Hverdagsliv

OM VELVÆRE I MAMMAROLLEN, GRATIS BARBERHØVEL & GIVEAWAY

10. januar 2021

Reklame EFI – bestill gratis barberhøvel HER (39,- i frakt)

Trynet mitt når jeg skal reklamere for en barberhøvel, og kommer på at jeg ikke klarer å barbere leggene mine uten hjelp lengre. Også trynet mitt, når jeg har vært heldig og få det største badet i leiligheten – men så kommer stellebordet på plass, og jeg innser at dette ikke lengre er hjemmespaet mitt. Det er blitt en bleiestasjon.

Hvordan står det til med velværen etter jula, folkens? Tar du vare på deg selv om dagen? Jeg prøver så godt jeg kan, men må innrømme at det er vanskelig å føle seg vel. Jeg har straks gått opp 20 kilo, og jeg kjenner verken igjen hender eller føtter. Å barbere legger er som sagt blitt umulig. Tissen min ser jeg ikke lengre, jeg kan ikke engang dytte på magen for å komme frem. Å legge sminke og krølle hår er så tungt at jeg gjerne kunne tatt meg en dusj når jeg er ferdig fikset. Pregnant life ✌🏼

Jaja. Budskapet er det samme, selv om jeg ikke klarer å sitte fremoverlent over nybarberte, glinsende og solbrune legger: Du kan nå få min favoritt-barberhøvel GRATIS ved å klikke den hjem HER.

INTUITION FRA EFI 🤍

Bleier og barberhøvler i skjønn harmoni, hehe.

Gratis startpakke inneholder barberhøvel + blader, og du betaler 39,- i frakt. Du blir automatisk abonnent om du ikke velger å si opp, og da vil du motta 2 stk 3-pakninger med refill hver fjerde måned. Prisen for én 3-pakning med blader er 169,-.

Er det noe jeg anbefaler å være abonnent på i velvære-kategorien, så er det barberblader. For hvem husker egentlig på å kjøpe barberblader før det er for sent. Lite er kjipere for leggene, armhulene og tissen, enn sløve og gamle barberblader. Det er det samme som å avtale en date med røde nupper, inngrodde hår og irritert hud.Min faste høvel i over 5 år nå 🤍

Jeg er heldig som har en kjæreste som barberer leggene for meg nå som jeg er veldig gravid. Skulle ønske jeg kunne si høygravid, men det er visst over to uker til jeg kan skryte på meg at jeg er det 😂 Gravlyset er ikke spesielt nøye når han barberer meg, men nå er det jo heller ikke sånn at jeg klarer å bøye meg ned og studere om hver eneste lille skjeggstubb er borte. Så jeg tar det jeg får, den lille følelsen av velvære tar jeg ikke for gitt akkurat nå.

Det som er digg med Intuition fra EFI, er at den sklir såååpeglatt over leggene, jeg har med hånden på hjertet aldri kuttet meg med den høvelen uansett hvor travelt jeg har hatt det. Og Gravlyset har heller ikke klart å kutte meg, så det er jo… Bra for forholdet, hehe. Men fra spøk til alvor: Med Intuition får du superskånsom shavings, og det er takket være hudpleieenheten som sitter rundt selve bladet. Hudpleien er grunnen til at høvelen sklir over leggene, og grunnen til at leggene dine blir SILKEMYKE etter barbering. Du trenger ikke engang barberskum, noe jeg syns er deilig.

Hudpleien som sitter rundt barberbladet inneholder forresten aloe vera, så om du er en av de med veldig sensitiv hud – prøv denne. Det er den eneste høvelen som ikke har gjort leggene mine knusktørre på vinterstid.Jeg har begynt å tenke litt på hvordan jeg skal opprettholde følelsen av velvære når jeg blir mamma til en liten krabat som trenger meg hele tiden. Noen vil sikkert tenke at det er fryktelig overfladisk og unødvendig å tenke på – sånt glemmer man jo bort når mirakelet kommer! Men, nei. Jeg håper da at jeg fremdeles har lyst til å ta vare på meg selv. Fordi det gjør meg i godt humør. Det gjør meg i godt humør å ha nybarberte legger, nyfargede bryn og et fresht lag med selvbruning. Jeg liker meg selv bedre med velstelte negler og fransk pedikyr. Jeg sover bedre hvis jeg har gjort hudpleierutinen min skikkelig, og smurt meg inn med bodylotion og fotkrem. Jeg kommer sikkert ikke til å rekke like mye det første året med baby. Men noe skal jeg få til.

Så, hva er trikset for å få det til? Sende pappaen ut på trilletur mens man går på date med barberhøvelen i dusjen? Ha baby i bæresele mens man sminker seg? Stå med den ene foten på vippestol mens man farger brynene? Jeg snakker jo ikke om å se festklar ut hver eneste dag. Noen dager holder det å få barbert leggene eller smurt seg inn i deilig bodylotion. Følelsen av velvære kan komme fra mange ting ❤️

Hvis du har noen gode tips og triks i ermet, kan du gå inn på Instagram og dele dem med meg der. Da er du nemlig med i trekningen av et helt års forbruk av Intuition fra EFI. Jeg skal trekke hele 3 vinnere 😍

Jeg må si jeg er spent på hvordan det første året blir. Blir jeg hun med palme på hodet og bæsj på haka, eller vil jeg være hun som fortsetter å kjempe meg gjennom hudpleierutinen uansett hvor trøtt hun er?! To be continued…Ikke glem å bestille din gratis barberhøvel fra EFI HER hvis du ikke har gjort det allerede 🥰

Ønsker deg en finfin søndag videre, her er det faktisk BLÅ himmel i dag. Når skjedde det sist, i september?! 🤍

52 Comments

 • Reply MG 10. januar 2021 at 13:46

  Hehe huff, jeg kjenner meg igjen i at det er tungt å føne hår, sminke seg, og faktisk barbere legger. Sånn er det når man ikke har noe energi i det hele tatt pga kronisk sykdom 🙂 Det er ikke noe overskudd, og alt veier så mye når det må holdes opp 😛
  Savner å kunne dolle meg opp og føle meg litt mer vel. Spa-kveld med skrubb og kremer osv er det lenge siden jeg har klart, men jeg kan for eksempel shave legger om jeg ikke vasker håret, eller skrubbe litt iblant. Hårvasken er en egen greie, og tar mye energi! Håret liker bedre å bli vasket sjeldnere da, det er en liten bonus.

  Du får trøste deg med at det blir bedre han er ute, og at det «bare» er tidspress og våkenetter som tar over 🙂 Du finner nok ut av det! Du får gjøre som meg, prioritere hardt hva du virkelig vil, og heller spre det utover uka. Alt MÅ ikke skje på en kveld, du finner fort ut hva du virkelig ønsker når du sitter der og egentlig ikke har mulighet 🙂

  • Reply Ida Wulff 10. januar 2021 at 17:45

   Ja, det har du helt sikkert rett i <3

 • Reply Oda 10. januar 2021 at 13:48

  Du glemmer ikke gleden med velvære selv når babyen kommer. Eller, jeg gjorde i hvert fall ikke det. Men jeg skal innrømme at jeg har stått i dusjen klokke halv 12 på kvelden, bare for å rekke å dusje og barbere meg før dagen/kvelden er omme😅 Men som regel er det pappaen som leker og steller med babyen mens jeg tar meg litt velfortjent egenpleie! Og hvis mannen er borte, så stiller besteforeldrene opp med glede! En gang jeg hadde fått bæsj over halve meg (det skjer oftere enn man skulle ønske), tok til og med pappen min seg fri fra jobb en time slik at jeg kunne få dusje 😅 Uansett så finner man ut av det når man har kommet inn i en rytme. Lykke til når den tid kommer 🥰

  • Reply Ida Wulff 10. januar 2021 at 17:44

   Tusen takk <3 Og takk for at du deler!

 • Reply Hilde 10. januar 2021 at 14:36

  Jeg tok med meg rettetanga på sykehuset jeg😂
  Meen, akkurat de dagene ble verken den eller mine egne klær brukt så mye.. levde i de stygge deilige skjortene og shorts(fødte i juli)

  Men, dagen etter vi kom hjem stod svigers på døra etter å ha kjørt fra andre siden av landet. 5 min etter de kom stod jeg i dusjen med hårkur, skrubb og hele pakka. Det var sååå deilig. Helt til seperasjonsangsten slo til og jeg tusla ut igjen.
  Men er så viktig å gjøre sånne ting til tross for baby. Her sitter baby i vippestol foran dusjen mens jeg dusjer, før jeg henter henne og dusjer henne når jeg er ferdig. Koselig og praktisk for begge to❤️

  • Reply Ida Wulff 10. januar 2021 at 17:43

   Gratulerer med den lille – juli er da ikke SÅ lenge siden 😀 <3 Vippestol foran dusjen blir helt sikkert en slager her også!

 • Reply Linn 10. januar 2021 at 15:05

  Har to barn selv (to år mellom) og har aldri skjønt det der med at man knapt rekker å ta seg en dusj etter man har fått barn! 😅 Har uten unntak stelt og sminket meg daglig siden jeg ble mor, og dusjer ca hver dag. Uten at det går på bekostning av barna akkurat..Viktig å ta seg tid til egenpleie 🤍 Masse lykke til fremover 🤍

  • Reply Ida Wulff 10. januar 2021 at 17:43

   Det er godt å høre! <3 Og tusen takk 😀

 • Reply Hilde 10. januar 2021 at 16:41

  Hørte mange «skrekkhistorier» under mine svangerskap om hvor lite tid man kom til å få til egenpleie, men det gikk helt fint når barna kom til verden. Rutinene mine måtte selvsagt endres og tilpasses, men historiene fra de som fortalte at de ikke rakk verken dusje eller gre håret sitt opplevde jeg (heldigvis) ikke 🙂 Du kommer til å finne din egen rutine på dette. Det å føle seg bra er viktig, og for meg er egenpleie en stor del av dette, så får det kanskje gå på bekostning av 1 time ekstra søvn i ny og ne 🙂

  • Reply Ida Wulff 10. januar 2021 at 17:42

   Takk for at du deler <3 Jeg ofrer gjerne en time søvn for å føle meg fin – sier jeg nå. Hehe. Men jeg håper jeg vil fortsette å være flink til å ta vare på meg selv 🙂

 • Reply Ida 10. januar 2021 at 18:37

  Trur pappaen med glede tar seg en trilletur, hvis han vet han kommer hjem til ei nybarbert ei 😂
  Men fra spøk til alvor… det er viktig med egentid og velvære, selv som mor! ❤️

  • Reply Ida Wulff 11. januar 2021 at 15:33

   Hehe ja, du sier noe der ;p

 • Reply I 10. januar 2021 at 18:50

  Du har jo vaskemaskin på badet! Med vippestol har du da underholdning til babyen din ikke er baby lenger.

  • Reply M. 12. januar 2021 at 16:46

   Haha ja, brukt mye her hos oss. Er tydeligvis veldig fascinerende å se på alt som beveger seg inni der!

 • Reply Desirer 10. januar 2021 at 18:52

  Lille her sov gjerne et par timer på brystet til pappan den første tiden så da benyttet jeg sjansen til litt egenpleie. Måtte en og annen gang avbryte midt i dusjing for litt amming, men gikk stort sett greit 😅
  Nå er lille blitt så stor at jeg bare plasserer han i badebaljen og lar han styre på selv i mens jeg dusjer 😊

 • Reply Mandy 10. januar 2021 at 18:55

  Heldigvis sover de fleste babyer ganske mye første tiden. Bruk tiden han sover på det som er viktig for deg; kos deg med egenpleie, sov eller gjør ingenting. Jeg la inn fast søndags-spa med skrubb, barbering, maske og alt sånt mens andremann var baby, og det gjør jeg fortsatt 5 år etterpå. 😄 Pappaene trenger også den alenetiden med babyen, så kos deg med det du liker så ofte du kan ❤️

  • Reply Ida Wulff 10. januar 2021 at 19:33

   Hørtes helt perfekt ut ❤️

 • Reply Kaja Emilie 10. januar 2021 at 19:00

  Åh jeg digger å lese bloggen din nå. Vi har termin samtidig og føler meg akkurat likedan som deg.
  Nå venter jeg nr 2 da. Og litt sånn med tanke på velvære, så syns jeg man lett får tid til å gjøre egenpleie. F. Eks sminker jeg meg på rommet hans mens han leker med sine ting.
  Jeg trodde oppriktig at før man fikk barn så MÅTTE huset se bomba ut. At det var inkludert i småbarns liv pakka liksom. Heldigvis er både meg og min kjære ganske ryddig av oss. Selvfølgelig er det ikke strøkent til enhver tid, og man senker jo standarden noe, men man får til det man vil og ønsker å prioritere. Litt forlengelse av velvære greia, men å skaffe seg robotstøvsuger er det beste kjøpet jeg noen gang har gjort. 👏🙌
  Lykke til med de siste ukene 🤗

  • Reply Ida Wulff 10. januar 2021 at 19:32

   Så gøy at vi har termin samtidig! 😀❤️ og dette er veldig hyggelig lesing for meg, hehe. Livredd for et hus hvor klesvasken ligger i hauger. Robotstøvsuger er faktisk ikke en dum idé! Så lenge barnet ikke tar av seg bleia og bæsjer på gulvet 😂👿 Masse lykke til med siste rest av svangerskapet. Nå nærmer det seg jo veldig for oss – samtidig som det er eeeevigheter igjen! Klem 💞

   • Reply Julie 13. januar 2021 at 20:07

    Nå lo jeg godt… ta av seg bleia og bæsjer på gulvet! Hahahaha.

 • Reply Silje 10. januar 2021 at 19:47

  Jeg ble nesten mer opptatt av å barbere legger hver gang jeg dusjet etter at jeg fikk baby 😅. Da fikk jeg følelsen av å virkelig ville ha egenpleie. Og, det blir å gå bare godt. De sover MYE den første mnd, og det er ikke så hektisk som alle skal ha det til 🤷🏼‍♀️ Men enda mer koselig ❤️

  • Reply Ida Wulff 11. januar 2021 at 15:33

   ❤️❤️

 • Reply Charlotte 10. januar 2021 at 19:55

  Når jeg ble mamma til nr 1, var jeg veldig flink til å holde meg selv «vedlike» 😂 Satte av tid til hjemmespa, frisørbesøk, mani-pedi osv.. Så kom nr 2 og vippa meg HELT av pinnen 😂 Skal sies at førstemann var og er enda rolig og andremann kom og var det stikk motsatte 😅 Nå er det enda månedsvis mellom frisør og mani-pedi timer.. MEN! En OCD jeg har er at jeg takler ikke å dusje uten og shave alt fra A til Å og smøre meg inn med gode kremer og ta en maske i ny og ned på badet hjemme. Det prioriteres høyt for det er ett MUST for meg. På morgenen når vi alle skal ut døren så er det og få stelt barna og gitt de frokost, stelle huset og rydde alle rom helst vaske over raskt så da gjenstår det ca 5 min til meg selv på badet hver morgen for no quick fix makeup før det er ut døren, som oftest uten frokost på mor også😅 Så hadde jeg droppa og stelt huset før vi går ut døren hadde jeg nok fått bedre tid foran speilet selv, men jeg takler ikke tanken på uryddig eller møkkete hus. Prioriteringer😂🤷🏽‍♀️ Etter en laang kommentar nå så kom jeg vel frem til selv at alle finner sin egen vei rett og slett, men jeg er HELT enig i at det ER viktig å føle seg vel. Mamma eller ei! Også syns jeg du kler veldig godt å være gravid. Flott mom to be 🥰

  • Reply Ida Wulff 11. januar 2021 at 15:32

   Takk snille ❤️❤️

 • Reply Anniken 10. januar 2021 at 20:02

  Mitt beste tips er å dusje hver morgen. Uansett. Det gjør i alle fall hele dagen min bedre. Ikke full hårvask, men bare kroppen så man er REN når dagen starter. Selv om håret ikke er vaska på ei uke, selvbruningen er long gone og bryna skulle vært både nappa og farga så er det avgjørende for selvfølelsen med en dusj hver morgen.

  Og (dette er sikkert litt mer fødebag-relatert, men) det absolutt beste jeg har hatt med meg på sykehuset de tre gangene jeg har født er bodyscrub. Virker sikkert litt overkill for noen, men etter å gjennomgått tidenes svettefest og i tillegg bli full av blod, fostervann osv så er det helt ubeskrivelig digg å bare bruke to minutter på å skrubbe av seg all gørra den første dusjen etter fødsel. 🙂 Kjøp f eks de små i reisestørrelse på Body Shop, helt trygg for babyen også. 🙂

  • Reply Ida Wulff 11. januar 2021 at 10:00

   Takk for tipset ❤️❤️

 • Reply Christine 10. januar 2021 at 21:06

  Hei, Ida! Takk for en fin blogg. Selv om jeg sjelden kommenterer, så setter jeg veldig pris på innleggene du skriver 😊 Av alle ting hang jeg meg opp i øyebrynsfarge i dette innlegget. Farger du brynene selv? Og hvor kjøper du eventuelt farge fra? Noen gode tips? 😊 Lykke til med siste innspurt i svangerskapet <3

  • Reply Ida Wulff 11. januar 2021 at 09:57

   Så hyggelig å høre 🤍 Ja, jeg farger brynene mine selv. Har funnet ut at det er såpass enkelt at det er verdt å spare de 300-500 i mnd 😀 har tidligere brukt Depend sin, og nå bruker jeg et kit fra RefectoCil som jeg har kjøpt hos Blivakker. Anbefales! ❤️

 • Reply Marianne 10. januar 2021 at 23:15

  Spennende å følge graviditeten din! Jeg er selv i uke 14, så ekstra gøy å følge med på noen som har kommet litt lenger i svangerskapet. Får både tips i innleggene og i kommentarfeltet 😃 Hva heter stellebordet dere har gått for? Har begynt å se litt, men finner ikke så mange som har stellematten mot oss og hvor det er litt plass ved siden av.
  Lykke til med resten av graviditeten 💕

  • Reply Ida Wulff 11. januar 2021 at 09:56

   Åå, gratulerer så mye ❤️ håper du kan finne noen tips og triks du kan dra nytte av etterhvert 😀 stellebordet heter Klups og er kjøpt hos Jollyroom. Det er praktisk pga designet og målene (for vårt bad) men skuffene virker litt skranglete og det er ikke den beeste kvaliteten hvis jeg skal være ærlig. Takk og lykke til du også 🤩🤍

 • Reply C 11. januar 2021 at 02:21

  Jeg hadde akuratt same tankegang! Redningen for meg har vært vippestol i begge etasjer og Babynest fra Liewood med håndtak slik du lett kan forflytte babyen med deg uten å måtte løfte han opp når han sover:) nå er gutten min 6mnd og han ligger på teppe på gulvet og leker mens jeg dusjer og steller meg og det fungerer utmerket 🙂

 • Reply Tine 11. januar 2021 at 07:02

  For meg ble egenpleie viktigere etter jeg fikk barn. Tid kun for meg selv. Pappaen til barnet er jo hjemme mye han også selvom han jobber. Viktig å huske hva som er viktig for deg som person også. For du forsvinner ikke selvom du blir mamma.

 • Reply Charlotte 11. januar 2021 at 09:53

  Ikke direkte knyttet til innlegget, men spør uansett. Hvordan farge bruker du til å farge øyenbryn med nå som du er gravid?
  Lykke til med innspurten 🥰

  • Reply Ida Wulff 11. januar 2021 at 09:59

   RefectoCil. De har ikke gjort studier med sine produkter på gravide 😊

 • Reply Camilla 11. januar 2021 at 10:55

  Hei! Jeg har spørsmål angående barberhøvel. Bruker du denne høvelen til intimbarbering også? Har du noen gode tips for å unngå røde nupper? ☺️

  • Reply Ida Wulff 11. januar 2021 at 11:14

   Til det bruker jeg hovedsakelig Quattro Bikini fra EFI, den er best på det området 😊 beste tips for å unngå nye nupper er nytt barberblad! Eventuelt også en skrubb i forkant, kaldt vann etterpå for å lukke porene. Og så finnes det beroligende kremer/oljer hvis man er veldig utsatt. Klem!

 • Reply Heihvordetgår 11. januar 2021 at 13:20

  Hei! Jeg har fulgt deg siden tidenes morgen, det er så gøy 🙂

  Jeg er trebarnsmor og er nok en av dem som har hatt det såpass hektisk og lite egentid at selvpleie (på nivået jeg tidligere drev med) har kommet litt ned på listen av ting jeg får prioritert. Jeg skulle liksom bli hun mammaen som skulle se BRA ut og ikke forfalle whatsoever, men jommen sa jeg heihvordetgår.

  Rask daglig fiksings får man til, men negler osv. har utgått. MEN: om det skulle bli slik for deg er det digg å vite at:

  1) Det oppleves faktisk ikke så viktig, mange ting føles utrolig mye mer meningsfylt å bruke tiden på (søvn, spise selv, kose med baby, frisk luft osv) – du kommer ikke til å kjenne at det er noe stort savn (listen senker seg, ass!)

  2) En helt vanlig dusj, hvor man kan stå så lenge man vil, føles som tidenes SPA! (amazing så fort ting endrer seg)

  3) Babyen synes du er verdens fineste mamma uansett

  4)Da dagene du faktisk får pyntet og kledd deg smashing – da føler man seg SÅÅÅÅ bra 🙂

  Det er faktisk det aller beste med å ha blitt mamma – prioriteringer endrer seg, man ønsker andre ting og lykken av å kjenne på det som virkelig betyr noe.

  Lykke til, Ida, dette fikser du lett som en plett.

  • Reply Ida Wulff 11. januar 2021 at 15:32

   Tusen takk, og takk for at du deler <3 Det både stresser og beroliger meg, hehe 😀

 • Reply Elisabeth 11. januar 2021 at 18:04

  Av en eller annen grunn har det blitt vanlig å skremme vordende mødre med at alt av tidligere skjønnhetspleie og rutiner forsvinner. Det stemmer ikke. I alle fall ikke for mitt vedkommende. Jeg farger fortsatt øyenbryn, jeg går til frisøren, jeg er hos hudpleier etc. Noen perioder er mer hektiske enn andre, men at man ikke lenger har tid til å barbere leggene stemmer IKKE.

 • Reply V 11. januar 2021 at 18:33

  Man lærer seg å bli mer effektiv erfarte jeg😅 For meg har alltid det å dusje og stelle seg gitt meg mer overskudd og fått meg til å føle meg bedre fra innerst til ytterst og det har jeg prioritert etter jeg har fått barn. Vippestol når de er så små og når de ble større klarer de å finne på noe å leke. Jeg har en mann som jobber vekke to uker i slengen og når ungene skal i barnehage og jeg på jobb dusjer jeg stortsett om kvelden så går alt litt fortere om morningen😅 Merket det godt i corona lockdown at dagene jeg stelte meg og kledde meg skikkelig ble bedre dager enn de i joggis og hårdult😂

 • Reply Kirsti 11. januar 2021 at 20:01

  Da riene begynte gikk jeg i dusjen for å barbere beina 🙄 Fem minutter mellom riene og der sto jeg og raket over leggene, skikkelig logisk 🙈
  Det å dusje og stelle seg med en baby finner du rett og slett utav uten at du egentlig tenker over det. Jeg la datteren min naken på myke håndklær på gulvet mens jeg dusjet, funket kjempefint 😃

 • Reply Thea 11. januar 2021 at 21:23

  Hvor mye tid og overskudd man har til velvære kommer også an på hva slags barn du får 🙂 Min første var en ganske krevende baby og da prioriterte jeg ofte å sove når han gjorde det. Savnet egentlig ikke tid til velvære i denne perioden fordi jeg var i en slags boble. Med andremann som nå er tre måneder er det helt annerledes. Han er «enkel» som bare det, og det er lett å få tid til dusj, shaving, skrubbing, hudpleie osv. hver dag/når jeg føler for det. Det her med at babyer bæsjer, tisser og gulper overalt er også veldig individuelt. Mine har aldri gjort noen av delene (foreløpig med minstemann da:). Masse lykke til med innspurt av graviditet og ikke minst fødsel, som btw er det mest fantastiske jeg har opplevd.

 • Reply Jasmin 11. januar 2021 at 22:52

  Her deler vi 50/50 på ansvaret som foreldre og partnere. Begge trenger egen tid og tid til velvære selv om det er barn i bilde. Prioriteringene er selvfølgelig litt forandret og noen ting blir mindre viktig. Det som derimot ER viktig er at damer SLUTTER å si at pappaen er barnevakt mens du gjør ditt. Nei!!!! Han er ikke barnevakt, han er en FAR! Ansvaret er ikke bare mor sitt når man lever i ett forhold. Og DET tar folk for lett på 🤫💅

 • Reply Amalie 12. januar 2021 at 10:43

  Hei, hvor er stellekommoden fra? ☺️

  • Reply Ida Wulff 14. januar 2021 at 14:51

   Jollyroom 🙂

 • Reply Bliss 12. januar 2021 at 15:45

  Hvilken farge fra Reflectocil bruker du?

  Tips til velvære+ med baby hjemme:
  Dusje mens baby sitter i vippestol og ser på, evt ser på vaskemaskinen. Jeg stikker hodet ut innimellom slik at mini forstår at jeg er i nærheten.
  Klippe håret litt kortere mtp alt håret som faller av etter en stund. Men langt nok til hestehale!
  Noen freshe, myke bukser (fine joggebukser) som man kan surre i hjemme og fortsatt føle seg bra.

  • Reply Ida Wulff 14. januar 2021 at 15:02

   RefectoCil Eyelash & Eyebrow Tint Natural Brown heter fargen <3

 • Reply Linda 13. januar 2021 at 09:57

  Hei Ida!

  Min sønn er nå 15 mnd, og velvære, egenpleie og egentid har vært viktig for meg hele tiden, og pappaen har vært til stor hjelp. Men det var ikke alltid like lett å få tid til dette, spesielt i starten.
  Jeg farger brynene mine hos frisør hver 6.uke. Første gang var han 3 uker gammel, og jeg var borte i 45 min. Han var ikke så fornøyd med at puppen var borte så lenge, men det gikk greit. Da jeg skulle ta shellac da han var 11 uker gammel, så var både han og pappaen med. Han sov de første 20 minuttene, og hylskrek de siste 20 minuttene…
  Men uansett, absolutt alt blir litt og litt enklere jo eldre han blir. De første dagene klikka han helt bare jeg skulle på do, men nå kan jeg til og med være borte fra han om natten! Jeg fikk en natt alene på spahotell i julegave, noe som virket helt fjernt da han var nyfødt. Prøv å gled deg over alle de små lukene du får med Ida-tid, og nyt nærheten med baby. Min gutt har knapt tid til å sitte på fanget, og er mer interessert i å demontere huset… Så plutselig sitter du der på spahotellet og ser på bilder av da han trengte deg hele tiden, sov på brystet ditt og mamma var alt <3

 • Reply Sigrid 13. januar 2021 at 18:44

  Du er så fin!

  ville bare tipse om noe som ikke direkte relatert til barberhøvel, men vil likevel tipse om du ikke vet om det fra før 🙂 Jeg investerte i hjemmelaser (Braun Silk-Expert IPL Pro 5 lysbasert hårfjerning PL5124 på elkjøp, ikke reklame), og altså! Nå er jeg 4 uker ut i behandlingen, og det funker! Etter 8-12 uker med 1 gang i uken skal det holde med 1 gang hver 1-2mnd.

  Sikkert litt nyfrelst her, men såå digg at det begynner å bli mindre hårvekst 😀 Tror ikke du kan bruke den når du er gravid, men et tips til etter graviditeten

 • Reply Julie 13. januar 2021 at 20:03

  Den første tiden fantes det ikke en tanke på å barbere hverken det ene eller det andre, å farge bryn og vipper, sminke seg eller noe annet for den delen. Men ting har gått seg til her, samtidig som jeg er mindre opptatt av å sminke og fikse meg nå enn før. Jeg er mer bekvem med meg selv som jeg er, samtidig som jeg synes det er godt å sminke og ordne seg skikkelig en gang i ny og ne også! Da føler jeg meg ekstra fin!

  Nå har jeg jo bare et barn, lille Aleksander har akkurat blitt ett år <3. Tiden går vanvittig fort, og jeg vet alle sier det, men det er det jo en grunn for. Nyt tiden og senk forventingene til ting, så blir alt veldig bra. Og så tenker jeg at man får til det man ønsker, det handler bare om å prioritere!

  Masse lykke til. Jeg er misunnelig på deg som snart skal få oppleve å føde. Det er det råeste og fineste jeg noensinne har gjort og jeg gleder meg masse til neste gang jeg (forhåpentligvis) får oppleve det!

 • Reply Tale 13. januar 2021 at 21:34

  Det kan hende det går kjempebra med selvpleie etter fødsel! Jeg ble veldig positivt overrasket over hvor lax babyen var på badet. Bare la stellematten på gulvet og hun kunne ligge der og bable i en god halvtime 🙂 Sikkert dritirriterende for de med babyer som må bæres konstant, men har skjønt at du er glad i solskinnshistoriene 😉 Nå som hun er 1,5 er det en litt annen historie, men innen da er man ganske rutinert i mammarollen og finner ut av det uansett 🙂

 • Reply Nina 14. januar 2021 at 00:05

  Ikke la deg skremme av «skrekkhistorier» om null tid for egenpleie og rotete hus 😅 Vi har en på 19 måneder og en på 4 måneder; heavy ja, lite tid til å prioritere seg selv (og hverandre) ja, men man får det til på et vis. Her ser huset stort sett alltid strøkent ut, klarer ikke ha det rotete. Rydder etter barna etter legging (og litt mellom slagene) 👍🏼 Egenpleie får man alltids tid til mens barna sover, besteforeldre er barnevakt eller pappaen har litt alenetid med barnet ☺️ Masse lykke til i innspurten (skal ikke si nyt, for jeg har aldri før vært mer utålmodig enn den siste tiden)! Du har virkelig en fantastisk tid foran deg – første gang er helt magisk ❤️✨

 • Leave a Reply