1+1=3

HØYGRAVID + EN UPDATE PÅ BABYROMMET

27. januar 2021

Hipp hipp hurra, denne dagen har jeg ventet på en stund! Jeg er offisielt HØYGRAVID 😍 Det er man altså når det er 40 dager igjen til termin, og jeg kommer ikke over hvor nærme og hvor fjernt det føles på samme tid. Det er i tillegg sprøtt å tenke på at han kan komme i morgen. Jeg ønsker selvfølgelig at han skal ligge inne i magen til han er ferdig og klar – men helst ikke et kvarter lengre. Med andre ord: Han må gjeeerne komme ut til oss i løpet av februar måned.

Så, over til babyrommet. For i går kveld fikk vi endelig tatt oss sammen til å male det 👇🏼Og så jeg som ikke skulle legge så mye energi i babyrommet. Bare klin på litt farge og smell opp noen hyller, vi skal ikke bo her så lenge uansett. Jeg har bare én ting å si til det: HAHA. Jeg failet i å ikke bry meg.

Gravidhormonene mine måtte selvfølgelig ut og kjøpe enda flere fargeprøver til lille A sitt rom. Han må ha den perfekte babyblå fargen, og den har vi ikke funnet enda! Det tålmodige Gravlyset har så vidt nevnt én gang at: Nå har vi brukt 2000 kroner på å male opp fargeprøver, Ida. Så i går måtte jeg faktisk bestemme meg.

Dessverre så hadde vi hver vår favoritt. To ganske forskjellige farger. Begge er liksom blå, men jeg syns hans favoritt er lilla og han syns min favoritt er gul. Ingen er enige med hverandre. Så foreldrene våre og vennene våre fikk avgi sine stemmer via Snapchat, og Instagram-følgerne fikk stemme via poll. Flesteparten var enige med Gravlyset. Tusenvis av mennesker…

Så jeg gjorde det eneste riktige. Dro gravidkortet, og gikk for min favoritt. Du vet. Noen ganger spør man bare fordi man vil ha en bekreftelse på at ens egen mening er riktig. Livet er en luring!Hva syns du om fargen? 😀 Det er veldig vanskelig å gjengi den 100% korrekt på bilder, jeg syns faktisk den er lysere og enda mer blå i virkeligheten. Og i likhet med alle andre farger, så forandrer den seg med lyset. Men men. Jeg er i hvertfall innmari fornøyd!

I skrivende stund sitter jeg og venter på at Foodora skal komme med kruttsterk indisk! Jeg fikk lov av Gravlyset å bestille indisk (i dag og) på én betingelse: At vi droppet nanbrød. Det kan hende at det ligger et lite nan og lurer nederst i posen… Jeg sier det igjen: Livet er en luring. På gjensyn 🤍

52 Comments

 • Reply Trine 27. januar 2021 at 20:44

  Så fint! 💙 kan du linke til uroen?😍

 • Reply I 27. januar 2021 at 20:57

  Det gleder meg å lese et innlegg om babyrom der det ikke bare er sponsreklameannonse. (Satser på det ikke er glemt merking og😅🤞🏽) Jeg tror jeg forstår hvor sykt godt du kan tjene på det, og det imponerer meg mer at du da faktisk kjøper tingene selv. Det gir deg mer kred!

  God høygravidperiode, måtte den behandle deg fint! Husk at babyen skal legge på seg helt sykt mye framover, så det er viktig holde inntaket oppe🥰

  • Reply Ida Wulff 27. januar 2021 at 21:07

   Bare for å være helt åpen rundt babyspons, så kan jeg jo fortelle at det er noe jeg ikke tar i mot 😊 Jeg vil kjøpe de produktene jeg hadde lyst på uavhengig av spons, så kan de merkene jeg har kjøpt heller komme til meg og kjøpe reklame senere hvis de ønsker det. Så det betyr ikke at jeg tar avstand fra å reklamere for babyprodukter! Og tusen takk ❤️

   • Reply I 27. januar 2021 at 23:32

    Det er da og helt greit, det er jo strengt tatt (ev. kan være) endel av jobben og inntekten din. Personlig synes jeg det kan ta litt av hos noen i din yrkesgruppe, og det er nok derfor jeg valgte å kommentere. Opplever en bedre balanse her med ærlige og reflekterte svar og tanker, og ville rose det!

    • Reply Ida Wulff 28. januar 2021 at 13:47

     Takk, det tar jeg som et kompliment! Og det skal selvfølgelig være lov til å stille spørsmål 🙂

 • Reply H. 27. januar 2021 at 21:27

  Ååh, er så spent og glad for dere. Vi har nå fått time for utredning da vi ikke får til, så lever litt gjennom deg nå 😂😍

  • Reply Ida Wulff 28. januar 2021 at 13:48

   Håper dere får noen raske og gode svar, sånn at dere kan komme dere videre <3 HEIA HEIA og fingers crossed!

 • Reply Kristina 28. januar 2021 at 09:19

  Livet er en luring ja 😂

 • Reply Rikke 28. januar 2021 at 09:21

  Haha elsk! Livet er en luring og du er best 🥰🦦

 • Reply Silje 28. januar 2021 at 09:43

  Hahahaha jeg digger deg 😂😂Kjempefint!!

 • Reply Caroline 28. januar 2021 at 11:40

  Så fint det ble <3 Heier på deg på innspurten, tenk at du snart for møte gullet ditt – det største i hele verden! Heia heia <3

  • Reply Ida Wulff 28. januar 2021 at 13:46

   Jaa, jeg gleder meg så! <3 Og tusen takk for det!

 • Reply Amanda 28. januar 2021 at 12:09

  NYdelig farge Ida, verdt alle fargeprøvene hehe! Må bare si at jeg var en million enig med deg i fargevalget – jeg ble rett og slett oppriktig overrasket over instagrampollen da jeg så flertallet var på gravlysets favoritt??? Den lyseblå var KLART finest, men kanskje persepsjonen av fargene er ulike fra person til person, for jeg kan ikke skjønnnne hvordan man kan synes den andre er finere – haha! Og gratulerer med tittelen som høygravid, jippi!!

 • Reply Anniken 28. januar 2021 at 14:12

  Fint!

  Er i gang (eller, kommer aldri i gang) med safarirom selv til tredjemann, så kom gjerne med mer safari-inspo. 🙌🏻🦒

 • Reply Marita 28. januar 2021 at 18:42

  Nydelig farge!

  Jeg og venninnen min gleder oss sånn på dine vegne!

  • Reply Ida Wulff 29. januar 2021 at 09:16

   Tusen takk ❤️❤️❤️

 • Reply Caroline 28. januar 2021 at 21:01

  Hei, så fint!
  hvor er giraffen fra? 😄

  • Reply Ida Wulff 29. januar 2021 at 09:16

   Tusen takk, den er kjøpt hos Mimmis.no 😀

 • Reply Andrea 28. januar 2021 at 22:24

  Hahahah, dette her er virkelig humor på høyt nivå! 😍 ELSKER at du går for dine valg uansett. Takk for dagens smil og latter ❤️

  • Reply Ida Wulff 29. januar 2021 at 09:17

   Haha, stabeist her ❤️ Ha en fin dag 😍

 • Reply Lise 29. januar 2021 at 09:45

  Så fint det ble! Hva heter fargen? <3

  • Reply Ida Wulff 29. januar 2021 at 14:50

   Polar Adventure fra Fargerike <3

 • Reply Emilie 29. januar 2021 at 11:39

  Er det bare meg, eller har tiden gått sykt fort? Høygravid allerede, følte jeg nettopp leste på bloggen din du var gravid! 🙉 Lykke til med innspurten! 💙

  • Reply Ida Wulff 29. januar 2021 at 14:50

   Haha, jeg syns det har gått saaakte 😀 Men så syns jeg at andres graviditeter går VELDIG fort! Kanskje bare sånn det er. Tusen takk <3

 • Reply Maria 29. januar 2021 at 17:27

  Jeg stemte på den andre på instagram, men det ble utrolig fint. Nydelig farge og nydelig rom 🥰

 • Reply Thea 29. januar 2021 at 18:14

  Herlighet som jeg digger deg, Ida! Kan ikke annet enn å bli i godt humør av luringen du er<33

 • Reply ElisabethH 30. januar 2021 at 04:40

  Åh Ida, for meg som har fulgt deg siden caffelatte-dagene er jeg sååå glad for deg 🤩selv vet jeg at jeg ikke kan få barn, og har etterhvert akseptert det, og nyter å kunne være glad på dine og andres vegne. Gleder meg til å kanskje få hilse på lille A! ❤

 • Reply Hanne 30. januar 2021 at 08:44

  Du fine Ida! Både du og rommet ser fantstisk ut! Jeg gleder meg sånn på deres vegner. Håper du fikk dobbelt opp med Nan brød i posen <3

 • Reply Elisabeth 30. januar 2021 at 15:15

  Hahaha, du er så morsom❤️ Kjempefint rom! Ha en strålende dag.

  • Reply Ida Wulff 1. februar 2021 at 15:05

   Takk det samme! ❤️❤️

 • Reply Martine 31. januar 2021 at 11:02

  Hei Ida 🙂
  Så utrolig fin farge, og wow så fresh du ser ut!
  Jeg har termin uken etter deg, og sliter litt med om jeg skal ha sengekant eller ikke pga kvelningsfare.. føler at jeg må velge mellom at ungen setter armer og bein fast i senga eller risikoen for kvelning.. hjelp

  https://www.lub.no/tema/forebygging/sengekantbeskytter-gir-risiko-spedbarnsdød

  https://www.tv2.no/a/7845876/

  • Reply Ida Wulff 31. januar 2021 at 14:45

   Hei! 🙂 Vi kommer ikke til å bruke sengekanten når han ligger i sengen. Kjøpte den før jeg ble kjent med at det var kvelningsfare <3 Lykke til med siste innspurt!

   • Reply Martine 31. januar 2021 at 14:52

    takk, det samme til deg <3

 • Reply Jeanett 31. januar 2021 at 13:44

  Du må bruke gravidkortet for alt det er verdt nå den siste tiden! Ingen kan si nei til en høygravid dame 😂 Lykke til med innspurten, fine deg ❤️

  • Reply Ida Wulff 1. februar 2021 at 15:05

   Tusen takk, snille ❤️❤️

 • Reply Ch 31. januar 2021 at 16:16

  Jeg hadde modningsakupunktur og jeg tror virkelig det hjalp leg under fødselen. Mamma hadde tre laange fødsler og min var over på 6 timer. Kan såklart ha vært heldig men likevel! I tillegg var jeg i kjempefin form hele svangerskapet og alle sa jeg kom til å gå lenge over tiden. En uke før termin, samme dag som modningsakupunkturtime nr 3 sa jeg til meg selv og mannen, at jeg ikke skulle lage noen planer fremover og ta alt som det kommer. Gjorde klart alt og ryddet i det siste jeg følte var nødvendig. Fødte den natta 🤪

 • Reply Caroline 1. februar 2021 at 16:51

  Faktisk glad på ekte for at du gikk for den fargen! Syns den var absolutt den fineste! Ingen andre kunne måle seg i mine øyne. Haha.

 • Reply Charlotte 5. februar 2021 at 09:42

  Syns den ble kjempefin. Lun og behagelig 🥰

  Et lite tips på siden. Anbefaler deg å høre podcasten Foreldrerådet. Skikkelig bra episoder med leger om tiden du nå skal igjennom. Episoder som er verdt å notere seg er:
  – Før fødsel
  – Etter fødsel
  – Nærhet
  – Det fjerde trimester
  – Amming

  • Reply Ida Wulff 5. februar 2021 at 11:03

   Takk for tips om episoder 😀

 • Reply Davidpag 28. februar 2023 at 13:05

  Most cbd products set up a positive effectiveness https://euspheracbd.co.uk/products/cbd-oil-for-joint-pain-uk
  on distinct and they do not at best soothe the ache and emphasis as numerous people effectiveness think. A scarcely any have a in reality constructive effect on the wisdom in the works and since I detest them every light of day I’ve noticed that my productivity has increased and my shared well-being has improved. I ponder if you’re willing to get the same result – you assuredly own to try it.

 • Reply full spectrum cbd oil 9. mars 2023 at 20:02

  I suffer from chronic migraines and arrange tried numerous medications with little success. A cocker recommended CBD, so I clear to present it a try. I was amazed at how very soon it helped to alleviate my migraine pain and nausea. I right away use CBD oil regularly as a preventative measure, and set up noticed a consequential de-escalate in the frequency and hardness of my migraines. I hugely recommend CBD for the sake anyone looking for a actual another to traditional migraine medications.

 • Reply WilliamSag 10. mars 2023 at 19:30

  CBD users cover a wide-ranging class of experiences, with innumerable reporting positive effects on their whole well-being. Some people utilize CBD to mitigate direct disquiet, lay stress, or long-standing nuisance, while others find it helpful after cbd face cream improving sleep or reducing inflammation. It is material to note that dick’s endure with CBD can remodel, and it may draw some woe and error to discover to be the honourable dosage and goods for your peculiar needs. It is also impressive to consult with a healthcare professional in front of incorporating CBD into your schedule, especially if you are bewitching any medications or accept a pre-existing medical condition.

 • Reply Pralinen Kaufmann 28. august 2023 at 12:46

  Entdecken Sie die feinsten Pralinen von Heilemann, hergestellt aus den besten Zutaten und mit viel Liebe zum Detail. Jede Praline ist ein Kunstwerk für sich und wird Ihnen ein unvergessliches Geschmackserlebnis bescheren.

  Probieren Sie jetzt unsere köstlichen Pralinen und lassen Sie sich von ihrer Qualität und ihrem einzigartigen Geschmack überzeugen.

  Unsere Pralinen eignen sich auch hervorragend als Geschenk für besondere Anlässe. Ob Geburtstage, Hochzeiten oder Weihnachten – mit unseren Pralinen verschenken Sie Genuss und Freude. Bestellen Sie jetzt online und lassen Sie sich von uns verwöhnen!

 • Leave a Reply