Hverdagsliv

TI TANKER PÅ EN FREDAG

22. januar 2021

GOD FREDAG 🙋🏼‍♀️

🤍 Ey, ny blogg! Eller skal jeg si gammel? Jeg er jo faktisk tilbake på blogg.no, hvor alt startet for… 14 år siden?! Som jeg så vidt har nevnt tidligere, har jeg blitt en del av Egmont People, og derfor har jeg også flyttet bloggen min. Headeren er bare midlertidig, jeg skal prøve å få på plass en skikkelig en snart 😀

🤍 I skrivende stund sitter jeg på Bastøfergen, på vei hjem for å besøke mamma og pappa i Tønsberg. På grunn av den sosiale pausen som ble anbefalt fra myndighetene, har jeg ikke sett dem siden jul. En hel måned! Det er mye til å være oss. Men i dag har pappaen min bursdag, og vi skal hjem og tilbringe helgen der. Det blir kos!

🤍 Denne uken har jeg begynt på skolen igjen. Skolestart i 2021 = hente Macen opp i senga klokka 9 og logge på forelesning. Er det én ting jeg faktisk setter pris på ved Covid-19, så er det at jeg kanskje får mulighet til å følge studieløpet mitt uten permisjon. Til tross for graviditet, fødsel og baby. Skikkelig egoistisk av meg, men jeg håper at den digitale undervisningen fortsetter til ut semesteret… Må dog innrømme at jeg sovnet i en hel time under gårsdagens forelesning. Våknet i full panikk og fryktet det verste: At jeg hadde klart å skru på kameraet mitt i søvne, og at hele klassen så meg ligge der og gape med knekkebrødsmuler på t-skjorta som jeg ikke hadde BH under 😂

🤍 I dag begynte jeg på uke 35 av svangerskapet, og det er 5 dager til jeg regnes som HØYGRAVID. Jeg har følt meg høygravid siden september, men gleder meg nå likevel til å være det på ordentlig. Det betyr jo at fødsel er rett rundt hjørnet – selv om det kan være både én og to måneder igjen. Kjenner det kommer til å gjøre meg litt sprø at det er så uforutsigbart når han kommer…

🤍 Jeg lurer sånn oppriktig på hvordan Donald Trump ter seg på hjemmebane om dagen. Ser for meg en forvokst baby av en mann, som sitter i morgenkåpa og furter mens han spiser junk og kjefter på kona.

🤍 Herregud, som det bølger her på Bastøfergen! Håper jeg ikke blir sjøsyk nå som vi skal hjem og hive i oss kaker…

🤍 Her om dagen bestilte vi en lengre ferie… Til 3 pers! Det føltes bare helt sjukt å se de tre navnene våre sammen. Det er riktig nok nesten ett år til denne ferien, og vi vet jo ikke enda om vi får reist. Men vi krysser fingrene for at vi innen den tid har fått vaksinert oss og at verden ser litt annerledes ut, slik at det er innafor å reise på tur. Å reise på en lang ferie i pappapermen er en stor drøm jeg har. Første ferie som en liten familie på 3 ❤️

🤍 Snakker om reising… Det har jo blåst en liiiten smule rundt såkalte influencere som reiser og koser seg om dagen. Jeg blir helt matt, for noen idioter. Folk er permittert fra jobb, møter nesten ikke familiene sine og får ikke gått på skole – for å nevne noe. Og så finnes det folk som reiser til Dubai, og folk som fester som om ingenting har skjedd. Ser frem til den dagen barnebarna deres skal skrive skoleoppgave om pandemien. Det blir stas for bestemor å forklare hvorfor hun gikk i front og ga fullstendig faen!

🤍 Er det flere som har begynt å se på Ungkarskvinnen sesong 16 som ligger på Discovery+? Jeg satte maten i halsen fordi folka var så gale. Gleder meg til neste episode 😂 Og ja, jeg begynner å gå VELDIG tom for ting å se på. Det blir mye TV om dagen…

🤍 Fuckings livmorhalskreft. Kom tilfeldigvis over denne jenta på Instagram, og oppdaget deretter spleisen som er satt opp for henne. Please bli med og spleis! Og minst like viktig: Husk å ta celleprøven. Som dere vet er dette en av mine hjertesaker, etter å ha fulgt Thea Steen sin kamp og etter selv å ha operert bort alvorlige celleforandringer. Hadde det ikke vært for Thea, er det mye mulig at jeg ikke hadde sjekket meg. Og da er det ikke sikkert at det hadde gått så bra som det har gjort. Tenk at en så liten ting som en celleprøve kan gjøre stor forskjell i livet ditt. Jeg krysser fingre og tær for at Ida får den behandlingen hun trenger.Okey, på tide å logge av og nyte familietid! Håper du får en kjempefin helg 🤗

66 Comments

 • Reply Mia 23. januar 2021 at 02:57

  Ja, influencere som farter rundt på ferie gjør meg skikkelig forbanna! Jeg bor i Storbritannia og har ikke vært hjemme i Norge siden oktober 2019 for å beskytte familien min, meg selv og andre jeg måtte komme i kontakt med på reisen. Må si at jeg har blitt rimelig sint i det siste. Helt idiotisk, rett og slett! Altfor vanskelig å måtte ta voksne valg når vi er midt oppe i en pandemi tydeligvis 🙄

  • Reply Ida Wulff 23. januar 2021 at 15:34

   Så leit 🙁 Men samtidig så ansvarsfullt og flott av deg. Håper du får kommet deg hjem snart <3

  • Reply Ida 27. januar 2021 at 08:59

   Herregud Mia, jeg som har klaget over å ikke sett familien siden mars. Bor også i Storbritannia og sender varme tanker til deg! Måtte vi snart få reise hjem

 • Reply Martine 23. januar 2021 at 06:27

  Altså, jeg kan nesten ikke vente med å se neste episode av ungkarskvinnen! Denne sesongen her er jo helt crazy 😂

  Når det er sagt, lykke til med siste innspurt av svangerskapet! Du stråler 😍

  • Reply Ida Wulff 23. januar 2021 at 15:34

   Hahah, jeg vet! Helt koko. Og tusen takk, så hyggelig av deg <3

 • Reply Kristin 23. januar 2021 at 08:41

  Så utrolig koselig med ferie for tre🥺
  Det har vært så gøy å følge graviditeten din, og gleder meg masse til vi kanskje får «møte» den lille også!
  Fant selv ut i går at jeg er gravid, og det er så uvirkelig 😭 Når begynte det å gå opp for deg at det faktisk var en liten i magen? Jeg klarer bare ikke å forstå det 😅

  • Reply Ida Wulff 23. januar 2021 at 15:33

   Er det sant, GRATULERER så mye!! <3 Så utrolig koselig 😀 Det der med å forstå at det faktisk er et menneske der inne, syns jeg går litt opp og ned. Jeg syns det ble mye mer ekte da vi fant ut av kjønn, bestemte et navn og begynte å shoppe – alt dette skjedde vel cirka halvveis i svangerskapet. Men det kan fremdeles skje enkelte dager at jeg ikke skjønner at det er noe ekte der inne. Håper formen din er fin <3 Masse lykke til!

   • Reply Kristin 23. januar 2021 at 16:34

    Tusen takk!! 🥰 Gleder meg veldig til vi er forbi uke 12, holder litt pusten inntil det. Kvalmen har meldt sin ankomst allerede, men det tar jeg bare med et smil siden jeg er så heldig å faktisk få være gravid.
    Lykke til med innspurten 💙

    • Reply Ida Wulff 25. januar 2021 at 00:16

     Creds å ta kvalmen med et smil! 👏🏼 Dét klarte ikke jeg 😅 og tusen takk for det ❤️❤️

 • Reply Jeanett 23. januar 2021 at 08:54

  Er så enig i det du skriver om influencere som reiser… Helt utrolig at de ikke skjønner det! Yrkestittel deres er PÅVIRKER. Altså, da har man et litt større ansvar enn Kari på 60 som reiser til Spania for og se til leiligheten sin.
  Jeg fikk barn i mai og det ene settet med besteforeldre har ikke engang fått hilse på barnebarnet sitt fordi de bor i en annen verdensdel. Vi respekterer selvfølgelig rådene som myndighetene gir. Det er da ganske provoserende og se influencere reise til Dubai fordi det er så kjedelig hjemme i Norge…

  • Reply Ida Wulff 23. januar 2021 at 15:32

   Åh ja, ekstra provoserende når dere er i en sånn situasjon. Håper besteforeldre og barnebarn snart får hilst <3 Klem

 • Reply Lene 23. januar 2021 at 09:05

  Det har vært så gøy å følge deg gjennom graviditeten! Masse lykke til med innspurten <3 Har du kjøpt noen gravidklær, eller bruker du bare vanlig klær i større størrelse? 🙂

  • Reply Ida Wulff 23. januar 2021 at 15:31

   Tusen takk <3 Minimalt med gravidklær. Har klikket hjem i bøtter og spann, men ender med å sende alt i retur fordi det ser helt merkelig ut. Redningen har vært align pants fra Lululemom (treningstights for ikke-gravide) og store skjorter/hettegensere. Hettegenseren jeg har på meg her er faktisk et av de få mamma-plaggene jeg har. MOM-kolleksjonen til Lindex 😀

 • Reply Sanna 23. januar 2021 at 10:02

  Tror ikke Donald Trump kjefter på kona, for jeg ser ikke for meg at de er i samme hus en gang :p
  Skal ta celleprøve i februar. Absolutt noe som er kjempeviktig. Jeg er så glad for at jeg har en lege, som ikke har noe problem med å henvise meg til gynekolog når den prøven skal tas, for føler meg ikke komfortabel med å ta den hos min 45 år gamle mannlige lege:p Tror kanskje endel kan ha det som meg, men få en henvisning til gynekolog da i stede hvis du ikke føler deg komfortabel med å la fastlegen din gjøre det:)

  • Reply Ida Wulff 23. januar 2021 at 15:30

   Hehe, du sier noe der… Det forholdet er sikkert et spill for galleriet :p Så bra at du har satt opp en time! Og jeg har i likhet med deg gått til gynekolog. Syns det er greit å «dele opp» hvor man gjør ting, hos gynekologen vil man bare få gjort det man skal og stikke!

 • Reply Nette 23. januar 2021 at 11:02

  Hvilken graviditetsapp bruker du, og liker best? Lastet ned de tre første jeg fant, men alle viser ulikt hvor langt man er på vei blant annet

  🙂

  • Reply Ida Wulff 23. januar 2021 at 15:28

   Jeg har kun brukt 1, så vet ikke hvilken som er best. Preglife har jeg brukt siden dag 1. Bruker den egentlig ikke til så mye annet enn til å følge med på hvor langt jeg har kommet <3

 • Reply M-A 23. januar 2021 at 13:39

  Altså håret😍😍 Plz lage en video om hvordan du lager de nydelige bølgene🙏

 • Reply Ellen 23. januar 2021 at 14:26

  Okei, jeg har lurt på dette lenge, og nå bare MÅ jeg spørre: Hvordan styler du håret ditt? Det ser jo SÅ bra ut hele tiden! Er det et magisk hårverktøy, produkter, eller bare en teknikk du har blitt god på?

 • Reply Kristin 23. januar 2021 at 16:32

  Håper dere får gjennomført reisen 🤞🏼💫 Vi hadde selv 4 uker permisjonsferie i Florida da vår var 4 mnd. Kom hjem dagen før nedstengningen i mars i fjor 😅

 • Reply Jenny 23. januar 2021 at 16:42

  Herregud GLED deg til hele sesongen av Bachelorette! Jeg så den «live» i USA, så vet hva som skjer, men skal ikke spoile🙊 Sjukt mye crazy som aldri har skjedd før i programmet, men det ender med å bli en av de beste sesongene ifølge meg selv (og mange andre)!

  • Reply Ida Wulff 23. januar 2021 at 19:29

   Åh gleder meg!! Har du peiling på hvor jeg kan se hele allerede nå? Orker nesten ikke vente 😂❤️

 • Reply Stine 23. januar 2021 at 17:39

  Lykke til med innspurten!! Du stråler 😍 jeg fødte selv min første nå i november. Han kom i uke 36+2, så plutselig er han er! Lykke til 😄

  • Reply Ida Wulff 25. januar 2021 at 00:15

   Gratulerer 😍❤️ Og tusen takk for det. Kan nesten ikke vente med å få ham ut i den virkelige verden 🙇🏼‍♀️

 • Reply Annika 23. januar 2021 at 18:30

  Kommer du til å dele interiør etterhvert? Leste tidligere du ikke var helt i «interiørbobla» akkurat nå, men tenker på sikt. Vi ordner litt hjemme og jeg har alltid sett hos deg etter tips, hatt det så fint alltid 😍

 • Reply Regine 23. januar 2021 at 18:34

  Hvis du trenger (trashy) serietips anbefaler jeg 90 days fiancé (i alle former og varianter, men den originale og the other way er mine favoritter). Særlig sesongene med Nicole og Azan, og Danielle og Muhammed hvis du ikke allerede har sett det!
  <3

  • Reply Ida Wulff 23. januar 2021 at 19:28

   Takk for tips, det har jeg aldri sett på 😄❤️

 • Reply Susanne 23. januar 2021 at 19:03

  Åh , jeg ELSKET det forrige formatet / domene (?) så var litt nedtur å komme tilbake til blogg.no … Men er vel en vanesak I guess😅 henger på likevel , hehe🙋🏼‍♀️ Så gøy at dere har bestilt ferietur allerede ☺️ 🥳 krysser virkelig fingrene for at vi kan reise igjen til vinteren. Vil du dele hvor turen går ?☺️

  • Reply Ida Wulff 23. januar 2021 at 19:28

   Hei 😀 Kan jeg spørre hva du likte bedre med den gamle bloggen? Begge deler er WordPress, selv ser jeg ikke så stor forskjell. Bortsett fra headeren og mindre annonser på bloggen nå.

 • Reply Randi 23. januar 2021 at 22:51

  Håper du legger ut mer om reisen og eventuelt om planlegging/tips! Jeg skal ha en liten jente i slutten av april, og har så lyst til å få til en lang ferie i løpet av permisjonen. Skulle egentlig ha vår siste kjærestetur i år, en måned i Vietnam, og så skjedde korona. Vi har egentlig bare snakket om at vi vil få det til, og fått forlenget permisjon, men er usikre på hvor vi vil dra. Har lest at Thailand er supert… Dere har kanskje gjort litt research? Hvor skal dere?☺️

  • Reply Ida Wulff 25. januar 2021 at 00:14

   Hei 😀❤️ Har ikke lyst å dele mer rundt turen på nåværende tidspunkt, kanskje senere. Men hører veldig mange reiser til Thailand i perm. Klem!

 • Reply Helene 24. januar 2021 at 00:35

  Ny sesong!? Hurra. Så inni min egen babyboble, hadde ikke fått det med meg. Hadde også en drøm om ferie i graviditeten og permisjon, begge deler avlyst. Veldig trist, da vi aldri får denne tiden tilbake. Men heier på felles dugnad og irriterer meg SÅ over alle som tar seg en fest… Gleder meg så mye på deres vegne, første møte med lille er helt magisk. Klem!

 • Reply Ida 24. januar 2021 at 01:55

  Hei Ida ☺️
  Fikk tips av ei venninne om at du har skrevet om spleisen som er opprettet til meg her. Tusen takk for at du er med å deler. Ikke minst så ble jeg superglad for å se at det er enda fler som brenner for #sjekkdeg. Det er så viktig! Det er så mye fokus på å spise rett, trene og se bra ut – men er så lite fokus på å dra til legen å sjekke hvordan ståa er inni oss.

  • Reply Ida Wulff 25. januar 2021 at 00:13

   Hei Ida, det skulle bare mangle 💞 Tusen takk for den stemmen du har. Og jeg er helt enig med deg. Vi bør være flinkere til å passe på utsiden først. Stor klem til deg

 • Reply Maria 24. januar 2021 at 09:06

  Blir også skikkelig sint på influencere som reiser og «reklamerer» at det er helt greit å reise. Babyen min har aldri møtt besteforeldrenene sine fordi de bor i Utlandet og fordi vi følger reiserådene. Så ser jeg noen som har hatt kjæreste i et kvarter anser sin reise som nødvendig! Blir så IRRITERT!

 • Reply Mammatilto 24. januar 2021 at 09:26

  Hvor bestilte du gender-testen? 🤩
  Er i uke 6 og er så nyskjerrig på om det blir lillebror eller søster 🥰

  • Reply Ida Wulff 24. januar 2021 at 12:51

   Usikker på hva du mener med gender-test? Det er jo noe man finner ut av på ultralyd 🙂

 • Reply Bell 24. januar 2021 at 10:01

  Hei! Hvor kjøper du klær fra lululemon?

  • Reply Ida Wulff 24. januar 2021 at 12:52

   På nettsiden deres: Shop.lululemon.com 🙂

  • Reply Aggi 24. januar 2021 at 18:20

   Man kan også få tilsendt varer fra butikken i Oslo☺️ Du sender bare en mail med hva du ønsker så slipper du toll🙌🏻

 • Reply Susanne 24. januar 2021 at 12:00

  Neida , det er ikke store forskjellene altså ! Synes teksten / formatet er mye «mindre « på en måte og så er det litt mere tungvint å komme tilbake til hovedsiden på bloggen din når man har lest gjennom kommentarfeltet, for må man skrolle oppover , før kunne man bare trykke på «idawulff.no» når som helst ☺️Nå står det bare blogg.no. Men herlighet , det har egentlig ingenting å si😃

  • Reply Ida Wulff 24. januar 2021 at 12:53

   Skjønner! Takk for at du gadd å svare <3 Leser jo ikke bloggen min selv på samme måte, så det er nyttig for meg å vite. Klem!

   • Reply Julie 25. januar 2021 at 12:17

    Kommentarfeltet er og ganske frustrerende på mobil, om det er flere svar. Det blir bare smalere og smalere og til slutt er det bare plass til 2-3 ord på hver linje 😅

    • Reply Tina 25. januar 2021 at 13:14

     Jeg syns idawulff.no så litt mer «proffere» og mer «voksent» ut. Er som du sier, nå er vi tilbake i gamledager igjen. Men jeg kommer absolutt til å fortsette lese bloggen din 💜

     • Ida Wulff 25. januar 2021 at 15:00

      Det er jeg glad for <3 <3

 • Reply Miriam 24. januar 2021 at 12:08

  Kan jeg spørre hvor dere har bestilt reise til? Har en liten gutt selv, så trenger litt reisetips!

  • Reply Ida Wulff 25. januar 2021 at 00:12

   Kommer ikke til å dele det på nåværende tidspunkt 💞

 • Reply Lene LN 24. januar 2021 at 14:51

  Ifølge en av dine influencer kolleger er det jo helt normalt å reise nå. Alle som har råd og mulighet slik hun har ville jo gjort det samme (skal ikke nevne navn, men hørte dette i podcasten hennes). Så hun hadde ingen dårlig samvittighet for flere reiser til Dubai under pandemien.
  Nei, det er ikke helt normalt å reise nå. Både jeg og mange av mine venner og familie har både penger nok og tid nok til å reise, men vi har allikevel holdt oss hjemme.
  Denne personen har virkelig vist sitt sanne jeg det siste året. Selv har jeg ikke vært i karantene en eneste gang. Hun her har vel vært i karantene minst 3 ganger (som jeg vet om).

 • Reply Anna 24. januar 2021 at 15:52

  Du ser helt sykt fab ut!! Er det lov å be om en liiiiten sniktitt på hva dere har kjøpt inn av utstyr/babyting? Jeg trenger litt inspo, og føler du er en av få med bra smak innen interiør og klær 😉
  Hilsen fellow-preggo i uke 31!

  • Reply Ida Wulff 25. januar 2021 at 00:11

   Det kommer 💞 og tusen takk, så hyggelig! Håper det er bra med deg 🥰

 • Reply Vilde 25. januar 2021 at 00:34

  Gravide damer er noe av det fineste jeg vet 😃 du føler det kanskje ikke sånn, men jeg syns det ser så friskt og vakkert ut 😊

 • Reply Martine 25. januar 2021 at 10:05

  Hei Ida, helt enig i det du skriver om reising. Men jeg lurte på hva du tenker om fordeling av permisjonen og hvordan dere har tenkt å gjøre det? Jeg skjønner at du sikkert er i en situasjon der du kan velge selv hvor lenge du vil være hjemme med barnet, men hva syns du om at 15 uker tilfaller far, og at dersom han ikke har mulighet til å ta disse fordi han feks er selvstendig næringsdrivende, så mister man disse ukene?

  Selv syns jeg at siden alle familier er forskjellige, burde man få bestemme selv hvordan man fordeler permisjonen om det så er mest til mor eller mest til far. I tillegg synes jeg at det er rart at mor ikke har mulighet til å permisjon i 12 måneder da staten anbefaler å amme i 12 måneder. (WHO anbefaler 2 år, og dette gjelder da alle land, og ikke bare utviklingsland). De jeg kjenner som har barn, har såpass lang vei til jobb at det ikke fungerer med ammepauser på jobb. Resultatet blir da at man må slutte å amme før statens anbefaling.

  Jeg ser imidlertid alle argumentene om at det er viktig at far får tid med barnet, men når dette i mange tilfeller går ut over ammingen, så burde helsen til barnet komme først. (Dette vil da selvsagt bare gjelde dersom man faktisk ammer barnet). Jeg forstår det slik at dette med tvungen permisjon til far også skal bidra til likestilling, men i praksis har det jo bare ført til at flere kvinner tar ulønnet permisjon fordi de får for kort permisjon til å kunne amme ut den anbefalte perioden. Så resultatet er jo atter en gang at kvinner kommer dårligere ut økonomisk. Det hadde vært kjekt å høre dine tanker rundt dette temaet:)

 • Reply Pernille 26. januar 2021 at 09:16

  Hei 😊 Hvor har du kjøpt den fantastisk fine uro til veslegutt?
  Har termin 11. Mars, så har vært så moro å følge deg 😊

  • Reply Ida Wulff 26. januar 2021 at 11:53

   Så spennende! Kanskje vi føder samme dag 😀 <3 Den er kjøpt på Etsy.com, bare søk på baby mobile! Mener forhandleren jeg kjøpte fra het Emily Decor (eller noe i den duren). Klem

   • Reply Pernille 26. januar 2021 at 13:19

    Tusen takk for svar og masse lykke til! 😄

 • Reply Eli 26. januar 2021 at 17:12

  Er man ikke høygravid på 34+4, altså 40 dager før termin? 🤔 Elsker bloggen din, du er en av veldig få jeg fremdeles leser! Klem

  • Reply Ida Wulff 26. januar 2021 at 20:51

   Det stemmer 😊 I morgen er jeg 34+4. Men fremdeles i min uke 35. Og takk, så utrolig hyggelig å høre 💞

 • Reply Christina 31. januar 2021 at 09:37

  Tips; Har du sett «the Fall» på Nrk?? Lenge siden jeg har vært hekta! 3 sesong kommer om en uke- det blir en laaaang uke å vente 😅

  • Reply Ida Wulff 31. januar 2021 at 14:49

   Ja! Men husker svært lite av den. Trodde jeg hadde sett 3 sesonger, er du sikker på at det kommer ny? :O

   • Reply Christina 31. januar 2021 at 18:18

    Yes! Jeg så 1.sesong, så ble ses 2 sluppet dagen etter ( flaks!) men sesong 3 kommer altså førstkommende fredag 06.00-sjekka nettopp!
    Skal forresten sjekke ut Rådebank nå- under tvil- vi er ikke gravide her, så da får vi se om den er bra el om det var hormonene som styrte dere der 🤣

    • Reply Ida Wulff 1. februar 2021 at 15:00

     Åh, GLEDER MEG! <3 Spent på hva du syns om Rådebank? 😀

     • Christina 2. februar 2021 at 18:04

      Ojojoj nå har jeg grått meg gjennom ses 2 av Rådebank. Den var sterk altså! Jeg har tre gutter selv fra 18-25 år, så dette gikk rett i hjerterota mi. Den VAR bra, så anbefalingen din var veldig innafor, gravid hormoner eller ei 😉

  Leave a Reply