Hverdagsliv Serietips og musikk

VI HAR HULKET OSS GJENNOM HELGEN

31. januar 2021

God søndag!

Gravlyset og jeg har hulket oss gjennom helgen. Rett og slett grått, med tårer, snørr og litt flau latter innimellom. Hvorfor? Åh, nei du vet. Vi har sett på serien Rådebank på NRK. En serie jeg aldri har vurdert med et halvt øye engang, fordi den ser «rånete» og dritt ut. Men det er søren meg den beste serien jeg har sett på mange år. Den fremkalte så mange følelser i oss begge at det bare var å gi etter for tårekanalene. Etter å ha sett to sesonger, sitter vi jo igjen og lurer litt på: ER den virkelig så bra, eller er vi to soon to be foreldre med følelsene utenpå kroppen akkurat nå? Begge deler kan jo være tilfelle 😅 Men jeg velger å tro at det er en bra serie, og vil derfor anbefale den på det varmeste. Heldige deg som ikke har sett den, for nå har du noe digg å kose deg med denne søndagskvelden ❤️

I dag er jeg så sliten i kroppen at jeg ikke orket å gå tur. Derfor tok vi, i ekte Rådebank-stil, en kjøretur. Hørte på musikk og kjørte rundt uten mål og mening. Ingen skal si at vi ikke lever oss inn i det vi ser på TV 😂 Det ble til og med en dobbel cheese på veien. Gravlyset både elsker og hater at jeg er et matvrak for tiden. I dag merket jeg at han «tilfeldigvis» kjørte forbi Mc Donalds mange ganger, og bare veeentet på at jeg skulle mase meg til ei litta cheese. Men det gjorde jeg ikke. Så til slutt måtte han bare stå for hvem han er, og kjøre til drive thru på eget insj. Da følte jeg at jeg vant spillet. Herregud, så harry vi høres ut. Men men. Jeg står for at det ikke finnes noe bedre enn en dobbel cheese uten sylteagurk for tiden.Ellers har jeg ikke stort nytt å dele. Alt jeg vil er å ligge rett ut og sove frem til fødsel – for akkurat nå er det jaggu slitsomt å eksistere. Jeg skal heldigvis til jordmor i morgen, det pleier å gi litt ny motivasjon. Ønsker deg en fin søndagskveld ❤️🙏🏼

49 Comments

 • Reply Eline 31. januar 2021 at 19:42

  Du er ikke den eneste som har hatt en snørrete og tårevåt helg takket være Rådebank, haha! Syns det var så fint at de satte fokus på psykisk helse hos gutter, tror det kan være en øyeåpner for mange. Glad jeg la vekk fordommene og fikk sett denne fine serien<3

  • Reply Ida Wulff 1. februar 2021 at 14:59

   Enig! Hører mange si at det er så «enkelt å få gutt». Det tror jeg er en skummel holdning å ha til gutter og menn <3

   • Reply Anette 2. februar 2021 at 19:29

    Signerer denne. Jobber med ungdommer, og gutter er minst like følsomme og usikre som jenter. Minuset for de er at det ligger en forventning om at de ikke er det. Så ja, det er ikke lettere bare fordi man er gutt. Sann følelsesmessig <3

 • Reply Sunniva 31. januar 2021 at 20:43

  Dere er ikke alene!! Jeg gråter aaaldri, men hulket meg i gjennom flere episoder av sesong 2 😅 Det føltes så nært og ekte på ett vis..

  • Reply Ida Wulff 1. februar 2021 at 14:59

   I know! Masse følelser fra ungdomsårene som blusset opp – selv om jeg overhodet ikke var noen råner, hehe <3

 • Reply Linn 31. januar 2021 at 20:53

  Jeg hadde aldri trodd jeg skule hulke høyt til en låt av Staysman,men joda,det gjorde jeg. Rådebank❤ (kan ikke skylde på hormoner heller!)

  • Reply Ida Wulff 1. februar 2021 at 13:42

   Haha, sjææl! Kom som en stor overraskelse <3

 • Reply Kristine Larsen 31. januar 2021 at 21:02

  Rådebank var utrolig bra, jeg var også veldig skeptisk over det her råne-opplegget, men wow så bra!

  • Reply Ida Wulff 1. februar 2021 at 13:40

   Jaa, virkelig helt nydelig ❤️

 • Reply Ingrid 31. januar 2021 at 21:48

  Rådebank ER bra!

  Hilsen ei uten gravidhormoner😅

 • Reply Kari 31. januar 2021 at 23:05

  Neidå, gjort det samma i helga, finaste serien eg har sett på lenge! ❤️

 • Reply Mona 1. februar 2021 at 00:03

  Rådebank ER virkelig en så fin serie, og jeg venter ikke barn hehe. Hilsen med i hulkende klubben 😭❤️

  • Reply Ida Wulff 1. februar 2021 at 13:40

   Bra, da er det ikke bare hormonene her i huset, hehe <3

 • Reply Marlene 1. februar 2021 at 10:45

  Åh, nei den ER så bra på ekte!! Jeg tenkte som deg at det var noe harry drit men hulket og gråt og aldri før, haha! <3

  • Reply Ida Wulff 1. februar 2021 at 13:40

   Haha, godt å høre vi er flere <3

 • Reply Lise Penne 1. februar 2021 at 11:13

  Omg. Jeg har og sett BEGGE sesongene i helga. Altså, jeg hadde samme innstilling; jeg skulle IKKE se den. Helt til en venninne sa den var SÅ bra. Så ga jeg den en sjanse også ble tårevått. Dere er ikke alene, og så vidt jeg vet så er jeg heller ikke gravid og vordende foreldre 💁‍♀️

  • Reply Ida Wulff 1. februar 2021 at 13:40

   Ja fy søren så bra den var <3

 • Reply Dagnu 1. februar 2021 at 11:19

  Akkurat ferdig å sjå den sjølv, og den E så bra! Både mannen og eg hulka oss gjennom heile sesong 2. Den hadde eg ikkje sett komme i det heile, av ein slik type serie 😭.

  • Reply Ida Wulff 1. februar 2021 at 13:39

   Haha nei, det var litt av en overraskelse gitt! <3

 • Reply Marielle 1. februar 2021 at 11:23

  Jeg likte Rådebank skikkelig godt. Så sesong 1 en stund etter at den ble sluppet og slukte sesong 2 på én dag da den kom nå nylig🤓🤩🥰Jeg har en gutt som akkurat har fylt 5. Mine tårekanaler har blitt sterkt påvirket av å få barn. De var stort sett tørrlagte pre baby, nå føler jeg de hevner seg på meg med mål om gi meg mellomnavnet «WaterWorks»…

  • Reply Ida Wulff 1. februar 2021 at 13:39

   WaterWorks, haha! <3 Godt å få tømt tårekanalene av og til da. Gleder meg til sesong 3! Hvis den kommer.

 • Reply Kjersti 1. februar 2021 at 11:23

  Du må se serien «ulven kommer» som ligger på NRK, det er en dansk dramaserie om at en jente varsler at hun er utsatt for vold av stefar og prosessen med barnevernet etter varselet.

  • Reply Ida Wulff 1. februar 2021 at 13:38

   Har sett, veldig bra serie <3

 • Reply Andrea 1. februar 2021 at 12:13

  Har også grått meg gjennom sesong to av Rådebank i helga – jeg så til og med antydninger tårer hos samboeren min som til vanlig er kald som et isfjell😂 Nydelig serie og jeg krysser alle fingre for at det blir mer 🥰

  Masse lykke til med både fødsel og barsel!⭐️

  • Reply Ida Wulff 1. februar 2021 at 13:38

   Jaa, fingrene er krysset her og 😀 <3 Tusen takk!

 • Reply Elisabet 1. februar 2021 at 12:17

  Rådebank er utrolig bra, burde vært pensum på ungdomsskolen. Eller pensum i livet egentlig.

  • Reply Ida Wulff 1. februar 2021 at 13:38

   De kunne med fordel vist den på ungdomsskolen ja! <3

 • Reply Hanna 1. februar 2021 at 21:22

  Forstår ikke helt hvorfor flere er så negative til dette med bilkultur/råning. Men dere er sikkert ikke oppvokst på bygda 😃 Jeg er nå godt over 30, og gråt gjennom hele sesong 2 (mannen nekta for det, men syns jeg så ei litta tåre i øyekroken). Jeg skylder ikke på at jeg har en 6 mnd gammel baby og mer lettrørt av den grunn, serien og storyen er virkelig bra!!

 • Reply Ingvild-Anita 1. februar 2021 at 21:39

  Rådebank er bra! 💙 Hulka oss gjennom sesong 2 her og… Og vi e liksom voksne 😂🙈 Den setter fingeren på så utrulig viktige temaer. Skulle vært i læreplan på ungdomsskole og vgs.

 • Reply Johanne 2. februar 2021 at 10:32

  Rådebank er nydelig! Tenk å klare å skildre dette miljøet på en så følsom måte 🙂 Var heller ingen rånerbabe som ung jente, men kjente mange i miljøet. Syntes nesten jeg kjente lukten av wonderbaum, parfyme, eksos og tobakk da jeg så seien, hehe 🙂
  Ha en fin dag Ida.

 • Reply Marianne 2. februar 2021 at 14:26

  Rådebank er såå bra! Anbefaler å se nrk sin serie som heter 18 også, med 3 sesonger. Sesong 2 heter 17 og sesong 3 heter 16. Handler om ungdom i Grorudalen 😊

  Forresten, jeg skrev for noen uker siden at vi skulle begynne å prøve å bli gravide! Og det gikk! Så nå er jeg i uke 7, og kvalmen har meldt sin ankomst… har du noen tips? Trenger sårt noe mat som er enkelt å spise når ingenting frister 😩 Eneste jeg har greid å spise i dag er rista brød med smør..

  • Reply Ida Wulff 4. februar 2021 at 20:11

   Åååå er det sant 😀 😀 <3 Hurra, gratulerer så mye!! Syns selvfølgelig veldig synd på deg også, for den kvalmen er ingen spøk :O Og jeg syns ikke det finnes noen spesielt gode tips, bortsett fra å spørre legen om kvalmestillende. Det finnes flere alternativ, både med resept og uten. Jeg spiste pastaskruer uten noen ting på, hvit loff uten noe på og kjeks. Da jeg ble litt bedre, fikk jeg i meg Mr. Lee nudler og bakst. Masse lykke til!

 • Reply hegeslillerom 2. februar 2021 at 16:33

  Den serien har jeg hulket meg igjennom og , vel vitende om at sånn har mange ungdom det i dag:(

 • Reply Hanne 2. februar 2021 at 18:45

  Ja, har hulket meg gjennom den her også. Tenker masse på gutten min som er 2 år når jeg ser den.. Håper han kommer til oss og deler følelsene sine når han blir stor!! Fint med en serie som retter fokus mot menns psykiske helse som det dessverre blir lite plass til i serier og film.

 • Reply Christina 2. februar 2021 at 20:17

  For et dystert navn «Gravlyset» er, får grøssninger inni meg hver gang jeg leser det D: Vet det ligger en supergammel vits bak det, men….. Ville mye heller kalt han Dennis enn noe som folk flest forbinder med en gravplass, sorry not sorry 🙁

 • Reply AG 3. februar 2021 at 01:03

  Åh, Rådebank altså <3 PS: Elsker at du er på førsteplass på blogg.no, for en som har fulgt deg helt fra Caffe Latte-tiden føles det virkelig som blast from the past! Haha 🙂

  • Reply Ida Wulff 4. februar 2021 at 11:15

   Haha, skikkelig nostalgisk å toppe blogglista på Blogg.no! <3

 • Reply Louise 3. februar 2021 at 09:46

  Velding fin sesong!! Men åå Ida, jeg venter sånn på innlegg ang. utstyr til bebis! Haha. Hvor har dere kjøpt stellematta deres? 😀

  • Reply Ida Wulff 4. februar 2021 at 11:14

   Ja, det går tregt her i gården gitt! Må hente noe utstyr i boden for å ta bilde av det… Haha. Stellematta er kjøpt hos Jollyroom 🙂

 • Reply Sanna 3. februar 2021 at 19:59

  Vil du hulke litt mer så må du se It’s a sin på HBO! Sykt bra, og bare 5 episoder.

 • Reply Tine 4. februar 2021 at 10:43

  Hei Ida! Jeg ble veldig inspirert av skoskapet dere fikk bygget i den forrige leiligheten? Brukte dere møbelsnekker til dette og vet du sånn ca hva prisen lå på? Tusen takk for svar og lykke til med siste innspurt av graviditeten😊

  • Reply Ida Wulff 4. februar 2021 at 11:13

   Hei! 🙂 Prisen var cirka 17K. Møbelsnekkeren vår var dessverre en sløv svindler, så vil anbefale deg å få fullstendig tegning på forhånd, skrive en kort kontrakt og ikke betale en krone på forhånd :O

   • Reply Tine 4. februar 2021 at 12:02

    Tusen takk for svar 😊👍🏼 Da har vi ihvertfall et utgangspunkt 😊👍🏼

  Leave a Reply