det er så gøy å følge deg i graviditeten. Har lest bloggen din siden du startet opp, og blir aldri lei! Kommer med et ønskeinnlegg i samme slengen, jeg er selv gravid for første gang – og skulle gjerne hatt litt tips på hva du har gått til innkjøp av av utstyr. Føler det er en hel jungel å velge blant i både utstyr som trengs og merker som er de beste, så om vi kunne få sett hva du har gått til innkjøp av hadde det vært til stor hjelp! Ellers masse lykke til videre i graviditeten, klem fra trofast følger 🙂

  • Reply Ida Wulff 10. januar 2021 at 13:19

   Hei Ingvild <3 Gratulerer så mye med graviditeten! Jeg har gjort masse research på utstyret jeg har kjøpt, og har straks alt i boks. Så da skal jeg dele et utstyrsinnlegg her på bloggen 😀 Klem til deg

 • Reply Anonym 9. januar 2021 at 22:22

  Hallo😘

  • Reply Ida Wulff 10. januar 2021 at 13:18

   Hei <3

 • Reply Sara 9. januar 2021 at 23:24

  Hei! Kommentaren min i det forrige innlegget ble ikke godkjent, så jeg prøver meg her også😅 lurte bare på hvor du har kjøpt de tre speilene du har på veggen bak sofaen? Så fine 😊
  Liker bloggen din så godt og gleder meg på fortsettelsen med lille A😍
  Klem!

  • Reply Ida Wulff 10. januar 2021 at 13:19

   Hei, beklager det ❤️ Jeg er så treg og vil jo helst få svart på alt før jeg godkjenner 😀 De tre speilene er fra IKEA. Husker ikke navnet på dem, men de kostet 599 per speil! Klem tilbake

 • Reply Ingrid Kaggerud 10. januar 2021 at 12:30

  Smågodtet smaker aller best i bilen rett etter innkjøp🤤 Gomle 3-4 biter i full fart, som om det aldri skjedde🙈

  • Reply Ida Wulff 10. januar 2021 at 13:17

   Haha! Har alltid vært så i mot den slags oppførsel, men nå er jeg plutselig HELT MED 😂

 • Reply Anonym 10. januar 2021 at 18:25

  Her er det jeg som er raskest ut døra, så her er det jeg som klargjør både meg og barna, mannen har nok med seg selv :p så dere kan evt. gjøre det omvendt 😉

 • Reply Silje 10. januar 2021 at 18:47

  Nam, butter chicken! 😍 Går da ann å få oppskrift av Gravlyset på butter chicken? Vår favorittrett også, har prøvd ut mange oppskrifter til no, men alltid noko som er ikkje stemmer heilt. Blir liksom aldri da samma som i restaurant.
  Angåande å komma seg ut døro, absolutt ein fordel å ikkje måtta springa på do 3-4 gonga før man til slutt kan gå- men tar tid å få meg seg baby og huska alt som følger med der og. Eg trur da tar ca lika lang tid😅

  • Reply Ida Wulff 11. januar 2021 at 15:44

   Skal foreslå at han må logge inn her og dele oppskriften <3 100% som på restaurant var det dog ikke, men nærmeste jeg noen gang har smakt! Klem

 • Reply Anna 10. januar 2021 at 20:24

  Får vi oppskrift?🥰

  • Reply Ida Wulff 11. januar 2021 at 09:59

   Det skal jeg prøve å ordne ❤️

 • Reply Karoline 10. januar 2021 at 22:53

  Har dere kjøpt i Fredrikstad? Vil ha housetour😍

  • Reply Ida Wulff 11. januar 2021 at 09:54

   Det har vi 😽 tviler på housetour!

 • Reply Kamilla L 11. januar 2021 at 00:01

  Kan du ha en liten tour av leiligheten i Fredrikstad? 😀

  • Reply Ida Wulff 11. januar 2021 at 09:54

   Tviler på at jeg kommer til å ha house tour her, men ønsket er notert 🤍🤍

 • Reply SaraW 11. januar 2021 at 00:21

  Butter Chicken oppskrift pliiiis? Helsing ei som har flytta på bygda og ikkje har moglegheita til take away ein gong 😭😭 Spennande å fylge deg i graviditeten- har fylgt deg sidan caffelatte♥️ Xoxo

  • Reply Ida Wulff 11. januar 2021 at 09:53

   Skal bringe ønsket videre 😍😍 klem

 • Reply Therese 11. januar 2021 at 09:01

  Kan du spørre om gravlyset vil dele sine tips og triks til skikkelig god indisk?❤️ Synes og det er såå godt, men blir veldig dyrt som take away🥰

  • Reply Ida Wulff 11. januar 2021 at 09:53

   Det skal jeg spørre om ❤️

 • Reply Camilla 11. januar 2021 at 10:01

  Du får gravlyset ansvaret for å gjøre klar A når dere skal ut, så er dere kanskje klare på samme tid 😀

  • Reply Ida Wulff 11. januar 2021 at 11:14

   Veldig god idé!

 • Reply B 13. januar 2021 at 14:39

  Jeg synes smågodt smaker best til frokost på søndager 🙈 har alltid vært sånn.

  Du burde teste ut paneer (indisk ost) jeg pleier alltid å bestille paneer tikka masala etter jeg oppdaget det. Er så godt 🤤

  • Reply Ida Wulff 13. januar 2021 at 17:53

   Takk for tips, aldri hørt om den osten!

  Leave a Reply